Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - lipiec 2017

Wrestlerem lipca zostać powinien/powinna/powinni:  

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem lipca zostać powinien/powinna/powinni:

• Big Cass
      1
    • New Day
      1
    • AJ Styles
      3
    • Jason Jordan
      4
    • Kenny King
      2
    • Prince Puma
      0
    • Alberto El Patron
      9
    • Kenny Omega
      8

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

Nominowani w tym miesiącu:

Big Cass (WWE) - Koniec przyjaźni, koniec drużyny. Big Cass odłączył się od zbędnego balastu, i w pojedynkę zaczął swój pochód na szczyt. Na razie ofiarami są Enzo Amore i Big Show, ale już widać, że zatrzymanie go nie będzie należało do rzeczy łatwych.

New Day (WWE) - Najdłużej panujący mistrzowie RAW, od Battleground zaczęli nabijać kolejny rekord. Od draftu wszyscy wiedzieli, że zdobycie przez nich pasów, to tylko kwestia czasu. Bracia Usos musieli uznać ich wyższość.

AJ Styles (WWE) - Nowy US Champion... dwukrotnie. W tym miesiącu mieliśmy spore zawirowania z tym tytułem, ale na ostatniej prostej, to AJ trzymał go na swoich barkach. Najpierw zaskakująco pokonał Owensa na live evencie RAW w Madison Square Garden, by po szybkiej utracie (WWE Battleground) odzyskać co jego na ostatnim SmackDown.

Jason Jordan (WWE) - Jeszcze niedawno zapomniana połowa teamu, teraz syn Generalnego Managera. Jason Jordan wystrzelił w hierarchii. W lipcu był jednym z zawodników, wokół którego wytworzył się największy szum medialny. A to dopiero początek.

Kenny King (RoH) - Porazka na Best in the World, oraz rozpad stajni Rebellion, wyszły na dobre samemu Kenny'emu. Już na początku lipca zapewnił sobie status pretendenta do tytułu TV (obecnie w posiadaniu Kushidy).

Prince Puma (LU) - W świątyni Lucha przez cały miesiąc odbywa się turniej. Trudno na bazie dotychczasowych awansów wybrać najjaśniej świecącego wrestlera. Wszyscy zasłużyli jednakowo, jednak to o Pumie mówi się w kontekście turnieju najwięcej.

Alberto El Patron (GFW) - Ex-TNA zadecydowało. W nową erę wprowadzi ich Alberto El Patron, który unifikując pasy na gali Slammiversary (pokonując Bobby'ego Lashley), stał się twarzą federacji.

Kenny Omega (NJPW) - G1 Special w Los Angeles należał do niego, trzy wygrane w ciągu dwóch dni. W finale turnieju pokonał Ishiiego i został pierwszym mistrzem IWGP US Heavyweight.

Edytowane przez Maxi4

1575893877482df76acc17a.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Maxi4

1

• 8693

1

• Susek

1

• RainmakerF7

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Chujowe te nominacje, ale ciężko wybrać kogoś innego. Promujemy za awans? Jason Jordan!

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

• Styl:  Klasyczny

Mimo wszystko Kenny. Jason zaliczył skok, ale NIC nie pokazał (bo nie miał jak), a El Patron niby wprowadził federację w nową erę, ale come on! Trudno brać na poważnie zdanie "nowa era", kiedy poprzedni re-branding nie trwał nawet pół roku...

PS Nie łaska Kenny'emu dopisać, że szalał w Climaxie?

Głos na Kenny'ego, bo w tym miesiącu nominacje dosyć marne są.

"You're just a boy in a man's world. And I'm a man who loves to play with boys" - Kurt Angle

1x WrestleCircus Sideshow Champion

1575015285565e157eedb15.jpg

• Reputacja:   70
  • Styl:  Ciemny

Tym razem mój głos wędruje na Alberto El Patrona, w końcu zdobył główne mistrzostwo GFW.

2025collage.png

Tym razem mój głos wędruje na Alberto El Patrona, w końcu zdobył główne mistrzostwo GFW.

Bądź co bądź to jednak epokowe wydarzenie, więc ja również głosuje na Patrona.

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Zgadzam się z powyższymi wypowiedziami, że nominacje za lipiec są bardzo słabe. Mimo, że nie oglądam Japonii, to mój głos zbiera Omega.

"Jeśli mówisz do Boga, jesteś osobą religijną. Jeśli Bóg ci odpowiada, jesteś chory psychicznie"

House M.D. S02E19

211015597452e3a27e841d5.jpg

• Reputacja:   375

Słaby zestaw do wyboru. Z nich wszystkich największe wrażenie na mnie robił Omega i na niego idzie mój głos.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

WWE ma chyba opóźniony zapłon skoro jakieś 1.5 roku po tym jak "Bękarty" zostały spopularyzowane przez Game of Thrones. Anyway głos na Jasona Jordana.

W wwe chujowy miesiąc, więc sugerując się wcześniejszymi wypowiedziami swój głos oddaję na Omegę.

Jason Jordan, bo dowiedział się kto jest jego prawdziwym ojcem, wielkie osiągnięcie i dużo pracy z pewnością w to włożył, więc dostaje ode mnie zasłużony głos

2036019559a718103ce0a.png

• Reputacja:   2

WWE nie ma kogo wystawić...

Big Cass zdradził kumpla, którego 2 razy zamiótł pod dywan, a teraz kolejne 2 starcia z Big Showem. Jeżeli wystarczy oklepany Heel turn do nominacji to wiedz, że coś się dzieje.

New Day zdobyli pasy, ale nie było to ani jakieś wybitne ani sensacyjne.

AJ Styles - ostatnio też przyhamował. Przerzucił się pasem z KO i w zasadzie nic z tego nie wynika. Mimo wszystko Tytuł US z tego czerpie, bo jest na pierwszym planie. :roll:

Jason Jordan dostał program na RAW i zdążył... Wystąpić w segmencie z Mizem? :roll:

Prince Puma zawsze daje dobre walki, ale jeszcze nie teraz. Liczę, że jego przemiana będzie miała kopa i wtedy możemy go serio nominować.

Kenny King dostał shot na tytuł, ale bardziej od zostania pretendentem liczy się zostanie mistrzem jak Alberto El Patrón i Kenny Omega. W przypadku pierwszego unifikacja to już dosyć istotna kwestia, lecz wydaje mi się, że na głos zasługuje bardziej gość z Japonii, który przejechał się po kilku rywalach do samego złota.

Edytowane przez Pavlos

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg