Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

W Jakie Gry Teraz Gracie...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Mam kilka gier na komputerze zainstalowanych takich jak: CoD Black Ops, MW2, CS, Assassin's Creed 2, MoH Airborne, Bad Company 2. Ale gram tylko w Football Managera 2011 :P

Grałem też ostatnio w Star Wars The Force Unleashed ale jakoś mnie nie wciągnęła. No i od czasu do czasu w PES'a 11 zagram meczyk :P

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/50/#findComment-217342

Przez ostatni miesiąc wymęczyłem Gothici od 1 do 3.

Mam zamiar zagrać jeszcze w dodatek " Zmierzch Bogów ".

Obecnie gram wszelkie możliwe mody do Gothica 2.

Już niedługo przyjdzie przesyłka z Allegro w której będzie gra Titan Quest. Czekając na Diablo 3 dobrze jest zagrać w grę o podobnym stylu

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/50/#findComment-217720

98ziomek

Nie radzę ci przechodzić zmierzchu bogów. To najgorsza część z wszystkich części. Nie może się równać z żadną częścią Gothica. Szczerze odradzam. Kupiłem Gothica 3 z dodatkiem i żałuje tego zakupu 70 żłotych za grę świetną i gównianą. Zagraj lepiej w football managera:D Ja gram w 2010 i zaczynam sezon z Milanem:D

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/50/#findComment-217722

Obecnie na kompie gram w NBA 2K10 i strasznie mnie wciągneła ta gra.Znakomita grafika,a szczególnie oprawa meczów,poziom trudności też jest świetnie wyważony. W związku z tym,że niedługo kupuje xboxa 360 slim chcę abyście mi doradzili jaki fps jest najlepszy zarówno w singlu jak i multi.Już wiem,że napewno kupie forza motorsport 3 i gta episodes from liberty city,a z jeśli chodzi o te fps'y to zastanawiam się między bad company 2 i call of duty black ops.Co doradzacie
https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/50/#findComment-217724

• Urządzenie:  Windows

Jestem juz pod koniec Super Meat Boy'a. Gra w starym stylu, ktora wyroznia sie na tle innych wysokim poziomem trudnosci. Jesli ktos sie nie zniecheci za szybko, to mozna przyjemnie spedzic czas. Gra ma mnostwo "smaczkow" i zeby ja skonczyc na 100% to potrzeba anielskiej cierpliwosci. Wszystkie bandaze, dodatkowe levele i wyscigi z czasem (Ocena A+), to dodatkowe dni zabawy. Filmiki trzymaja dobry poziom, choc sa rysowane i nikt nic nie mowi. Po prostu maja to "cos", ze az milo zawiesic na nich oko. (mocny nacisk komediowy) Jeden z ciekawszych tytulow minionego roku, choc na pewno tworcy sie takiego sukcesu nie spodziewali. Za niski budzet, mozna wciagnac gracza na dlugie godziny i nie trzeba rewelacyjnej grafiki. POLECAM kazdemu ... nawet tym, ktorzy nie siedza na codzien w elektronicznej rozrywce

Uwaga! Gra dla ludzi o mocnych nerwach. Klawiatury moga "latać", jesli kilkukrotnie nie uda nam sie wykonac jakiegos skoku.

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/50/#findComment-217750

wojtek95, FPSy bardziej na multi są nastawione.

-BF:BC2: obowiązkiem jest zakup również DLC "Vietnam" (razem około 180 PLN Cię to wyjdzie). Multi polega bardziej na współpracy zawodników, są bardzo duże mapy.

-Black Ops ma multi nastawione na tzw. sieczke. Wszyscy do wszystkich strzelają. Są małe mapy, więc nie trzeba się długo szukać. Nie wiem jak na Xboxa, ale na PS3 multi strasznie laguje i "wyrzuca" z gry.

Sam zdecyduj jaka rozgrywka multi Cię interesuje.

Musisz też wiedzieć , że w marcu wychodzi Battlefield 3, więc serwery BC2 będe raczej puste.

