Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

W Jakie Gry Teraz Gracie...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Mam kilka gier na komputerze zainstalowanych takich jak: CoD Black Ops, MW2, CS, Assassin's Creed 2, MoH Airborne, Bad Company 2. Ale gram tylko w Football Managera 2011 :P

Grałem też ostatnio w Star Wars The Force Unleashed ale jakoś mnie nie wciągnęła. No i od czasu do czasu w PES'a 11 zagram meczyk :P

Przez ostatni miesiąc wymęczyłem Gothici od 1 do 3.

Mam zamiar zagrać jeszcze w dodatek " Zmierzch Bogów ".

Obecnie gram wszelkie możliwe mody do Gothica 2.

Już niedługo przyjdzie przesyłka z Allegro w której będzie gra Titan Quest. Czekając na Diablo 3 dobrze jest zagrać w grę o podobnym stylu

Sygna by Filipoo666

Zapraszam do obejrzenia moich prac

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=32220

10334215544cea8a720a64f.jpg

98ziomek

Nie radzę ci przechodzić zmierzchu bogów. To najgorsza część z wszystkich części. Nie może się równać z żadną częścią Gothica. Szczerze odradzam. Kupiłem Gothica 3 z dodatkiem i żałuje tego zakupu 70 żłotych za grę świetną i gównianą. Zagraj lepiej w football managera:D Ja gram w 2010 i zaczynam sezon z Milanem:D

www.worldofgames.c0.pl

Wbijajcie się koniecznie, zalogujcie się bawcie się razem z nami i dzielcie się swoimi recenzjami, przemyśleniami o grach.

10358197554cb10a159ff5e.jpg

Obecnie na kompie gram w NBA 2K10 i strasznie mnie wciągneła ta gra.Znakomita grafika,a szczególnie oprawa meczów,poziom trudności też jest świetnie wyważony. W związku z tym,że niedługo kupuje xboxa 360 slim chcę abyście mi doradzili jaki fps jest najlepszy zarówno w singlu jak i multi.Już wiem,że napewno kupie forza motorsport 3 i gta episodes from liberty city,a z jeśli chodzi o te fps'y to zastanawiam się między bad company 2 i call of duty black ops.Co doradzacie

• Urządzenie:  Windows

Jestem juz pod koniec Super Meat Boy'a. Gra w starym stylu, ktora wyroznia sie na tle innych wysokim poziomem trudnosci. Jesli ktos sie nie zniecheci za szybko, to mozna przyjemnie spedzic czas. Gra ma mnostwo "smaczkow" i zeby ja skonczyc na 100% to potrzeba anielskiej cierpliwosci. Wszystkie bandaze, dodatkowe levele i wyscigi z czasem (Ocena A+), to dodatkowe dni zabawy. Filmiki trzymaja dobry poziom, choc sa rysowane i nikt nic nie mowi. Po prostu maja to "cos", ze az milo zawiesic na nich oko. (mocny nacisk komediowy) Jeden z ciekawszych tytulow minionego roku, choc na pewno tworcy sie takiego sukcesu nie spodziewali. Za niski budzet, mozna wciagnac gracza na dlugie godziny i nie trzeba rewelacyjnej grafiki. POLECAM kazdemu ... nawet tym, ktorzy nie siedza na codzien w elektronicznej rozrywce

Uwaga! Gra dla ludzi o mocnych nerwach. Klawiatury moga "latać", jesli kilkukrotnie nie uda nam sie wykonac jakiegos skoku.

50608915156a3743c1fa34.jpg

wojtek95, FPSy bardziej na multi są nastawione.

-BF:BC2: obowiązkiem jest zakup również DLC "Vietnam" (razem około 180 PLN Cię to wyjdzie). Multi polega bardziej na współpracy zawodników, są bardzo duże mapy.

-Black Ops ma multi nastawione na tzw. sieczke. Wszyscy do wszystkich strzelają. Są małe mapy, więc nie trzeba się długo szukać. Nie wiem jak na Xboxa, ale na PS3 multi strasznie laguje i "wyrzuca" z gry.

Sam zdecyduj jaka rozgrywka multi Cię interesuje.

Musisz też wiedzieć , że w marcu wychodzi Battlefield 3, więc serwery BC2 będe raczej puste.

Ja na Twoim miejscu poczekałbym jednak na Battelfield 3, ale wybór należy do Ciebie :)

PS Aktualnie katuje NBA 2k11 i muszę przyznać, że gra wciąga na maksa(szczególnie MJ Challange). Więcej opisze, jak przejde ten tryb i pobawię się swoim zawodnikiem.

