Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

W Jakie Gry Teraz Gracie...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Przewinelo sie ostatnio tego troche, ale malo ktora mnie wciagnela na dluzsze godizny. Byly gokarty Sonica, ktore okazaly sie przyjemna odskocznia. Jesli ktos ma konsole i chwile wolnego z kumplami, to my, stare dupy, bawilismy sie swietnie. Przypomnialy sie stare czasy z Mario Kart na N64.

HALO Reach jest chyba pierwszym HALO, ktore mi sie w miare spodobalo.

Nail'd jest zaskakujaco dobra Polska produkcja. Jesli ktos lubi szybkosc w wyscigach to moze smialo siegac po to.

Dead Rising 2 mnie podlamalo, ze nie ma trybu co-op na jednej konsoli, a przy probie grania w single-player wymieklem (od cholery filmikow i loadingow, ktorych mi sie, o dziwo, nie chcialo ogladac)

Left 4 Dead 2 zabilo chwile czasu i mimo, ze to gra nastawiona na granie w sieci, to zdala egzamin jako przyjemna rozgrywka na jednej konsoli.

Football Manager 2011 to klasa sama w sobie i ocena jest zbedna

Chwilke zagralem w Splatterhouse, ale za malo by cos jeszcze o tym napisac. Moge powiedziec tyle co juz wiedzialem ... brutalne cholerstwo.

Guitar Hero Warriors of Rock ma przyjemne utwory

... Wiem, ze jeszcze cos bylo, ale juz tego nie pamietam, co chyba swiadczy o tych grach.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Ostatnio odświeżyłem sobie obydwie części Maxa Payne'a. Wprawdzie przeszedłem je już po kilkanaście razy to jednak ochota na pogranie wraca. Klimat powala.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

No to tak:

SvR 2010, SvR 2011, GTA: IV, CoD: Black Ops, Battelfield: BC2.

Ostatnio kupiłem "Wiedźmina" ale niestety jakoś mnie nie wciągnął chociaż zawsze lubiłem rpgi. Myślałem, że spędzą nad tym wiele nocek jak kiedyś nad Morrowindem ale chyba niepotrzebnie wydałem kasę. Najwyraźniej za stary już jestem.

14453752125651e0a536c69.jpg

Nigdy nie spodziewałem się, że jeszcze spędzę kiedykolwiek miło czas przy jakiejkolwiek odsłonie Fifki (nie biorę pod uwagę 99 i 2001). Zachęcony opiniami wywyższającymi produkt EA Sports ponad produkt Konami postanowiłem sprawdzić FIFĘ 11. Włączyłem tryb zostań gwiazdą... i mnie wciągnęło. Naprawdę gra się zajebiście, czuć swobodę, dlatego jeżeli jestem na kompie to najczęściej tnę właśnie w Fifkę.

Ostatnio kupiłem "Wiedźmina" ale niestety jakoś mnie nie wciągnął chociaż zawsze lubiłem rpgi. Myślałem, że spędzą nad tym wiele nocek jak kiedyś nad Morrowindem ale chyba niepotrzebnie wydałem kasę. Najwyraźniej za stary już jestem.

Ja tez jakos nie moglem sie przekonac. Docenilem tą grę i widzialem w niej potencjal. Jednak ta historia mnie kompletnie nie wciagnela i przez to stracilem caly sens grania. Szkoda, bo dwojki nie rusze jesli nie skonczylem jedynki. N!KO musi miec RPGa w ktorym tworzy sam postac, a nie zostaje mu ona narzucona... Gothica przelknalem i sie nie zawiodlem (choc w kolekcji go nie trzymam), ale Witcher takiego szczescia nie mial. Juz mnie podirytowal mocno fakt, ze praktycznie nie bedzie tworzenia jako takiego w Dragon Age'u 2, ale mam nadzieje, ze sie wciagne jak w jedynke.

Teraz jest posucha w premiarach, wiec wszelki czas jaki mam na granie.. poswiecam na FMa (Fifa juz jest tylko okazjonalnie. Po blamazu na jednym z turniejow, gdzie w roli faworyta sobie strzelilem sam bramke w polfinale.... mi sie odechcialo. A z komputerem nie ma sensu grac po wynikach Polonia - Inter 5:0 w finale tamtejszej Ligi Mistrzow)

• Reputacja:   1

Ja teraz to gram przeważnie w gry z serii SmackDown 2* vs Raw :

-Smack Down Here Come The Pain najlepsza część jaka wyszła (jeszcze nie grałem w 2011 wiec narazie najlepsza)

-Shut Your Mouth - równiez dobra gra

-SdVR 2009 (2010 mi sie zepsuło po jakis 6 miesicach nie wiem z jakiego powodu) i powróciłem do tej części

• 3 tygodnie później...

Rok 2010 za nami, a ja do kolekcji dolaczylem tylko druga czesc Mafii. Nie jest to gra bezbledna, ale jednak te klimaty na tyle do mnie przemawiaja, ze jestem w stanie na to przymknac oko. Zaluje tylko, ze nie mialem kontaktu z takimi hitami jak Red Dead Redemption i Heavy Rain. Szczegolnie zaluje tej drugiej, ktora pewnie by mnie kupila swoim filmowym klimatem. Fahrenheita (wczesniejsze dzielo tych tworcow) do czasu ubostwialem, ale fabula upadla tak nisko, ze nie mialem zamiaru tego wiecej wlaczac. RDR jest gra swietna i nie musze grac, zeby to wiedziec. Zaluje tylko, ze nie pojawila sie na blaszaku. Moze Rockstar zaskoczy konwersja w nowym roku? Mozliwe. Tylko, zeby byla lepsza od ostatniego GTA...

Owszem, byla swietna Fifa i zawsze rewelacyjny FM, ale to sa gry, ktore wychodza z roku na rok.

Niestety, sporo gier zawiodlo i to one mi cholernie chodza po glowie. Alpha Protocool mialo byc czyms, co wciagnie mnie na dlugie godziny, a okazalo sie zwyklym przecietniakiem i przede wszystkim zmarnowanym pomyslem. Aliens vs Predator mial byc powrotem do lat swietnosci tej serii. FPSem, ktory zmiecie wszystkie inne klimatem, a okazal sie.... gra do d*py, bo o inne okreslenie trudno. Po nowym "Medalu" sie wiele nie spodziewalem, ale nie wiedzialem, ze spedze przy tym tak malo czasu, jak przy grach od City Interactive... To chyba 3 najwieksze zawody na mojej liscie.

Mam nadzieje, ze 2011 okaze sie bardziej obfity. Obawiam sie jednak, ze znowu moje serie zostana popsute. Wychodza kontynuacje Dragon Age'a i Crysisa, wiec to na nie licze najbardziej. Obym sie nie zawiodl. Poza nimi na pewno zagram w: Deus Ex - Human Revolution ; Diablo III (jesli wyjdzie, bo to Blizzard) ; Duke Nukem Forever (z czystej ciekawosci, bo latami na to wszyscy czekaja) ; Gears of War 3 (pewniak na XBoxowego Coopa) ; Rage + jakies mniej rozreklamowane hity, po ktore siegne.

Trzymajac sie tematu, to odpalam wlasnie Oddworld: Abe's Oddysee, bo przymierzam sie do testu nadchodzacego Oddboxa (4 in 1)

Z nudów zainstalowałem sobie fallout tactics i tak sobie teraz w niego pykam.

"Kilka" dni z całą serią Gothic. Począwszy od pierwszej części, drugiej z dodatkiem "Noc kruka", trzeciej odsłony z dodatkiem "Zmierzch Bogów", skończywszy na Arcanii, czyli czwartej odsłonie Gothic'a. Sumując, całej sagi nie da się przejść w tydzień (chyba, że z kodami, a z nimi nie ma żadnej frajdy). Poziom trudności .? ... 1 część - cholernie trudna, 2 część - w większości trudna, 3 część - lekkie wahania, 4 odsłona - picuś blantuś. Przejście wszystkich części zajęło mi około półtorej miesiąca. Wrażenia .? ... gra po 10 latach zmieniła się diametralnie - to już nie jest ten sam gothic co kiedyś. Z 1 miałem sporo problemów, z 2 również, 3 poszła jak poszła, zaś 4 - zajęła mi ok. 8-10godz. Sumując - gra jest "zajebista" mimo upływu tylu lat. Cenię twórców tej gry za niezapomnianą fabułę, której w dzisiejszych czasach przychodzi szukać ze świeczką. Jeśli chodzi o dalsze części gry, czyli trójeczkę z dodatkiem oraz Arcani'e, muszę z przykrością stwierdzić, że ta druga daję dupy poprzedniczce. Już w trzeciej odsłonie co nieco się zmieniło, mimo tego nadał był to staro-nowy Gothic. Czwóreczka to już klapa, miło się grało, ale to nie jest do kurwy nędzy ten sam gothic co kilka lat temu. Nie polecam, chyba, że kogoś ciekawi fabuła (jedyna rzecz na + to widok postaci z poprzednich części, gęba Diego nigdy mi się nie znudzi). Co teraz ? Przyszło mi czekać do kolejnej części Gothic'a, która może, a "może powinna" się pojawić (wynika to chociaż z zakończenia Arcanii,) - jak będzie ? zobaczymy. :twisted:

It's Easy Bein' Sleazy

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   133
  • Urządzenie:  Android

Ja ostatnio zacząłem grać w Call of Duty 4 : Modern Warfare - multiplayer oczywiście. Osobiście za strzelankami nie przepadam, ale CoD 4 ma w miarę spójną fabułę i zróżnicowane misje, co czyni ją moim number 1 z gatunku fps'ów. Jakby ktoś chciał pograć ze mną, to zapraszam na Xfire : tomos22

Poza tym pogrywam trochę w świetną strategię, jaką jest Civilization IV. Nie lubię turówek, ale gra bardzo mnie wciągnęła :)

6427638215a28716991f4b.jpg

• Urządzenie:  Macintosh

Ja w wolnych chwilach (od przyszłego tygodnia może będzie ich trochę więcej...) przechodzę po raz kolejny Baldur's Gate 1&2, a że komp nie ciągnie nowszych tytułów, to na czarnulce odpalam SvR11 i Fifkę z tego samego roku. ;-)
Szef wszystkich szefów.

140584860950408dc238d96.jpg

na ps3 gram w SvR2010 i Sport Champions. Niestety teraz mam przymusową przerwe z powodu zwichnięcia kciuka.Na kompie pogrywam w fifke 11 ale w tryb zostań gwiazdą ,oraz DSJ 3

1161423919541b3db89050d.jpg

Gram teraz przez taki program który umożliwia grać w gry GBA. Gram tam w niektóre pokemony, fife 2004, dragon balla. Grafika straszna ale grywalność nie najgorsza. Da się radę pograć nawet na telefonie:D

Program to Visual Boy Advance.

www.worldofgames.c0.pl

Wbijajcie się koniecznie, zalogujcie się bawcie się razem z nami i dzielcie się swoimi recenzjami, przemyśleniami o grach.

10358197554cb10a159ff5e.jpg

Ostatnio dostałem Football Managera 2011 i w wolnym czasie wcielam się w menedżera i coś tam wygrywam. Teraz ostatnio też zacząłem znów grać w GTA San Andreas, robić misje i już przeszłem do San Fierro. Może uda mi się uda dojść dalej. :grin:

13986806754f144420a3038.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 026 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 703 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 585 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 888 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW Wrestling Redzone in Hiroshima Data: 26.04.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Hiroshima, Japan Arena: Hiroshima Sun Plaza Publiczność: 3.018 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL 69. Aniversario Arena Mexico Data: 25.04.2025 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Event Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • IIL
      Dziwi mnie ta walka już na Backlash. Orton byłby dla mnie świetnym oponentem na zakończenie kariery Johna, także zrobienie tego na "już" średnio mnie kręci, ale z drugiej strony zawsze mogą do tego wrócić pod koniec roku. Dynamika w której to Jaś jest heelem, a Randy facem to jakiś alternatywny universe...  W tej walce Cena obowiązkowo wygrywa dając plaskacza sędziemu...    
    • Bastian
      Pierwsze SD po WM zaczęli Orton, z Ceną, który znów żali się, że fani przez 25 lat byli dla niego okropni. John, jeszcze 26 występów do końca kariery, wytrzymaj!  Miewa heel turn Jasia dobre momenty, np. gdy John wyjaśniał, dlaczego nie ma dzieci. Walka Orton - Cena na Backlash, Jaś pewnie wygra kantem w rodzinnym mieście Randy' ego, budując swoją heelową postać. Wraca Nia Jax i atakuje Stratton… Gdzie jest Alexa?  US Title dla Vegi to chyba za pokorną robotę, no bo nie za wsparcie fanów, Zelina zbiera niemal zerową reakcją. Pytanie - co dla Green? Stratton? MITB? Rozłam w jej ekipie? Wrócił Aleister Black, dobrze by się oglądało go w Judgment Day z czasów Ripley i Priesta, do tego Penta z obecnych gwiazd... Zaczął od Miza, celowo całego na biało... Publika szaleje na widok Fatu, a jak na Backlash będzie walczyć z Knightem, Drew i Priestem i wygra, jego panowanie jeszcze nabierze mocy... Wydaje mi się, że feud Bajera z LA ze Szkotem to tylko kwestia czasu. TLC Match… Walka godna WrestleManii... Street Profits chyba na dobre odcięli się od DIY i MCMG. Kto następny? Debiutujące Fraxiom? Hayes i Miz?  
    • KyRenLo
      Jest oficjalnie pierwsza walka:  
  • Dodaj nową pozycję...