Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - kwiecień 2017

Wrestlerem kwietnia zostać powinien/powinna/powinni:  

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem kwietnia zostać powinien/powinna/powinni:

• Roman Reigns
      2
    • Brock Lesnar
      0
    • Hardy Boyz
      10
    • Jinder Mahal
      16
    • Low Ki
      3
    • Young Bucks
      2
    • Minoru Suzuki
      4

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

WWE Payback pomijamy w kwietniu, ale nie zapomnimy o tej gali w maju.

Nominowani w tym miesiącu:

Roman Reigns (WWE) - Zakończenie kariery tego, do kogo należało to podwórko przez ponad dwie dekady, nie mogło przejść bez echa. Roman dalej rozdaje karty w tym Imperium.

Brock Lesnar (WWE) - Bestia wraca na tron. Koniec panowania Goldberga byl moze przewidywalny, ale i tak ucieszył wielu z nas.

Hardy Boyz (WWE) – Ludzie odpowiedzialni za jeden z przyjemniejszych momentów WrestleManii 33. Matt i Jeff zostali dodani do walki o RAW Tag Team Titles, gdzie przejęli złota w walce, która według wielu należy do nich.

Jinder Mahal (WWE) – Jeśli doceniamy skok w hierarchii, jakiego dany zawodnik dokonał w ocenianym miesiącu, to chyba nigdy nie będzie tu nikogo bardziej adekwatnego niż Jinder Mahal. Od jobbera, po pretendenta. Nie ma mowy o powolnej podbudowie. Gwiazda Indii, przy pomocy braci Singh, wystrzeliła pod sam szczyt, a już na Backlash zmierzy się z mistrzem SmackDown.

Low Ki (Impact) – Lata temu, TNA cechowała świetna dywizja X-Division. To oni kradli show, to oni sprawiali, że na tym sześciokątnym ringu działy się cuda. Impact Wrestling chcę wrócić do czasów świetności przez sprowadzanie sprawdzonych ludzi. Jednym z nich okazał się Low Ki, który od razu zgarnął pas X.

Young Bucks (RoH) – Na początku kwietnia, podczas Supercard of Honor, Young Bucks wrócili po swoje pasy Tag Team pokonując braci Hardy.

Minoru Suzuki (NJPW) - Lider Suzi-Gun razem ze stajnią miał w styczniu mocny powrót do New Japan. Po kilku próbach stajnia zgarnęła singlowy tytuł. Suzuki pokonał Hirooki Goto i zdobył pas NEVER Openweight

Edytowane przez Maxi4

1575893877482df76acc17a.jpg

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Icon

1

• Kcramsib

1

• RainmakerF7

1

• ECIII

1

Top użytkownicy w tym temacie

Głosuję na skok w hierarchii - taka okazja może się nie powtórzyć :twisted:

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

• Styl:  Klasyczny

Mój głos leci na Mahala, tak perfidnego pushu nie oglądaliśmy od sam nie wiem kiedy? Od 0 do Bohatera w 2 tygodnie. Smackdown to naprawdę land of oportunities :) Edytowane przez Susek

• Reputacja:   1

Mahal. Nie ze względu na to, że znajduje się on w meczu o pas WWE, a dlatego, że przynajmniej mi udowodnił, że jest dobrym i bardzo ciekawym zawodnikiem, który był niesłusznie szmacony, ale cóż... ktoś jobbować musiał. Edytowane przez 8693

Hardasi za WM moment. Dawno tak nie markowałem :P

"Jeśli mówisz do Boga, jesteś osobą religijną. Jeśli Bóg ci odpowiada, jesteś chory psychicznie"

House M.D. S02E19

211015597452e3a27e841d5.jpg

Jinder Mahal. Brakuje jednak Brauna

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

A... to w Wrestlerze Miesiaca z Hardy Boyz, to moja sprezyna :wink: A Maxi mi ufa, nie sprawdza. Oryginalnie tekst pisalem dla Hardasow, ktorzy obronia na Payback. Bo jak nie obronia, to bym ich zamienil. Z czasem zmienila sie jednak koncepcja, zeby dac glosowanie przed tym PPV i tak zostalo w tekscie :wink: Takze nie dziwcie się, że zamiotłem pod dywan odnoszące się do tego posty :wink:

A.. i nawet głosuje na Hardasow! :twisted:

50608915156a3743c1fa34.jpg

Nw czego tu nie ma Okady, gość wykręcił kolejnego 5 stara i jak tak dalej pójdzie to wrestlera roku będzie można mu przyznać w czerwcu, ale cóż bywa, a głos na Matiego i Jeffa

2036019559a718103ce0a.png

Zwycięzca może być tylko jeden, wysłanie Takera na emeryturę to coś ponad czasowego i coś co przejdzie ( już przeszło ) do historii tego biznesu.

Nie ma się co zastanawiać 2 razy mój głos na :

Low Ki :twisted:

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Głos na Mahala, niech ma coś z tych swoich sterydów :twisted:

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

Taki push zdarza się raz na 10 lat. Głos na Jindera. #Jindermusisz

"You're just a boy in a man's world. And I'm a man who loves to play with boys" - Kurt Angle

1x WrestleCircus Sideshow Champion

1575015285565e157eedb15.jpg

• Reputacja:   2

Jinder Mahal... W zestawieniu jest typ, co skończył karierę Undertakera, a ja głosuję na byłego członka 3MB... Dokąd zmierzamy? :lol: Trzeba powiedzieć, że jeżeli oceniamy ostatni miesiąc to Hindus poszedł w górę.

Roman Reigns - szkoda, że takie wydarzenie jak emerytura Callawaya przeszła bez emocji. I streaku już nie było, a walka była po prostu słaba, mozolna i męcząca.

Brock Lesnar - wygrał walkę z Goldbergiem, WOW!. :shock:

Hardy Boyz zrzucili pasy w RoH żeby nazajutrz zrobić nam miła niespodziankę. Wciąż czekam aż uzyskają prawa do "Broken".

Low Ki zgarnął pas po powrocie. Mocny start i szansa, że faktycznie choć trochę odświeży Impact.

Young Bucks - kolejna niezła nominacja. Podobnie jak Low zdobywają tytułu przy powrocie, co zwiększyło przekonanie o tym, że Hardy odchodzą.

Minoru Suzuki kolejny powracający i zdobywający od razu tytuł. Pierwszy singlowy pas to na pewno osobisty sukces dla każdego sportowca.

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

• Reputacja:   375

Głos na Mahala. Nawet na sterydach nie ma tak zajebistego progresu, jaki w hierarchii WWE poczynił pod kątem pushu Gender. Od zera do bohatera, czyli spełnienie amerykańskiego snu, przyprawione curry.

Głupie to i nielogiczne, ale fakty są takie a nie inne i to Mahal najbardziej "zaskoczył" w tym miesiącu.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg