Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

W Jakie Gry Teraz Gracie...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Pozwól że zacytuje.

Zabij Niewiernego (Kill The Infidel) -mod do Mount&Blade v.1.011 -wersja polska

Miejsce akcji:

Ziemia Święta ok. 1190 A.D.

5 frakcji:

* Królestwo Jerozolimy

* Hrabstwo Trypolisu

* Hrabstwo Edessy

* Księstwo Antiochii

* Dominium Saladyna

Oddziały na mapie:

* Zakon Assasynów (bandyci)

* Dezerterzy (bandyci)

* JIHAD- w sojuszu z Dominium Saladyna

* Seljuk Patrol- w sojuszu z Dominium Saladyna

* Mamluk Guards- w sojuszu z Dominium Saladyna

* Zakon Św.Tomasza z Akki - w sojuszu z Królestwem Jerozolimy

* Crusaders- duże oddziały w sojuszu z frakcją gracza

* Karawany- chronione przez silne jednostki rycerzy zakonnych

* Wiesniacy- chronieni przez silne jednostki rycerzy zakonnych

DODATKOWO:

- postacie historyczne w grze- władcy księstw z ziemi świętej oraz polscy władcy związani z wyprawami okresu 1190.

- historyczne nazwy miast

- przebudowana mapa Jerozolimy i Krak Des Chevaliers

- jednostki wszystkich możliwych zakonów rycerskich obecnych w Jerozolimie dostępne w grze

- nowe zbroje dedykowane dla każdej frakcji

- nowe bronie

- nowe oddziały dedykowane dla każdej frakcji

- nowi towarzysze (w większości postacie autentyczne) którzy mogą zostać znalezienie jako więźniowie grasujących po mapie band

- w turnieju można teraz wygrać do 32.000 szt. złota.

- handlarze w klepach mają zawsze min. ok. 50.000 szt. złota.

- system zarządzania zdobytymi lennami oraz pozyskiwania nowych wasali

- możliwość zmiany banera podczas gry

- możliwość rekrutowania żołnierzy u karczmarza

- możliwość pojedynków z każdą postacią

SUGESTIE:

- battle sizer ustawiony na 200

- zacząć grę jako rycerz-szlachcic z banerem Joannitów (opcja PRO FIDE- zaczynamy z oddziałem)

POBIERANIE:

http://www.mbrepository.com/file.php?id=1625

http://www.megaupload.com/?d=RLRZPOPF

STRONA:

http://www.profides.zafriko.pl/kat/ciekawostki/gry

PATCH:

Kill The Infidel Patch 1.1

- poprawia błąd naliczania zbyt wysokiego kosztu jednostek

- usuwa ze scen bitew przeszkadzającą wieżę

- zmienia kulturę podbitych lenn na kulturę suzerena dla którego służymy (widoczne podczas rekrutacji jednostek)

- podczas misji z bydłem stado idzie za nami

- usuwa komunikat o braku pliku .sco podczas ładowania sceny bitwy

- zwiększone przychody z handlu a co za tym idzie zwiększone z czasem garnizony miast i zamków (co ma związek z karawanami, które warto chronić lub napadać)

Podczas instalacji zezwolić na nadpisanie wszystkich plików.

POBIERANIE:

http://www.megaupload.com/?d=UP45Z4WS

http://www.mbrepository.com/file.php?id=1635

Bardzo fajny mod. Poświęciłem na niego więcej czasu niż na zwykłego Mount&Blade.

...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

No zachęciłeś mnie tym, już mi się ściąga mod, dzięki wielkie.

