Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

W Jakie Gry Teraz Gracie...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   30
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Za sobą mam też już chociażby niesławnego Cyberpunka 2077.
Wersja Piecykowa? U mnie na półce wciąż stoi nieodpalony Cyberpunk w wersji na PS4, ale po przeczytaniu tylu niepochlebnych opinii aż boję się go uruchomić, żeby mi konsoli nie spalił :D

Tak, PC. Grałem już na patchu 1.22 i napotkałem tylko mniejsze glitche, parę "wywaleń" do pulpitu i raz miałem taką sytuację, że jadąc po mieście nagle się zorientowałem, że gdzieś wyparował ruch uliczny i przechodnie. Załadowanie sejwa załatwiło sprawę i więcej coś takiego się już nie powtórzyło ;)

Poza tym, optymalizacja na moim sprzęcie spoko i gra też niczego sobie. Nie dorasta zdecydowanie do swojego hype'u ale jest dobra. Zapewne za jakiś czas przejdę ją jeszcze raz, bo za pierwszym razem tak wyszło, że przeszedłem ją dośc szybko :)

Edytowane przez Michcio

Redaktor Roku 2015

One Half of Wrestling Polska User of the Year Tag Team Champions 2017 :)

• 2 lata później...

• Reputacja:   717
  • Urządzenie:  Windows

header.jpg?t=1685013295

Pierwsza gra od dłuższego czasu. 

2fc62c6029e1c3ad96d31ce40e51149d.jpg

• 2 tygodnie później...

Mortal Kombat 1 i Batista:

A ja obecnie na spokojnie ogrywam sobie:

Stray-1.jpg

• Lubię to 1

• 1 miesiąc temu...

Jakoś od jutra zaczynam coś nowego.

Wybór padł na:

Już chyba kiedyś wspominałem, że seria Assassin’s Creed jest jedną z moich ulubionych, a przygody Ezio wspominam bardzo dobrze, więc mimo tego, że gry już nie jarają tak jak kiedyś i dokończyłem w tym roku może parę, to obok nowego Asasyna nie mogę przejść obojętnie.

Wersja oczywiście na PS4. Do teraz PS5 nie kupiłem i sądząc po tym, że gry spadły w moim rankingu zainteresowań na niską lokatę to pewnie nigdy nie kupię.

• Reputacja:   702

Nie mam w ogóle czasy na gry niestety. Ostatnio zastanawiam się nad zakupem Steamdeck:

Fajnie byłoby zabrać się na tym w końcu za Fight Forever czy WWE2K, a także odpalić na emulatorach moje ulubione Resident Evile… ;)

Używa ktoś?

• Reputacja:   792

4 minuty temu, IIL napisał(a):

Używa ktoś?

Szczerze tak bardzo już nie siedzę w mówiąc ogólnie grach, że nawet nie wiedziałem o istnieniu podobnej rzeczy:-D Obecnie sam nie gram już w zasadzie w gry, ale co jakiś czas mam ochotę żeby w coś pograć, ale mówiąc szczerze nie mam na czym. Tak jak ty zastanawiasz się nad powyższym zakupem, tak za mną chodzi od dłuższego czasu Nintendo Switch. Aż przypominają się stare czasy i granie na Nintendo 64 z kumplami:-D Plusem jest u mnie fakt, że mi do szczęścia wystarczyłyby pewnie ze 3/4 gry - reszty i tak bym nie ograł:-P A no i oczywiście nie można zapominać, że w jednej z wersji Switch można podłączyć do tv. 

• Lubię to 1

• 10 miesięcy temu...

Jacyś fani gierek z serii Yakuza?

Tak w ramach ciekawostki. Zawodnik AEW Samoa Joe:

• Reputacja:   188
  • Urządzenie:  Linux

1 godzinę temu, KyRenLo napisał(a):

Jacyś fani gierek z serii Yakuza?

Tak w ramach ciekawostki. Zawodnik AEW Samoa Joe:

Przeszedłem Yakuze 0 i Kiwami. Mam w planach przejść jeszcze raz i potem pójść do przodu, ale jakoś czasu u większych chęci nie ma.

Joe w Yakuzie?! Ciekawe jak do tego doszło.

Edytowane przez Mr_Hardy
  • Lubię to 1

AEW | STARDOM | TJPW | MARIGOLD |

• Reputacja:   619

Ja cały czas mam w bibliotece lub na półeczce jakieś gierki do przejścia xD, obecnie trochę retro grania u mnie, bo Splinter Cella Double Agent sobie przechodzę, już w sumie kończę, a przede mną Devil May Cry części od 1 do 4, bo te nowsze jak DmC czy Devil May Cry 5 to już skończyłem, a z takich nowszych gier to ostatnio skończyłem Black Myth Wukonga, który mi się mega podobał i polecam każdemu kto lubi walczyć z bossami i w sumie eksplorować, bo tego też tam jest sporo pomimo dosyć zamkniętych map. Co do Yakuzy to niestety niezbyt mnie jarają tego typu gierki, próbowałem, oglądałem gameplaye, sam nie grałem, ale nawet gameplaye mnie nie przekonały.

• Lubię to 1

Top 3 Walk 2k18

1.Kenny Omega vs Chris Jericho(Wrestle Kingdom 12)

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

3.Johnny Gargano vs Andrade Cien Almas(NXT Takeover: Philadelphia)

• Reputacja:   294

Moja mała kolekcja.

IMG20240921112500.jpg

IMG20240921112438.jpg

IMG20240921112415.jpg

• Lubię to 2

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

1 godzinę temu, Jeffrey Nero napisał(a):

Moja mała kolekcja.

