Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

W Jakie Gry Teraz Gracie...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Gothic był fajny ale mowa tu o pierwszej i drugiej części bo kolejne to już totalna klapa.

Nie rozumiem dlaczego wszyscy tak jadą po Gothicu 3. Możesz to poprzeć jakimiś argumentami? Akurat ja jarałem się jak mogłem zagrać w jedną z moich ulubionych gier w pięknej grafice.

Żeby nie było offa to do czego w co gram doszedł tylko Gothic 2 i ponownie CS 1.6

We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

• Urządzenie:  Windows

Nie rozumiem dlaczego wszyscy tak jadą po Gothicu 3. Możesz to poprzeć jakimiś argumentami? Akurat ja jarałem się jak mogłem zagrać w jedną z moich ulubionych gier w pięknej grafice.

Pozwolilem sobie podkreslic jeden fragment potwierdzajacy twoj wiek a co za tym idzie to co dla ciebie wazne jest w grach. Czemu ludzie tak jada po G3? Bo popsuto cos co mogla wciaz byc piekne a przez ta czesc juz nie wroci do poprzedniej glorii i chwaly (Arcanie tworzy inne studie).. Wspominajac o pieknej jak na tamte czasy grafice wypada podkreslic o tragicznej optymalizacji kodu.. i gre nie sposob bylo uruchomic na max... ciagnac dalej temat wad ogromnych.. to to jak walka w grze zostala blyskotliwie zrobiona i wilk chociazby potrafil sie zawiesic i zamiast zaatakowac raz robil to az bohater ginal.. Bugi sa nieodlaczna cecha Gothica.. niekiedy nawet przeszkadzaly w ukonczeniu gry (bywaly przypadki ze Sniacym w G1) .. W G3 owe bugi wykroczyly poza wyobraznie fanow (tak sie dzieje jak sie wydac chce gre jak najszybciej) .. ja do dzis pamietam dzika ktory skakal po pionowych scianach... ale to w G3 normalka bo ja bohaterem potrafie wspiac sie na kazdy pionowy szczyt.. skok on sie lekko zeslizgiwal potem znowu skok i byl coraz wyzej i wyzej.. ale to co wymienilem to nic... to sie o dziwo dalo przezyc :shock: gdyby nie glowny mankament tej gry ... W RPG historia jest najwazniejsza... zadania wypadaloby zroznicowac.. ale w G3 chodzilo o nabijanie .. bodajze respektu na 75% po czym... wyzynanie wszystkiego co sie rusza.. potem... respekt na 75% i .. wyzynanie wszystkiego co sie rusza... potem... itd .. itd .. Wiekszej za przeproszeniem d*py dali chyba tylko tworcy Assassins Creed ktorzy mogli stworzyc gre wielka ale zabraklo kreatywnosci....

G3 jakkolwiek by ktos chcial wybronic sie nie da... a dalej poruszajac ten watek ktos genialny jeszcze wpadnie, ze dodatek do tej gry byl udany...

50608915156a3743c1fa34.jpg

Ja ostatnio zaczołem grać w Warrocka. Polecam tego FPS
CM Punk JEST

9211253354a99838fd39cb.jpg

Aktualnie gram w:

WarRock

Far Cry 2

Godfather II

The Saboteur

PCSX2:

Fight Night Round 3

7894118684ede4cf290d46.jpg

Na psp:

Def Jam Fight for NY: The Takeover

Motorstorm: Artcic Edge

Na PC:

Wrestling Mpire

EWR

Czasami FM 2010

Gdybym miał nowotwór, nazwałbym go [you]

8251201714c0407cdb7718.jpg

ja tam gram w Pes 2010 , Vancuwer 2010 , Coda Modern Warfare 2 i to chyba wszystko :D

Obecnie cisnę w Pes 2010 z patchem Ekstraklasa

Jeżeli chodzi o gry tematyczne to Total Extreme Warfare.

