Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

W Jakie Gry Teraz Gracie...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

EA Sports MMA - Typowo zajawkowa gra. Pierwszy kontakt jest naprawde przyjemny i ma sie wrazenie gry w wyjatkowy tytul, ale z kazda kolejna walka czar pryska. Walka z komputerem potrafi sie szybko znudzic i wypada grac z zywym przeciwnikiem, ktory ogarnia sterowanie rownie dobrze.

Dosc malo opcji w Menu. Mamy mozliwosc szybkiej walki (tylko w jednej kategorii - nie mozna walczyc waga ciezka kontra srednia), MMA 101 - tutorial w postaci walki, Kariera i Tworzenie zawodnika i puszczenie go do sieci dla innych... Marnie. Po paru walkach (w dostepnych zawodnikach mamy Bobbyego Lashleya) szybko przeszedlem do kariery. Tworzenie jakos szczegolnie rozbudowane nie jest, ale narzekac tez nie ma na co. Wejsciowki na ring sa dosc krotkie i zawodnicy dochodza tylko do polowy rampy (minus dla mnie). Caly tryb polega na 8 tygodniowym treningu przed kazda walka. Zapisujemy sie do ligi i tam staramy sie przedostac na szczyt, trenujac u Basa Ruttena i jego znajomych (Gracie, Couture, itd). U nich poza podstawami, uczymy sie specjalnych ciosow, ktorych mozemy posiadac 16 (kolana na twarz, gogoplata, itd.). Po 8 walkach bez porazki mi sie troche to wszystko przejadlo i zrobilem sobie przerwe w ktorej wlasnie pisze tego posta (dopadla mnie monotonia).

NBA 2k11 - Najlepsza koszykowka wrocila i zdala egzamin. Ciezko sie od tego oderwac, a gra w kosza nigdy nie byla tak realistyczna. W sumie jest to ulepszony 2k10, ale jakos przyjemniej sie w to gra. Pierwsza rzucajaca sie w oczy zmiana jest nie przenikanie podan przez zawodnikow. Dokladnie podanie jest ciezej wykonac i jesli tylko pilka bedzie musiala minac jakeigos zawodnika to ten moze dosc latwo pilke przechwycic. Doszedl Jordan Mode w ktorym bawimy sie w klasyczne mecze MJ'a, ale jest on tak mocno przesadzony w grze, ze praktycznie robi wszystko sam i przyjemnosci z gry nie ma zbyt wielkiej. Najwiekszy zawod to konkurs rzutow za 3. Nie wiem jaki byl w poprzednich odslonach, ale ten to porazka. Centrem mozna smialo uzyskac 30/30 i nie jest to trudniejsze od rzucania jakims specjalista od "trojek". Prosta mini gra w ktorej mamy narysowany pasek i wolny wskaznik.

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/48/#findComment-207515

Ja teraz pykam w :

1.CS 1.6 Steam .

2.PES 2010 .

3.World of Warcraft Brning Crusade .

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/48/#findComment-207573

Ostatnio skończyłem Batman: Arkham Asylum, Wiedźmina, a teraz wziąłem się za Medal of Honor. W między czasie "ciacham" w FIFE 11.
https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/48/#findComment-207831

Fifa 2011(ps3)- Fifa, zdecydowanie najlepsza odsłona wersji na konsole, konami dopóki nie zajmie się tym, aby to wyglądało na prawdziwą symulację piłki nożnej, to nigdy Fifie nie dorówna. Na konsolach ta gra nie ma szans, fifa na ps3 górowała nad wytworem konami. Wspomnę również o pc'towcach, przełom fify 2011 na tle pro 2011 jest bardziej spostrzegany niż miało to miejsce rok temu, tyle że wtedy pro wzieło górę :) .
https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/48/#findComment-208020

Football Manager 2010. Jest to naprawdę świetna gra. Najlepszy Manager na świecie. Mnogość lig, prawdziwe nazwiska piłkarzy i gdyby mecze wyglądały by jak w Fifa Manager byłoby to świetne. A oprócz tego gram w Puzzle Quest. Polecam, fajna gierka.
https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/48/#findComment-208025

a ja ostatnio pykaw w SvR 2011(Xbox360)tony hawk's pro skater 2 N64 emulowane :D
https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/48/#findComment-208049

• 3 tygodnie później...

