Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

W Jakie Gry Teraz Gracie...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

A oto moja kolekcja na ps3:

1.FIFA 12 - Według mnie Fifa 11 była już wielkim przełomem. Gra się bardzo realistycznie. Szczególnie podoba mi się Wirtualna Gwiazda oraz Sezony Pojedynków. Moim zdaniem pes 12 to porażka przy fifie.

2.Infamouse 2- pierwsza gra w, której nabiłem platynke. Gra wciąga niesamowicie , przeszłem ją 3 razy i nie znudziła mi się. To właśnie cechuje dobrą grę.

3.Uncharted 3- Gra na prawdę super. Misję są bardzo ciekawe nie grałem w poprzednie części ale uważam tą grę za jedną z lepszych

4.WWE All Stars- Moim zdaniem seria SvR oraz WWE 12 jest lepsza, ale dla odmiany fajnie pograć ,,herosami''

5.Gran Turismo 5- gra nie przypadła mi do gustu (nie wiem dlaczego). Uważam,że NFS jest lepsze chociaż plusem jest to, iż przy podłączeniu kierownicy gra się bardzo realistycznie. Oczywiście plus za Full HD.

6.Fight Night Champions- no i tutaj przy kupnie gry nie spodziewałem się,aż tak wciągającej fabuły. W sieci gra się rewelacyjnie. Nie podoba mi się natomiast to, że za każdym razem można wstać po 1 nokdaunie.

7.Medal of Honor- Bardzo fajna strzelanina przeszedłem cały tryb kariery, ogólnie byłem bardzo zaciekawiony. Szczególnie podobało mi się wiele map oraz szybka akcja.

8.Battlefield 3 - Powiem tak multi perfect. Kariera odpycha mnie, do tej pory nie potrafię zabrać się za przejście.

9.Socom Polskie Siły Specjalne- Gra za 80 zł a na prawdę fajna. Od początku nie wiem czemu ale Socom przypominał mi Project IGI ;P

10.WWE 12 - Grrr dlaczego co roku jest tyle bugów, gra za 200 zł a wygląda na to, że zrobiona na odpier...... No bez przesady, grałem RTWM Sheamusem chciałem w pojedynku Tag Team zrobić zmianę a tu co .... zawodnicy osłupieli, oczywiście musiałem zrestartować pojedynek.Online to taka sama porażka jak w SvR 2011 LAGI LAGI LAGI

Gram od 2007 roku w produkcje THQ i uważam, że właśnie ta część jest nr.1

11.God Of War 1, 2 ,3 - Trylogia warta polecenia. Przygody Kratosa w każdej części były zróżnicowane i każda część bardzo ciekawa.

12.TNA IMPACT- Za grę dałem 10 zł szkoda, że wyszła tylko 1 część może byłaby to konkurencja dla THQ. Ogólnie pojedynek Ultimate X super, kariera wcale nie taka nudna. Oczywiście tytuł bardzo odstaje mimo wszystko od SvR

13.Killzone 3- Tytuł pro, super zarówno multi jak i kariera. Czekam na KZ 4 o ile wyjdzie na ps3

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/61/#findComment-273413

Moja obecna kolekcja:

GTA: San Andreas - Chyba nie muszę pisać dużo o tej grze bo wszyscy ją dobrze znają. Trybu Single Player obecnie nie gram, ponieważ wciągnął mnie SA-MP. Na co niektórych serwerach naprawdę fajnie się gra.

Need for Speed: Hot Pursuit 2 - IMO jedna z najlepszych gier z serii NfS. Bardzo dobry tryb Hot Pursuit, który mnie wciągnął. Denerwują mnie tylko pościgi policyjne ale o to właśnie chodzi. Ogólnie rozgrywka sprawia dużą przyjemność. Myślę, że szybko nie odstawię tej gry.

Street Legal Racing Redline 2.3.0 - Gra samochodowa polegająca na złożeniu silnika lub też całego samochodu. Mimo że grafika pozostawia wiele do życzenia, to gra się dobrze. Nocne wyścigi są nie najgorzej zrobione. Z całej gry najlepiej odwzorowana jest budowa silnika. Warto też zauważyć, że stłuczki z innymi samochodami przynoszą bardzo realistyczne uszkodzenia. Nie będę się więcej rozpisywał, bo co miałem napisać to już napisałem.

