Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

W Jakie Gry Teraz Gracie...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

http://img809.imageshack.us/img809/5897/schowek01aaa.gif

Gears Of War 3 - cóż, poprzednie części cholernie przypadły mi do gustu, aczkolwiek pierwsze podejście do nich jakoś mnie nie zauroczyło (całe szczęście dałem tej serii jeszcze jedną szansę). Było wiadome, że wcześniej czy później trzecia część się pojawi. Pre-order został zamówiony (jak się później okazało, nieco przepłaciłem bo w Empiku cena wynosiła 169zł, a w Media Markt jest za 159zł - ale mimo wszystko nie żałuje), bo zaufałem twórcom i bardzo dobrze, gdyż to zaufanie nie zostało nadszarpnięte. Co do samej rozgrywki - jeżeli ktoś grał w poprzednie części to będzie wiedział czego się spodziewać, zmian jakoś takich znaczących nie ma - i może to dobrze, bo po co poprawiać/zmieniać coś co jest dobre. Graficznie jest OK, ciut lepiej niżeli wcześniejsze edycje, lokacje zdają się być większe i bardziej otwarte, a sama kampania o wiele dłuższa (około 10 godzin). Jeżeli miałbym się do czegoś przyczepić, to trochę brak zwariowanych pomysłów takich jak np. w dwójce, gdy była misja wewnątrz wielkiego potwora, oraz kwestia tego, iż pierwszy akt jest jakoś nie porywający (tzn. zły nie jest, aczkolwiek wg mnie powinna być od samego początku szalona jazda niczym na kolejce górskiej). Podsumowując - gry jeszcze nie ukończyłem, jednak już teraz powiedzieć, mogę, że jest to jednak z najlepszych gier w tym roku (choć i tak dla mnie - numerem jeden w tym roku jest L.A. Noire). Polecam każdemu, kto ma Xbox'a ;)

EDIT (25.IX.2011):

Ukończyłem przedwczoraj grę. Jednym słowem - warta swojej ceny i dobre zamknięcie tejże trylogii, aczkolwiek pozostał parę niedokończonych wątków (nic takiego strasznie ważnego, acz warto nadmienić ten fakt) co pewnie zostanie przedstawione w następnej części, która pewnie powstanie.

Jeszcze kwestia, DLC - otóż, zapowiedziano, że GOW3 otrzyma poza multiplayerowymi jeszcze fabularny DLC w którym nie pokierujemy ani Marcusem, Donem czy Colem. Jak DLC się ukaże i go ukończę to też wrażeniami się podzielę, choć mam swój typ kim będziemy kierować i czego będzie dotyczył ów story dodatek:

http://img684.imageshack.us/img684/7192/claycarmine.gif

Clayton "Clay" Carmine to wg mnie, on będzie bohaterem tego rozbudowanego fabularnego dodatku. A akcja wg mnie koncentrować będzie się wokół akcji między mniej więcej końcówką czwartek i końcówką piątego aktu, w którym to brak jest Clay, a który to pełni całkiem ważną rolę przy ostatnich momentach gry (więc DLC mógłby się koncentrować w czasie tejże jego nieobecności w grze). Chociaż nie zdziwiłbym się, jakby ów dodatek miał na celu wprowadzenie do następnej części Gears Of War. Tak czy inaczej dam stosowna opinię po sprawdzeniu DLC.

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/57/#findComment-257060

Ja gram teraz na PC SA:MP i COD 4 Multiplayer

Na PS3 SvR 2011 i COD Black OPS

na PSP Tekken 6 i SvR 2009

Fajne gierki

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/57/#findComment-257657

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Ja ostatnio zainwestowałem w trzy, nieco starsze gierki na PS3. Są to:

Aliens vs Predator

Brutal Legend

NFS Shift

Aliens vs Predator

Gra zawiera trzy kampanie: obcego, człowieka i predatora. Kampanie są krótkie - w ciągu dwóch dni udało mi się ukończyć grę na 100%. Poziom easy jest wyzwaniem tylko u człowieka, u obcego i predatora nie ma problemów nawet na normal. Hard z kolei wymaga mistrzowskiej gry a nightmare jest prawie niemożliwy. Online niestety nie udało mi się zagrać - nie ma z kim :/ Mimo wszystko, gra jest naprawdę bardzo fajna (i brutalna :twisted: )