Ja na Twoim miejscu poczekałbym jednak na Battelfield 3, ale wybór należy do Ciebie :)

PS Aktualnie katuje NBA 2k11 i muszę przyznać, że gra wciąga na maksa(szczególnie MJ Challange). Więcej opisze, jak przejde ten tryb i pobawię się swoim zawodnikiem.

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/50/#findComment-217785

A Więc ja Męcze Metin'a2 od 2 lat i do tego Tony Hawk American Westland (Przechodzę 8 raz) a od dziś wystartowałem z Final Fantasy X 1 raz gram zobacze czy jest to godne mojej uwagi:D

Jeszcze moze dla starszych uzytkownikow Jest znana gra pod tytułem KONTRA Też lubię ją Pomęczyć od czasu do czasu

Footballteam tak dla odprężenia gram pomocnikiem prawie 10k UM:D

Ps.Co do SuperMeatBoy'a N!CKO Skąd go sciągnołes?

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/50/#findComment-218244

Ja wczoraj przeszedłem Call of Duty: Black Ops.

Gierka naprawdę fajna, Fabuła wciąga i trzyma w napięciu, tylko szkoda że jest taka krótka.

15 Misji ale na najwyższym poziomie trudności może trochę zająć.

Żałuje że tak mało jest misji, w których walczy się w mieście z Żółtkami,

Ale i tak gra warta uwagi i pieniędzy.

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/50/#findComment-218937

Ja przeszedłem grę Batman Arkham Asylum. Nawet fajna gierka, nie ma prawie nic wspólnego z filmem mroczny rycerz, oprócz tego że głównym wrogiem batmana jest Joker. Gra bardzo fajna, wszystko jest świetnie zrobione. Są momenty gdzie bawimy się w tradycyjnego batmana, czyli skradamy się i atakujemy po cichu, siedzimy na gargulcu i z zaskoczenia atakujemy, bądź po prostu rzucamy się na paru przeciwników i rozwalamy każdego po kolei. Fajnie jest zrobiony tryb walki, nie rąbiemy cały czas jednego aż go zabijemy, tylko po prostu zadajemy parę ciosów a gdy się przewróci to gigantycznym przeskokiem bądź jakimś przewrotem, przeskakujemy do drugiego. Gra znakomita...

Czasami gram jeszcze w TEW 2005, chyba wszyscy wiedzą co to jest.

Jak mi się bardzo nudzi to pykam w The Sims 3 po zmroku bo akurat moja siostra sobie kupiła to też czasem zagram, ogólnie fajne, ale jak to ma być symulator życia to... Ci ludzie czy tam simsy teleportują się do swoich samochodów, wyglądają jak ludzie z plasteliny (tylko trochę), a mimo tego iż jest możliwość zmiany głosu to i tak wszyscy mają prawie taki sam.

Gram też od czasu do czasu w F1 2010, bardzo ciężka gra, ale za to realistyczna. Polecam !

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/50/#findComment-219026

Ja ostatnimi czasy nałogowo męczę Hack n Slashe, zwłaszcza dwa tytuły: Loki i Diablo II, dość podobne swoją drogą. Fani tego gatunku powinni dobrze je znać, zwłaszcza ten trugi tytuł :-)

Tytuły mogę praktycznie zrecenzować oba na raz, gdyż Loki najprawdopodobniej w dużej mierze oparte jest na Diablo (można spokojnie wykazać podobieństwa w drzewkach skilli i między niektórymi aktami D2 a światami Loka). Diablo to klasyczny tytuł, w którymprzedarłszy (Jak w Hellfire, tym razem jednak troche dłużej musimy się przedzierać) się uprzednio przez hordy przeuroczych stworzonek i kilka demonów (w tym braciszka Diabełka - Mephisto) musimy uklepać tytułowego waszmościa, a w przypadku rozszerzenia jeszcze jego drugiego Braciszka - Baala (dużo łatwiejszego niż Diablo BTW). Grafika nie powala, ale czego sie po HnSie z tych lat spodziewać, gra nadrabia niesamowitym, mrocznym klimatem, sporą (w porównaniu z Lokim czy Hand of Godem) różnorodnością mapek i brakiem wyraźnego Happy Endu (grę z czymś takim znam jeszcze tylko jedną - Alone in the Dark). No i nie ma hord noobów na BN, da się grać w multi ;D