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/61/#findComment-273565

Fifa 12 - świetna/genialna/zajebista. Co mogę powiedzieć? Grywalność i grafika super. Podoba mi się też nowy system gry, taki trochę PES-owy (chociaż nie wiem co teraz z Pro Evo, gra trochę obniżyła poziom więc przeszedłem na fifę). Co do trybów gry to ode mnie nic się nie dowiecie. Leję na tryb managerski, itd. bo fifa mi służy tylko i wyłącznie do gry online. Gra z botami jest strasznie badziewna. Jeżeli chcę ktoś zagrać - niech pisze na pw swój PSN ID.

Battlefield 3 - kupując gry wiedziałem, że nie ma co się spodziewać na długą kampanię. Kupiłem tą grę tylko i wyłącznie z myślą o multiplayer (kampanie oczywiście przeszedłem). Może dlatego się nie zawiodłem?

Guitar Hero: Warriors of Rock - zajebisty zabijacz czasu. Tu macie listę kawałków. Jak macie majka to można też pośpiewać. Ogólnie gra okay. Jak wam się znudzą piosenki to można kupić.

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/61/#findComment-273603

A ja od wczoraj gram w WWE ALL Stars na x360 :D
https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/61/#findComment-273639

Ostatnio..dobre pytanie szczerze zacząłem grać w Fifie 12 niby to samo ale jednak jest zawsze wciągając aczkolwiek brakuje mi oczywiście polskiej orginalnej bo to każdy lubi kto gra w Fifkę. Oraz ostatnio wróciłem do serii klasyków Grand Theft Auto w 3 zawsze fajnie pograć i poczuć ten stary klimat..tak samo jak w San Anderas ale wiadomo że tego nie trzeba tłumaczyć bo powiedziane jest " kto raz zagrał w GTA nie będzie oderwać się mógł od tego" i tak właśnie jest ze mną
https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/61/#findComment-274071

Football Manager 12 od 2008r. co roku bawię się wirtualną trenerką. W przeciwieństwie do co poniektórych nie używam metody zapisz/wczytaj bo gra traci swój urok. W porównaniu do 11 kilka niewielkich zmian, ale narzekac się nie da.
https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/61/#findComment-274093

Saints Row 3:The Third

Szczerze powiedziawszy, trochę się zawiodłem na tej grze. Przed zakupem jakoś nie chciałem sobie psuć zabawy i nie patrzyłem ile misji jest w tej grze no i masz... gra absurdalna, ale w dobrym tego słowa znaczeniu :P. Fajne teksty, powiązania do wrestlingu... ogólnie fajnie jest biegać sobie po mieście i walić clothesline'y i ddt co drugiemu przechodniowi :D. Co do "Saints Row>GTA" to napewno się z tym nie zgadzam. "Święty Rów" jest no niby klonem GTA, ale to tylko pozory. Saints Row tak naprawdę GTA przypomina tym, że i tu i w serii Grand Theft Auto trzeba wykonywać misje, można chodzić po mieście. Fenomenalnie, chociaż absurdalnie rozegrana fabuła, świetna fizyka postaci, ogólnie ludzi (NPC (?)). Misje są świetne, nie ma nic typu "zawieź tego tam", "odbierz tego i zawieź do domu/gdzie kolwiek" itd itp... Dużo humoru, absurdu (latanie na golasa po mieście-Masterpiece :D). Miałem dużo zabawy z gry i polecam ją wszystkim tym, którzy jeszcze w nią nie grali. Ocena... hmm... 5/6 za świetny, absurdalny, humorystyczny pomysł THQ :>.

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/61/#findComment-274107

• Urządzenie:  Windows

Zagralem chwile w demo Kingdoms of Amalur Reckoning, zeby sie przekonac, czy w ogole jest sens inwestowac czas w to RPG, gdy sie pojawi. Ciesze sie, ze to zrobilem, bo juz wiecej nie strace. Nic mnie to nie wciagnelo. Sterowanie jest mocno konsolowe, i chyba tam wieksza kariere zrobi ta gra. Grafika wydaje sie bez rewelacji (choc to najmniejszy problem), ale poziom arystyczny mi w ogole nie odpowiada (to juz problem powazny). Takie komiksowo-kreskowkowe scenerie (a'la WoW, tylko gorzej), do mnie rzadko przemawiaja. Tutaj zmarszczyly juz na starcie. Niby jakis "fun" z walki czerpalem (gdy dodac do tego dodge), ale wyglada to troche komicznie. Szczegolnie te wspomniane w nawiasie uniki, to za potezne susy jak na moje oko. Fabularnie nie idzie sie czegos dowiedziec z tego dema. Wiemy, ze zmartwychwstales, i teraz cos bedziesz z tym faktem robil, bo jest jakis zly łysol, który siedzi na tronie pełnym czerwonych kryształów. The End. Ja pasuje. Premiera niebawem, a o grze na dobra sprawe cicho. Po graniu juz wiem dlaczego. Kojarzy sie z Fable. Nie jest to złe... ale dziecinne :wink:
https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/61/#findComment-274276