Mount & Blade: Warband <3 Przez jakiś czas nie tykałem zwykłego m&b, ponieważ zwyczajnie mi się znudził, a po "Ogniem i mieczem" nawet mi się sięgac nie chciało. Ale Warband to jest coś wspaniałego. Dodali i poprawili parę rzeczy, ale dla mnie gra się o wiele lepiej.
Gdybym miał nowotwór, nazwałbym go [you]

8251201714c0407cdb7718.jpg

Ja teraz mam problem w co grać :D

Mam NHLa 09 i gram tam Be A Pro...Mam NBA Live 08 i na razie gram sobie towarzyskie :D

Posiadam także NFS Undercover no i Bully Scholarship Edition, w której wcielamy się w niegrzecznego ucznia :)

Ja aktualnie gram w Call of Duty 3,NBA 10 Live,UFC(czyli te bijatyki w klatce mówię do tych zielonych :P)..SmackDown vs Raw 2010 oraz w GTA IV(4) :D

Zapraszam!

Wrestling World Center

by Filipoo666

1971926294c2af3f2757db.jpg

• Reputacja:   131
  • Urządzenie:  Windows

Bully Scholarship Edition

Potwierdzam, gra świetna. Mam na PS2 i ciupię, kiedy się da :) Fajnie zrobiona gra, fabuła też niczego sobie. Polecam każdemu, komu spodobało się GTA. Gra jest podobna interfejsem i sposobem rozgrywania misji.

6427638215a28716991f4b.jpg

Miałem ją na kompa i powiem, że była średnia w moim odczuciu. Wkurzały mnie niektóre lekcje które były bez sensu (bodajże chemia) Nie lubię wciskania guzika kiedy literka wjedzie do kółeczka. Tak przynajmniej było na kompie. Fajnie, że była swoboda i można było spieprzać z lekcji :twisted:. Gra warta uwagi tak jak powiedział Tomos dla fanów serii GTA.

10771641474c446763479cb.jpg

• 2 tygodnie później...

Tak troche odbiegajac od tematu.. siadlem sobie do konkursu na rozpoznanie wszystkich gier z obrazka (razem 64) i mam chwilowy zastoj. D6 jest dowodem na blokade w mysleniu bo mnie drazni, ze kojaze, a nie moge tytulu odgadnac. (Wyciete kwadraty to naturalnie juz odgadniete tytuly wiec jak cos z widocznych wiecie to pisac... chociazby trop naprowadzajacy) ..

http://img64.imageshack.us/img64/2286/692589906.jpg

D6 - Quake.. ale reszty nadal nie mam, wiec jak ktos wie to pisac

A nie schodzac z tematu to 2godzinki pogralem w dodatek do Dragon Age'a i na cale szczescie narazie nie zawodzi. Troche namieszali z importem postaci tylko.. ale to szersza historia

50608915156a3743c1fa34.jpg

@N!KO B2 to chyba Settlers

C4 Age of Connan?

5A Halo lub Chrome

6E Race Driver Grid lub NfS

G5 Test Drive

Mam nadzieje, że trochę pomogłem. :razz:

A do tematu to od dzisiaj będę grał w Mount & Blade.

http://pl.20dollars2surf.com/?ref=303312

zarejestruj się ;P

kasa za oglądanie reklam

19213031354f4d28073fb12.jpg

Ostatnio zasiadłem sobie do Frets on Fire, ściągnąłem mod Alarian i stwierdzam, że gra się świetnie. Gra prosta, bez żadnych fajerwerków graficznych, ale można się rozerwać. Polecam każdemu fanowi elektronicznych gitar :)

Ostatnio zasiadłem sobie do Frets on Fire, ściągnąłem mod Alarian i stwierdzam, że gra się świetnie. Gra prosta, bez żadnych fajerwerków graficznych, ale można się rozerwać. Polecam każdemu fanowi elektronicznych gitar :)

Grałem w to kilka miesiecy :)

Ja teraz jak mam wolną chwile, katuje Gears of War 2. GOW2, wraz z pierwszą częścią przekonały mnie do tego typu gier, a jako, że gram od lat przynajmniej 10, i nigdy nie tolerowałem fpp, jest to spore osiągnięcie :)

14412508044c725aa0e19e.gif

@N!KO B2 to chyba Settlers

C4 Age of Connan?

