Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ankieta dotycząca turnieju

Który z wrestlerów wygra turniej i zdobędzie title shot?  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który z wrestlerów wygra turniej i zdobędzie title shot?

• Samoa Joe
      6
    • Scott Hall
      1
    • Monty Brown
      3
    • Scott Steiner
      1
    • Rhino
      2
    • Ron Killings
      1
    • Abyss
      1
    • Christian Cage
      4

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W związku z rozpoczęciem turnieju o title shot for the NWA World Heavyweight Title w moim diary, postanowiłem spróbowac czegoś nowego i założyłem aknietę dotyczącą samego turnieju. Chciałbym, zeby wszyscy czytelnicy diary (ale tylko czytelnicy, nie pierwszy lepszy forumowicz) oddali swoje głosy na wrestlera, którego typują na zwycięzcę tego turnieju :) Myślę, ze pomysł nie jest głupi, a można się przy tym trochę dodatkowo pobawić. W turnieju bierze udział 8 wrestlerów, pary były podane na ostatnim iMPACT!, więc dla tych, którzy przeczytali galę, wszystko powinno być jasne. Oczywiście po zakończeniu ankiety na czwartkowym iMPACT! komentatorzy będą wspominać o głównych faworytach i najmniej obstawianych wrestlerów przez fanów :). Taka atrakcja dająca mozliwość czytelnikom do zapisania się w moim diary dzięki głosowaniu ;) Zapraszam do oddawania głosów!
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

2

• Scythe

2

• Johnny-A

2

• sportsmen

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Znakomity pomysł! Stawiam na Cage'a ;).

117380471846b21e8779201.gif

Najlepiej chyba by bylo zeby wszystkie glosy byly anonimowe :grin:

Ja nie powiem na kogo glosowalem :grin:

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

Alpha Male... Znaczy się, THE Alpha Male :)

Scyther, Ty wiesz o co chodzi :)

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Reputacja:   1

Wstydzilibyście się! Nikt już nie wierzy w dziadka Hall'a :P Dzięki wszystkim, którzy zechcieli wziąć udział w tej zabawie :) Mam nadzieje, że jeszcze 2-3 głosy się pojawią.
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Nie lepiej żeby ukryć wyniki ankiety aby było zaskoczenie, huh??

Johnny-A, my nie ustalamy tutaj zwycięzcy turnieju, bo to rola Scythera... My tu tylko typujemy faworytów, i nasze typy nie będą miały wpływu na jego decyzję... czaisz?

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Nialler
      Ja mam wrażenie, że Hunter zachowuje się tak jak Vince swego czasu jak kompletował mu NXT: "Wezmę go, żeby AEW ich nie miało". Patrz kolejno Black, Rusev, Fenix (o zgrozo), Penta coś znaczy, Starks i Mariah May nie wiem bo nie oglądam NXT co tam u nich, teraz Hobbs. Danhausen i tak w sumie nic nie znaczył więc wywałka. Niefajnie to wygląda.
    • Kaczy316
      Jeśli to prawda to jest to dość śmieszne, to debiut na Royal Rumble nie miał kompletnie znaczenia, kolejny moment dla momentu, bez sensu.
    • Grok
      Przyjaźń Cody'ego Rhodesa miała ogromny wpływ na Ricky'ego Saintsa zarówno prywatnie, jak i zawodowo. W 2020 roku Rhodes ściągnął Saintsa (znanego jako Ricky Starks) do AEW na walkę, co zaowocowało jego kontraktem z tą federacją. Obaj są teraz w WWE – Rhodes w głównym rosterze, a Saints w NXT. Nie widują się często osobiście, ale Rhodes wciąż wspiera Saintsa w karierze i codziennym życiu. Saints występuje w NXT od debiutu w WWE w lutym 2025 roku. Ma szansę zostać dwukrotnym mistrzem NXT, b
    • Grok
      Gdy Ricky Starks wspomina ważne momenty z kariery wrestlingowej, na czoło wysuwa się „sleeper match” z czasów jego pobytu w AEW. Były gwiazdor AEW, Ricky Starks, gościł w podcaście The Battleground Podcast przed galą NXT Vengeance Day. Zapytany o moment, w którym fani zaczęli postrzegać go jako prawdziwą gwiazdę, wskazał na strap match z Bryanem Danielsonem na AEW All Out 2023 jako oczywisty wybór. Z sentymentem wspomina jednak też eight-man tag match z drugiego odcinka Collision, w którym tea
    • KyRenLo
      Trick vs. Sami: Gunther: Ciekawe. Zastanawiam się i tak wiele opcji pewnie nie ma. Rey nasuwa się sam, a może to Gunther odpowie na wyzwanie Lesnara. W walkę Gunther vs. Oba nie chce mi się jakoś wierzyć.
  • Dodaj nową pozycję...