Brutal Legend

Grę ukończyłem pare godzin temu. Nie jest trudna tylko wymaga kombinowania. Ma najlepszy soundtrack w historii gier (107 najlepszych metalowych utworów) i jest ekhem... brutalna! Podczas bitew wszędzie latają głowy przeciwników i okazyjnie ręce. No i leje się krew. Polecam w szczególności jeżeli ktoś jest fanem metalu tak jak ja :)

NFS Shift

No tutaj dużo nie opiszę bo dopiero dzisiaj zacząłem grać. Ale wstępnie mogę powiedzieć że gra jest spoko, nie za trudna, nie za łatwa. Mógłbym się przyczepić tylko do modelu jazdy gdy jedziemy z kamerą z tyłu. Aha, dodam że kamera ze środka jest jedną z najlepszych jaką widziałem w grach.

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/57/#findComment-257664

Ja w ostatnim czasie nie mogę jakoś ukończyć żadnej gry. Nie dlatego, że są zbyt trudne, ale dlatego, że nie potrafie się wciągnąć. Dead Island to bardzo fajna gra. Ma ciekawy klimat, dobra grafika, z początku dość grywalna. No właśnie...z początku. Po przejściu mniej więcej połowy gry, zaczęło mi się nudzić wykonywanie podobnych zadań. Przy takim nużącym trybie fabularnym gra traci swój klimat, którym czaruje na samym początku. Dobra gra, ale szybko się nudzi. Kolejny tytuł to Hard Reset. To samo co przy DI. Fajna, nie można się niby do niczego przyczepić, ale z czasem okazuje się, że ta gra jest jak jedna z wielu innych. Nie zaskakuje niczym specjalnym. Mimo wszystko postaram się ją ukończyć, zwłaszcza, że ponoć jest krótka, więc może mimo nudy jakoś ją ukończę. Grałem też w F1 2011. Dla fanów F1. Wszystko fajnie, można wiele rzeczy samemu ustawiać. Czuc klimat padoku. Jednak nie jestem wielkim fanem F1 żeby się w to wkręcic. Teraz czekam na Drivera nowego, FIFE 12 i Battlefielda 3. Te gry na pewno mnie zatrzymają na dłużej. Chociaż Hard Reset otrzyma jeszcze ode mnie szansę. W listopadzie z kolei Batman Arkham City. Najbardziej oczekiwana gra roku jak dla mnie. Będzie w co grac :smile:
https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/57/#findComment-257722

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  iPhone

Jak się płaci za gry to i z wciągnięciem nie ma problemu :P

Jeśli strzeliłem w płot to sorry ;)

Również ogrywam obecnie Gearsy 3. Multi wymiata. Gdyby tylko nie ten obrzyn...

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/57/#findComment-257737

Jeśli strzeliłem w płot to sorry ;)

Trafiłeś :oops:

Na gry pokroju Hard Reset mimo wszystko szkoda mi kasy. Może to kontrowersyjne, ale kasę wydaje na oryginalne gry tylko gdy jestem pewny ich poziomu. Ostatnia oryginalną grą przeze mnie kupiona jest Wiedźmin 2. Teraz kaska się odkłada na B3 i Batmana. Fifa 12 już kupiona, tylko czekać na premierę i dostawę :grin:

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/57/#findComment-257744

• 2 tygodnie później...

@up

o do Battlefielda nie byłbym taki pewien sukcesu. Beta wyszła tragicznie(wejdź na yt, tam masz masę filmów na ten temat), w dodatku hakerzy już się złamali zabezpieczenia bety, więc spokojnie można pograć na 2 innych trybach niż te które są dostępne w becie. Na 128 ludzi laguje jak choooj. Cóż. Czekam na MW3 i Battlefield, bo jedno sobie kupie.

Ostatnio odkurzyłem moją gierkę- Call of Duty:Modern Warfare 2. Przyjemnie się gra na multi, chociaż może trochę denerwować P2P oraz duża liczba noobków z gl etc. Ale da się to przeżyć. Szykuje się powoli na MW3, trzeba formę podszlifować ^^. Jeżeli ktoś chce zagrać, niech napisze na PW i od razu poda ID na steama.

