Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

W Jakie Gry Teraz Gracie...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jeśli napiszę że GTA 4 jest fajną grą i ma super grafikę to też napiszesz że jestem dzieckiem który na pierwszym planie stawia grafikę?

lajar, gta 4 ssie pod względem fabularnym ;| tylko ballad of gay tony jest znośne, reszta niestety słaba. Oczywko poza fabułą gierka świetna.

Ja juz skończyłem randewu z Forzą, strasznie się rozczarowałem. Wszyscy chwalili, a to co najwyżej średnie. Nadal nr 1 wśród ścigałek pozostaje TDU.

Obecnie gram w UFC, przyjemna napierdalanka, oprócz tego Dragon Age przechodzę wszystkimi postaciami, obecnie gram krasnalem z nizin społecznych :D

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/36/#findComment-165326

Po rozmowie z pewnym użytkownikiem dałem się namówić na zakup Counter Strike'a Source. Wcześniej grałem tylko w 1.6, lecz od dziś wiem, że Source będzie kolejną grą, w którą będą grał na PC. Sama grafika w tej grze rozwala, wszystko chodzi ładnie, mapy w porównaniu do wersji CS'a 1.6 są cudne i nie żałuję, że wydałem 50zł na tą grę.

Oto video z gry:

A najlepsze jest to, że ta gra umożliwia grę wraz z innymi(online), a nie tylko kampania czy coś takiego... Polecam ją wszystkim, bez wyjątku ;)

Fight Night Round 4 - wcześniej pisałem, że mam zamiar kupić tą grę, ale obawiałem się i gram już od 5 stycznia i jak na razie nie nudzi mi się, ale tylko dlatego, że trzy meczyki z bratem w tygodniu to jest max. Fajnie jest rozbudowana kariera, trening również fajny dla tych nie doświadczonych i możliwość pobierania bokserów to najlepsze atuty gry. Muszę również przyznać, że gra jest bardziej realistyczna niż poprzednia wersja i ogólnie jest okej. A najbardziej cieszy mnie fakt, że nie żałuję tego, że wydałem za tą grę 170zl ;)

Od poniedziałku zaczynam ferie i zapewne kupię sobie jakieś gry na PS3 i mam do was pytanie. Jakie polecacie gry, nie za drogie i całkiem fajne?

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/36/#findComment-166618

• Urządzenie:  Windows

20godzin 26minut 18sekund i Dragon Age: Origins zostal ukonczony. Rewelacja. Dawno mnie zadna gra tak nie wciagnela i jak sobie przypomne ile rzeczy moglem inaczej rozegrac to mam ochote zagrac jeszcze raz. Zaszczytne miejsce na polce wsrod najlepszych RPGów obok Sagi Baldurs Gate
https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/36/#findComment-166836

20godzin 26minut 18sekund

To ja ze swoimi 50 godzinami sądziłem, że przeszedłem grę po łebkach, teraz gram drugi raz i już mam z 15 godziny. Dodatkowo przechodzę trzeci raz Uncharted.

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/36/#findComment-166901

Ja obecnie złapałem (znowu!) straszną fazę na Fallouty, obecnie gram w jedynkę, już końcówka tej wspaniałej gry niestety, następnie wezmę się za dwójeczkę (moja ulubiona część, i jedna z ulubionych gier ever), a trójkę na końcu zrobię.

W przerwach wolnych od czyszczenia pustkowi z bandytów i supermutantów pogrywam sobie w Call of Duty 2 na pececie i MW 2 na Xboxie.

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/36/#findComment-166920

Ja gram w Ninja Blade i Devil May Cry 4.
https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/36/#findComment-166990

PC:

Counter Strike 1.6 (przez neta)(mój nick:Thore) (najczęsciej gram na Gun Game'ach)

PSP:

GTA: Chinatown Wars (najlepsze GTA na psp)

Smackdown vs Raw 2010

Fifa 10

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/36/#findComment-167205

• 2 tygodnie później...

Ja natomiast gram aktualnie w:

GTA IV

Assassin's Creed 2

Prince of Persia (2008) ► W te gry gram na PC, bo innej konsoli nie posiadam

DiRT 2

FIFA '10

Chciałbym niedługo kupić PS2 i pograć w jakiegoś svr, no ale fundusze na to narazie nie pozwalają :(

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/36/#findComment-168503

Aktualnie na moim komputerze znaleźć można gry:

- NFS U2

- GTA SA

- Twierdza 2

- Metin 2

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/36/#findComment-168538

Na PC ogrywam klasykę niemieckiego RPG - Gothica. Gram w część pierwszą, bo ściągając dwójkę pobrałem wydanie na którym znajdują się obie części i dodatek. Tak samo jak za pierwszym podejściem, gra oczarowuje klimatem, intryguje (ale tylko lekko) fabułą i interesuje niezłym gameplayem. Udźwiękowienie i muzyka oczywiście zestarzały się, ale dla mnie liczy się głównie miodność gier, więc żaden to dla mnie problem. Polecam oczywiście, jeśli ktoś jeszcze nie miał styczności z serią.

