Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Powrót Goldberga ???

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jeśli chodzi o powrót Goldberga to jestem za. Niech powróci przed Summerslam żeby

zbudować feud ze Stone Coldem i niech w końcu dojdzie do tej walki a potem moge

Goldberga już nie oglądać ważne jest dla mnie tylko to żeby w końcu doszło do tego

pojedynku z Austinem.

Dla mnie może wrócić na feud z Austin'em. A potem niech już więcej się nie pokazuje

Nie wiem po jaką cholere wam ten feud Austina z Goldbergiem ,chyba tylko po to aby przed PPV obejrzec jakis Build-up ktory jedynie mogłby byc ciekawy jak to sie chlopaki obijaja przez caly miesiac i zapowiadaja jaka to bedzie ich zajebista walka na PPV ale juz nie jestem w stanie uwierzyc zeby Goldberg zrobil jakaś dobra walke 1 vs 1 bo walka by była cos na miare Lesnar vs Goldberg z WM wiec totalne dno ,Goldberg to jest kurwa totalne dno i drazni mnie coraz bardziej,kiedys jeszcze jakos przymykalem oko na to co sie o nim mowi i na jego walki,a teraz moge powiedziec jedno dobrze ze go nie ma i niech wiecej nie wraca and that's the bottom line

576009130413fce83f1b12.jpg

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• bignash

16

• mnih

13

• Eugene

5

• Hartfan

4

Top użytkownicy w tym temacie

Ok, będę tłumaczyć... :shock:

Co do powrotu to nie jestem zbytnio z tego zadowolony, gdyż dla Goldberga liczy się tylko $$$.

"Jesteś niebem obserwującym chmury. A wydarzenia, ludzie, sytuacje, to obłoki, które po nim przepływają. Tylko przepływają. Dlatego nie próbuj ich zatrzymać, bo na pewno odpłyną wcześniej, czy później. Gdy przytrafia Ci się coś pięknego albo bolesnego, powinieneś zrobić krok, odstąpić od siebie i popatrzeć z dystansu. Ludzie, których kochasz, to właśnie takie chmury. Są na Twoim niebie dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze"

jak chcesz, aby ludzie rozumieli o co Ci chodzi, to pisz wyraźnie... nie masz wrażenia po przeczytaniu własngo postu, że sam nie wiesz o co Ci chodziło?

Czy mnie wyzywasz? Nie, ale Twoje posty totalnie mnie wqrwiają... sam nie wiem do końca dlaczego... więc poprosze ładnie: naucz się pisać...

Lubić zapaśnika za jeden chwyt... właśnie na takich ludziach wwe zarabia kasę... może to i fajnie...

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

jasne ze tak;

i nie przypieprzaj sie chociaz do tego jakie sa moje upodobania, bo to nie twoj zasrany interes :)

ostatnie przelenstwa jakie napisałem;

od tej pory tylkko w potrzebie bede sie nimi posługiwał;

a chdzilo o to ze WWE jak jzu napisałem wyzej, ma i bedzie mialo wieksze korzyscci z zatrudnienia ponownego goldberga niz kogokolwiek innego, no chyba ze Brock wroci to zainteresowanie goldim zmaleje;

aczkolwiek mogliby wprowadzic kogos nowego ponownie;

właśnie o to chodzi, że wwe nie będzie miało żadnych korzyści z zatrudnienia tego łysola... będzie miało same kłopoty, bo to jest jebany egomaniak...

wwe zatrudniło goldiego i co z tego miało?? Gwizdy i buczenie na WMXX

Twoje upodobania mi zwisają i powiewają, ale nie musisz ich okazywać na każdym kroku pisząc, jakie to lamy wrestlingowe są zajebiste

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

1-mam swoje zdanie i wcale nie gloryfikuje zadnego kolesia tutaj;

a ty masz swoje, ale widze ze czyjegos zdania nie szanujesz (jakim by nie było);

2-to nie zawsze jest wina zapasnika niestety...

sam dobrze o tym wiesz..

3-jakbym wiedzial ze chca mnie wykupic - tak jak to jest z Goldbergiem to tez bym wyciagał im z portfela co sie da;

a teraz ostatnie zdanie:

Goldberg wroci!!

jesli nie to się poprostu mylę

dawajcie nowe wiadomosci bo ja juz tutaj nic nie napisze bo najmniejszego sensu nie ma;

wypadałoby tylko pisac "tak" albo "nie" czego i mnihowi zycze, bo pretensje ma do wszystkiego, a widac co z tego wychodzi;

przepraszam wiec wielce szanownego pana ze pisze bzdury;

juz więcej nie bede

hehehe

pewnie jeszcze cos tu dopiszesz, tak mi sie przynajmniej wydaje;

ja sobie raczej poczytam tylko;

dobrze by bylo gdyby sie to kulturalnie zakonczyło;

co do tego tez masz pretensje Mnih'u??

tak, nie omieszkam odpisać

o co Ci chodzi w 2gim punkcie??

Oj i żebym od razu sie do wszystkiego czepiał... czepiam sie jedynie głupich postów Twoich i sowy...

Co do szanowania czyjegoś zdania... niesty nie potrafię uszanować głupiego zdania

[you] zostań bohaterem,

A Nasha lubi za powerbomb.. ok .. nie bede tego komentowal, bo poprostu nie wiem jak. W glowie mi sie to nie miesci.

Chcesz zeby z toba rozmawiac jak z czlowiekiem ? Nie ma sprawy.

WWE bedzie mialo same korzysci z zatrudnienia Goldberga. Tak mowisz. I tu wlasnie wychodzi jakiego probujesz zgrywac fachowca, a jak malo wiesz.

Wiesz kiedy WWE bedzie mialo korzysc z Goldberga ? Tylko wtedy kiedy tacy jak ty (marki lubiace Nasha za powerbomb) beda go kupowac, ale do tego dojde. Najpierw troche faktow. Wiesz ze w ciagu ostatniego roku, WWE nie wydalo tyle pieniedzy na zadnego innego wrestlera, ile wydalo na Goldberga ? Nie wiesz widocznie. Trudno. Wiesz co liczy sie jeszcze w sports entertainment (nie we wrestlingu, zaznaczam) oprocz mic skillsow, mat skillsow i charyzmy ? To, jakim dany wrestler jest workerem. A Goldberg workerem jest koszmarnym. Nie znam chyba gorszego. Glowny powod to jego ego. Widocznie nie czytales newsow w 2003, bo gdybys czytal, na powaznie, wiedzialbys, ze z Goldbergiem przez caly rok byly problemy. Za przyklad moze posluzyc feud z Jericho, podczas ktorego Bill odbyl dziesiatki klotni z bookerami, skrypty byly zmieniane co chwile. Ba, nie trzeba czytac newsow zeby wiedziec jakim Goldberg jest workerem. Wystarczy ogladac gale. Wiecej gal TV (zaznaczam TV, czyli RAW), ktore opuscil bylo wiecej niz tych na ktorych sie pojawil. W dodatku gdy juz sie pojawial, nic nie robil. Kazdy jeden feud budowany byl w 80% przez jego przeciwnika. Na litosc boska, nawet ostatni feud Lesnar/Goldberg budowany byl przez Austina i Lesnara, poza oczywiscie RR i NWO, ale to bylo niezbedne (a Goldberg robi tylko to co niezbedne, nic poza tym). O tym jaki ma wplyw na ogolny produkt WWE nie musze wspominac bo kazdy to wie, a to tez ma znaczenie.

I najwazniejsze. Wiesz ze na walke Lesnar vs Goldberg, niektorzy ludzie czekali 2 lata ? Odkad pojawil sie Lesnar ? I walka odbyla sie.. na najwiekszej gali w roku, moze nawet i w historii (wielkosciowo - nie jakosciowo). I czym byla ? Dowcipem. Zareczam ci ze nawet markom, dla ktorych umiejetnosci w ringu nie maja najmniejszego znaczenia, nie wystarczylo to. Poziom walki byl ponizej zera.. szczerze mowiac byla gorsza niz Luger vs Hogan z Superbrawl 2000 (tobie tez by sie nie spodobala.. nie bylo Powerbomb :( . No i najwazniejsze.. caly swiat wrestlingowy... ponad 150 krajow uslyszalo jak fani doslownie sraja na Goldberga. Wreszcie dali mu znac jak bardzo jest zalosny. Nawet markom musial kiedys sie znudzic.

Wiec przanalizuj to sobie, i jesli nadal uwazasz ze WWE bedzie mialo same korzysci z zatrudnienia ponownie gosci ktory nie wystepuje na House Show'ach, pojawia sie raz na miesiac w TV, ciagle stwarza problemy, kloci sie z bookerami, odmawia jobbowania (kaluzule w kontrakcie, o tym tez nie slyszales ?), jest ogolnie koszmarnym workerem, ma 3x wiekszy kontrakt niz Austin (a nowy kontrakt bedzie jeszcze wiekszy, inaczej Bill sie nie zgodzi (glowny powod odejscia szerloku)), i w dodatku zjebal cos, co wielu uwazalo za walke stulecia na gali stulecia.. jesli naprawde nadal tak uwazasz to... ehhh nie mam slow.