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/57/#findComment-259026

Z powodu choroby musialem czyms zabic czas. Padlo oczywiscie na Fife12, ktora jest - jak do tej pory - najtrudniejsza gra pilkarska w jaka gralem. Startowalem w mistrzostwach w poprzednie edycje, ale tutaj wpadajac w najwyzszy poziom sie kilka razy ucialem. Dosc powiedziec, ze w pierwszym sezonie Ekstraklasy nie zdobylem mistrzostwa Lechem. Dopiero rok pozniej osiagnalem szczyt. Kariera zmienila sie pod wzgledem kupowania zawodnikow, ktorzy nie chca przechodzic do rywali (ciezko mi bylo kupic zawodnika Legii czy Wisly). Problem w tym, ze jak sie w to rzeźbi non-stop, to tryby dostepne zaczynaja nudzic. Teraz 5meczy dziennie to absolutny max. Obecnie zostalem przy rywalizacji z kumplem, gdy jest u mnie, i na karierze solowej (Be a Pro). Wiadomy jest jednak fakt, ze bedzie to goscic na moim dysku do przyszlej edycji (PESa lub Fify, bo i nie przekreslam dziela Konami, ktore wieksza uwage przykuwa dostepnym trybom - przynajmniej slyszalem, ze jak w karierze kupujesz zawodnika, to ma on swoje przedstawienie prasowe)

Dzisiaj mialem pierwszy kontakt z nowa gra id - Rage. Postapokaliptyczny klimat w otwartym swiecie... przynajmniej z pozoru otwartym, bo niewidzialne sciany sa wszedzie :wink: Na razie jest bardzo konsolowo. Od inwentarza i dziennika, ktory jest do bolu nieczytelny i niefunkcjonalny, po samo strzelanie. Przyznam, ze mutanty fajnie padaja, szczegolnie przy uzyciu jednej z rzucanych broni specjalnych. Wkrecilem sie lekko w to wszystko, ale po poltorej godziny gry... .... to wciaz nie ma fabuly. Jesli kolejne godziny tak beda wygladac, to dla mnie POTEZNY minus (wiekszego gra miec nie moze). Po prostu odwiedzamy kolejne postacie i wykonujemy dla nich misje. Strasza nas jakas organizacja tepiaca ludzi z przeszlosci, ale na razie nijak ich nie widac na horyzoncie. System jazdy buggy, jest mocno uproszczony, ale przyjemny (nie irytuje jazda, a wrecz mam parcie, by go ulepszac). Dialogi nie sprawiaja, ze lapiemy sie za glowie, wiec tez daleko mi, by sie do nich przyczepic. Problem w tym, ze chyba oczekiwalem czegos wiecej po tym studiu. Jesli sie to nie rozkreci (a jeszcze sie nie zrazilem na tyle, zeby to odinstalowac, co ma czesto miejsce w moim przypadku), to mimo wszystko bedzie to lekki zawod.

Ta gra kojarzy mi sie z Bioshockiem (strzelanie), Kronikami Riddicka (styl graficzny) i Falloutem (styl artystyczny). Tylko nie posiada unikalnego klimatu zadnej z powyzszych

EDIT: Rage ma skandalicznie slaba koncowke. Jeszcze gorsza niz ta z Crysisa 2. Fabuly jak nie bylo, tak nie ma. Zawiodlem sie, choc strzelalo sie przyjemnie.

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/57/#findComment-259139

Ja gram sobie teraz W Fist of the North Star: Ken's Rage. Animca zawsze lubiłem, przaśny był jak stopiędziesiąt ale zabawny. Gra jest masakrycznie wesoła. Kombosy latają wszędzie, wrogów miliardy, boss fighty piękne, muzyka znakomita. Polecam każdemu kto ma konsolkę i lubi się pośmiać z rozpadających się ludków.

A i beta nowego BFa, coż beta betą, ale spodziewałem się czegoś lepszego. Mam nadzieję że ostatecznie będzie o wiele wiele lepiej.