Mam już gry walki, wyścigi, sportowe, brakowało mi czegoś, strzelanek i tutaj przechodzę do:

Battlefield 3

"Battlefield 3 to trzecia odsłona jednej z najbardziej znanych wieloosobowych strzelanek wojennych. Produkcja została stworzona przez autorów marki, czyli szwedzkie studio EA DICE, znane z wielu udanych tytułów - od klasycznych Pinball Dreams i Pinball Fantasies, przez Mirror's Edge, aż po poboczne odsłony serii Battlefield, czyli Bad Company.

Trzecia odsłona Battlefielda składa się zarówno z kampanii solowej jak i rozbudowanego trybu wieloosobowego. W pojedynkę możemy wziąć udział w wielu dynamicznych i zróżnicowanych misjach, które zabierają nas do Stanów Zjednoczonych (Nowy Jork), Europy (Paryż), a nawet na Bliski Wschód (Teheran, Kurdystan). Podczas operacji nie brakuje spokojnych i wyciszonych scen oraz wstrząsających wydarzeń – jesteśmy nawet świadkami potwornego trzęsienia ziemi. W poszczególnych misjach bardzo często walczymy u boku innych żołnierzy oraz korzystamy z zaawansowanego sprzętu wojskowego.

Sieciowe potyczki w Battlefield 3 rozgrywają się w podobnych sceneriach co kampania solowa i zostały oparte na czteroklasowym systemie postaci: szturmowca, żołnierza wsparcia, inżyniera i zwiadowcy. Każda z postaci odgrywa niebagatelną rolę w czasie potyczek i ma swoją rolę do spełnienia. Szturmowiec walczy na bliskich odległościach, a także pełni rolę medyka. Żołnierz wsparcia zapewnia wsparcie ogniowe przy pomocy lekkiego karabinu maszynowego oraz rozdaje dodatkowe zapasy amunicji partnerom z drużyny. Inżynier zwalcza wrogie pojazdy, a także naprawia sojusznicze. Zwiadowca działa w ukryciu, lub z odległości, eliminując wrogów przy pomocy karabinu snajperskiego. W jego uzbrojeniu znajdują się również przydatne gadżety, m.in. mobilny punkt odrodzenia niewidoczny na minimapie dla przeciwników. W grze nie mogło zabraknąć ogromnych połaci terenu i pojazdów – do naszej dyspozycji oddano śmigłowce, samoloty bojowe, czołgi oraz transportery opancerzone. W walkach bierze udział 64 graczy. Dla zagorzałych miłośników Battlefielda 2 przygotowano pakiet dodatkowej zawartości, zawierający odświeżone wersje kultowych map wraz z charakterystycznymi pojazdami i uzbrojeniem (rozszerzenie nie wchodzi w skład podstawowej wersji gry).

W trzecim Battlefield autorzy wrócili w pewnym zakresie do korzeni serii i jednocześnie starali się rozbudować rozgrywkę. Dzięki temu żołnierze mogą nie tylko kucać, ale także leżeć i rozłożyć broń na trójnogu. Do zabawy wprowadzono popularny system killcamów (kamera ukazująca naszego oprawcę). Producent nie zapomniał o wsparciu dla serwerów dedykowanych, z których zrezygnowano w kilku innych znanych tytułach z lat 2009-2010 (Call of Duty: Modern Warfare 2).

Battlefield 3 korzysta z silnika Frostbite 2.0, czyli autorskiej technologii EA DICE, która gwarantuje olbrzymie pola bitew, nowoczesne efekty świetlne, świetne animacje postaci (stworzone za pomocą systemu ANT, opracowanego przez EA Sports), przyjemny model jazdy pojazdami oraz słynny system zniszczeń. Na potrzeby gry przygotowano także lepsze efekty dźwiękowe – żeby zwiększyć realizm próbki nagrywano z różnych odległości. Produkcja czerpie ponadto z bibliotek DirectX 11, a co za tym idzie nie jest kompatybilna ze starszymi systemami operacyjnymi (Windows XP)."

