Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

W Jakie Gry Teraz Gracie...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

EA Sports MMA - Typowo zajawkowa gra. Pierwszy kontakt jest naprawde przyjemny i ma sie wrazenie gry w wyjatkowy tytul, ale z kazda kolejna walka czar pryska. Walka z komputerem potrafi sie szybko znudzic i wypada grac z zywym przeciwnikiem, ktory ogarnia sterowanie rownie dobrze.

Dosc malo opcji w Menu. Mamy mozliwosc szybkiej walki (tylko w jednej kategorii - nie mozna walczyc waga ciezka kontra srednia), MMA 101 - tutorial w postaci walki, Kariera i Tworzenie zawodnika i puszczenie go do sieci dla innych... Marnie. Po paru walkach (w dostepnych zawodnikach mamy Bobbyego Lashleya) szybko przeszedlem do kariery. Tworzenie jakos szczegolnie rozbudowane nie jest, ale narzekac tez nie ma na co. Wejsciowki na ring sa dosc krotkie i zawodnicy dochodza tylko do polowy rampy (minus dla mnie). Caly tryb polega na 8 tygodniowym treningu przed kazda walka. Zapisujemy sie do ligi i tam staramy sie przedostac na szczyt, trenujac u Basa Ruttena i jego znajomych (Gracie, Couture, itd). U nich poza podstawami, uczymy sie specjalnych ciosow, ktorych mozemy posiadac 16 (kolana na twarz, gogoplata, itd.). Po 8 walkach bez porazki mi sie troche to wszystko przejadlo i zrobilem sobie przerwe w ktorej wlasnie pisze tego posta (dopadla mnie monotonia).

NBA 2k11 - Najlepsza koszykowka wrocila i zdala egzamin. Ciezko sie od tego oderwac, a gra w kosza nigdy nie byla tak realistyczna. W sumie jest to ulepszony 2k10, ale jakos przyjemniej sie w to gra. Pierwsza rzucajaca sie w oczy zmiana jest nie przenikanie podan przez zawodnikow. Dokladnie podanie jest ciezej wykonac i jesli tylko pilka bedzie musiala minac jakeigos zawodnika to ten moze dosc latwo pilke przechwycic. Doszedl Jordan Mode w ktorym bawimy sie w klasyczne mecze MJ'a, ale jest on tak mocno przesadzony w grze, ze praktycznie robi wszystko sam i przyjemnosci z gry nie ma zbyt wielkiej. Najwiekszy zawod to konkurs rzutow za 3. Nie wiem jaki byl w poprzednich odslonach, ale ten to porazka. Centrem mozna smialo uzyskac 30/30 i nie jest to trudniejsze od rzucania jakims specjalista od "trojek". Prosta mini gra w ktorej mamy narysowany pasek i wolny wskaznik.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Ja teraz pykam w :

1.CS 1.6 Steam .

2.PES 2010 .

3.World of Warcraft Brning Crusade .

Ostatnio skończyłem Batman: Arkham Asylum, Wiedźmina, a teraz wziąłem się za Medal of Honor. W między czasie "ciacham" w FIFE 11.

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)

Fifa 2011(ps3)- Fifa, zdecydowanie najlepsza odsłona wersji na konsole, konami dopóki nie zajmie się tym, aby to wyglądało na prawdziwą symulację piłki nożnej, to nigdy Fifie nie dorówna. Na konsolach ta gra nie ma szans, fifa na ps3 górowała nad wytworem konami. Wspomnę również o pc'towcach, przełom fify 2011 na tle pro 2011 jest bardziej spostrzegany niż miało to miejsce rok temu, tyle że wtedy pro wzieło górę :) .

Football Manager 2010. Jest to naprawdę świetna gra. Najlepszy Manager na świecie. Mnogość lig, prawdziwe nazwiska piłkarzy i gdyby mecze wyglądały by jak w Fifa Manager byłoby to świetne. A oprócz tego gram w Puzzle Quest. Polecam, fajna gierka.

www.worldofgames.c0.pl

Wbijajcie się koniecznie, zalogujcie się bawcie się razem z nami i dzielcie się swoimi recenzjami, przemyśleniami o grach.