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/57/#findComment-259252

• Reputacja:   1

Do mojej kolekcji dołączyła gra BackYard Wrestling 2. Od roku ją mam, ale jakoś przekładałem ją na odpalenie na konsoli na długi czas, aż do dzisiaj. Gra jest bardzo dobra, dobrze się w nią gra, Możemy stworzyć 4 zawodników, z których jednym musimy przechodzić grę. Własnym zawodnikom możemy poustawiać domyślne ataki, rzuty takie jak: F5,FU itp. tylko z podstawą nazwą tych finisherów. Na początku kariery w grze możemy od razu przejść do przechodzenia misji lub jak kto woli toczyć walki o kase, za którą możemy kupić filmiki z pozostałymi zawodnikami np.New Jack, Ruckus bądź nowe ozdoby jak np.owijki, okulary itd. Na początku mamy do wybory 3 plansze, jeżeli na którejś z nich wypełnimy misje i wygramy turniej odblokowuje się następna plansza. Gra też ma kilka błędów w sobie, ale są drobne. Polecam ją :) 8/10 mało twarzy, ciuchów do wybory i każdy stworzony zawodnik jest bardzo podobny do siebie przez to taka ocenka.
https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/57/#findComment-259268

No dobra..

To i ja napisze o Gears of War 3 :)

smigam od półtora tygodnia i nie moge się wieczorami oderwać :) Generalnie jeżeli chodzi o single do dawkuje sobie po 2-3 rozdziały za posiedzeniem, ale multi... cud miód i orzeszki :)

modjo - obrzyn dla mnie jest najgorszą bronią - cały czas od niej gine... :evil:

* Dr.Qźniak

* pablo modjo

* pozostali Gearsowcy :)

Jak chcecie pograć wspólnie wieczorkami (tak koło 21:30), to zapraszam do dodawania mnie do znajomosci.

Mój Tag: razorr2

Od czasu do czasu pogrywam jeszcze w:

Assassin's Creed Brotherhood

Bad Company 2

Ale to nie to samo...

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/57/#findComment-259303

N!KO, na temat nowej Fify, powiedz mi czy masz grę po polskiemu, i jeeli tak, to jak komentarz wygląda? Jakoś powazniej niz w poprzedniej? Bo jak nie to nie ma co się na polską garnąć i trzeba będzie załatwić z angielskim komentarzem.
https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/57/#findComment-259406

N!KO, na temat nowej Fify, powiedz mi czy masz grę po polskiemu, i jeeli tak, to jak komentarz wygląda? Jakoś powazniej niz w poprzedniej? Bo jak nie to nie ma co się na polską garnąć i trzeba będzie załatwić z angielskim komentarzem.

Idz w angielski komentarz. Szczegolnie, ze masz dwa duety komentatorow do wyboru. Polski sie niewiele zmienil od tego z poprzedniej edycji. "Jak to mowia mlodzi ludzie - masakracja", i tego typu kwestie. Nawet nie jest smieszny. Komentuja inny mecz.

Polecam za to NBA2k12. O ile fifa ma ubogie tryby, tak w koszykowce od 2k nie mozna tego powiedziec. Radocha jest grajac swoim stworzonym zawodnikiem. Rozmowy wstepne z Toba przeprowadzaja (przed draftem), konferencje pomeczowe sa. Generalnie przednia rozrywka z rewelacyjnym (jak zawsze) gameplayem.

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/57/#findComment-259422

Zaczął się sezon serialowy to i gry zaczynają powoli wychodzić.Ja osobiście teraz katuje 3 gry

-F1 2011

-Pes 2012

-Fife 12

Z czego najlepiej gra mi się w Fife 12.W porównaniu do poprzednich części ta jest rewelacyjna w każdym calu jak dla mnie.W tym roku nie mogłem odpuścić sobie i zakupiłem oryginała dzięki czemu w zasadzie 80% czasu właśnie gram online.Opcja Ultimate Team to super sprawa jak i sezon pojedynków.

Też jestem fanem NBA 2k12 i już zacieram ręce na nową odsłonę.N!KO ty grałeś w NBA 2k na PC czy na konsolach? Jest już na PC?

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/57/#findComment-259433

Też jestem fanem NBA 2k12 i już zacieram ręce na nową odsłonę.N!KO ty grałeś w NBA 2k na PC czy na konsolach? Jest już na PC?

