Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

W Jakie Gry Teraz Gracie...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

w tysiaca - namietnie i godzinami, po pracy oczywiscie...

dla odstresowania takze w makao, durnia i kilka innych gier :lol:

a jak juz sobie kupie laptopa, co mam w planach, to prawdopodobnie HoMM3 (jak dla mnie - najlepsza gra z calej serii) + jakis Championship

Counter-Strike 1.5

Pro Evolution Soccer 5 Orange Ekstraklasa mod

Beach Volleyball

Football Manager 2006

No Mercy na N64 (emulator)

164305289646824b56733d3.gif

Później chyba robię sobie nockę przy grze Max Payne :D Dawno nie gralem, a za pierwszym razem konkretnie mnie wciągnęlo, mimo ze gra specjalnie dluga nie jest.

PS: Pyka ktoś tu w Oddworld?

GG: 2290774

Obecnie gram:

FM 2006-najlepszy manager w historii,gra poprostu cudowna :D Gram oczywiście na najnowszym updatcie,fajnie jest grać juventusem w II lidze 8)

PES 5-najlepsza gra o tematyce piłkarskiej jaka powstała dotychczas,bije o głowe fife.

Nie mogę doczekać się nowego PESa !

TONY HAWK AMERICAN WASTELAND-Spodziewałem się czegoś więcej po tej grze,jednak to nie jest już ten klimat co w Tony Hawk II.Gra porządna,ciekawa fabuła

Say Hello to The Bad Guy

Football Manager 2006

NBA Live 2006

The Gotfather

Grand Theft Auto: Liberty City Stories

Tourist Trophy

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

Pyka ktoś tu w Oddworld?

Ja przeszedłem ,,Oddworld's Stranger's Wrath" na Xboxa, całkiem fajna gierka. Teraz przymierzam się do ,,Oddworld: Munch's Oddysee"

DGUSA Freedom Fight Highlights http://www.youtube.com/watch?v=qekttdFCC20

1120776568498aade65c5a3.jpg

Smackdown vs Raw 2006

EWR

FM 2006

197822366047647ea8324db.jpg

Vaclav, Fire prowrestling g - dobre jest? Ostatnio przegladajac gierki natrafilem na to, J-Ro cos mi mowil, ze fireprowrestlingi sa super no i kupilem oryginal za.. 2.7zl. :]]]

Ale jeszcze nie gralem.. Polecasz jeszcze jakies inne wrestlingi japonskie na nesa/snesa/psx/psx2?

Ja obecnie gram w NEW Super Mario Bros na NDS,

na PS2 w Curry House (symulator knajpki sprzedajacej .. ryz curry - REWELA! :D), Momotarou Dentetsu 13 (multiplayerowa pociagowa), J-league WE 8, Ryuu ga Gotoku (u nas Yakuza).

Na automatach - Winning Eleven 2006 Online Master League:), Virtua Fighter 5, Drummania V5, Guitar Freaks V5.

1999497734465ab7e81663.jpg

Tap-Chan: Przebywając w Japonii raczej ciężko nie zagrać w jakiś dziwny dla europejczyków symulator :).

Ja gram sobie w God of War (po dłuższej przerwie) oraz od czasu do czasu w Burnout 3. Obie gry świetne.

Dave, nie do konca, ja zawsze lubilem takie popieprzone pierdoly. ;] Polecam na PSXa - Power Shovel - symulator koparki, ale arcadowy - REWELACJA. :]

Oprocz tego niesmiertelna Densha de GO! - tez ekstra, ale wersje na PSX jzu nieco smierdza, polecam te na PS2, zwlaszcza w ktorych zaimplementowana jest Yamanote-sen. ;]

1999497734465ab7e81663.jpg

Ja aktualnie w nic niegram bo niemam w co ale juz na wyplate kupuje ps2 to bede dzien i noc gral Shadow of the collosus to chyba ta pozycja dla ktorej chce miec ps2, i oczywiscie smacków :grin: pozdro 8)
--"Szanuj przyjaciół niepozwól im się zgubić"--

Ja wlasnie skonczylem def jam fight NY poraz drugi i teraz zabieram sie za Gta Lcs no i non sto w wwe smack vs raw 2006

1452149444b14f6fece2c.jpg

• Reputacja:   1

Dawno temu wypadłem już z "branży" konsolowej ale zawsze gdy jestem u kuzyna pykamy sobie w PES-a i regularnie sie ośmieszam przegrywając non-stop;) Ale i tak grać w to nie przestanę.
"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

Diablo 2 + dodatek LoD.