Obecnie Fable 3. Gra wywołała u mnie podobne odczucia jak poprzednie części, mianowicie "o kurwa, jak to się stało że ta gra może być aż tak genialna?". Kandydat na grę roku, zdecydowanie.
https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/48/#findComment-210617

A oprócz tego gram w Puzzle Quest. Polecam, fajna gierka.

Właśnie ściągnąłem tą grę, a przedtem przeczytałem recenzje i przyznam Tobie rację.Gra wymiata! :)

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/48/#findComment-210702

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Android

Ja nie katuje pc więc gram na PSP. A ostatnio w God of War Ghost of Sparta polecam ta gra wymiata pod każdym względem, ateż gram oczywiście w SvsR 2011.
https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/48/#findComment-210735

PC:

- Fifa 11

- Spore

- Feeding Frenzy 2 :D

- Arcania

PSP:

- GoW: Ghost of Sparta

- SvR 2011

- Bleach Heat the Soul(zapomniałem która część)

A teraz powrót do przeszłości:

NES, Pegasus, Famicon:

- Super Mario Bros.

- Excitebike

- Najbardziej wkur**ająca gra na świecie Circus Charlie

- I ogólnie wszystko ;P

Gameboy Advance:

- Pokemon Emerald (co jak, co ale mi się podoba)

- Jakaś Zelda

Resztę mam zamiar dopiero kupić.

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/48/#findComment-210742

Call of Duty: Black Ops. Musze przyznac, ze po paru misjach jest niezle. Nie odrzucilo mnie od tego jak od nowego Medala. Zreszta bylem bardzo nastawiony na tą gre, bo w pelni sie zgadzalem z recenzentem, ktory szybko podsumowal cala serie (CoD1 i 4 - HITy, a reszta przecietniaki badz tytuly slabe). Pewnie szerzej cos napisze jak skoncze calosc, ale fabula mnie milo zaskoczyla. Historia moze wywindowac tego CoDa na tyle, ze zdecyduje sobie go odlozyc razem z dwoma wymienionymi w nawiasie. Widowiskowosc stoi dalej na wysokim poziomie, ale towarzysze to idioci... Najczesciej spotykam ich przyklejonych do sciany, czekajac az wykoncze wszystko co do mnie (do mnie.. nie do nas) strzela.
https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/48/#findComment-210745

NHL 11- Gra się całkiem przyjemnie. Elektronicy spowolnili jeszcze grę(już poprzednie wydanie wydawało mi się za wolne) co powoduje, że trzeba tworzyć bardzo przemyślane akcje. Zmienione są także podania. Teraz nie wystarczy już tylko wcisnąć "X",żeby podanie idealnie trafiło do partnera. Podobnie jak w PES sami regulujemy moc podań. Często łamią się kije co nadaje grze realizmu. Bardzo dobrze rozwiązano również Faceoffs. Teraz rzeczywiście można poczuć walkę o krążek. Więcej zmian w porównaniu z 10 nie zauważyłem.

plusy:

-tryby BE A PRO MODE oraz BE A GM Mode są naprawdę dobrze dopracowane

-bardzo dobry gameplay

-bardzo dobory online

-zmieniona walka o krążek

minusy:

-trochę za wolna gra

-za dużo pada bramek spod niebieskiej linii

-nieaktualne składy oraz mało licencji na reprezentacje

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/48/#findComment-211488

Black Ops skonczone. Myslalem, ze bedzie to trzeci CoD w kolekcji, ale jednak troche zabraklo. Myslalem nad zachowaniem go i pozniejszym wroceniem by skonczyc raz jeszcze, ale skoro mysle nad jakas produkcja to z autopsji wiem, ze nie jest ona AŻ tak dobra.