4302049614329261d90190.jpg

dlaczego głupiego?

dlatego ze jest inne niz twoje?

wiem wiem moze i nie jest jasno napisane...

ale wyjasnienie juz bylo no nie...?

wiec dlaczego głupie?

a co do sowy to chlopak tez ma swoje zdanie;

i to tyczy sie Ciebie, Rabola Kamali... DX'a etc etc etc... - kazdy je ma!

stac cie na krytyke kazdego z nich? czy tylko ze mna i sową tak dyskutujesz?

Kamala pisze jajca takie ze z krzesła spadam... chociaz przyznam ze srać mi sie tez czasami zachciewa przy kompie jaksiedze, ale to normalne tak samo jak i nasze zdania

(Kamala RESPECT -twoje posty mi sie podobają / i'm tryin to make a point here)

bo jesli tak godzimy w woje przekonania to powiedz od razu...

bo tak jak ty nie rozumiesz naszych postów byc moze.. tak my nie chcemy takiej krytyki jak twoja

przyszlo ci to do głowy?

(tu sie nie wyklucam, a chce tylko odpowiedz) - to raz

a dwa:

w tamtym pkt-cie miełem na mysli to ze WWE tez macza paluchy we wszystkim;

w koncu zapasnicy pracuja dla nich..

nie ma tak ze puszczaja ich na ring i robia co chca wrestlerzy...

wtedy mielibysmy chaos;

tu nie ma potrzeby tlumaczyc;

chyba rozumiesz juz o co mi chodzilo;

czekam na odpowiedz;

P.S.

do RABOLA:

nie czytam nwesow z 2003 poniewaz jestem w forum od konca 2003 a dostepu nie mam do takich newsów w moim miescie; to raz;

dwa - neta tez nie mam od wiecznosci a z newsami jestem na bierzaco od momentu wstapienia na forum; wczesniej raz na ile zajrzałem na wrestlefans, bo neta nie bylo, wiec nie dziwic sie mie ze nie jestem doinformowany;

trzy - jakby WWE myslało inaczej niz staram sie wytłumaczyc to by go nie chcialo przyjmowac (chociazby na walke austin vs Goldi); WWE ma swój plan i według niego pracują, a w planie jest Goldberg; wiec jeszcze raz:

jesli goldberg ma wrocic a tego federacja widocznie chce... to wróci;

zwolennikiem kasy zawsze byłem i cos co robi np mick foley - mi sie nie podoba;

jakbym mial tam walczyc za niego to bym jobbował, kłocił sie i cholera wie co jeszcze, bo nei chcialbym nie miec braków w zebach - tak jak ma Foley (a kontuzje moga byc gorsze);

nie chcialbym miec karku szwankujacego jak Austin i bla bla bla .....

cos co oni robia robiłbym dla kasy i robiłbym dobrze, ale nie kosztem swojego zycia czy zdrowia (choc to czasami nie jest od nich zalezne);

nie wiem to chyba tyle;

doczytam jeszcze i dopisze w razie czego;

fachowcem tez nie jestem;

sam zauważyłes napewno, ale tez nie mowilem ze nim jestem;

krytyke przyjmuje... (az mnie z nóg zwaliła)

spoko

P.S. zapytaj sie wszystkich uzytkownikow forum jednego za drugim i zorientuj sie czy wszyscy wiedza o tym samym co ty wiesz na temat goldiego czy WWE czy innych zapasników?

ciekawe jaki wynik uzyskasz...

teraz jestem doinformowany :) hehe

ale i tak jestem za tym by go przyjęli... ku waszej korzysci jakby to bylo tylko na feud z Austinem i nic wiecej;

dzieki za posta

Jakbyście sie bardzo nie kłócili i zabijali WWE i tak będzie robić swoje :D

Dobra, widze, że bez kolejnej dokładki barszczu sie nie obejdzie

wiec dlaczego głupie?

a co do sowy to chlopak tez ma swoje zdanie;

i to tyczy sie Ciebie, Rabola Kamali... DX'a etc etc etc... - kazdy je ma!

stac cie na krytyke kazdego z nich? czy tylko ze mna i sową tak dyskutujesz?

Ano łaśnie dlatego, że tylko Wy piszecie takie pierdoły?? Dociera to do Ciebie?? Nie "dyskutuje" z Wami, bo macie inną opinie, tylko dlatego, że pierdolicie głupoty. R o z u m i e s z :?: No i widze, że jest nowy koleś WeeWek czy jakoś tak...

Co do Kamali, to nic do niego nie mam bo to moj ircowy bro... wiem, ze pisze glupoty dla jaj... odnosze wrazenie, ze Wy nie piszecie glupot dla jaj (no chociaz ten post sowy z Wisla :P)

bo jesli tak godzimy w woje przekonania to powiedz od razu...

bo tak jak ty nie rozumiesz naszych postów byc moze.. tak my nie chcemy takiej krytyki jak twoja

w jakie przekonania... tu nie chodzi o moje przekonania, tylko o pro-wrestling... tu chodzi o zapasy i pewnego rodzaju "aktorstwo"... nie chodzi tutaj o wykrzywianie ryja i zadawanie w kółko tego samego pytania "Who's next?"

w tamtym pkt-cie miełem na mysli to ze WWE tez macza paluchy we wszystkim;

w koncu zapasnicy pracuja dla nich..

nie ma tak ze puszczaja ich na ring i robia co chca wrestlerzy...

wtedy mielibysmy chaos;

Rozumiem, że to WWE specjalnie zjebało tę walke?? WWE "SCRUD" Goldi :( Zapewne po to by wynegocjować niższy kontrakt...

Lecimy dalej na Szczecin (do P0 i DDP :P)

zwolennikiem kasy zawsze byłem i cos co robi np mick foley - mi sie nie podoba;

jakbym mial tam walczyc za niego to bym jobbował, kłocił sie i cholera wie co jeszcze, bo nei chcialbym nie miec braków w zebach - tak jak ma Foley (a kontuzje moga byc gorsze);

nie chcialbym miec karku szwankujacego jak Austin i bla bla bla .....

Yo a przyszło Ci do głowy, że oni to robią dla takich marlków jak Ty?? Że widzą, jak to określiłeś, fani stojący przy barierkach się nimi jarają? Nie rozumiesz tego... nie doceniasz ich poświęcenia ... wolisz Goldberga, który robi na Ciebie kupe?? Kolejny dowód na Twój poziom... kash is #1 ... yeep

fachowcem tez nie jestem;

sam zauważyłes napewno, ale tez nie mowilem ze nim jestem

O to dowód, na to, że sam nie wiesz co piszesz:

fachowiec

Tyle... nie dziękuję za posta... bo niby komu??

[you] zostań bohaterem,

hmm teraz na serio bez jaj

tak sie zaczytalem ze az srac mi sie odechcialo

Kamala pisze jajca takie ze z krzesła spadam... chociaz przyznam ze srać mi sie tez czasami zachciewa przy kompie jaksiedze, ale to normalne tak samo jak i nasze zdania

no juz jestem, mala awaria z baczurem byla:))))

do goscia od ciosu Nasha

polecam post #1

:)2

:)3

:)4

:)5

:)6

:)7

:)8

:)9

:)10

nie widze powodu do spadania z krzesla ??

Edytowane przez Eugene

78269406145f2cb280ea01.jpg

Co do Kamali, to nic do niego nie mam bo to moj ircowy bro... wiem, ze pisze glupoty dla jaj...

:) kiedy nowe zajebiste foty beda? :)

pozdrawiam

mnihu juz nie dlugo pokonujemy Goloba :)

78269406145f2cb280ea01.jpg

to nic nie mowi.... o mnie...

we wrestlingu siedze od '97 i tylko w WCW...

kasety i inne pierdoły - 2003...

moge ci powiedziec wiele o walkach z WCW.. bo pominalem ich mało...wiec na fachowcu mnie nie złapiesz bo nie wiesz co ja widzialem i co ja z tej dziedziny wiem;

i powtarzam fachowcem nie jestem i napisałem juz czemu:

- nie czytam zyciorysów

- newsy dopiero od momentu podłaczenia neta

- ciekawostki mnie nie interesują

- ogladam tylko walki i tyle...

nic dodac nic ując...

historia sie tworzy: ciekawe czy ktos sie tak klocił tutaj jak my teraz... i to jeszcze o pierdoły?

dyskusje tego typu nie maja sensu na forum, wiec nastepna raza zignoruj posta i nie komentuj go, a bedzie dobrze;