Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pełna obsada PWG BOLA 2017, Wyniki Evolve oraz Shimmer

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

PWG ogłosiło wszystkich 24 uczestników turnieju Battle of Los Angeles (1-3.09.17). Wśród nich znalazł się TK Cooper, który kilka miesięcy temu opuścił PROGRESS z powodów wizowych i musiał wracać do Nowej Zelandii. W rywalizacji weźmie udział również Travis Banks i jest szansa na reaktywację Tag Teamu South Pacific Powe...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.wrestling.pl/news-pelna-obsada-pwg-bola-2017-wyniki-evolve-oraz.html

1575893877482df76acc17a.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Maxi4

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• PpW
      Oficjalny, pełny skład No.1 Contender 6 Man Ladder Matchu na Ledwo Legalne 5 🤯🔥 3 już poznaliśmy, czas przedstawić kolejnych 3-ech - Oskar Alexander, Robert Star i Marco Hammers dołączają do starcia 👊 Jak myślicie, który z nich wespnie się na szczyt swoich możliwości oraz drabiny i zgarnie kontrakt na walkę mistrzowską? 🤔 Bilety na galę dostępne na stage24 i ppw-ewenement.pl 🎟 Przeczytaj na fanpage.
    • MattDevitto
      AEW oglądam bardzo rzadko i nie wiem jak tam poszczególni zawodnicy sobie do końca radzą, ale dla mnie Okada > Omega 365 dni w roku Dalej nie mogę odżałować, że odszedł z New Japan...
    • Attitude
      Nazwa gali: Stardom New Blood 22 Data: 04.06.2025 Federacja: World Wonder Ring Stardom Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: TOKYO SQUARE In Itabashi Publiczność: 153 Format: Live Platforma: YouTube.com Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Nialler
      Kurcze, "znam" ten duet z opowieści z NJPW że Okada vs. Omega to jakiś milion star match itp., ale ja kompletnie nie mogę się przekonać do Okady. Gościu jest dla mnie nudny w ringu, słaby moveset, charakter też jakiś taki meh (tak tak, wiem, że to heel, ale nie w tym rzecz) no nie moja bajka jakoś względem tego jakie opinie krążą jakim to on kozakiem nie jest.  Omega za to wiem, że nawet ze szczotką by wyciągnął kozacką walkę.
    • PpW
      Gabriel Queen vs Agentka Agatka w/ Oskar Alexander na Mystic Festival 2025 🔥🤘 Edited by @gabriela_fiolek When this happens, it's usually because the owner only shared it with a small group of people, changed who can see it or it's been deleted.Przeczytaj na fanpage.
  • Dodaj nową pozycję...