Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wywiad z Delirious'em by patrykk

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Postanowiłem zrobić wywiad z świetnym wrestlerem sceny niezależnej delirious'em .Na moje pytania delirious odpisał mi dzisiaj o 01 w nocy :D Więc wywiad jest świeży.Wiem ze wywiad jest bardzo krótki za co przepraszam.Moze wywiad będzie się nadawać na ATTITUDE ??Jesli tak to mozecie go tam umiescić.

http://deliriouswrestling.com/gallery/albums/userpics/10001/Deliriousposed05.jpg

Patrykk:Witam Delirious,mam nadzieję ze odpowiesz mi na moje pytania ,będe ci bardzo wdzięczny .

Delirious:Cześc,nie ma żadnego problemu.

Patrykk:Jaka jest twoj ulubiony match jaki stoczyłeś??

Delirious:Mam dwie ulubione walki .Delirious vs Bryan Danielson którą stoczyłem 13.Maja tego roku w R.O.H. i fenomenalny match Delirious vs CM Punk który po 60 minutach walki zakonczył sie remisem.Pojedynek ten odbył się 02.07.2005 roku w federacji IWA-Mid South.

Patrykk:W jakiej fedeacji lubisz występowac najbardziej ??

Delirious:Zdecydowanie najbardziej lubie Ring of Honor .

Patrykk:Od ilu lat jesteś juz pro-wrestlerem ??

Delirious:Wrestlerem jestem dopiero od 5 lat .

Patrykk:Jaka jest twoja ulubiona akcja ??

Delirious:Cobra Stretch i Panic Attack

Patrykk:Twoji ulubioni tag team partnerzy??

Delirious:Moim ulubiony tag team partnerem jest Hallowicked,ale lubie tez MsChif'a.

Patrykk:Twoj największy moment w karierze ??

Delirious:Jest wiele takich momentow .Między innymi zaliczyają się do nich występy w Japoni i Europie.

Patrykk:Kto jest twoim ulubionym wrestlerem/inspiracją ?

Delirious:Moji ulubieni wrestlerzy to :Jimmy Jacobs,Mike Quackenbush,Kikutaro,Bobby Dempsy

Patrykk:Chcesz coś na koniec powiedzieć fanom z polski ? Co prawda w polsce nie masz za wielu fanów ,ale są osoby które cię dobrze znają ??

Delirious:Pozdrawiam wszystkich fanow z Polski ! Co prawda jeszcze nie miałem okazji odwiedzić waszego kraju ale często pywam w Niemczech więc moze kiedyś wpadnę odwiedzić wasz kraj .

Patrykk (wiadomosć wysłana dzisiaj rano):Dziękuję ci bardzo ze odpowiedziałeś na wszyskie moje pytania

MILE WIDZIANE JAKIES KOMENTARZE!!

4767434946cdf3126eccd.png

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maro

7

• Wee Man

4

• pablo modjo

4

• Itchy

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

luz, mysle ze sie nadaje :) tylko ortografie poprawic trzeba :D

14412508044c725aa0e19e.gif

Bardzo fajny wywiad! Co prawda troche krótki, ale fajny! Jedyne co mogłeś ominąć to zdanie o tym, że nie ma fanów w Polsce... to napewno nie jest miłe słyszeć coś takiego... poza tym jaki wrestler ma dużo fanów w Polsce? :) Ale ogólnie jest ok!
THE CHAMP IS HERE!!!

1275531655466bdfa0e2345.jpg

RazorR:No to się ciesze ,własnie teraz widze jakie zrobiłem byki :| ehh ...łeb mnie normalnie rozbolał

Elliot:Ciesze się ze ci się podobał ;)

W niedalekiej przyszłosci na 100% będziecie mieli okazję przeczytać nie jeden wywiad z wrestlerem sceny niezaleznej ktory został przeprowadzony przezemnie

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Windows

ehh ...łeb mnie normalnie rozbolał

Tak cię rozbolał, że walnełeś znów jeden z nich : przezemnie (Źłe) przeze mnie (Dobrze) :)

Ogolnie wywiad się nadaje.. jeśli jest autentyczny. Jak przeprowadzasz wywiady.. via mail ?

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Tak ,przeprowadziłemgo przez e mail ,jak by nie był autentyczny to bym sobie wymyślił wywiad z takim Mastersem ,

Pozdro

Jakby ktoś jeszcze miał wątpliwości, to potwierdzam autentyczność tego wywiadu - my z Patrykkiem mamy taki niepisany pakt, czy cuś ;] Wymiana kontaktami z zapaśnikami i te sprawy, hehz :)

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

hehe dobrze powiedziane weeman ;) Niedługo mozecie się spodziewać wywiadu z Dj Hyde'm

Dobry choć krótki ten wywiad :). Czekam na kolejne :).

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  iPhone

mówcie sobie co chcecie ale taki wywiad to ja w 3 minuty moge napisać, na przykład z Christian'em Cage'm.

druga sprawa, jeśli tak piszesz po polsku to jak po angielsku? :oops:

modjo: cześć, jestem fanem z Polski, odpowiesz na moje kilka pytań?

Cage: z Polski? no jasne! moja babcia pochodzi z chorzowa

mo: o fajnie, ile lat jestes w tym biznesie.

