Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - maj 2017

Wrestlerem maja zostać powinien/powinna/powinni:  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem maja zostać powinien/powinna/powinni:

• Jinder Mahal
      9
    • Pete Dunne
      7
    • Breezango
      2
    • Shinsuke Nakamura
      1
    • Marty Scurll
      6
    • Alberto El Patron
      3
    • Kazuchika Okada
      2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

Nominowani w tym miesiącu:

Jinder Mahal (WWE) – Bezapelacyjnie, jedno z większych zaskoczeń ostatnich lat. Niedawny jobber nie tylko stał się pretendentem (i wrestlerem kwietnia wg portalu wrestling.pl ), on wygrał pas. Podczas WWE Backlash, z pomocą braci Singh, Maharaja stanął na szczycie niebieskiego brandu, detronizując samego Randy’ego Ortona.

Pete Dunne (WWE) – Pas United Kingdom nie jest najbardziej eksponowanym tytułem w WWE, ale jak już trafi na kartę show, to zazwyczaj go kradnie. Gwarancje świetnego wrestlingu zaprezentowali tym razem Pete Dunne i Tyler Bate. Triumfował ten pierwszy, który stał się nowym mistrzem podczas NXT TakeOver Chicago.

Breezango (WWE) – Może i nie udało się im zdobyć pasów podczas ostatniego PPV, ale zaliczyli spory skok w górę hierarchii swojej dywizji. Ich Fashion Files gościło na każdej tygodniówce miesiąca, a i na samym SmackDown potrafili pokonać mistrzów w singlowych walkach, by wywalczyć status pretendentów raz jeszcze. Udany miesiąc niedawnych jobberów.

Shinsuke Nakamura (WWE) – Udane wejście do głównego rosteru. Shinsuke szybko rozprawił się w debiucie z Dolphem Zigglerem, a teraz już staje się główną gwiazdą niebieskiego brandu, oraz jednym z faworytów do wygrania walizki na nadchodzącym Money in the Bank.

Marty Scurll (RoH) - Czasami nie ma dużych zwycięstw do nagrodzenia. Nikt nie przejął żadnego pasa, nikt nie wygrał dużego pojedynku, nikt nie wyskoczył z czeluści lowcardu. Wtedy doceniamy solidną robotę i moment. Tym momentem było pożegnanie Adama Cole'a z Bullet Club, jak i RoH. Zastępstwo zostało szybko wybrane. Jak w każdej historii - jest bohater i jest czarny charakter, Villain.

Alberto El Patron (TNA) - W maju, TNA miało do zaoferowania niewiele. Jeśli tytułu zmieniały właścicieli, to były to pasy GFW. Jednym z nich, tym bardziej eksponowanym, jest naturalnie tamtejszy pas Heavyweight, który przejął Alberto El Patron, pokonując Magnusa.

Kazuchika Okada (NJPW) - Zrobił swoje na Wrestling Dontaku i udowodnił, że ciągle jest numerem jeden w federacji. W ostatnich miał lepsze pojedynki niż Bad Luck Fale, ale konkurencja niczym specjalnym się nie wyróżniła.

Edytowane przez Maxi4

1575893877482df76acc17a.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 8693

1

• Arkao

1

• Nihilist

1

• DR7

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Jeszcze pare $ z Indii i Jinder wygra wiecej razy pod rząd niż Danielson w 2013

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

• Styl:  Klasyczny

Mahal. Jestem zainteresowany jego postacią oraz jestem ciekawy jak w dalszym ciągu będzie bookowany jego title reign. Nastawiam się na dobrą rozrywkę, bo potencjał na to jest duży.

Scurll. Gość jest BOGIEM. Top 1 sceny niezależnej, bezdyskusyjnie, dawno tak bardzo nie markowałem komukolwiek, ale ten gość to total package w pełnym tego słowa znaczenia. Wyjebane w Hindusa, i jego chujową promocję.

Kazuchika Okada, przede wszystkim za demolkę i poniżanie BC na ringach NJPW. Jak na razie niekwestionowany cesarz w Japonii i zdaje się, że raczej nikt mu w tym nie zagraża. Czekam na rewanż z Omegą, chociaż ciężko będzie przebić to co było w styczniu. :twisted:
sometimes it's hell trying to get to heaven.

Mimo sympatii do Breezango, i mimo tego, że zapewnili mi oni najwięcej rozrywki, to w tym miesiącu potrafiłem wracać tylko do jednej walki - Dunne vs Bate.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Zdecydowanie Pete Dunne, zdobył pas UK a i prawdopodobnie brał udział w najlepszej walce w NXT, a może i w całym WWE w tym roku.

5098708654e2b2a2fd00e6.jpg

• Reputacja:   2

Mój głos na Pete'a Dunna. Świetna rywalizacja z Bate'm i zgarnięcie tytułu.

Jinder Mahal od zera do bohatera we własnym kraju. Niestety mnie nie urzeka w żadnym stopniu. Miał kilka dobrych speechy, ale to tyle.

Breezango - Zaczynam ich lubić, ale kilka śmiechowych segmentów to za mało.

Shinsuke Nakamura to niby artysta i w ogóle magik, a póki, co tego nie widać. Liczę, że z czasem naprawdę rozwinie skrzydła.

Marty Scurll - Wszyscy liczą, że godnie zastąpi Adama Cole'a. Podobnie jak Kazuchika Okada oboje robią dobrą robotę w swoich fedkach. Na pewno mocne nominacje.

Alberto El Patrón dobrze sobie radzi w TNA. Najpierw Lashley, potem EC3, a teraz Magnus i dodatkowo nowy tytuł. Wciąż, jednak w stawce jest inny, nowy mistrz, na którego zagłosuje.

Edytowane przez Pavlos

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

Pete Dunne - miałem okazję oglądać go live jeszcze w czasach DDW, więc cieszy mnie jego sukces i to jak rozwinął się na każdej płaszczyźnie zapaśniczego rzemiosła. Edytowane przez Icon

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Scurll. Gość jest BOGIEM. Top 1 sceny niezależnej, bezdyskusyjnie, dawno tak bardzo nie markowałem komukolwiek, ale ten gość to total package w pełnym tego słowa znaczenia. Wyjebane w Hindusa, i jego chujową promocję.

[2]

głos na Scurlla, szczególnie że za wielkiej konkurencji nie ma

2036019559a718103ce0a.png