10358197554cb10a159ff5e.jpg

a ja ostatnio pykaw w SvR 2011(Xbox360)tony hawk's pro skater 2 N64 emulowane :D
90% nastolatków zemdlało gdyby justin biber skakał z dachu ja jestem z tych 10% nastolatków którzy postawili sobie krzesełko wzieli sobie popkorn i darli się skacz szybciej debilu

3068445704c60fd28ba45a.jpg

• 3 tygodnie później...

Obecnie Fable 3. Gra wywołała u mnie podobne odczucia jak poprzednie części, mianowicie "o kurwa, jak to się stało że ta gra może być aż tak genialna?". Kandydat na grę roku, zdecydowanie.

A oprócz tego gram w Puzzle Quest. Polecam, fajna gierka.

Właśnie ściągnąłem tą grę, a przedtem przeczytałem recenzje i przyznam Tobie rację.Gra wymiata! :)

• Reputacja:   5

Ja nie katuje pc więc gram na PSP. A ostatnio w God of War Ghost of Sparta polecam ta gra wymiata pod każdym względem, ateż gram oczywiście w SvsR 2011.
Skład Janum, Raven, Pavlos, Filomatrix i CzaQ Wielbiciele Kobiecego Piękna :P

2109491286521ca78b5a08c.jpg

PC:

- Fifa 11

- Spore

- Feeding Frenzy 2 :D

- Arcania

PSP:

- GoW: Ghost of Sparta

- SvR 2011

- Bleach Heat the Soul(zapomniałem która część)

A teraz powrót do przeszłości:

NES, Pegasus, Famicon:

- Super Mario Bros.

- Excitebike

- Najbardziej wkur**ająca gra na świecie Circus Charlie

- I ogólnie wszystko ;P

Gameboy Advance:

- Pokemon Emerald (co jak, co ale mi się podoba)

- Jakaś Zelda

Resztę mam zamiar dopiero kupić.

fin de siècle

Call of Duty: Black Ops. Musze przyznac, ze po paru misjach jest niezle. Nie odrzucilo mnie od tego jak od nowego Medala. Zreszta bylem bardzo nastawiony na tą gre, bo w pelni sie zgadzalem z recenzentem, ktory szybko podsumowal cala serie (CoD1 i 4 - HITy, a reszta przecietniaki badz tytuly slabe). Pewnie szerzej cos napisze jak skoncze calosc, ale fabula mnie milo zaskoczyla. Historia moze wywindowac tego CoDa na tyle, ze zdecyduje sobie go odlozyc razem z dwoma wymienionymi w nawiasie. Widowiskowosc stoi dalej na wysokim poziomie, ale towarzysze to idioci... Najczesciej spotykam ich przyklejonych do sciany, czekajac az wykoncze wszystko co do mnie (do mnie.. nie do nas) strzela.

NHL 11- Gra się całkiem przyjemnie. Elektronicy spowolnili jeszcze grę(już poprzednie wydanie wydawało mi się za wolne) co powoduje, że trzeba tworzyć bardzo przemyślane akcje. Zmienione są także podania. Teraz nie wystarczy już tylko wcisnąć "X",żeby podanie idealnie trafiło do partnera. Podobnie jak w PES sami regulujemy moc podań. Często łamią się kije co nadaje grze realizmu. Bardzo dobrze rozwiązano również Faceoffs. Teraz rzeczywiście można poczuć walkę o krążek. Więcej zmian w porównaniu z 10 nie zauważyłem.

plusy:

-tryby BE A PRO MODE oraz BE A GM Mode są naprawdę dobrze dopracowane

-bardzo dobry gameplay

-bardzo dobory online

-zmieniona walka o krążek

minusy:

-trochę za wolna gra

-za dużo pada bramek spod niebieskiej linii

-nieaktualne składy oraz mało licencji na reprezentacje

Black Ops skonczone. Myslalem, ze bedzie to trzeci CoD w kolekcji, ale jednak troche zabraklo. Myslalem nad zachowaniem go i pozniejszym wroceniem by skonczyc raz jeszcze, ale skoro mysle nad jakas produkcja to z autopsji wiem, ze nie jest ona AŻ tak dobra.