A Więc ja Męcze Metin'a2 od 2 lat i do tego Tony Hawk American Westland (Przechodzę 8 raz) a od dziś wystartowałem z Final Fantasy X 1 raz gram zobacze czy jest to godne mojej uwagi:D

Jeszcze moze dla starszych uzytkownikow Jest znana gra pod tytułem KONTRA Też lubię ją Pomęczyć od czasu do czasu

Footballteam tak dla odprężenia gram pomocnikiem prawie 10k UM:D

Ps.Co do SuperMeatBoy'a N!CKO Skąd go sciągnołes?

WWF = Wrestling Was Fun.

WWE= Worst Wrestling Ever.

14412284634dceda93a5870.jpg

Ja wczoraj przeszedłem Call of Duty: Black Ops.

Gierka naprawdę fajna, Fabuła wciąga i trzyma w napięciu, tylko szkoda że jest taka krótka.

15 Misji ale na najwyższym poziomie trudności może trochę zająć.

Żałuje że tak mało jest misji, w których walczy się w mieście z Żółtkami,

Ale i tak gra warta uwagi i pieniędzy.

Ja przeszedłem grę Batman Arkham Asylum. Nawet fajna gierka, nie ma prawie nic wspólnego z filmem mroczny rycerz, oprócz tego że głównym wrogiem batmana jest Joker. Gra bardzo fajna, wszystko jest świetnie zrobione. Są momenty gdzie bawimy się w tradycyjnego batmana, czyli skradamy się i atakujemy po cichu, siedzimy na gargulcu i z zaskoczenia atakujemy, bądź po prostu rzucamy się na paru przeciwników i rozwalamy każdego po kolei. Fajnie jest zrobiony tryb walki, nie rąbiemy cały czas jednego aż go zabijemy, tylko po prostu zadajemy parę ciosów a gdy się przewróci to gigantycznym przeskokiem bądź jakimś przewrotem, przeskakujemy do drugiego. Gra znakomita...

Czasami gram jeszcze w TEW 2005, chyba wszyscy wiedzą co to jest.

Jak mi się bardzo nudzi to pykam w The Sims 3 po zmroku bo akurat moja siostra sobie kupiła to też czasem zagram, ogólnie fajne, ale jak to ma być symulator życia to... Ci ludzie czy tam simsy teleportują się do swoich samochodów, wyglądają jak ludzie z plasteliny (tylko trochę), a mimo tego iż jest możliwość zmiany głosu to i tak wszyscy mają prawie taki sam.

Gram też od czasu do czasu w F1 2010, bardzo ciężka gra, ale za to realistyczna. Polecam !

Ja ostatnimi czasy nałogowo męczę Hack n Slashe, zwłaszcza dwa tytuły: Loki i Diablo II, dość podobne swoją drogą. Fani tego gatunku powinni dobrze je znać, zwłaszcza ten trugi tytuł :-)

Tytuły mogę praktycznie zrecenzować oba na raz, gdyż Loki najprawdopodobniej w dużej mierze oparte jest na Diablo (można spokojnie wykazać podobieństwa w drzewkach skilli i między niektórymi aktami D2 a światami Loka). Diablo to klasyczny tytuł, w którymprzedarłszy (Jak w Hellfire, tym razem jednak troche dłużej musimy się przedzierać) się uprzednio przez hordy przeuroczych stworzonek i kilka demonów (w tym braciszka Diabełka - Mephisto) musimy uklepać tytułowego waszmościa, a w przypadku rozszerzenia jeszcze jego drugiego Braciszka - Baala (dużo łatwiejszego niż Diablo BTW). Grafika nie powala, ale czego sie po HnSie z tych lat spodziewać, gra nadrabia niesamowitym, mrocznym klimatem, sporą (w porównaniu z Lokim czy Hand of Godem) różnorodnością mapek i brakiem wyraźnego Happy Endu (grę z czymś takim znam jeszcze tylko jedną - Alone in the Dark). No i nie ma hord noobów na BN, da się grać w multi ;D