5A Halo lub Chrome

6E Race Driver Grid lub NfS

G5 Test Drive

Age of Conan to napewno C7, a nie C4.. wiec mnie naprowadziles. Reszta chyba nie trafione ... Settlersi moze, ale problem w tym, ze trzeba podac czesc dokladnie, a nie ogolnie. Wkoncu ta lamiglowke pokonam :smile:

Do tego wiem, ze B4 to World in Conflict: Soviet Assault

50608915156a3743c1fa34.jpg

N!KO, C4 to Fallout 2 (ten gościu z kością to Sulik ). B5 to Gothic 3. Tyle ode mnie.
...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

N!KO, mógłbyś coś więcej powiedzieć na temat tego addona do Dragon Age? Słyszałem bardzo różne opinie, i nie jestem pewien czy warto wydawać kasę na to.

Obecnie pogrywam w M&B Warband, bardzo fajnie wyszło, grafika przyjemna całkiem, do tego sporo nowości... miła gierka.

Na konsoli gram natomiast w ME, przygotowuję sobie mega wypasioną postać, aby potem zacząć jeszcze raz od nowa ME2, i tym razem narozkurwiać wszystko :D

N!KO, B2 to na pewno Settlers : Narodziny Imperium. Tylko tyle rozpoznałem :D

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 025 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 703 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 583 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 886 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Bastian
      NXT Booker T zaczął od tłumaczeń, że podczas HoF nie spał, lecz się... modlił 😁 Chyba o bezludna wyspę i Stephanie Vaquer. 😁 Steph znowu broni tytułu, powoli kończą się rywalki. Tak się buduje mistrza, która nie ma hollywoodzkiej charyzmy a'la The Rock. Przyjmujesz wyzwania, bronisz pasa niemal co tydzień i zyskujesz uznanie. Up Up Up Up Up Yeeeaaahhh! O tym, jak nędzna jest męska dywizja NXT niech świadczy fakt, że wpadł na chwilę Joe Hendry z TNA i publika była za nim, a nie za Williamsem czy mistrzem Oba Femim, którego potencjał kończy się na byciu drabem jakiejś marnej stajni w głównym rosterze. Marny jest ten jego run. Ruler chyba nie pokonał nikogo ze stałego rosteru w walce 1 na 1.
    • KyRenLo
      Kairi Sane: Alexa Bliss: Daliby sobie siana z tym całym Wyatt Sicks. Szkoda, że po tej kosmicznej reakcji na Lexi podczas Royal Rumble, a później walce na EC zniknęła nam z ekranów, bo koniecznie musi być z nimi sparowana.
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To Wrestling Dontaku 2025 - Dzień 5 Data: 25.04.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Kochi, Japan Arena: Kochi Prefectural Gymnasium Publiczność: 853 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Grins
      Zobaczycie że coś takiego odwali się na Backlash i Cena zrobi podobna akcję 🤣 ależ to będzie nostalgia niech to bookują.    
    • Grins
      RAW IS ... SEGMENT!   Podobało mi się to RAW przyznam że jedno z najlepszych RAW po WrestleManii od dłuższego czasu, wynagrodzili mi te dwie zarwane nocki bo już się bałem że zmontują nam jakiś paździerz.  Zaczynam od Gunthera, co oni odpierdalają? Serio chłop musiał sobie coś przedyndać na zapleczu źle to wygląda a ten atak już całkowicie go ośmieszył i wgl zakopał... Nie wiem co tu dalej napisać, czułem zażenowanie że gość który miał solidny run z pasem IC dostał tak chujowu run z pasem WHC i po starcie jego passa nieszczęść się nie kończy, miejmy nadzieje że to będzie skutkować jakąś zmianą charakteru gdzie Gunther będzie lał każdego bez zahamowań. Dobra teraz coś pozytywnego pojawia się John Cena, spoko