Jest juz na PC. Radosc z gry jest o wiele mniejsza na klawiaturze, ale ja sie ciesze ogladajac te wstawki z moim stworzonym Rookie. Kariera w Phoenix Suns u boku Gortata i pod skrzydlem Nasha :wink: W ten tryb mozna sie bawic, w przeciwienstwie do Kariery z Fify, gdzie mecz goni kolejny mecz. Nic sie na dobra sprawe nie dzieje. Mecze sie w jakims Dagenham & Red z nizszej ligi Angielskiej. Niby bramki strzelam, ale gra moich kolegow jest dolujaca. Nie wiem, czy tak tam juz jest, ale mimo usilnego zmeczenia pod koniec meczu, trener mnie z boiska nie sciaga. Pozniej pauzuje cala kolejke i mnie przescigaja w tabeli strzelcow. Lekka glupota, ale postaram sie dograc do konca sezon i czekac na jakis transfer (lub nie podpisanie kontraktu). Jak nic takiego sie nie stanie, to koncze tego save'a i odpuszczam sobie szarpanie z Fifa w tych jej trybach. Zostanie mi tylko do pojedynkow z kumplem.

W ogole niebawem FM nowy, ale boje sie az zainstalowac, bo bedzie trzeba tydzien urlopu w pracy wziac...