Loki jest produkcją nowszą, co widać po niewątpliwie grafice. Z klimatem jest dużo gorzej - mimo zróżnicowania pod tym względem jestem zawiedziona, jako iż teoretycznie miał być to następca Diablo. Fabuła poryta do końca - niczym jednogodzinne streszczenie całej Mody na Sukces, jednak na plus to, że wiele faktów trzyma się z prawdziwą Mitologią (zwłaszcza Grecja dobrze rozwiązana - elementy zarówno Homerowskie jak i Hezjodowskie). Mapki niestety jednolite, aż nudne, za to poziom na nich zróżnicowany (Czerna Piramida, końcówka Egiptu jest dużo łatwiejsza niż początek świata Azteckiego) Największym minusem jest jednak ilość bugów - szlag mnie trafiał jak u azteków stałam i nie mogłam się ruszyć, a Zbroja Ra nie wchodziła 10 razy pod rząd, żeby zabić bossa Mictlan musiałam resetować grę. Jest jeszcze jeden plus - wraz z następnym poziomem trudności zmienia się fabuła, co zachęca do grania; no i God is a Challenge również wart uwagi, ani tego, ani tego w D2 nie ma.

Diablo to chyba tytuł konieczny, niemniej jednak Lokiego polecam również.

Poza tym jeszcze Oblivion - przedstawiać chyba nie muszę, RPG wszech czasów. Skończysz wszystkie questy, zostaniesz mistrzem areny, liderem wszystkich gildii, wbijesz mastera na wszystkich skillach i i tak nie będzie Ci nudno - można sobie wtedy np. zabić Adoring Fana, czy czitami "niechcący" przyzwać Mehrunes Dagona ;)

Za to dodatki średnio godne uwagi - raczej za dużo nie wnoszą, lepiej pobrać mody od użytkowników.

Następne w kolejce, jubileuszowe, bo 10 przejście Resident Evil 4 ;P

Cud miód i orzeszki, cała seria bez piątki to psi obowiązek dla ludzi, którzy chcą jakiś mocniejszych wrażeń :)

Czekam oczywiście na Diablo 3, system kul leczących mnie strasznie ciekawi, bo bardzo spodobał mi się w Dante's Inferno; i Path of Exile - zapowiada się świetny multi Hack n Slash,a plebs się raczej rzuci na ostro rozreklamowanego Mythosa, więc nawet może będzie spokój na serwie. Gra wydaje się być połączeniem klimatu Diabla i grafiki Lokiego bez grindu a la chińczyk, ale jak wyjdzie - nie wiem; już jestem zarejestrowana, czekam na klucz do bety ;)

Jak uzbieram na czołg to macie przejebane

The Antichrist of Attitude

20403598514e52bccf88146.jpg

Parę dni temu otwarto betę nowego MMO - World of Tanks. Gra w której jeździmy czołgiem (co za zaskoczenie :P), zdobywamy doświadczenie i kasę, za które kupujemy nowe części, a potem całe czołgi.

Muszę powiedzieć, że jestem tą grą zachwycony. Oczywiście ma swoje minusy, wkurza też częste ginięcie, np. gdy trafiamy na większy czołg, lub gdy ostrzeli nas artyleria, ale rundy gra się szybko, a nawet można po śmierci wyjść z bitwy i włączyć nową innym czołgiem, przy tym nie tracąc punktów, tak więc w praktyce, nawet jak szybko zginiemy, ciągle będziemy pod grą.

Polecam!

• Reputacja:   133
  • Urządzenie:  Android

40 minut temu dowiedziałem się, że jest dostępna beta Deluxe Ski Jump 4. Od razu pobrałem. Stwierdzam, że gra jest co najmniej świetna. Nareszcie została wprowadzona publiczność i budynki, a oprawa graficzna prezentuje się lepiej, niż w "trójce".

Fizyka lotu wreszcie jest realistyczna, dużo zależy od wyjścia z progu, nie można machać myszką w locie jak to miało miejsce w dwóch poprzednich częściach. Upadki też prezentują się dobrze (udało mi się zrobić Mazocha, Morgensterna i kilka innych, nie mniej znanych :D).

Gra jest trudna, ale niesamowicie wciąga. Każdy fan serii musi zagrać :)

Poza tym zacząłem po raz kolejny przechodzić Max'a Payne oraz Dungeon Siege 2.

6427638215a28716991f4b.jpg

Na kompie gram w bete dsj4 i jak narazie to słabo mi idzie.Na xboxie 360 w pure i forze motorsport 3 i planuje kupić mafie 2.Czy waszym zdaniem opłaca się?

