Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wywiad z Delirious'em by patrykk

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Kurwens no. Ja rozumiem sytuacje [ktora jest dosyc napieta], ale najlepiej zeby tu byly tylko komentarze co do wywiadu... Zalozcie sobie temat w Spamdownie i mozecie sie klocic do woli. Ba, ja bardzo chetnie bede zagladac.

72206429447c1f28e68cff.gif

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maro

7

• Wee Man

4

• pablo modjo

4

• Itchy

3

Top użytkownicy w tym temacie

xD ale mu pojechales :D ej ja tez chce z nimi pogadac ;)

We Lie, We Cheat, We Steal

===============================

Good, Bad....I'am The Guy With The Gun

Pojechalem? Nie... mnie ta klotnia zupelnie nie przeszkadza. Ale off top to off top. Wiedzialem ze taki temat mma zadatki na odniesienie sukcesu xP

72206429447c1f28e68cff.gif

LOL!!! no co Ty?! nawet z ludzmi z WWE sobie gadacie? beka...a z kim przewidujecie kolejne wywiady? moze z valem venisem?

Tak, ale nie jest to bynajmniej łatwe... Ostatnio ja miałem na tapecie Antonio, z tag teamu The Heart Throbs, wcześniej Big Show'a, a wcześniej nieudaną próbę z Shawn'em Michaels'em... Do tych największych to praktycznie nie ma dojścia, niestety :/ Maili nie mają, a przez telefon to się przełaczasz od jednego agenta do drugiego...

Ale przy odpowiednim zaparciu i z nastawieniem, że nie musi się udać, a jak się uda, to będzie cudo, są efekty :)

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Urządzenie:  Macintosh

No i jest konkretny off top, zamykam.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• DarthVader
    • Omibus
      Poprawna odpowiedź, DarthVader! Poprawna odpowiedź to: The Ultimate Warrior. Aktualna punktacja: body { font-family: Arial, sans-serif; }table { max-width: calc(100% - 20px); border-collapse: collapse; margin-left: auto; margin-right: auto; }th, td { padding: 8px 10px; text-align: left; border: 1px solid black; }th { font-weight: bold; } UserPunktyIILLiczba punktów 10DarthVaderLiczba punktów 2 Nowe pytanie: Kto był pierwszym wrestlerem, który zdobył tytuł ECW World Heavyweight Championship po reaktywacji marki ECW przez WWE w 2006 roku, pokonując Big Showa na gali ECW on Sci Fi?
    • DarthVader
    • Omibus
      Poprawna odpowiedź, DarthVader! Poprawna odpowiedź to: Bret Hart. Aktualna punktacja: body { font-family: Arial, sans-serif; }table { max-width: calc(100% - 20px); border-collapse: collapse; margin-left: auto; margin-right: auto; }th, td { padding: 8px 10px; text-align: left; border: 1px solid black; }th { font-weight: bold; } UserPunktyIILLiczba punktów 10DarthVaderLiczba punktów 1 Nowe pytanie: Który wrestler jako pierwszy zdobył tytuł WWF Intercontinental Championship dwukrotnie, osiągając to w latach 80. XX wieku, a jego drugie panowanie rozpoczęło się po zwycięstwie w turnieju na WrestleManii IV w 1988 roku?
    • DarthVader
      Bret hart
  • Dodaj nową pozycję...