przemówienie nie będę jakoś na nie narzekał cóż nie jara mnie ten turn bo postać dalej ta sama tylko Cena obrażony na cały świat ale końcówka epicka tak to właśnie mogło wyglądać na WrestleManii taki właśnie obrazek chciałem zobaczyć na koniec show, a zobaczyłem na RAW  Ale teraz gdy patrzę to mamy dość piękne nawiązanie do 2007 roku i początku ich odwiecznej rywalizacji o mistrzostwo! Dalej będę uważał że tylko Orton nadaje się na tego aby odesłać Cena na emeryturę, ale cóż chyba tego nie mają w planach a po tym co zobaczyłem na WM i po tym jak Punk nie został spinowany to chyba on rzeczywiście będzie tym ostatnim z którym Cena się zmierzy, obawiam się że wpadną na debilny pomysł aby to był jednak Cody... Obym się mylił, ale akurat Rhodes nie zasługuje aby być tym ostatnim przeciwnikiem... Co do Orton/Cena to coś pięknego historia zatoczyła koło i to teraz Randy jest tym dobrym a Cena jest tym złym, dużo się nie zmieniło obaj posiadają te same gmmicki i na prawdę co jak co Orton zasługuje na wszystko co najlepsze, na prawdę teraz widać jaki to jest gość i jak wiele robi dlatego biznesu, chłop mimo wieku dalej jest we formie, wygląda lepiej niż większość rosteru, tak jak pisałem w poście odnośnie WM 41 cieszmy się Randy'm bo daje nam na prawdę dużo odkąd wrócił do WWE.  Jey Uso is THE CHAMP! Fajna prosta celebracja, dostaliśmy powrót Sami'ego ogólnie wbiłem poczytać komentarze na YT i większość obstawia że zobaczymy w najbliższym czasie Heel Turn Samiego no i w sumie może być coś na rzeczy, Sami już nie jest taki over jak za czasów Bloodline wiec czemu by go nie turnować, w sumie jak sobie tak pomyślę to Sami mógłby w końcu sięgnąć po jakiś główny tytuł, chłop sobie zasłużył na główny pas i liczę że dadzą mu tą szansę na mistrzostwo.  XDDDDDD BECKY LYNCH przechodzi HEEL TURN! No i nabiła sobie po to statystykę aby dzień później przejść Turn no nieźle, jedyny plus z tego że może wygrać ten pas Women IC i go trochę podpromować.  O nieźle pojawiły się prawie wszystkie kobietki z NXT Gulia, Perez, Vaquer ta trzecia dostała nawet walkę i dość zajebistą cieszą takie smaczki, tak właśnie powinna prezentować się dywizja kobiet mam nadzieje że Gulia już zawita na dłużej do main rosteru.  RUSEV... Wraca jako RUSEV ale we wersji MIRO XD no nie wiem na mnie ten powrót nie zrobił wrażenia, Rusev wraca i rozkłada jobberów.  Dominik Mysterio broni mistrzostwa we swojej pierwszej walce po WM, ale kurde czemu akurat dali tam Pente szkoda go podkładać. No i mamy wisienkę na torcie czyli Rollinsa i Heymana  Coś pięknego gość przeszedł Turn a i tak wszyscy go dalej uwielbiają, Punk wbija i dostaje najbardziej wciry, pojawia też się Roman który też dostał wpiernicz i to od kogo? Od Bron Breakker'a  Tak jak pisałem w poście odnośnie WM 41 że Bron poleci wyżej no i nie myliłem się, szykuje się nam nowa stajnia zapowiada się ciekawy projekt czytałem w necie że to może być coś na wzór Evolution i podobno chcą tam nawet wcisnąć Ludwiga Kaisera  Ale mam dziwne przeczucie że w tej stajni wyląduje Becky nie bez powodu tak szybko przeszła ten turn, chyba na Backlash dostaniemy walkę Tag Team'ową Roman/Punk kontra Rollins/Breakker i tam pewnie dostaniemy nowego członka tej stajni dzięki któremu Rollins i Bron wygrają... Ja i tak mam wrażenie że Roman i tak zniknie i będzie czekać go krótka przerwa od występów gdzie wróci w innym gmmicku.     
  • Dodaj nową pozycję...