Cage: o chłopie, juz 12. Macie tam dobre piwo! Tyzkie chyba.

mo: ile czasu spędzasz w internecie?

Cage: dziennie tak z 30 minut, wiesz siłka i te sprawy, nie ma czasu.

mo: od kogo chciałbys autograf?

Cage: Muhammad Ali, to był gość!

mo: ulubiony sport?

Cage: hokej! wiesz kanada i te sprawy

mo: dzięki za wywiad!

Cage: no problemo! pozdrawiam fanów z Polska!

odpowiedzi Cage'a znalazlem na tna

16476371734edf391100c30.jpg

Modjo... dajże spokój...Bo to nie jest śmieszne, tylko żałosne...

I nie naskakuj na mnie - nie mówię tego, bo mam coś przeciwko Tobie, tylko naprawdę to co piszesz jest zupełnie bez sensu :/

Patrykk po angielsku nie pisze zbyt dobrze, ale od tego ma mnie... Wywiad jest autentyczny, koniec, kropka.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Patrykk po angielsku nie pisze zbyt dobrze,

Po Polsku zreszta też nie.. ale fajnie się czytało ten wywiad :)

164305289646824b56733d3.gif

Modzo :Ty jestes zajebiscie smieszny ,po prostu zajebiscie ,podobnie jak te całe wasz BGZ :lol: Do stop nie dorasacie RM czy UW !

Brayo:To ze robie błędy ortograficzne nie znaczy ze nie umiem pisac po polsku ;)

[ Dodano: 2006-08-23, 13:24 ]

a i jeszcze cos do Grubaska Modza :Moj wywiat jest w 100% autentyczny ,i przeprowadzony przeze mnie a nie przetłumaczony i wymyślony ;)

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  iPhone

takie jest moje zdanie i na pewno nie bedę wdawał sie w dyskusje na takim poziomie jaki reprezentujesz Patryczku.

rób sobie dalej "wywiady" skoro innym sie to podoba.

papa

mój jest w 200% autentyczny i co?

zresztą o czym tu gadać, baw sie dalej.

16476371734edf391100c30.jpg

Spoko, tylko nastepnym razem jakos tak postaraj zeby to mialo wiecej zdan, niz 5 minutowa rozmowa na gg. ;]

Aha, i jesli robisz mnostwo bledow ortograficznych, to znaczy, ze NIE umiesz pisac po polsku. :]

1999497734465ab7e81663.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: Marigold 1st Anniversary Series ~ Burning Desire - Dzień 3 Data: 05.06.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Publiczność: 412 Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW NZ Dojo Lion's Den Data: 07.06.2025 Federacja: NJPW New Zealand Dojo Typ: Event Lokalizacja: Auckland, New Zealand Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • DarthVader
      Raczej nie zmienią planów na Cenę i jego emerytalną trasę, ale WHC od Uso mógłby zgarnąć 
    • Kowalski
      Women's MitB  5 minut walki i amerykańce już domagają się stołów ... ehh Jakaś ta walka taka... nie wiem, czegoś tu brakowało. Brakowało jakichś fajnych spotów, jedynie ten Devill Kiss na drabinie powiedzmy orginalny. Mami miała dwie króciutkie ofensywy a spodziewałem się że będzie tu dominować siłowo i porzuca trochę rywalkami. Zdecydowanie na plus zwyciężczyni, podoba mi się jej postać po turnie (ciekawsza niż kiedykolwiek) Domino vs kolejny typ w masce co umie skakać  Nie rozumiem po co to.  Lyra vs Lynch Znowu fajnie ringowo. W głowie sobie ułożyłem że wraca tu Bayley skopać Becky a to by oznaczało koniec tego  feudu. Na szczęście się myliłem. Na szczęście dla Lyry, bo mam obawy że po tym może przepaść. Men's money in the bank  Cena w main evencie, to pewnie coś szykują. Sklad trochę bida jak tak patrzeć po kątem zwycięscy. Knight i Rollins (dla fabuły) a reszta raczej bez szans.  I hate you! Solo vs Fatu - czekam, liczę że będzie dobra TV Gdzie Punk? Gdzie Sami? Tak płakali żeby Seth wygrał i nawet się nie pokazali - bzdura. Z jednej strony pasuje ta walizka Rolkowi (główna zła siła plus porządna obstawa) i będzie kontent a z drugiej po cholere mu ona. Dostałby walkę o pas ot tak a nawet jak nie to z taką obstawą wywalczył by ją. Szkoda w chuj LA, było kilka okazji wrzucić go w główny obrazek a tak szanse maleją z każdym miesiącem. Walka gali zdecydowanie, tylko ten zwycięzca na minus Tag Team match  Na odnotowanie zasługuje tylko końcówka. Powrót roku! Z uśmiechem na ustach kończę ten event (niewiele mi trzeba, wystarczy Ron Cena), a finish poprzedniej walki jak i ta tego nie zapowiadały. Cody pinuje Jaśka to może dostanie rewanż bez konieczności wygrywania KotR Chad Gable - MVP soboty  
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Po tym powrocie R Truth powinien dostać walkę o pas wwe na konieć kariery i ją wygrać
  • Dodaj nową pozycję...