Loki jest produkcją nowszą, co widać po niewątpliwie grafice. Z klimatem jest dużo gorzej - mimo zróżnicowania pod tym względem jestem zawiedziona, jako iż teoretycznie miał być to następca Diablo. Fabuła poryta do końca - niczym jednogodzinne streszczenie całej Mody na Sukces, jednak na plus to, że wiele faktów trzyma się z prawdziwą Mitologią (zwłaszcza Grecja dobrze rozwiązana - elementy zarówno Homerowskie jak i Hezjodowskie). Mapki niestety jednolite, aż nudne, za to poziom na nich zróżnicowany (Czerna Piramida, końcówka Egiptu jest dużo łatwiejsza niż początek świata Azteckiego) Największym minusem jest jednak ilość bugów - szlag mnie trafiał jak u azteków stałam i nie mogłam się ruszyć, a Zbroja Ra nie wchodziła 10 razy pod rząd, żeby zabić bossa Mictlan musiałam resetować grę. Jest jeszcze jeden plus - wraz z następnym poziomem trudności zmienia się fabuła, co zachęca do grania; no i God is a Challenge również wart uwagi, ani tego, ani tego w D2 nie ma.

Diablo to chyba tytuł konieczny, niemniej jednak Lokiego polecam również.

Poza tym jeszcze Oblivion - przedstawiać chyba nie muszę, RPG wszech czasów. Skończysz wszystkie questy, zostaniesz mistrzem areny, liderem wszystkich gildii, wbijesz mastera na wszystkich skillach i i tak nie będzie Ci nudno - można sobie wtedy np. zabić Adoring Fana, czy czitami "niechcący" przyzwać Mehrunes Dagona ;)

Za to dodatki średnio godne uwagi - raczej za dużo nie wnoszą, lepiej pobrać mody od użytkowników.

Następne w kolejce, jubileuszowe, bo 10 przejście Resident Evil 4 ;P

Cud miód i orzeszki, cała seria bez piątki to psi obowiązek dla ludzi, którzy chcą jakiś mocniejszych wrażeń :)

Czekam oczywiście na Diablo 3, system kul leczących mnie strasznie ciekawi, bo bardzo spodobał mi się w Dante's Inferno; i Path of Exile - zapowiada się świetny multi Hack n Slash,a plebs się raczej rzuci na ostro rozreklamowanego Mythosa, więc nawet może będzie spokój na serwie. Gra wydaje się być połączeniem klimatu Diabla i grafiki Lokiego bez grindu a la chińczyk, ale jak wyjdzie - nie wiem; już jestem zarejestrowana, czekam na klucz do bety ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/50/#findComment-219057

Parę dni temu otwarto betę nowego MMO - World of Tanks. Gra w której jeździmy czołgiem (co za zaskoczenie :P), zdobywamy doświadczenie i kasę, za które kupujemy nowe części, a potem całe czołgi.

Muszę powiedzieć, że jestem tą grą zachwycony. Oczywiście ma swoje minusy, wkurza też częste ginięcie, np. gdy trafiamy na większy czołg, lub gdy ostrzeli nas artyleria, ale rundy gra się szybko, a nawet można po śmierci wyjść z bitwy i włączyć nową innym czołgiem, przy tym nie tracąc punktów, tak więc w praktyce, nawet jak szybko zginiemy, ciągle będziemy pod grą.

Polecam!

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/50/#findComment-219156

• Reputacja:   82

40 minut temu dowiedziałem się, że jest dostępna beta Deluxe Ski Jump 4. Od razu pobrałem. Stwierdzam, że gra jest co najmniej świetna. Nareszcie została wprowadzona publiczność i budynki, a oprawa graficzna prezentuje się lepiej, niż w "trójce".