Po pierwsze, zagrałem kampanię, ale ciągle nie mogłem się doczekać Multi-Playera. Grafika na duży plus, bardzo robi wrażenie, rozwalanie budynków/pojazdów - Genialne. Minusów w sumie nie mam, może jedyny to brak wychylania się (nie wiem jak bywało we wcześniejszych seriach.) Multi-Player jest wspaniały, można się pobawić. Cieszy mnie również, że w grze przez internet nie napotykam się z bugami/lagami i mam nadzieję, że na swojej drodze tego nie spotkam. Jeśli chodzi o mnie to polecam wszystkim gierkę, nie żałowałem tych 200zł wydanych.

PS. Jeśli ktoś z forum posiadających ową grę, XBOX LIVE GOLD to zapraszam do gry, Tag: jesionWWE

PS2. Teraz poluje na Fifę 12, nie wiem czy warto wydać również ponad 200zł na nią, pytanie do forumowiczów: Warto zakupić, dużo różni się od poprzedniej części?

Edytowane przez MJ
https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/61/#findComment-274897

Pogrywam sobie obecnie regularnie w parie gierek:

Football Manager 2011 - Farnborough Npower League 2 2015 rok.Kiepsko zacząłem sezon i stoję na krawędzi spadku, na szczęście ostatnio mi dobrze idzie, i do końca sezonu nie zostało dużo meczów (ok. 6) i przeciwnicy nie są zbyt wymagający.Kiepsko zacząłem sezon gdyż dałem zawodnikom niskie stawki na lige i puchar.

Call Of Juarez: Więzy Krwi - Przyjemna gra, w która o dziwo nie nudzi, misje poboczne mi się podobają i wystarczają, a główna fabuła nadaje się do jakiegoś wysoko budżetowego filmu - polecam

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/61/#findComment-274902

Przez ostatnie dni najczęściej gram w NBA 2K12. O tej grze można dużo mówić, jednak ja tylko się wypowiem o dwóch trybach, w które obecnie gram. Są to Assocination (może być błąd, wybaczcie.) i My Player. Co do tej pierwszej to jakichś uwag nie mam. Coś podobnego do trybu Season, ale bardziej rozbudowane. To chyba na tyle, na tym trybie nie skoncentrowałem się tak bardzo jak na tym drugim i dopiero rozegrałem ok. 10-12 meczów Bullsami. Co do drugiego trybu - muszę to przyznać, po prostu muszę, że to jest naprawdę świetne. I nie jest to jak coś w deseń Zostań Legendą z FIFY czy z PES'a. Tu jest to inne, za każdą akcję w meczu, za każdy przechwyt, stratę czy nawet dobrą pozycję do rzutu dostaje się ocenę, która potem daje nam ocenę meczową. Dla mnie to bardzo fajne, bo tak w każdym meczu chcesz zagrać coraz lepiej, by mieć lepszą ocenę i być bliżej pierwszej piątki. Wracając do samego trybu - to nie tyle, co jest chyba najlepszym w całej grze, to także strasznie wciąga. Można także przypomnieć o NBA Greatest's, gdzie można odblokować stare składy zespołów. Grafika jak grafika dzisiejszych gier - stoi na wysokim poziomie. Zachowania zawodników na boisku także są postawione wysoko. Nie jest tak łatwo wbiec pod kosz, gdy cały zespół rywala jest na swoich pozycjach (zależy też to od poziomu trudności na jakim gramy). Podsumowując całokształt, to mogę szczerze powiedzieć, że jest ona warta uwagi kogoś, kto lubi koszykówkę.
https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/61/#findComment-275225

Ostatnio pobrałem z PSN wersję demo UFC 3 i muszę powiedzieć że gra się o wiele lepiej niż w 2010. Szczególnie podoba mi się Pride przez ring i 10 minutową rundę, bo w Demo jest tylko jedna runda więc wolę 10 niż 5 :P

Teraz tylko się upewniłem że warto tą grę kupić, bo cena ok.180 zł wcale nie odstrasza jak na nową grę.

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/61/#findComment-275253

• 3 tygodnie później...

• Urządzenie:  Windows

Alan Wake

Wczoraj zainstalowalem, dzisiaj zobaczylem koniec. Gra dluga nie jest, a i do ciekawych tez bym jej nie dopisal.

Na pierwszy ogien trzeba wziac fabule, ktora jest niesamowicie chwalona przez wszystkich. Prawda jest taka, ze gdyby to byl film (lub serial), to bym wylaczyl po parunastu minutach, i nie dotrwal do drugiego odcinka. Niby jest tam jakis potencjal, ale surrealizm dobija, i przestaje ciekawic. Jedna z gorszych antagonistek ever sie tutaj przewija, a koncowka jest jednym z wiekszych zawodow.

