Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

UK Champ. (spoilery, komentarze, dyskusja - temat zbiorczy)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Założyłem temat o Legends House, przemianowany na temat o Network, założyłem temat o 205, czas na temat o kolejnym tworku VInce'a zwanym UK Championship Live (brak pełnej nazwy w tytule spowodowany jest tym, że była zbyt długa i się nie mieściła).

Pomijając brak sensu robienia takich terytorialnych brandów (czy tylko mi się wydaje, że WWE chce się stawać takim NWA, tylko, że globalnym? Albo mieć monopol na każdy wrestlingowy styl z osobna?) miałem nadzieję na kawał dobrego wrestlingu i...

Walka nr 1 - ok, spoko

Walka nr 2 - tutaj zaczynają się schody... po cholerę tutaj są cruiserzy? Mają własne show, więc niech tam siedzą... jeśli chcieli łączyć ich i brytoli to wystarczyło zrobić jedną tygodniówkę, a nie dwie oddzielne... poza tym... nie mogli dać tu starcia Dar&Neville vs. Galacher&Maloney? Wtedy byłby to po prostu tag team match Brytyjczyków, co miałoby ręce i nogi.

Walka nr 3 i 4 - poczułem zażenowanie... zażenowanie zjebaniem tak dobrych zestawień... Wtorek: Dunne vs. Bate na TakeOver! Sobota: zwycięzcy tych walk znajdą się w matchu na TakeOver... what the fuck? Czuje się wyruchany... te starcia mogły być, jak na tygodniówkę, więcej niż dobre, a tymczasem zupełnie je zabili właśnie tym spoilerowaniem kto wygra... aż rączka chciała iść na przycisk "przewiń"... przykre to jest, ale zepsuli w tak beznadziejny sposób odbiór całej gali... a Wy co na to?

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TheVillain

2

• N!KO

1

• urbino

1

• Johnny Ryper

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

A ja proponuje poczekać na rozwój sytuacji z tym tematem. Na razie była ostra kupa, z jakimś doklejaniem komentatorów. Produkt upokarzający dla WWE. Mamy w ogóle informacje, że to będzie pokazywać się regularnie? Jeśli nie, to kwestionuje istnienie tematu.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Mamy w ogóle informacje, że to będzie pokazywać się regularnie? Jeśli nie, to kwestionuje istnienie tematu.

Zapowiadali to jako weekly... wiec powinno być...

Mamy w ogóle informacje, że to będzie pokazywać się regularnie? Jeśli nie, to kwestionuje istnienie tematu.

Zapowiadali to jako weekly... wiec powinno być...

A czy to nie był po prostu taki specjalny odcinek bo jest Takeover?

"Nie mam czasu na spodnie"

~Johnny Mundo 2017

13924869559388e42a4721.jpg

Na chwilę obecną to było jednorazowe show, które moim zdaniem miało dać jakiś sens walce o mistrzostwo UK na TakeOver. Jak nie zapowiedzą tygodniówki, to moim zdaniem temat zbędny.

"You're just a boy in a man's world. And I'm a man who loves to play with boys" - Kurt Angle

1x WrestleCircus Sideshow Champion

1575015285565e157eedb15.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Haha
        • Dzięki
        • Lubię to
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 997 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Dzięki
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 874 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• rtjftdjtf
      Na 99% Stone Cold i Ric Flair odegrają jakąś rolę w tej walce albo przynajmniej jeden z nich i wiem, że to brzmi jak jakiś fantasy booking ale sami niedawno w wywiadach i wpisach to teasowali i ich pojawienie ma jakiś tam sens w tym wszystkim. No i jeszcze sam The Rock musi być w to wszystko jakoś zamieszany na samej WrestleManii bo od czasu Elimination Chamber ślad po nim zaginął.  No ale zobaczymy co z tego będzie i w ogóle dziwne też to jest, że nie ma w tej walce żadnej stypulacji, chociaż z drugiej strony jakby dodali jakieś No Disqualification to by automatycznie zaspojlerowali, że będzie jakaś ingerencja.
    • CzaQ
      Ja tam do niej coś mam.      Wzwód  
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #653 Data: 31.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: London, England, UK Arena: The O2 Format: Taped Data emisji: 03.04.2025 Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • KPWrestling
      Zapraszamy na Wrestlingowy obóz letni KPW 2025! Zwiastun wrestlingowego obozu letniego organizowanego przez federację KPW. Gdynia, 14-27 lipca 2025Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • KPWrestling
  • Dodaj nową pozycję...