Fizyka lotu wreszcie jest realistyczna, dużo zależy od wyjścia z progu, nie można machać myszką w locie jak to miało miejsce w dwóch poprzednich częściach. Upadki też prezentują się dobrze (udało mi się zrobić Mazocha, Morgensterna i kilka innych, nie mniej znanych :D).

Gra jest trudna, ale niesamowicie wciąga. Każdy fan serii musi zagrać :)

Poza tym zacząłem po raz kolejny przechodzić Max'a Payne oraz Dungeon Siege 2.

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/50/#findComment-220252

Na kompie gram w bete dsj4 i jak narazie to słabo mi idzie.Na xboxie 360 w pure i forze motorsport 3 i planuje kupić mafie 2.Czy waszym zdaniem opłaca się?
https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/50/#findComment-220551

Dorwalem Dead Space 2 (jako jedyna gre ze stycznia, ktora chcialem sprawdzic), ale szybko sobie odpuscilem. Jestem swiadom, ze na pewno by sie rozkrecila, ale toz to jest to samo, co pierwszy DS. Wyglada ladniej, a i glowny bohater mowic sie nauczyl, wiec jest nadzieja, ze fabula bylaby lepsza. Jednak jedynka na polce sie nie utrzymala, choc stwierdzilem, ze to dobra produkcja (niestety.. trzymam tylko scisle wyselekcjonowane tytuly), a w takich wypadkach kolejne czesci maja "pod gorke", jesli chodzi o moja opinie. W sequelu ma nie byc backtrackingu, ale tylko to, mnie jakos nie zachecilo. Smieszne sa sytuacje, gdy nie masz jeszcze broni i jedynie za pomoca telekinezy rzucasz, co masz pod kreca w potwory. Dochodzi do sytuacji, ze musisz sie pchac w trzy nekromorfy, bo droge ucieczki blokuje Ci... ... stolik! Tylko sie usmiechnalem z glupoty, ale dalbym rade to przebolec, gdyby nie kolejny manewr, ktory przewijal sie w poprzedniej czesci. Windy i drzwi. Naturalnie sa zamkniete (lub w przypadku windy jadą), a my musimy desperacko walczyc o przetrwanie, by w koncu sie magicznym sposobem drzwi otworzyly (Patent na magiczny sposob: Zabic wszystkie). Mam wrazenie, ze gra dala krok w kierunku gry akcji, co nie wychodzi na dobre survival horrorom (Patrz chociazby: Resident Evil 5. Dobra gra, w sensie, ze dobra "strzelanka, ale niestety, slaby survival horror... Dalbym jako przyklad Silent Hill Homecoming, ale tam ciezej mowic, ze to dobra gra) Edytowane przez N!KO
https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/50/#findComment-220554

Aktualnie mam powtór do klasyki strategi : )

Mianowicie męcze teraz Heroes III wraz z wszystkimi dodatkami oraz z jednym tworzonym przez fanów WoG. Gra naprawdę przednia mimo upływu lat godzine spędzone przed nią mijają strasznie szybko. Polecam również dodatek WoG zmienia on w dużym stopniu mechanike rozgrywki i według mnie zmienia ja na lepsze.

Naprawdę polecam ; )

A jeżeli chodzi o mojego xboxa 360 to męcze Fife 11 z kumplami, czyli w sumie bez szału ; )

