Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

W Jakie Gry Teraz Gracie...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Z MMORPG to najlepsze wspomnienia mam z Lineage 2 właśnie ;] Gra baaaaardzo stara, ale nadal grywalna. Za jakiś czas (pewnie coś koło miesiąca) rusza Azure. Jeden z najlepszych serwerów jakie widziałem w ówczesnym świecie, a i teraz nie widzę serwera z podobnym klimatem ;] Niestety jak to się ma z MMO wpadnie z 10-20 dzieciaków założą klan zaczną nolifić i po zabawie...

No a w międzyczasie kończę Heroes V. Gra się ciekawie, ale nocek się nie zarywa (tak jak to miało miejsce przy trójce).

No a w międzyczasie kończę Heroes V. Gra się ciekawie, ale nocek się nie zarywa (tak jak to miało miejsce przy trójce).

A VI już w drodze :D

I hate this idea, that you are the best.

Because you not.

I'm the best.

Best in the world.

I'm CM Punk and you're not.

A VI już w drodze :D

wydawanie heroesów po 4 to profanacja. Piątka jest śmiesznie żałosna, cukierkowo-kolorowo-wesolutka, a szóstka nie zapowiada się lepiej.

Gram w Majesty 2, jaka ta gra jest dobra. Ubawiłem się przy niej bardzo srogo, wciąga jak nic. W porównaniu do jedynki jest nieźle, chociaż gp trochę posysa.

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  iPhone

Obecnie gram w Assassin's Creed Brotherhood. Poprzednie 2 części wymaksowałem do granic możliwości na 1000/1000. Z tą jednak na pewno tak nie będzie z prostego powodu. Wieje nudą... Sama główna historia jest całkiem miła. Ale reszta już mnie nie rajcuje tak jak kiedyś. Po prostu mamy odgrzewany kotlet. A sama gra jest tak łatwa, że to przechodzi ludzkie pojęcie. ;) Inteligencja przeciwników jest na poziomie tej z Metal Gear Solid na PSX.

Anyway, 20 września premiera 3 GEARSów!

16476371734edf391100c30.jpg

wydawanie heroesów po 4 to profanacja. Piątka jest śmiesznie żałosna, cukierkowo-kolorowo-wesolutka, a szóstka nie zapowiada się lepiej.

Zgodzę się z tym , że teraz próbują jak najwięcej kasy z tego wycisnąć. 4 to jest porażka, a 5 zależy od gustu. Mi nawet odpowiadał ten klimat, przyjemnie się grało, jednak czas rozgrywki się znacznie wydłużał.

I hate this idea, that you are the best.

Because you not.

I'm the best.

Best in the world.

I'm CM Punk and you're not.

no jest, ale co poradzić. Chociaż z mojego punktu widzenia nie jest aż tak źle. Wprawdzie przeszedłem kampanie, ale nadal nie bardzo ogarniam zamków i skillów. Jak dla mnie trochę przekombinowali. I tak jest lepsza niż IV.

Co do VI to mi laptop nie pociągnie więc raczej nie pogram. Pod koniec października pewnie się przerzucę na FM-a 12 ;]

http://img703.imageshack.us/img703/4394/schowek01wh.gif

Notka wstępu... a więc, rok 2011 upłynął mi pod znakiem pisania i obrony pracy mgr, więc z graniem różnie to bywało (a nie będę poświęcał na granie innych aktywności), więc wiele gier które zacząłem, po prostu nie skończyłem gdyż co tu dużo mówić, nie zaciekawiły mnie. Związku, z czym zrobię mały review gier, które grałem od początku br.

Dead Space 2 - grafika dobra, story dobry i klimat jest. Czyli wszystko jak powinno być? Nie - przynajmniej dla mnie. Jak dla mnie jakoś sztampowe to i sztywne. Gra szybko wypadła z napędu konsoli...

Fight Night Champion - boks, jak i wszystkie sporty walki kocham, tak więc z nową wersją boksu spędziłem sporo chwil. Co więcej story mode, całkiem filmowy i intrygujący, lecz po wszystkim jakoś gra przeszła w odstawkę...

Shift 2 Unleashed - jednym słowem, słabo - nie spodobało mi się, i nawet przy partyjkach ze znajomymi jakoś nudno. Pograłem przez 2 dni i już zapomniałem o tej produkcji...