"It's The First Day Of The Rest Of Your Life"

14247687224b51c8504b7bf.jpg

• Reputacja:   131

Ostatnio :

-WarRock (nick : jericho956)

-Little Big Planet (PSP)

-Od jutra STALKER : Cień Czarnobyla

6427638215a28716991f4b.jpg

Puzzle Quest: Challenge of the Warlords ... mily wciagajacy odstresowywacz miedzy kolejnymi zaliczeniami na uczelni

50608915156a3743c1fa34.jpg

fm 2010 niezmiennie

juz 3cia dlugoletnia kariera tym razem moim ulubionym manchesterem;]

Puzzle Quest: Challenge of the Warlords ... mily wciagajacy odstresowywacz miedzy kolejnymi zaliczeniami na uczelni

jeee, a myślałem ze tylko ja gram w Puzzle Questy!

Ostatnio dorwałem Forze 3, średnia jest, poza tym cały czas FM2010 i DBZ Raging Blast.

Oczywiście muszę się zgodzic ;]

Ostatnio na pc zacząłem grac w cs'a. Dodatkowo czekam na Naruto Legends: Akatsuki Rising z Lockerz :D

Gdybym miał nowotwór, nazwałbym go [you]

8251201714c0407cdb7718.jpg

Modern Warfare 2 i STALKER : ZoV Pripyati :P
.:: THE BEST THERE IS,THE BEST THERE WAS AND THE BEST THERE EVER WILL BE ::.

Pozwolilem sobie podkreslic jeden fragment potwierdzajacy twoj wiek a co za tym idzie to co dla ciebie wazne jest w grach.

Za wcześnie wyciągasz wnioski. Dla mnie w grach nie liczy się tylko grafika. Nie grałbym wtedy w Far Cry, Gothica 2 czy GTA Vice City. Jeśli napiszę że GTA 4 jest fajną grą i ma super grafikę to też napiszesz że jestem dzieckiem który na pierwszym planie stawia grafikę?

A co do twoich argumentów to mi nigdy się nie przytrafiło żeby dzik hasał sobie po pionowej ścianie... Choć przyznam że czasem miałem ścięcia agresorów przez które nie mogłem nic zrobić, a to kończyło się zazwyczaj śmiercią. Także musiałem psuć sobie trochę grę kodem ponieważ( spoiler dotyczący demona z Gothy)

zabiłem demona z Gothy i zapomniałem wziąć z niego pierścienia, a gdy chciałem po niego wrócić pierścienia już nie było( chodzi o pierścień Adanosa)

.

We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

Ja ostatnio pogrywam sobie w Team Forttress 2 i League of Legends. :) :) :) POLECAM!
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 025 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 703 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 583 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 887 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Po co jej charyzma z takim tyłkiem?
    • Bastian
      NXT Booker T zaczął od tłumaczeń, że podczas HoF nie spał, lecz się... modlił 😁 Chyba o bezludna wyspę i Stephanie Vaquer. 😁 Steph znowu broni tytułu, powoli kończą się rywalki. Tak się buduje mistrza, która nie ma hollywoodzkiej charyzmy a'la The Rock. Przyjmujesz wyzwania, bronisz pasa niemal co tydzień i zyskujesz uznanie. Up Up Up Up Up Yeeeaaahhh! O tym, jak nędzna jest męska dywizja NXT niech świadczy fakt, że wpadł na chwilę Joe Hendry z TNA i publika była za nim, a nie za Williamsem czy mistrzem Oba Femim, którego potencjał kończy się na byciu drabem jakiejś marnej stajni w głównym rosterze. Marny jest ten jego run. Ruler chyba nie pokonał nikogo ze stałego rosteru w walce 1 na 1.
    • KyRenLo
      Kairi Sane: Alexa Bliss: Daliby sobie siana z tym całym Wyatt Sicks. Szkoda, że po tej kosmicznej reakcji na Lexi podczas Royal Rumble, a później walce na EC zniknęła nam z ekranów, bo koniecznie musi być z nimi sparowana.
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To Wrestling Dontaku 2025 - Dzień 5 Data: 25.04.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Kochi, Japan Arena: Kochi Prefectural Gymnasium Publiczność: 853 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Grins
      Zobaczycie że coś takiego odwali się na Backlash i Cena zrobi podobna akcję 🤣 ależ to będzie nostalgia niech to bookują.    
  • Dodaj nową pozycję...