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/50/#findComment-220556

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• HeymanGuy
      Mówicie o @ KL ? That makes us two... ROH on Honor Club 09.01.2025 Trish Adora vs. Harley Cameron: No dobra, Trish Adora jest w dobrej formie. Już samo jej wejście z STP w narożniku robiło wrażenie. Harley Cameron próbowała, nie powiem, że nie. Pokazała zwinność i niezły timing, ale kiedy Trish odpaliła swój Lariat Hubman, to było jak... bum, end of story. To jeden z tych finisherów, które robią wrażenie i sprawiają, że czujesz moc przez ekran. Mam wrażenie, że Trish powoli zmierza w stronę czegoś większego – może tytułu? Byłoby przyzwoicie, bo to jedna z tych osób, które naprawdę zasługują na spotlight. Blake Christian vs. Serpentico: Blake Christian jest jak błyskawica w ringu – szybki, techniczny, po prostu niesamowity, od zawsze robił na mnie wrażenie. Serpentico, wiadomo, zawsze daje dobre show, ale tu nie miał większych szans. Ta Meteora na koniec? Coś pięknego. W sumie spodziewałem się szybkiego zakończenia, ale mimo to walka była widowiskowa. Dla fanów lucha libre myślę, że jak najbardziej do polecenia. Boulder vs. Griff Garrison: Powiem tak: jak tylko zobaczyłem Bouldera w akcji, to wiedziałem, że Griff będzie miał ciężki wieczór, przypomina mi trochę Mastiffa z brytyjskiej sceny indy, ale trochę mu do niego brakuje. Griff próbował walczyć sprytem, ale kiedy masz przed sobą człowieka tak dużego jak Boulder, to wiesz, że to się nie skończy dobrze. Boulder Dash to absolutna demolka – oglądając to, miałem wrażenie, że Griff dosłownie wbił się w matę. Z jednej strony szkoda mi Griffa, bo ma potencjał, ale Boulder? On jest po prostu maszyną, którą można lepiej wykreować niż się to robi teraz. Billie Starkz vs. Brittany Jade: Billie Starkz to dla mnie taki powiew świeżości, mimo że trochę już występuje w Tonylandzie (AEW) i Tonylandzie v2 (ROH). Oglądam jej karierę od jakiegoś czasu i za każdym razem mnie czymś zaskakuje. Brittany Jade dała radę, ale Billie... lubię bardzo jej styl. Gładkie, perfekcyjne wykonanie, aż chce się oglądać więcej. Mam nadzieję, że Billie dostanie niedługo większy program, bo dziewczyna ma w sobie to coś, co sprawia, że chce się jej kibicować. Queen Aminata vs. Rachael Ellering: Queen Aminata to ma fajny gimmick, ma spory potencjał – i to widać. Rachael próbowała, ale Aminata od początku wyglądała, jakby miała plan na tę walkę. . Aminata ma ten vibe dominatorki, która może zamieszać w każdej dywizji. Myślę, że to tylko kwestia czasu, aż zacznie walczyć o główne tytuły, czy to w ROH czy AEW. Throwback: Sumie Sakai vs. Hazuki (2018): Nie zwykłem komentować Throwbacków z gal, ale tu zrobię wyjątek, do ROH z tamtych m.in. lat mam spory sentyment, w sumie głównie z tego sentymentu powstaje ten komentarz, dość pozytywny, bo nie potrafię patrzeć na tą perełkę jaką jest ogół Ring of Honor złym okiem, nawet jak Tony Khan robi sobie z tego Velocity, Heat, Main Event, Superstars, nazywajcie to jak chcecie, pewnie rdzennym fanom się nawet nie chce na to patrzeć, bo szkoda sobie psuć pogląd i wspomnienia. Wspomnienia, wspomnienia... jak tylko zobaczyłem, że dostaniemy ten klasyk z 2018 roku, od razu się uśmiechnąłem. Hazuki z Kagetsu i Haną Kimurą w narożniku – to był ten czas, kiedy Women of Honor naprawdę rozkwitało i się dobrze zapowiadało. Walka była świetna, Sumie Sakai to absolutna legenda, szanuję za uśmiech w stronę starszych (choć są starsi) fanów. MxM Collection vs. The Dawsons: MxM Collection jest kolejnym świetnym duetem, który WWE puściło bez żalu. Mansoor i Mason Madden mają w sobie coś świeżego, co od razu przyciąga moją uwagę. The Dawsons to takie trochę noname'y, ale szczerze? Cieszę się, że MxM wygrali.  