Crysis 2 - i znów będę wybrzydzał. Promowana mocno, napchana efektami, i całkiem ciekawym story, ale jakoś średnio mi podchodzi. Gry nie ukończyłem i nie zanosi się na to by to uległo zmianie w najbliższym czasie...

WWE All Stars - cóż, gra bardzo chaotyczna i mechanicznie nie sprawdza się (np. dziwny system bloków). Pograłem, ale nawet partyjka z kumplami nie wypadła zbyt dobrze, bo gra po prostu szybko się nudzi...

Mortal Kombat - pierwsza gra w 2011 roku, która wg mnie zasługuje na uwagę. Co więcej, dodatkowe postacie (DLC), a w szczególności Freddy Kruger są całkiem intrygujące. Szczerze mogę tą grę polecić każdemu, bo od jej ukazania się gram w nią do tej pory (pomogła mi w odstresowaniu się przy ostatniej sesji na studiach oraz przed obroną)...

L.A. Noire - wiele osób narzeka na tą grę, że niby schematyczna, że niby poza misjami głównymi tak dużo nie ma do roboty, etc. A ja na to - przecież nie o to tutaj chodzi, jak dla mnie nie potrzeba tutaj otwartego świata. Co więcej jak dla mnie wszystko mi się spodobało, gra aktorska (tak, tak - bo inaczej nie można tego określić), gameplay (pomimo, iż schematyczny), ale przede wszystkim historia. Przedstawiona historia jest na tyle dobra, że jak dla mnie lepsza niżeli jakiekolwiek filmy, które w tym roku się ukazały. Ale jak już nakreśliłem - jest to moje zdanie, aczkolwiek śmiało mogę powiedzieć, iż L.A. Noire jest dla mnie już teraz grą roku...

Homefront - a więc THQ chce stanąć do boju na polu FPS, poruszając tematykę ataku na USA. Cóż, patrząc pod pryzmatem Call of Duty czy też Battlefield, to Homefront prezentuje się kiepsko. Cóż, jeżeli jest się fanem FPS'ów to można spróbować pograć, mi się nie podobało...

DiRT 3 - o dziwo całkiem przyjemne wyścigi! Zróżnicowane i dające sporo frajdy. Jednak po jakimś czasie grasz jeden wyścig i zmieniasz grę, by po tym kompletnie zaprzestać grać w tą grę. Mimo wszystko warta uwagi...

Duke Nukem Forever - ech, co oni zrobili? Duke Nukem 3D męczyłem swego czasu na PC'ie, później Time To Kill na PSX. Nawet Project Manhattan grałem z przyjemnością, ale Duke Nukem Forever to CRAP! Bez wątpienia jedna z najgorszych gier, jaką grałem w tym roku...

Red Faction: Armageddon - cóż, gra nudna, nie ma nic ciekawego, nie ma nic innowacyjnego i co więcej gorsza od poprzedniczki. Grę ukończyłem, ale chcę o tym zapomnieć - tak po prostu...

Shadows of the Damned - Zaufam, ekipie tworzącej tą produkcje i to zaufanie zostało nadszarpnięte i to dość mocno. Szczerze o ile mówiłem, że w Dead Space 2, główny bohater rusza się sztywno, tak tutaj to nie wiem, co można napisać. Nie wiem czemu, ale gra ta przywodziła mi na myśl gry z PSX i PS2 (o mechanikę chodzi). Nie mogłem wytrzymać długo z tą grą...

Alice: Madness Returns - Pierwszą część ukończyłem. Druga nie jest tak intrygująca jak poprzedniczka, aczkolwiek ma swoje chwile. Gry nie ukończyłem, a co więcej nawet do połowy nie dotrwałem. Nie mój klimat...

F.E.A.R. 3 - miłe zaskoczenie. Tzn. gra może nie idealna, ale po prostu dobrze się gra. Fakt, nie ma już tego klimatu co dwie poprzednie części, jednak mimo wszystko nie nudziłem się i grę ukończyłem (dość szybko - w jakieś 4 dni gry na tzw. "raty"). Na bank już nie wrócę do tej gry, ale i tak ją miło wspominam...