• Urządzenie:  Windows

Dorwalem Dead Space 2 (jako jedyna gre ze stycznia, ktora chcialem sprawdzic), ale szybko sobie odpuscilem. Jestem swiadom, ze na pewno by sie rozkrecila, ale toz to jest to samo, co pierwszy DS. Wyglada ladniej, a i glowny bohater mowic sie nauczyl, wiec jest nadzieja, ze fabula bylaby lepsza. Jednak jedynka na polce sie nie utrzymala, choc stwierdzilem, ze to dobra produkcja (niestety.. trzymam tylko scisle wyselekcjonowane tytuly), a w takich wypadkach kolejne czesci maja "pod gorke", jesli chodzi o moja opinie. W sequelu ma nie byc backtrackingu, ale tylko to, mnie jakos nie zachecilo. Smieszne sa sytuacje, gdy nie masz jeszcze broni i jedynie za pomoca telekinezy rzucasz, co masz pod kreca w potwory. Dochodzi do sytuacji, ze musisz sie pchac w trzy nekromorfy, bo droge ucieczki blokuje Ci... ... stolik! Tylko sie usmiechnalem z glupoty, ale dalbym rade to przebolec, gdyby nie kolejny manewr, ktory przewijal sie w poprzedniej czesci. Windy i drzwi. Naturalnie sa zamkniete (lub w przypadku windy jadą), a my musimy desperacko walczyc o przetrwanie, by w koncu sie magicznym sposobem drzwi otworzyly (Patent na magiczny sposob: Zabic wszystkie). Mam wrazenie, ze gra dala krok w kierunku gry akcji, co nie wychodzi na dobre survival horrorom (Patrz chociazby: Resident Evil 5. Dobra gra, w sensie, ze dobra "strzelanka, ale niestety, slaby survival horror... Dalbym jako przyklad Silent Hill Homecoming, ale tam ciezej mowic, ze to dobra gra) Edytowane przez N!KO

50608915156a3743c1fa34.jpg

Aktualnie mam powtór do klasyki strategi : )

Mianowicie męcze teraz Heroes III wraz z wszystkimi dodatkami oraz z jednym tworzonym przez fanów WoG. Gra naprawdę przednia mimo upływu lat godzine spędzone przed nią mijają strasznie szybko. Polecam również dodatek WoG zmienia on w dużym stopniu mechanike rozgrywki i według mnie zmienia ja na lepsze.

Naprawdę polecam ; )

A jeżeli chodzi o mojego xboxa 360 to męcze Fife 11 z kumplami, czyli w sumie bez szału ; )

19355529494bc0e6f3e8556.gif

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 026 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 703 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 585 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 888 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW Wrestling Redzone in Hiroshima Data: 26.04.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Hiroshima, Japan Arena: Hiroshima Sun Plaza Publiczność: 3.018 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL 69. Aniversario Arena Mexico Data: 25.04.2025 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Event Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • IIL
      Dziwi mnie ta walka już na Backlash. Orton byłby dla mnie świetnym oponentem na zakończenie kariery Johna, także zrobienie tego na "już" średnio mnie kręci, ale z drugiej strony zawsze mogą do tego wrócić pod koniec roku. Dynamika w której to Jaś jest heelem, a Randy facem to jakiś alternatywny universe...  W tej walce Cena obowiązkowo wygrywa dając plaskacza sędziemu...    
    • Bastian
      Pierwsze SD po WM zaczęli Orton, z Ceną, który znów żali się, że fani przez 25 lat byli dla niego okropni. John, jeszcze 26 występów do końca kariery, wytrzymaj!  Miewa heel turn Jasia dobre momenty, np. gdy John wyjaśniał, dlaczego nie ma dzieci. Walka Orton - Cena na Backlash, Jaś pewnie wygra kantem w rodzinnym mieście Randy' ego, budując swoją heelową postać. Wraca Nia Jax i atakuje Stratton… Gdzie jest Alexa?  US Title dla Vegi to chyba za pokorną robotę, no bo nie za wsparcie fanów, Zelina zbiera niemal zerową reakcją. Pytanie - co dla Green? Stratton? MITB? Rozłam w jej ekipie? Wrócił Aleister Black, dobrze by się oglądało go w Judgment Day z czasów Ripley i Priesta, do tego Penta z obecnych gwiazd... Zaczął od Miza, celowo całego na biało... Publika szaleje na widok Fatu, a jak na Backlash będzie walczyć z Knightem, Drew i Priestem i wygra, jego panowanie jeszcze nabierze mocy... Wydaje mi się, że feud Bajera z LA ze Szkotem to tylko kwestia czasu. TLC Match… Walka godna WrestleManii... Street Profits chyba na dobre odcięli się od DIY i MCMG. Kto następny? Debiutujące Fraxiom? Hayes i Miz?  
    • KyRenLo
      Jest oficjalnie pierwsza walka:  
  • Dodaj nową pozycję...