Mam nadzieję, że zobaczymy ich w większym programie w tej dywizji w bliższej przyszłości, pewnie skończą w AEW. Red Velvet vs. Jazmyne Hao: Red Velvet to całkiem przyzwoita mistrzyni ROH TV. Jazmyne Hao miała swoje momenty, ale Velvet to zupełnie inny poziom. Jej Right Jab to cios, który wygląda na równie groźny, co skuteczny, choć czy w tej walce nie pomyliła jej się ręka i czy nie użyła przypadkiem Left Jab? Walka była dobra, choć przewidywalna – mam nadzieję, że Red Velvet wkrótce dostanie bardziej wymagającą rywalkę o swój pas, bo obijać placki to każdy może. Shane Taylor Promotions vs. Gates of Agony: Uwielbiam Shane Taylor Promotions, ta ekipa to definicja dobrej chemii w ringu, a zwłaszcza Lee Moriarty. Gates of Agony próbowali zdominować siłą, ale Shane i Lee pokazali, że technika i strategia zawsze wygrywają. O'Connor Roll Bridge? Klasyk, ale działa, i to jak! Mam nadzieję, że Shane Taylor Promotions dostaną większe wyzwania, bo potencjał mają ogromny, a już za długo stoją w miejscu. Jericho/Rock'n'Roll Express: Na koniec – prawdziwa uczta dla fanów nostalgii. Chris Jericho jako część „The Learning Tree”? No powiedzmy, że w ROH nie wygląda to tak źle jak w AEW, mniejsza konkurencja może xD Z pasem ROH wygląda na większy deal w ROH, niż w AEW, niby proste ale Tony chyba tego nie ogarnia. Jego promo było idealnym balansowaniem między arogancją, a czystą rozrywką - typowy Y2J. Kiedy Rock N Roll Express weszli na ring publika nawet się ożywiła, dla odmiany. Ich atak na Jericho i Keitha to ukłon w stronę starej szkoły wrestlingu, który zawsze działa, przynajmniej na mnie. Widok Mortona i Gibsona triumfujących na koniec gali całkiem przyjemny, ale nie ma się co przyzwyczajać. Chris musi zacząć występować w ROH TV jeśli ma być choć trochę wiarygodnym ROH Champem. Co mogę powiedzieć? ROH dało nam wszystko, czego można oczekiwać od takiego formatu gali jaki od nich dostajemy: nie takie złe walki, rozwój jakichś tam historii i trochę nostalgii dla starszych fanów. Każda walka miała coś tam do zaoferowania, a momenty takie jak atak Rock N Roll Express czy nawet ten throwback z '18 roku sprawiły, że to nie był zwykły odcinek tygodniówki typu squashe i wywiady bez celu. Czekam na przyszły tydzień w sumie, bo QT Marshall vs. Komander o bodajże pas ROH TV zapowiada się nawet dobrze. Jeśli ROH dalej będzie trzymać taki poziom i konsekwentnie go podnosić, to może wreszcie coś zacznie się dziać. Sypnę klasykiem w takim razie od kolegi, którego wyżej oznaczyłem. OGLĄDAJCIE RING OF HONOR!
    • Grins
      Zapomniałem że gala jest u Turbiniarzy, no to obstawiam że Punk wygra w tym roku Royal Rumble już nie będzie lepszej okazji, w zeszłym roku miał wygrać, w tym roku już tego dokona. 
    • HeymanGuy