Fabula jest fajna, ale przewidywalna. Nie wiem czy to filmowa analiza mi sie wdala we znaki, ale na pare misji przed koncem juz wiedzialem wiekszosc... Do tego irytujace sa skrypty. Trzeba przejsc do konkretnego punktu, zeby pojawili sie przeciwnicy. Mialem w jednej misji zamglony korytarz w ktorym zginalem 3x, wiec stwierdzilem, ze sobie spokojnie na poczatku poczekam na przeciwnikow... ... ... Moglem stac godzinami, ale wyszli dopiero jak ja sie im wystawilem do odstrzalu, mijajac jakis magiczny punkt. Siedzi mi w glowie jeszcze jeden epicki skok glownego bohatera, ale to juz czyste czepialstwo (kto gral pewnie wie o ktory chodzi). O kompanach-idiotach wspominalem juz wczesniej... Przyjemnie sie strzela, ale to samo juz mialem w pierwszym Modern Warfare i jakbym mial wracac to wrocilbym do niego. Najlepszy motyw gry byl zywcem sciagniety z kinowego klasyka. Najnizszy stopien podmium w serii Call of Duty nalezy do Black Ops - co i tak jest bdb wynikiem

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/48/#findComment-211489

Smackdown vs Raw 2011. Kupiłem gierkę tydzień temu i jeszcze się przyzwyczajam do niej bo różni się lekko od poprzedniczki. W moim odczuciu gra znacznie lepsza niż dwie ostatnie części. Bardzo fajnie została rozbudowana opcja Road to Wrestlemania oraz świetnym pomysłem jest wprowadzenie opcji WWE Universe.
https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/48/#findComment-211970

Ja pykam w takie gry:

PS3:

-SvR 2011

-I czasami w gta IV

PSP:

-Czasami popykam w SvR 2010 i 2008

-No i w Daxtera jak mi strasznie nudno

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/48/#findComment-212287

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• HeymanGuy
      TNA iMPACT! 09.01.2025 The System vs. Eric Young & Steve Maclin & Jonathan Gresham: Dobry opener, dynamiczny i z przyjemnym tempem, jak na 6-Man.  Maclin wypadł tu jak totalny killer, a KIA to zawsze świetne zakończenie. Natomiast powiem szczerze, że ten atak po walce z krzesłami i Greshamem wyglądał dość dobrze, brutalność i dobrze bo Systemu cała federacja nienawidzi, musiało się tak skończyć. Joe Hendry Promo: Hendry umie opowiadać historie, nie ma co. Hendry naprawdę fajnie sprzedaje swoją drogę na szczyt – od judo po bycie muzykiem do bycia jednym z najbardziej over workerów w 2024 roku. Plus, te jego wspomnienia o Kurt Angle vs. Samoa Joe na Genesis idealnie budują hype na jego walkę o pas, która jest na Genesis, 16 lat później. Ten segment był stonowany, ale przy okazji motywujący, mam nadzieję że wygra ten pas bo Nemeth nie jest takim mistrzem jakiego oczekiwałem od zawodnika takiej klasy i doświadczenia.  Léi Yǐng Lee vs. Savannah Evans: Trochę zaskoczenie, że Savannah już przegrała, zwłaszcza że wróciła niedawno. Lee ma ciekawy styl i Thunderstruck to świetne wykończenie, ale walka jakoś szczególnie mnie nie porwała. Spoko na rozgrzewkę, ale bez szału. Mike Santana i gauntlet z The Northern Armory: Santana to totalny badass. Widać, że fani złapali klimat z tym „bald ass head” Alexandera, co jest hitem. Segment z DQ trochę zamieszany, ale działa – buduje dalsze starcie na Genesis. C4 Spike od Josha wyglądał, jakby połamał Santanę, siadło im to. The Rascalz vs. The Good Hands: Rascalz robią robotę. Miguel i Wentz mają świetną chemię w ringu, a to "Feed Him to the Lions" to naprawdę solidne zakończenie. Dużo akcji, dobra energia. Warto było obejrzeć. X-Division Championship Match: Moose (c) vs. Andrew Everett: Fajnie było zobaczyć Everetta znowu w TNA, ale umówmy się – wynik był pewny od początku. Moose to bestia i ten Powerbomb na krawędzi ringu wyglądał niepokojąco że tak powiem. Walka solidna, ale bardziej jako pokaz siły Moose’a niż realne zagrożenie jego pozycji na piedestale X-Div. Joe Hendry & Rhino vs. The Nemeth Brothers: Zaskakujące, jak bardzo skupili się na Hendrym, a nie na Nicu, który przecież jest mistrzem świata. Hendry wyglądał świetnie – Standing Ovation to sympatyczny finisher. Rhino też swoje zrobił, ale można było lepiej wyeksponować World Champa. TNA stawia wszystko na Joe Hendry'ego, co ma sens przed Genesis, ale trochę szkoda Nica Nemetha, który wyglądał jak mid-carder, czyli rola od której w WWE za bardzo nie odchodzil i chyba znamy tego przyczynę. Jordynne Grace vs. Tessa Blanchard to dla mnie zdecydowanie najgorętszy feud, ale smutno, że Jordynne najpewniej odejdzie do WWE, choć może tam pokaże więcej. Genesis budują dość solidnie – ciekaw jestem, co dalej z Moose’em i jego „najbrzydszym pasem świata”, jak nazwał pas przed walką, może zmiana designu? Może totalnie zmiana koncepcji pasa? Przydałaby się bo dywizja X-D w TNA istnieje tylko we wspomnieniach, więc w tej roli teraz bardziej sprawdziłby się pas Global albo Television jak kiedyś.
    • MattDevitto
      Szkoda, bo to moja jedna z ulubionych zawodniczek w Marigold
    • Mr_Hardy
      Kouki Amarei wypada z akcji na długi czas 😞 z powodu zerwania więzadła krzyżowego przedniego.        
    • Attitude
      Śmiało można mówić, iż premierowe Raw na Netflixie to spory sukces, przynajmniej pod względem zainteresowania. Netflix przekazał, że epizod z 6 stycznia międzynarodowo zebrał 4,9 miliona widzów. W samych Stanach Zjednoczonych show oglądało 2,6 miliona osób. Te statystyki robią wrażenie, bowiem to wzrost aż o 116% względem najchętniej oglądanego odcinka Raw z 2024 roku. Trzeba jednak mieć na uwadze, że ostatni epizod poniedziałkowej tygodniówki był mocno promowany. I sporo osób było zainteresowanych tym, jak będzie to teraz wyglądać na Netflixie. Wkrótce przekonamy się, czy te liczby to będzie mniej więcej stały trend. Eric Bischoff w najnowszej odsłonie swojej audycji "83 Weeks" odniósł się do reakcji publiczności podczas wspomnianego Raw na pojawienie się Hulka Hogana. Rzuciło się w uszy, to jak ikona została wybuczana w Intuit Dome. Bischoff próbował wyjaśnić tę sytuację. Zwrócił uwagę, że wiele osób, których nie było do tej pory w Kalifornii nie jest świadome, jak politycznie nastawiony jest ten stan. A po ostatnich wyborach prezydenckich w USA, Hogan i Donald Trump są jakby "zrośnięci" ze sobą w oczach wielu. Bischoff przyznał, iż Hulk może być rozczarowany. Ale nie powinien być zaskoczony czy zszokowany taką, a nie inną reakcją publiczności na jego osobę. Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • MattDevitto
      Spadek w jakości kart niestety już był zauważalny w poprzednich miesiącach - szkoda, że z ciekawej, trochę innej federacji od reszty powstaje kolejny identyczny produkt.
  • Dodaj nową pozycję...