Fabula jest fajna, ale przewidywalna. Nie wiem czy to filmowa analiza mi sie wdala we znaki, ale na pare misji przed koncem juz wiedzialem wiekszosc... Do tego irytujace sa skrypty. Trzeba przejsc do konkretnego punktu, zeby pojawili sie przeciwnicy. Mialem w jednej misji zamglony korytarz w ktorym zginalem 3x, wiec stwierdzilem, ze sobie spokojnie na poczatku poczekam na przeciwnikow... ... ... Moglem stac godzinami, ale wyszli dopiero jak ja sie im wystawilem do odstrzalu, mijajac jakis magiczny punkt. Siedzi mi w glowie jeszcze jeden epicki skok glownego bohatera, ale to juz czyste czepialstwo (kto gral pewnie wie o ktory chodzi). O kompanach-idiotach wspominalem juz wczesniej... Przyjemnie sie strzela, ale to samo juz mialem w pierwszym Modern Warfare i jakbym mial wracac to wrocilbym do niego. Najlepszy motyw gry byl zywcem sciagniety z kinowego klasyka. Najnizszy stopien podmium w serii Call of Duty nalezy do Black Ops - co i tak jest bdb wynikiem

Smackdown vs Raw 2011. Kupiłem gierkę tydzień temu i jeszcze się przyzwyczajam do niej bo różni się lekko od poprzedniczki. W moim odczuciu gra znacznie lepsza niż dwie ostatnie części. Bardzo fajnie została rozbudowana opcja Road to Wrestlemania oraz świetnym pomysłem jest wprowadzenie opcji WWE Universe.

5222687824ef430518b3f7.jpg

Ja pykam w takie gry:

PS3:

-SvR 2011

-I czasami w gta IV

PSP:

-Czasami popykam w SvR 2010 i 2008

-No i w Daxtera jak mi strasznie nudno

Sygna by Filipoo666

10704772474ceadafa95664.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 026 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 703 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 585 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 888 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW Wrestling Redzone in Hiroshima Data: 26.04.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Hiroshima, Japan Arena: Hiroshima Sun Plaza Publiczność: 3.018 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL 69. Aniversario Arena Mexico Data: 25.04.2025 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Event Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • IIL
      Dziwi mnie ta walka już na Backlash. Orton byłby dla mnie świetnym oponentem na zakończenie kariery Johna, także zrobienie tego na "już" średnio mnie kręci, ale z drugiej strony zawsze mogą do tego wrócić pod koniec roku. Dynamika w której to Jaś jest heelem, a Randy facem to jakiś alternatywny universe...  W tej walce Cena obowiązkowo wygrywa dając plaskacza sędziemu...    
    • Bastian
      Pierwsze SD po WM zaczęli Orton, z Ceną, który znów żali się, że fani przez 25 lat byli dla niego okropni. John, jeszcze 26 występów do końca kariery, wytrzymaj!  Miewa heel turn Jasia dobre momenty, np. gdy John wyjaśniał, dlaczego nie ma dzieci. Walka Orton - Cena na Backlash, Jaś pewnie wygra kantem w rodzinnym mieście Randy' ego, budując swoją heelową postać. Wraca Nia Jax i atakuje Stratton… Gdzie jest Alexa?  US Title dla Vegi to chyba za pokorną robotę, no bo nie za wsparcie fanów, Zelina zbiera niemal zerową reakcją. Pytanie - co dla Green? Stratton? MITB? Rozłam w jej ekipie? Wrócił Aleister Black, dobrze by się oglądało go w Judgment Day z czasów Ripley i Priesta, do tego Penta z obecnych gwiazd... Zaczął od Miza, celowo całego na biało... Publika szaleje na widok Fatu, a jak na Backlash będzie walczyć z Knightem, Drew i Priestem i wygra, jego panowanie jeszcze nabierze mocy... Wydaje mi się, że feud Bajera z LA ze Szkotem to tylko kwestia czasu. TLC Match… Walka godna WrestleManii... Street Profits chyba na dobre odcięli się od DIY i MCMG. Kto następny? Debiutujące Fraxiom? Hayes i Miz?  
    • KyRenLo
      Jest oficjalnie pierwsza walka:  
  • Dodaj nową pozycję...