      TNA iMPACT! 09.01.2025 The System vs. Eric Young & Steve Maclin & Jonathan Gresham: Dobry opener, dynamiczny i z przyjemnym tempem, jak na 6-Man.  Maclin wypadł tu jak totalny killer, a KIA to zawsze świetne zakończenie. Natomiast powiem szczerze, że ten atak po walce z krzesłami i Greshamem wyglądał dość dobrze, brutalność i dobrze bo Systemu cała federacja nienawidzi, musiało się tak skończyć. Joe Hendry Promo: Hendry umie opowiadać historie, nie ma co. Hendry naprawdę fajnie sprzedaje swoją drogę na szczyt – od judo po bycie muzykiem do bycia jednym z najbardziej over workerów w 2024 roku. Plus, te jego wspomnienia o Kurt Angle vs. Samoa Joe na Genesis idealnie budują hype na jego walkę o pas, która jest na Genesis, 16 lat później. Ten segment był stonowany, ale przy okazji motywujący, mam nadzieję że wygra ten pas bo Nemeth nie jest takim mistrzem jakiego oczekiwałem od zawodnika takiej klasy i doświadczenia.  Léi Yǐng Lee vs. Savannah Evans: Trochę zaskoczenie, że Savannah już przegrała, zwłaszcza że wróciła niedawno. Lee ma ciekawy styl i Thunderstruck to świetne wykończenie, ale walka jakoś szczególnie mnie nie porwała. Spoko na rozgrzewkę, ale bez szału. Mike Santana i gauntlet z The Northern Armory: Santana to totalny badass. Widać, że fani złapali klimat z tym „bald ass head” Alexandera, co jest hitem. Segment z DQ trochę zamieszany, ale działa – buduje dalsze starcie na Genesis. C4 Spike od Josha wyglądał, jakby połamał Santanę, siadło im to. The Rascalz vs. The Good Hands: Rascalz robią robotę. Miguel i Wentz mają świetną chemię w ringu, a to "Feed Him to the Lions" to naprawdę solidne zakończenie. Dużo akcji, dobra energia. Warto było obejrzeć. X-Division Championship Match: Moose (c) vs. Andrew Everett: Fajnie było zobaczyć Everetta znowu w TNA, ale umówmy się – wynik był pewny od początku. Moose to bestia i ten Powerbomb na krawędzi ringu wyglądał niepokojąco że tak powiem. Walka solidna, ale bardziej jako pokaz siły Moose’a niż realne zagrożenie jego pozycji na piedestale X-Div. Joe Hendry & Rhino vs. The Nemeth Brothers: Zaskakujące, jak bardzo skupili się na Hendrym, a nie na Nicu, który przecież jest mistrzem świata. Hendry wyglądał świetnie – Standing Ovation to sympatyczny finisher. Rhino też swoje zrobił, ale można było lepiej wyeksponować World Champa. TNA stawia wszystko na Joe Hendry'ego, co ma sens przed Genesis, ale trochę szkoda Nica Nemetha, który wyglądał jak mid-carder, czyli rola od której w WWE za bardzo nie odchodzil i chyba znamy tego przyczynę. Jordynne Grace vs. Tessa Blanchard to dla mnie zdecydowanie najgorętszy feud, ale smutno, że Jordynne najpewniej odejdzie do WWE, choć może tam pokaże więcej. Genesis budują dość solidnie – ciekaw jestem, co dalej z Moose’em i jego „najbrzydszym pasem świata”, jak nazwał pas przed walką, może zmiana designu? Może totalnie zmiana koncepcji pasa? Przydałaby się bo dywizja X-D w TNA istnieje tylko we wspomnieniach, więc w tej roli teraz bardziej sprawdziłby się pas Global albo Television jak kiedyś.
    • KPWrestling
      Rozpoczynamy sprzedaż ostatniej puli biletów na galę Gala Wrestlingu: KPW Arena 27 Gala Wrestlingu: KPW Arena 27 (Gdynia) w dn. 24 stycznia 2025 o godz. 18:00. KPW Arena 27. KPW Arena 27Najlepsi polscy zawodnicy, goście z zagranicy, wielkie emocje, duż...Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • PTW
      Współczesny arystokrata nie ma ogłoszonej walki na jutrzejszą galę, ale mało parlamentarnymi słowami wymusił na naszym grafiku zrobienie ogłoszenia zapowiadającego jego obecność na wydarzeniu. Co chodzi po głowie Vincentowi? Istnieje spora szansa, że dowiemy się już jutro! :) Pod wieczór będziemy mieć dla Was jeszcze jedno ogłoszenie - takie, na które wszyscy czekaliście :) Bądźcie więc z nami i tutaj na socialach i jutro na gali! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
  • Dodaj nową pozycję...