Bardziej bym tutaj pochwalil klimat tego wszystkiego, bo wierze, ze mozna sie w to wkrecic. Jest mrocznie, i dobrze sa podlozone wszelkie dzwieki. Wlasnie audio jest tutaj najwiekszym plusem - muzyka idealnie sie wpasowuje (dobry Soundtrack)

Calosc jest podzielona na 6 epizodow, ale jesli mam byc szczery, to zmuszalem sie by to dociagnac do konca. Od 4 juz lecialem przed siebie, zeby jak najszybciej zobaczyc finał (wtedy nie mialem swiadomosci, jak denny bedzie). Wszystko jest spowodowane monotonnia walk. Kazda ludzaco przypomina poprzednia, a rodzaje wrogow dobijaja.... 7? Mysle, ze to jest max.

Niby wszystko inne jest poprawne, ale to chyba mialo byc cos wiecej. Kamera jest fajnie zawieszona za glownym bohaterem. Sam Alan nie ma tendencji do przywieszania sie, i hasa sobie dosc plynnie. I takich malych plusow moze byc wiecej (chociazby komiczna postac agenta), ale wlasnie... one sa tylko male. N!KO nie poleca, i czeka na Syndicate

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/61/#findComment-278132

Dante's Inferno

Grałem na Xbox360. Gram mnie bardzo wciągnęła fajna fabuła jak główny bohater czyści piekło zabija demony. Bardzo fajne przerywniki filmy. Super grafika piekło powala :D Super się wybija tych sztanów z kosa i krzyżem. Bardzo mi się spodobała i polecam innym.

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/61/#findComment-278405

Skyrim

Krótko mówiąc zajebista gra. Wielu ludzi narzeka na ścinanie się gry na PS3, ale ja takiego problemu w ogóle nie mam. Gra mi się wprost bajecznie, świetna fabuła i ogrom zadań dodatkowych, za które można dostać całkiem dużo kasy. Najlepsza gra pod względem grafiki w jaką grałem i jedyną rzeczą jaką bym zmienił to system dialogów i robienie postaci, ale i tak gra jest świetna i polecam wszystkim :D

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/61/#findComment-278597

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Mr_Hardy
      Bardzo mi się podoba to, że TNA na początku przypomina co się działo w poprzednim tygodniu. Często bywa, że nie pamiętam co było w poprzednim tygodniu.. Moose na Genesis będzie miał swoją wersję pasa X-Division czyli TNA zaspoilerowało nam wynik walki. Tak mi się wydaję. Ogólnie bardzo dobry iMPACT dużo dużo lepszy odcinek niż z tamtego tygodnia. Genesis zapowiada się świetnie. Nie mogę się doczekać.   
    • MattDevitto
      Na razie na SD w karcie jest tylko jeden match + ma pojawić się Tiffany
    • KPWrestling
      Ten pojedynek to szansa na rehabilitację przed gdyńską publicznością po nieudanym starcie w turnieju. Zarówno Leon Lato, jak i Eryk Lesak, przegrali swoje walki ćwierćfinałowe w boju o tytuł pretendenta do mistrzostwa KPW. Nie zmienia to jednak faktu, że obaj pozostają w dobrej dyspozycji. Eryk toczył bardzo wyrównany bój z Filipem Fuxem i momentami wydawało się, że przechyli szalę zwycięstwa na swoją stronę. Leon Lato po listopadowej porażce zaliczył z kolei wygraną na włoskiej ziemi, pokonując Lello Boy Jonesa na gali Wrestling Megastars Main Event. Czy Eryk Lesak jako ten większy i silniejszy zdominuje przeciwnika i nie pozwoli mu na rozwinięcie skrzydeł, trzymając go w walce na swoich warunkach? Czy też Leon Lato wykorzysta szybkość, spryt i fantazję, zaskakując Lesaka i dopisując kolejne zwycięstwo do swoich statystyk? Jedno jest pewne - dla obu liczy się tylko zwycięstwo i zrobią w ringu wszystko, by je odnieść. Eryk Lesak vs. Leon Lato Instagram: heelesak leon.lato Gala Wrestlingu: KPW Arena 27 24 stycznia 2025 Nowy Harem Gdynia Ostatnia pula biletów: https://kpw.kupbilecik.pl/ Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • KL
    • Attitude
  • Dodaj nową pozycję...