Call Of Juarez: The Cartel - ech, zawód straszny! Co tu dużo mówić, jednak z gorszych gier tego roku. Sztywna i jakoś niepokazująca nic ciekawego. Jak dla mnie szkoda czasu...

Bodycount - aby się nie powtarzać, to przeczytaj to co napisałem przy Call Of Juarez: The Cartel, z tą różnicą, iż jest tu lepsza grafika (ale za to większa jakaś pustka otoczenia)...

Deus Ex: Human Revolution - zaznaczę, do FPS'ów ostrożnie podchodzę, RPG nie trawie, a z klimatu cyberpunku to tylko Blade Runner'a lubię. Więc patrząc na to z punktu widzenia, który przedstawiłem, to ta gra ma wszystko by mnie odstraszyć. Jednak po zagraniu ciągle mam ochotę wrócić do gry, a gdy już gram to jakoś mówię sobie, byle do następnego autosave'a i wyłączam, jednak jakoś nie potrafię zatrzymać się. Grafika może nie jest idealna (postacie - poza głównym bohaterem, wyglądają kiepsko). Nie będę mówił, że jest to zaskoczenie. Gry jeszcze nie ukończyłem, ale zmierzam ku temu...

Dead Island - ostatnio odpaliłem polska produkcje. Jakoś z zombie to gry średnio wypadają (nie liczyć trzech pierwszych gier z serii Resident Evil). Na chwilę obecną gra mi się nie podoba, nie przekreślam jej aczkolwiek nie wiem kiedy (i czy w ogóle) do niej wrócę...

Na koniec napiszę o preoderach zamówionych, które prezentują się następująco (po sprawdzeniu, za pewne napiszę co nie co o tych grach): "Gears Of War 3"; "Saints Row: The Third"; "Batman: Arkham City".

Dodatkowo zamówię następujące preodery jak się tylko pojawią: "WWE'12"; "UFC Undisputed 3"; "Max Payne 3".

A jak gotówka mi dopisze, to może, którąś z następujących gier (pewnie też będę się sugerował recenzjami, szczególnie przy Battlefield 3 vs COD Modern Warfare 3): "Battlefield 3"; "Silent Hill: Downpour"; "Call Of Duty: Modern Warfare 3"; "Forza Motorsport 4"; "Need For Speed: The Run".

6444611174ef5b5065fac7.jpg

Hej. A ja wraz z moja małżonką gramy już od dlugiego czasu w mmo rpg Metin2. Zapraszam wszystkich server Feniks. :)
--"Szanuj przyjaciół niepozwól im się zgubić"--

Odpaliłem właśnie Supremacy MMA. Na "dzień dobry", pierwsze zdziwienie - gry nie można zainstalować na dysku konsoli (wczytywane dane są tylko z płyty) - szczerze dziwne. Nie nastawiałem się, że będzie to jakiś symulator, ale raczej luźna arcade'ówka. Luźna tutaj nie pasuje, bo postacie ruszają się BEZNADZIEJNIE. Co więcej grafika przywodzi na myśli poprzednią generację konsol. Sterowanie jest dziwne (blokowanie, to ruletka normalnie). Story mode, stworzone chyba na szybkiego. No i mechanika, która męczy. Tutorial w niczym nie pomaga! Szczerze - z czym do ludzi? Ja to jestem łaskawy jeżeli chodzi o gry traktujące o sportach walki, ale to co tutaj mamy, przyprawia tylko o jedno - o to, że poczciwy tetris jest bardziej wciągający. A więc, nie polecam - szkoda czasu/pieniędzy na to....

Na szczęście w przyszłym tygodniu będzie mieć premierę Gears Of War 3, na co czekam od dłuższego czasu... za pewne parę dni po przetestowaniu - podzielę się wrażeniami (choć patrząc na recenzję, które się pojawią to jest bardzo dobrze). A na razie wracam grać w Deus Ex: HR...