Bardzo ładne.

Vampyr/The Evil Within/Control/Trylogia Tomb Raider plus chyba moja ulubiona gierka (Obok Mass Effect 2/Dragon Age: Origins/Saints Row 2/The Third/IV), czyli Detroit. Pełny szacuneczek. Wiele ciekawych i dobrych gierek masz na stanie. 

4 godziny temu, Kaczy316 napisał(a):

Devil May Cry 5

„V” spoko postać. Dla mnie najlepszy był w graniu. Muzyka oczywiście na mega poziomie zresztą chyba coś kiedyś wrzucałem do innego tematu.

5 godzin temu, Kaczy316 napisał(a):

Co do Yakuzy to niestety niezbyt mnie jarają tego typu gierki

To samo. Tak po prostu zapytałem przy okazji ciekawostki, którą wrzuciłem.

• Lubię to 1

Jeśli na PS4 jest coś godnego polecenia a nie ma na zdjęciach śmiało możesz napisać.

• Lubię to 1

• Reputacja:   792

@ Jeffrey Nero  ładna kolekcja, ale chcę zapytać z ciekawości to przypadek, że są tam same gry na ps czy po prostu xbox to nie twoja bajka?:icon_mrgreen: Ja jak jeszcze grałem więcej w gry to też o dziwo nigdy żadnego xboxa nie miałem, a ps2, ps3 czy nawet nintendo zawsze jakoś było w posiadaniu:classic_smile:

10 minut temu, MattDevitto napisał(a):

@ Jeffrey Nero  ładna kolekcja, ale chcę zapytać z ciekawości to przypadek, że są tam same gry na ps czy po prostu xbox to nie twoja bajka?:icon_mrgreen: Ja jak jeszcze grałem więcej w gry to też o dziwo nigdy żadnego xboxa nie miałem, a ps2, ps3 czy nawet nintendo zawsze jakoś było w posiadaniu:classic_smile:

Od PS1 po PS2, PS3 i teraz PS4 jestem wierny a jeszcze wcześniej Pegazus. Nigdy nie miałem XBOXA i to się nie zmieni. Jakoś tak jak zawsze miałem ich pady nigdy dobrze nie leżały mi w ręce jak gdzieś  miałem okazję zobaczyć na żywo.

• Dzięki 1

• 1 miesiąc temu...

• Reputacja:   128

Temat trochę umar, ale może z racji parcia na serduszka i chęci pochwalenia się niedawnym nabytkiem uda się go wznowić.
Otóż sprawiłem sobie ostatnio za darmo (pozdrawiam pana z olx) mały telewizor kineskopowy i w końcu mam na czym ogrywać klasyki z PS1 :D
PXL_20241017_181620649.jpg.db24bdf4c5f83455521550746dc65d07.jpg

Jak widać, u mnie ostatnio na tapecie Final Fantasy VII. Poza tym Yakuza 3, lecę całą serię od rimejku jedynki. Bardzo, bardzo polecam, w Kiwami, 0 i Kiwami 2 mam w sumie ze 190 godzin, żadnej nie żałuję :D

Edytowane przez Tomos
  • Lubię to 1

6427638215a28716991f4b.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 146 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 024 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 703 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 583 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 884 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #290 Data: 23.04.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: New Orleans, Louisiana, USA Arena: Lakefront Arena Format: Live Platforma: TBS Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Tomos
      Chciałbym reaktywować temat, bo wczoraj przed spankiem puściłem sobie pojedynek, który od dawna miałem na liście "do obejrzenia". Chodzi mianowicie o Cody vs Dustin Rhodes z Double or Nothing 2019. Spisałem wyżej 9 walk, więc ta wskakuje jako dziesiąta na miejsce gdzieś na początku rankingu. Dzięki Super Eyepatch Wolfowi znam dość dobrze historię familii Rhodesów i z całym tym bagażem wiedzy zasiadałem do oglądania. Wiedziałem, że jest to pojedynek emocjonalny, słyszałem na jego temat same dobre opinie, ale nie byłem gotowy na aż takie zderzenie się z rzeczywistością. Nie ma tam żadnego złego ruchu, wszystko ma swoją wagę i każdy cios czy rzut sprawia wrażenie zawieszonego gdzieś pomiędzy hołdem, rozliczeniem z przeszłością i chęcią pokazania temu drugiemu, że jednak to moja droga jest lepsza, i to moja filozofia daje więcej odpowiedzi. Zaskoczyło mnie moje własne wzruszenie na sam koniec i jakaś łezka prawie poleciała, mimo że znam dalsze losy obu panów i wiem, że obie historie miały swój bardziej lub mniej udany przebieg (a jedna nawet finisz). Takie walki są tym, czy wrestling jest i być powinien. Pomimo tego, że trzeba mieć sporo wiedzy i zżycia z uczestnikami, żeby wchłonąć cały ładunek emocjonalny, jest to nadal bardzo solidny pojedynek sam w sobie, świetnie opowiadający historię w samym ringu. 
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To Wrestling Dontaku 2025 - Dzień 4 Data: 23.04.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Imabari, Ehime, Japan Arena: Texport Imabari Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: GALLI/CMLL Arena Mexico En Chicago 2 Data: 19.04.2025 Federacja: GALLI Lucha Libre, Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Event Lokalizacja: Cicero, Illinois, USA Arena: Cicero Stadium Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • Attitude
      Nazwa gali: AJPW Champion Carnival 2025 - Dzień 6 Data: 23.04.2025 Federacja: All Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Korakuen Hall Publiczność: 1.095 Format: Live Platforma: AJPW.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...