Postac moja to paladyn. Single player. 61 poziom doswiadczenia. Jestem zagorzalym kolekcjonerem Unique items (zlote) i set items (zielone). Mam juz 61 unikatow i 59 setowych.

Na x-boxie to gram od czasu do czasu w Lara Croft nowa oraz moja ulubiona gre all time z x-boxa Sphinx and crused mummy.

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 710 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Kejrol
      1. John Cena  2. Lyra Valkyria  3. Gunther 4. Jacob Fatu 5. Dominik Mysterio  
    • Bastian
      1. John Cena (c) vs. Randy Orton - Singles match for the Undisputed WWE Championship 2. Lyra Valkyria (c) vs. Becky Lynch - Singles match for the WWE Women's Intercontinental Championship 3. Pat McAfee vs. Gunther - Singles match 4. Jacob Fatu (c) vs. LA Knight vs. Damian Priest vs. Drew McIntyre - Fatal four-way match for the WWE United States Championship 5. Dominik Mysterio (c) vs. Penta - Singles match for the WWE Intercontinental Championship  
    • Bastian
      Fatal 4 Way Match zapowiada się na najlepszą walkę na Backlash. Fajnie iskrzy między Knightem a Priestem. Może heel turn tego drugiego? Tłum wciąż żywiołowo reaguje na Knighta, można by to było nieźle sprzedać. Jade Cargill pokazała dużą moc w walce z Jax, przegrała zdezorientowana przez Naomi, więc traci niewiele. Niech Nia przestanie używać tego przysiadu z narożnika. W domyśle ten ruch ma mocarny potencjał, ale Jax botchuje go za każdym razem. Impetu w tym żadnego, tylko się śniadanie cofa u oglądającego  W walce z Jade botch był podwójny, bo Nia przy pinie miała jedną nogę poza linami.  U kobiet nazwiska i programy przecinają się w niemal każdej możliwej kombinacji, sporo możliwości, a finalnie pewnie niedługo kolejne title shoty dla Jax, a pas dla Charlotte.  Fraxiom idą do góry, mistrzów już przypięli, za chwilę pewnie poskładają DIY i MCMG. Mistrzostwo najpóźniej na SummerSlam? Carmelo Hayes postawił się Blackowi nieco dłużej niż Miz, ale i tak umoczył. Jeszcze tylko TT Match z Blackiem i jakimś zagubionym facem, kolejna porażka Miza i można lecieć dalej... Ostatnie SD przed Backlash kończymy mało oryginalnym widokiem głuchego jak pień Ceny, inkasującego RKO out of nowhere. Heelowy Jaś musi ograć Ortona w jego rodzinnym mieście.  
    • Kaczy316
      1. John Cena 2. Lyra Valkyria 3. Gunther 4. Jacob Fatu 5. Dominik Mysterio  
    • Mankind89
      1. John Cena (c) vs. Randy Orton - Singles match for the Undisputed WWE Championship 2. Lyra Valkyria (c) vs. Becky Lynch - Singles match for the WWE Women's Intercontinental Championship 3. Pat McAfee vs. Gunther - Singles match 4. Jacob Fatu (c) vs. LA Knight vs. Damian Priest vs. Drew McIntyre - Fatal four-way match for the WWE United States Championship 5. Dominik Mysterio (c) vs. Penta - Singles match for the WWE Intercontinental Championship  
  • Dodaj nową pozycję...