6444611174ef5b5065fac7.jpg

• Urządzenie:  Windows

Mnie troche zamulil fabularnie Crysis 2. Koncowka byla tak banalna, ze az razila mnie po oczach. Cala kampania okraszona wybuchami, a koniec... "ot taki" byle byl jakis przed trojka. Ostatnia walka kompletnie nie wymagajaca, a podobny motyw (niewidzialni przeciwnicy) byl juz w jedynce w jednej z pierwszych misji! Na plus wypada zaliczyc dlugosc gry, bo jak na FPSy dzisiejszych czasow, to byla to "Najdluzsza Podroz". Nie wiem, czy przypadkiem krocej mi sie nie zeszlo z Dragon Agem 2, ale nie wiem, czy za to chwalic Crysisa, czy gonic Smoka. Okrojenie funkcji kombinezonu nie wyszlo rozgrywce na dobre, bo i z jedynki czerpalem wiecej frajdy. Gra bardzo w porzadku, ale nie zagosci w kolekcji. Czegos zabraklo.

Deus Ex mnie nie dal rady wciagnac, wiec sie wstrzymam od szerszych opinii. Nie mowie, ze gra jest zla, ale niestety nie moje klimaty, a i fabula mi nie pozwala na zacisniecie zebow.

Za to Demo nowej Fify zapowiada pozeracza czasu! Zmieniony system obrony sprawia, ze gra jest o WIELE trudniejsza. Sam jako weteran i uczestnik wielu turniejow sie lekko przymarszczylem na poziomie Legendarnym. Zapowiada sie ciekawy rok z Fifa.

PESa12 tez zagralem, ale od zeszlego roku jestem wiekszym wyznawca tworu EA. Bez pada w PESa ani rusz, bo najnowszy motyw, to sterowanie kolegom z druzyny, czego dokonuje sie prawym analogiem. Podkresle tez, ze przyspieszyli rozgrywke, co sie chwali, bo i akcje mozna szybciej klepac.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Za to Demo nowej Fify zapowiada pozeracza czasu! Zmieniony system obrony sprawia, ze gra jest o WIELE trudniejsza. Sam jako weteran i uczestnik wielu turniejow sie lekko przymarszczylem na poziomie Legendarnym. Zapowiada sie ciekawy rok z Fifa.

PESa12 tez zagralem, ale od zeszlego roku jestem wiekszym wyznawca tworu EA. Bez pada w PESa ani rusz, bo najnowszy motyw, to sterowanie kolegom z druzyny, czego dokonuje sie prawym analogiem. Podkresle tez, ze przyspieszyli rozgrywke, co sie chwali, bo i akcje mozna szybciej klepac.

Ja raczej preferuje PES lecz tylko dlatego,że w Fifa 11 nie można grać ligi ,LM i ogólnie kariery danym klubem mając wszystkie rozgrywki do dyspozycji,a w trybie Legendy,możemy rozegrać tylko cztery sezony.

W demko Pes grałem i zgadzam się ,pad na pewno się bardzo przydaje ,rozgrywka tez jest płynniejsza i zagrania dokładniejsze,ale irytują mnie bramkarze,którzy mieli być poprawieni ^^ No nic,może w tym roku przeniosę się na produkt EA;]

Ja raczej preferuje PES lecz tylko dlatego,że w Fifa 11 nie można grać ligi ,LM i ogólnie kariery danym klubem mając wszystkie rozgrywki do dyspozycji,a w trybie Legendy,możemy rozegrać tylko cztery sezony.

Szczerze? Argument pod szeroko pojętym hasłem "licencja" zupełnie do mnie nie przemawia. W przypadku gier sportowych jakość tak naprawdę determinowana jest przez system rozgrywki. Jeżeli mam bawić się czymś przez rok, to dobrze by było, gdybym w każdym meczu nie trafiał na schematy i nie wściekał się na ograniczenia SI. A na takie bariery natrafiam niestety w Pro Evo na tej generacji konsol. Przez lata grałem w ISS-y, następie już w PES-y, ale z czasem (jako jeden z ostatnich spośród moich kumpli) przesiadłem się na produkt Elektroników. Przez pewien czas grałem w obie te gry, ale wraz z premierą FIF-y 11 całkowicie zrezygnowałem z PES-a. Mierżą mnie już po prostu te niedociągnięcia, kombinowanie ze sterowaniem, niepodłączający się pod akcje ofensywne obrońcy, katastrofalnie grający bramkarze... długo by wymieniać. I pomimo faktu, iż nadal uważam, że strzelanie bramek w grze Konami sprawia większą radość, a i nad zawodnikami mamy większą kontrolę, to póki co pozostaję przy FIF-ie. No chyba że przeskoczę na serię NBA 2K ;)

W demko Pes grałem i zgadzam się ,pad na pewno się bardzo przydaje ,rozgrywka tez jest płynniejsza i zagrania dokładniejsze,ale irytują mnie bramkarze,którzy mieli być poprawieni ^^ No nic,może w tym roku przeniosę się na produkt EA;]

I tak poza wszystkim: jak Wy w ogóle możecie grać w tego typu produkcje na czymś innym aniżeli pady?