Na PS3 natomiast pogrywam, raz częściej, raz rzadziej, w następujące gry:

Fight Night Round 4 - zapowiadała się dobrze, szczególnie patrząc przez pryzmat części 3, którą odhaczyłem na PS2. Jednak we wszystkich aspektach przebiła moje oczekiwania, w stosunku do części z poprzedniej generacji to spory skok. Olśniewająca grafika, pasujący do klimatu soundtrack (głównie rap, crunk i tym podobne), świetna animacja, bardzo dobry tryb kariery (to chyba część, która najbardziej mi się spodobała - w porównaniu do tego z trójki, niebo a ziemia!) i oczywiście bardzo dobry gameplay. Mimo to, jest kilka wad - zawodząca detekcja ciosów (knockdownujesz oponenta, a w powtórce "trafiasz" go podbródkowym w ucho...), dość zawiły gameplay, który nie pozwala nowicjuszom szybko opanować gry (choć skomplikowanie gameplayu to niekoniecznie wada (ja np. lubię takie gry)). Gry jednak nie polecałbym wszystkim - na waszym miejscu najpierw zagrałbym u kogoś/ściągnął demo z PSStore (w które długo pogrywałem). Grający online mogą się spodziewać jeszcze więcej po grze, bo online jest bardzo dobry (można walczyć o pasy online'owe w trzech kategoriach wagowych, walczyć w pojedynkach rankingowych i poza rankingowych itp.) i zawyża ocenę gry w moich oczach.

FIFA 10 - pierwsza w historii FIFA która tak mi się spodobała. Jest bardzo... PESowa. :)

Chodzi mi o to, że nie ma już znanego mi z poprzednich części tasiemca żmudnego klepanie podań w ataku, trzeba być trochę bardziej kreatywnym. Dobry system strzałów i podań, 360 stopniowy drybling, bardzo dobry system zwodów - piłka nożna kompletna chyba. Grafika i muzyka też bardzo dobre (muzyka tradycyjnie :), ale na nowej generacji to już chyba standard. Po kilku(nastu) meczach zaczyna denerwować komentarz Szpakowskiego i Szaranowicza, mimo że technicznie dobry, to do nich nie przekonam się chyba nigdy. Ale powtarzając jeszcze raz - piłka nożna (chyba) kompletna. ;)

Gorąco polecam, zwłaszcza fanom futbolu (i nie tylko, ja za kopaną nie przepadam od dłuższego czasu a FIFA i tak mnie zachwyca).

EyePet - ot, taki zbiór popierdółkowatych mini-gierek dla casuali i targetu gry, czyli dzieci w przedziale do 10 lat. Mimo, że gra mnie nie wciągnęła to byłem pod wrażeniem technologii zastosowanej w grze (kamera widząca w trzecim wymiarze :o) i chwile pograłem. Można grać, ale wolałbym co innego (zakup dla siostry to był, nie mój wybór). Największym plusem dla mnie jest EyeToy, który przyszedł z grą. Mam nadzieję, że wyjdzie jakaś porządna gra z jego użyciem (oby przed tymi kontrolerami zapowiedzianymi na E3).

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/36/#findComment-169008

20godzin 26minut 18sekund i Dragon Age: Origins zostal ukonczony. Rewelacja. Dawno mnie zadna gra tak nie wciagnela i jak sobie przypomne ile rzeczy moglem inaczej rozegrac to mam ochote zagrac jeszcze raz. Zaszczytne miejsce na polce wsrod najlepszych RPGów obok Sagi Baldurs Gate

Az ciezko mi uwierzyc, ze mozna to tak szybko przejsc. Moją pierwszą postacią potrzebowalem 43 godzin, kolejnymi dwoma zaliczajac niemal wszystkie zadania 55+.

Odnosnie tematu to Football Manager 2010 : P

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/36/#findComment-169016

Az ciezko mi uwierzyc, ze mozna to tak szybko przejsc. Moją pierwszą postacią potrzebowalem 43 godzin, kolejnymi dwoma zaliczajac niemal wszystkie zadania 55+.

Stricte wykonywanie glownego watku fabularnego.. Mi na PC to nie chodzi a, ze mialem akurat dziewczyny laptopa w domu stwierdzilem, ze dam tej grze szanse (zwykle moje przygody z nowymi grami dosc szybko sie koncza bo nie sa warte mojego czasu) ... a wyszlo na to, ze sie oderwac nie moglem.. no ale czas gonil i nie dal sie wczuc w historie... napewno do tej gry wroce bo ciekawia mnie inne warianty wykonania tej historii... jak chociazby koncowki z Morrigan.

Gram juz wiele lat a mam tylko 32 gry, ktore na tyle mi sie spodobaly by je trzymac w domu.. w tym jest Dragon Age: Origins a to musi o czyms swiadczyc

Swoja droga ostatnio skonczylem Puzzle Questa ... choc pod koniec monotonia dala sie we znaki

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/36/#findComment-169056

Mass Effect 2 - Gra w którą trzeba zagrać! Kup.. ściągnąłem(z bólem się przyznaje) ją dzień po premierze i nie byłem zawiedziony! Cutscenki po prostu cud miód, gameplay(cud miód...) i orzeszki, fabuła zajebista, motyw z drużyną i uwaga tu będzie spoiler z gry w nawiązaniu do ostatniej misji:

W ostatniej misji motyw wybierania kto ma gdzie iść jest świetnie przemyślany

. Po Prostu Polecam dla każdego fana CRPG'ów!

GTA IV - Tutaj już zakupione, wczoraj przyszło z... Indii(tak.. wersja angielska.. nie "indyjska"... :twisted: ) o dziwo, żadnych problemów PRZY instalacji jak i PO instalacji, gra się normalnie uruchomiła, multiplayer cud miód(wiem, powtarzam się.) i orzeszki. Ze strony gameplay'u jest on świetny(jak na 22% przejścia gry), klimat gry zabija, odwzorowanie Liberty City wgniata w fotel, każdy przechodzień ma obrany swój cel, gdzieniegdzie służby porządkowe zamiatają ulice/ścieżki itp. itd. dużo by opowiadać, w to trzeba zagrać. Również POLECAM tak jak Mass Effect 2.

W drodze jest też Risen, ale o tym opowiem przy najbliższej okazji, bo jak na razie jest on w fazie... ściągania :twisted: .

https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/36/#findComment-170005

• 1 miesiąc temu...

Aktualnie szpilam w Battlefield bad company, Smackdown vs raw 2010 oraz w tekkena 6. :)
https://forum.wrestling.pl/topic/4528-w-jakie-gry-teraz-gracie/page/36/#findComment-174010

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Śmiało można mówić, iż premierowe Raw na Netflixie to spory sukces, przynajmniej pod względem zainteresowania. Netflix przekazał, że epizod z 6 stycznia międzynarodowo zebrał 4,9 miliona widzów. W samych Stanach Zjednoczonych show oglądało 2,6 miliona osób. Te statystyki robią wrażenie, bowiem to wzrost aż o 116% względem najchętniej oglądanego odcinka Raw z 2024 roku. Trzeba jednak mieć na uwadze, że ostatni epizod poniedziałkowej tygodniówki był mocno promowany. I sporo osób było zainteresowanych tym, jak będzie to teraz wyglądać na Netflixie. Wkrótce przekonamy się, czy te liczby to będzie mniej więcej stały trend. Eric Bischoff w najnowszej odsłonie swojej audycji "83 Weeks" odniósł się do reakcji publiczności podczas wspomnianego Raw na pojawienie się Hulka Hogana. Rzuciło się w uszy, to jak ikona została wybuczana w Intuit Dome. Bischoff próbował wyjaśnić tę sytuację. Zwrócił uwagę, że wiele osób, których nie było do tej pory w Kalifornii nie jest świadome, jak politycznie nastawiony jest ten stan. A po ostatnich wyborach prezydenckich w USA, Hogan i Donald Trump są jakby "zrośnięci" ze sobą w oczach wielu. Bischoff przyznał, iż Hulk może być rozczarowany. Ale nie powinien być zaskoczony czy zszokowany taką, a nie inną reakcją publiczności na jego osobę. Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • MattDevitto
      Spadek w jakości kart niestety już był zauważalny w poprzednich miesiącach - szkoda, że z ciekawej, trochę innej federacji od reszty powstaje kolejny identyczny produkt.
    • Grins
      Co ten Lauderdale odpierdala... Może do Allie nic nie mam ale Effy to dno a nie zawodnik, nie chciałem tego widzieć może i dobrze że nie ma już tyle czasu tego śledzić, teraz gdy Gage odszedł z GCW raczej już nie będę tak zerkał na ten produkt tym bardziej jeśli ktoś taki jak Effy jest brany pod uwagę jako Main Eventer gali, pojebało totalnie Brett'a że stawia na ten odpad.   
    • Mr_Hardy
      Private Party te panie do świętowania mogli wybrać ładniejsze... Haha, fajny trolling z wejściem Stricklanda. Te zawiedzione miny 🤣. Genialny motyw z przerzucaniem Ricocheta między Archerem i Hobbsem. 🤣 Harley nie dość, że bardzo ładna, to jeszcze przezabawna. Śmiechłem ja Dax Harwood poślizgnął się i wywinął orła. Przewijałem kilkukrotnie. Bardzo fajne Dynamite, pełne dynamicznej akcji. Te niecałe dwie godziny minęły mi bardzo szybko. Super się to oglądało!
    • Mr_Hardy
      EDIT: Oj nie w tym temacie. Proszę skasować.
  • Dodaj nową pozycję...