Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Extreme Rules 2017

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   52
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

1. Seth Rollins

2. Ambrose

3. Alexa Bliss

4. Cesaro and Sheamus

5. Neville

6. Faceowie

aIC TITLE

b.Mixed tag team match

163870508457e2d890447a3.jpg

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• urbino

2

• dch99

1

• The Rock136

1

• Morison

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 96 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 006 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 694 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 570 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 881 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Kaczy316
      O Jade vs Naomi to i ja się trochę boję, chociaż za sam program tutaj można luknąć na ten pojedynek, a co do walki o pasy World Tag Team to bardziej chodziło mi o sam pojedynek w tego typu przypadku, TND i War Raiders nie dają złych walk, także ringowo jak się postarają to można z tego wiele wycisnąć to samo w przypadku walki o pasy TT kobiet, staram się dostrzec jakieś pozytywy, ale może głupio robię, jak będę się spodziewał klapy to może miło się zaskoczę, a jak będzie klapa to nie będzie zawodu chociaż xD.
    • Caribbean Cool
      @ MattDevitto Dopiero zauwazyles, ze juz nad toba kosa jest xD. Aaaa. Jeszcze nie zauwazyles. Lol   A co do tematu. Penta, Bron, Dominik i ten czwarty moze skrasc show. Jednak story tu zadnego. Wm nie warte. Uso z Guntherem okazalo sie beznamietnym programem.   Tiffy- Szarlota...na tle reszty wypada nie najgorzej.   TT to...kurcze...z takim skladem tak ujowe story? Serio? Dopiero moty Paua u boku Setha jakos zaczal ruszac dupsko.   No i Cody z tym drugim...mialkie   O reszcie nawet nie ma co pisac...dawno takiej ujni nie bylo.
    • KyRenLo
      Pewnie. Walka Jade. Walka New Day to w sumie śmiech, że dywizja tagowa Smackdown nie dostała swojego miejsca w karcie. Walkę Drew ratuje w moich oczach sama stypulacja. Gdybym nie kochał dywizji kobiet, to bym olał walkę o pasy tag team, gdzie jeden zespół to zlepek na szybko, byle wrzucić je do karty. Jesteś na tyle młody, na ile się czujesz. Ja tam gustuje w innych aktorkach po prostu. Wychodzi na to, że wynik będzie mocno jednostronny.
    • Kaczy316
      Jest w porządku pod względem samej karty nie licząc drogi, która była mocno przeciętna, sama karta jest naprawdę spoko, ringowo jak to dobrze rozpiszą to uważam, że to może być jedna z tych lepszych WM'ek, zadam nawet pytanie takie ogólne dla osób tutaj, "czy jakiejkolwiek z tych walk byś nie obejrzał?" Tak nie patrząc na program, ja osobiście mam tylko dwie takie walki, ewentualnie trzy, ale to też kwestia rozpisania, Jade vs Naomi, Knight vs Fatu, nie wiem czemu, ale ringowo mam obawy o te pojedynki, ale nie jest to tak że je skreślam, po prostu mam obawy, a ewentualna 3 walka to Cena vs Rhodes, bo no ogólnie pojedynek bym obejrzał przez wzgląd na star power, ale dla samej akcji w ringu to tak niezbyt xD, więc uważam, że karta jeśli chodzi o ring skill to prezentuję się mocarnie i co najlepsze mamy tylko dwóch part timerów w tej karcie, Romana i Cenę, da się? Oczywiście że się da, wystarczy chcieć, Vince nie chciał xD, Punka nie liczę jako part timera, bo imo więcej jest niż go nie ma, nawet jak miał kontuzję, ale jak najbardziej rozumiem, że powinno się oczekiwać czegoś więcej po największym wydarzeniu w roku, tutaj się zgadzam, karta pod względem walk mogłaby lepiej się prezentować tak czysto logicznie i storyline'owo, bo sporo jest tutaj wrzucone tak od czapy albo aby coś było pokroju Styles vs Logan, Rey vs Gigachad, The New Day vs War Raiders, nawet Knight vs Fatu to nie jest jakiś super feud, po prostu Jacobik wygrał sobie pretendenta i tyle jakby takie coś to na Backlash można robić, a nie na WM jak dla mnie, także ogólnie uważam, że powinno się oczekiwać więcej, ale też uważam, że karta nie prezentuję się źle ani nawet przeciętnie, bo prezentuję się solidnie bądź dobrze i jakieś oczekiwania po tej karcie mam.   I właśnie dlatego w tej ankiecie dałbym jeszcze jakąś trzecią opcję tak pomiędzy, bo Hot to to nie jest, ale Not też bym nie powiedział, po prostu solidnie szału nie ma, ale obejrzeć jak najbardziej można, jeśli mówimy oczywiście o samej karcie, bo jeśli chodzi o Rtwm to zdecydowanie NOT xD, ja się boję co by było gdyby w ogóle Rock nie zaingerował, wtedy totalnie nic by się nie działo poza feudem Romana, Setha i Punka, także Rockowi znowu prawie udało się uratować Road To WM xD, ale no tym razem nie wyszło przez pewnie jego brak czasu i pomysłów u CT.
    • MattDevitto
      Obyś miał rację, bo jak nie to trzeba będzie sądzić, że trzymają wszystko na Summerslam
  • Dodaj nową pozycję...