Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Raport z SummerSlam 2017

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Za nami kolejna, trzydziesta edycja największej gali lata - SummerSlam. W walce wieczoru Brock Lesnar bronił WWE Universal Championship w Fatal 4-Way Matchu przeciwko Braunowi Strowmanowi, Romanowi Reignsowi i Samoa Joe.

Całe wydarzenie rozpoczęło się już o 23:00 polskiego czasu, od tradycyjnego panelu Kick-Off. W n...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.wrestling.pl/news-raport-z-summerslam-2017.html
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• K-PEL-K

1

• filomatrix

1

• Giero

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Ambrose kolejnym Grand Slam Championem. Teraz w kolejce Owens i AJ Styles. Obydwóm brakuje tytułów tag teamowych.

"Jeśli mówisz do Boga, jesteś osobą religijną. Jeśli Bóg ci odpowiada, jesteś chory psychicznie"

House M.D. S02E19

211015597452e3a27e841d5.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

AJ Styles

To "Phenomenal", nie "Intercontinental" AJ Styles.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• GGGGG9707
      Dokładnie. Jakiś czas temu w jednym temacie wylałem złość na WWE i byłem bliski porzucenia no ale oglądanie od 16 lat to ciężko przerwać. Chociaż frajdy z tego nie mam. Moje główne krytykowanie WWE właśnie z tego wychodzi, były lata gdzie WWE się ciężko oglądało ale teraz jest jeszcze gorzej. I zwłaszcza przez to jak się porówna z NXT dawnym czy poprzednimi latami. Na odcinkach mało się dzieje, wszystko można przewinąć i nic się nie straci.  Co do War Games to jak pisałem, War Games jest le
    • KyRenLo
      Wyjdę za temat NXT, ale musicie mi to wybaczyć: Tylko jeden komentarz bez większej dyskusji z mej strony. Ten pas, co to z nim Dominik tak dumnie teraz lata (AAA Mega Championship) Masz wrażenie, że jest szmacony? Walka Dom vs. Dragon Lee z Héroes Inmortales bardzo miła dla oka. Dom promuje walkę o inny pas. Z Rywalem nie z AAA. Mimo to ma pas AAA Mega Championship na widoku. Nie nazwałbym tego szmaceniem. Pas jest widoczny. Pas był broniony w AAA (I pewnie jeszcze będzie) i jes
    • VictorV2
      To samo co z każdym innym pasem który nie jest pasem WWE. Szmacą go, żeby przypadkiem nie pokazać że jakakolwiek organizacja na świecie poza WWE ma znaczenie i poziom. Rozumiem dlaczego TNA i AAA poszły na ten deal - byliby głupi nie chcąc żeby ich brand był widoczny na globalnej platformie jaką jest WWE, bo lepszego marketingu dla siebie nie znajdą. Aczkolwiek jak do tej pory...bądźmy szczerzy, TNA i AAA są mordkami do bicia dla "Superstars". Największy sukces TNA to Invasion Showdown Match, w
    • VictorV2
      Chciałem zauważyć że post mówi "Distributed". Co nie oznacza że 41000 biletów sprzedali. Równie dobrze mogli sprzedać 1 i rozdać 40 999 biletów za darmo. Szybki rzut oka na TicketMaster tez pokazuje że jest jeszcze całkiem sporo (jak na galę WWE dzień przed) do dostania. Zarówno od resellerów jak i bezpośrednio od TicketMaster a TM nie jest jedynym miejscem gdzie można kupić bilety, szczególnie jeśli chodzi o resale.    Nie twierdzę że sprzedaż biletów to flop, bo ciągle ogromna większ
    • Jeffrey Nero
      W dzisiejszym odcinku TNA Impact zawalczył znany z PTW Krampus taka ciekawostka.
  • Dodaj nową pozycję...