To dopiero pierwsze demo jeszcze jedne maja wydać przed pełną wersją. Może w drugim demie poprawią bramkarzy, tak właściwie to nie może ale napewno albo konkurencja ucieknie im bardzo daleko.

I tak poza wszystkim: jak Wy w ogóle możecie grać w tego typu produkcje na czymś innym aniżeli pady?

Pad mi padł, więc muszę na klawie.

http://pl.20dollars2surf.com/?ref=303312

zarejestruj się ;P

kasa za oglądanie reklam

19213031354f4d28073fb12.jpg

To dopiero pierwsze demo jeszcze jedne maja wydać przed pełną wersją. Może w drugim demie poprawią bramkarzy, tak właściwie to nie może ale napewno albo konkurencja ucieknie im bardzo daleko.

Drugie demo juz jest. Kontaktu z pierwszym nawet nie mialem.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Szczerze? Argument pod szeroko pojętym hasłem "licencja" zupełnie do mnie nie przemawia. W przypadku gier sportowych jakość tak naprawdę determinowana jest przez system rozgrywki. Jeżeli mam bawić się czymś przez rok, to dobrze by było, gdybym w każdym meczu nie trafiał na schematy i nie wściekał się na ograniczenia SI

Trochę tak,ale grając w PES karierę klubem,mając do dyspozycji wszystkie tryby rozgrywki ,od ligowych do LM ,to coś takiego Fifa powinna wprowadzić dawno,wtedy na pewno więcej osób wybierze Fife.Właśnie pobieram demo,więc ocenie jak to się prezentuje :)

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 026 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 703 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 585 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 888 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW Wrestling Redzone in Hiroshima Data: 26.04.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Hiroshima, Japan Arena: Hiroshima Sun Plaza Publiczność: 3.018 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL 69. Aniversario Arena Mexico Data: 25.04.2025 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Event Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • IIL
      Dziwi mnie ta walka już na Backlash. Orton byłby dla mnie świetnym oponentem na zakończenie kariery Johna, także zrobienie tego na "już" średnio mnie kręci, ale z drugiej strony zawsze mogą do tego wrócić pod koniec roku. Dynamika w której to Jaś jest heelem, a Randy facem to jakiś alternatywny universe...  W tej walce Cena obowiązkowo wygrywa dając plaskacza sędziemu...    
    • Bastian
      Pierwsze SD po WM zaczęli Orton, z Ceną, który znów żali się, że fani przez 25 lat byli dla niego okropni. John, jeszcze 26 występów do końca kariery, wytrzymaj!  Miewa heel turn Jasia dobre momenty, np. gdy John wyjaśniał, dlaczego nie ma dzieci. Walka Orton - Cena na Backlash, Jaś pewnie wygra kantem w rodzinnym mieście Randy' ego, budując swoją heelową postać. Wraca Nia Jax i atakuje Stratton… Gdzie jest Alexa?  US Title dla Vegi to chyba za pokorną robotę, no bo nie za wsparcie fanów, Zelina zbiera niemal zerową reakcją. Pytanie - co dla Green? Stratton? MITB? Rozłam w jej ekipie? Wrócił Aleister Black, dobrze by się oglądało go w Judgment Day z czasów Ripley i Priesta, do tego Penta z obecnych gwiazd... Zaczął od Miza, celowo całego na biało... Publika szaleje na widok Fatu, a jak na Backlash będzie walczyć z Knightem, Drew i Priestem i wygra, jego panowanie jeszcze nabierze mocy... Wydaje mi się, że feud Bajera z LA ze Szkotem to tylko kwestia czasu. TLC Match… Walka godna WrestleManii... Street Profits chyba na dobre odcięli się od DIY i MCMG. Kto następny? Debiutujące Fraxiom? Hayes i Miz?  
    • KyRenLo
      Jest oficjalnie pierwsza walka:  
  • Dodaj nową pozycję...