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/57/#findComment-259441

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Na razie na SD w karcie jest tylko jeden match + ma pojawić się Tiffany
    • KL
    • Attitude
    • MattDevitto
    • HeymanGuy
      Mówicie o @ KL ? That makes us two... ROH on Honor Club 09.01.2025 Trish Adora vs. Harley Cameron: No dobra, Trish Adora jest w dobrej formie. Już samo jej wejście z STP w narożniku robiło wrażenie. Harley Cameron próbowała, nie powiem, że nie. Pokazała zwinność i niezły timing, ale kiedy Trish odpaliła swój Lariat Hubman, to było jak... bum, end of story. To jeden z tych finisherów, które robią wrażenie i sprawiają, że czujesz moc przez ekran. Mam wrażenie, że Trish powoli zmierza w stronę czegoś większego – może tytułu? Byłoby przyzwoicie, bo to jedna z tych osób, które naprawdę zasługują na spotlight. Blake Christian vs. Serpentico: Blake Christian jest jak błyskawica w ringu – szybki, techniczny, po prostu niesamowity, od zawsze robił na mnie wrażenie. Serpentico, wiadomo, zawsze daje dobre show, ale tu nie miał większych szans. Ta Meteora na koniec? Coś pięknego. W sumie spodziewałem się szybkiego zakończenia, ale mimo to walka była widowiskowa. Dla fanów lucha libre myślę, że jak najbardziej do polecenia. Boulder vs. Griff Garrison: Powiem tak: jak tylko zobaczyłem Bouldera w akcji, to wiedziałem, że Griff będzie miał ciężki wieczór, przypomina mi trochę Mastiffa z brytyjskiej sceny indy, ale trochę mu do niego brakuje. Griff próbował walczyć sprytem, ale kiedy masz przed sobą człowieka tak dużego jak Boulder, to wiesz, że to się nie skończy dobrze. Boulder Dash to absolutna demolka – oglądając to, miałem wrażenie, że Griff dosłownie wbił się w matę. Z jednej strony szkoda mi Griffa, bo ma potencjał, ale Boulder? On jest po prostu maszyną, którą można lepiej wykreować niż się to robi teraz. Billie Starkz vs. Brittany Jade: Billie Starkz to dla mnie taki powiew świeżości, mimo że trochę już występuje w Tonylandzie (AEW) i Tonylandzie v2 (ROH). Oglądam jej karierę od jakiegoś czasu i za każdym razem mnie czymś zaskakuje. Brittany Jade dała radę, ale Billie... lubię bardzo jej styl. Gładkie, perfekcyjne wykonanie, aż chce się oglądać więcej. Mam nadzieję, że Billie dostanie niedługo większy program, bo dziewczyna ma w sobie to coś, co sprawia, że chce się jej kibicować. Queen Aminata vs. Rachael Ellering: Queen Aminata to ma fajny gimmick, ma spory potencjał – i to widać. Rachael próbowała, ale Aminata od początku wyglądała, jakby miała plan na tę walkę. . Aminata ma ten vibe dominatorki, która może zamieszać w każdej dywizji. Myślę, że to tylko kwestia czasu, aż zacznie walczyć o główne tytuły, czy to w ROH czy AEW. Throwback: Sumie Sakai vs. Hazuki (2018): Nie zwykłem komentować Throwbacków z gal, ale tu zrobię wyjątek, do ROH z tamtych m.in. lat mam spory sentyment, w sumie głównie z tego sentymentu powstaje ten komentarz, dość pozytywny, bo nie potrafię patrzeć na tą perełkę jaką jest ogół Ring of Honor złym okiem, nawet jak Tony Khan robi sobie z tego Velocity, Heat, Main Event, Superstars, nazywajcie to jak chcecie, pewnie rdzennym fanom się nawet nie chce na to patrzeć, bo szkoda sobie psuć pogląd i wspomnienia. Wspomnienia, wspomnienia... jak tylko zobaczyłem, że dostaniemy ten klasyk z 2018 roku, od razu się uśmiechnąłem. Hazuki z Kagetsu i Haną Kimurą w narożniku – to był ten czas, kiedy Women of Honor naprawdę rozkwitało i się dobrze zapowiadało. Walka była świetna, Sumie Sakai to absolutna legenda, szanuję za uśmiech w stronę starszych (choć są starsi) fanów. MxM Collection vs. The Dawsons: MxM Collection jest kolejnym świetnym duetem, który WWE puściło bez żalu. Mansoor i Mason Madden mają w sobie coś świeżego, co od razu przyciąga moją uwagę. The Dawsons to takie trochę noname'y, ale szczerze? Cieszę się, że MxM wygrali.  Mam nadzieję, że zobaczymy ich w większym programie w tej dywizji w bliższej przyszłości, pewnie skończą w AEW. Red Velvet vs. Jazmyne Hao: Red Velvet to całkiem przyzwoita mistrzyni ROH TV. Jazmyne Hao miała swoje momenty, ale Velvet to zupełnie inny poziom. Jej Right Jab to cios, który wygląda na równie groźny, co skuteczny, choć czy w tej walce nie pomyliła jej się ręka i czy nie użyła przypadkiem Left Jab? Walka była dobra, choć przewidywalna – mam nadzieję, że Red Velvet wkrótce dostanie bardziej wymagającą rywalkę o swój pas, bo obijać placki to każdy może. Shane Taylor Promotions vs. Gates of Agony: Uwielbiam Shane Taylor Promotions, ta ekipa to definicja dobrej chemii w ringu, a zwłaszcza Lee Moriarty. Gates of Agony próbowali zdominować siłą, ale Shane i Lee pokazali, że technika i strategia zawsze wygrywają. O'Connor Roll Bridge? Klasyk, ale działa, i to jak! Mam nadzieję, że Shane Taylor Promotions dostaną większe wyzwania, bo potencjał mają ogromny, a już za długo stoją w miejscu. Jericho/Rock'n'Roll Express: Na koniec – prawdziwa uczta dla fanów nostalgii. Chris Jericho jako część „The Learning Tree”? No powiedzmy, że w ROH nie wygląda to tak źle jak w AEW, mniejsza konkurencja może xD Z pasem ROH wygląda na większy deal w ROH, niż w AEW, niby proste ale Tony chyba tego nie ogarnia. Jego promo było idealnym balansowaniem między arogancją, a czystą rozrywką - typowy Y2J. Kiedy Rock N Roll Express weszli na ring publika nawet się ożywiła, dla odmiany. Ich atak na Jericho i Keitha to ukłon w stronę starej szkoły wrestlingu, który zawsze działa, przynajmniej na mnie. Widok Mortona i Gibsona triumfujących na koniec gali całkiem przyjemny, ale nie ma się co przyzwyczajać. Chris musi zacząć występować w ROH TV jeśli ma być choć trochę wiarygodnym ROH Champem. Co mogę powiedzieć? ROH dało nam wszystko, czego można oczekiwać od takiego formatu gali jaki od nich dostajemy: nie takie złe walki, rozwój jakichś tam historii i trochę nostalgii dla starszych fanów. Każda walka miała coś tam do zaoferowania, a momenty takie jak atak Rock N Roll Express czy nawet ten throwback z '18 roku sprawiły, że to nie był zwykły odcinek tygodniówki typu squashe i wywiady bez celu. Czekam na przyszły tydzień w sumie, bo QT Marshall vs. Komander o bodajże pas ROH TV zapowiada się nawet dobrze. Jeśli ROH dalej będzie trzymać taki poziom i konsekwentnie go podnosić, to może wreszcie coś zacznie się dziać. Sypnę klasykiem w takim razie od kolegi, którego wyżej oznaczyłem. OGLĄDAJCIE RING OF HONOR!
  • Dodaj nową pozycję...