Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - marzec 2017

Wrestlerem marca zostać powinien/powinna/powinni:  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem marca zostać powinien/powinna/powinni:

• Goldberg
      2
    • Usos
      0
    • Austin Aries
      4
    • Randy Orton
      2
    • LAX
      1
    • Christopher Daniels
      23
    • Katsuyori Shibata
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

Nominowani w tym miesiącu:

Goldberg (WWE) - Ile to było? 24 sekundy? Tyle wystarczyło ikonie WCW, by pokonać Kevina Owensa na Fastlane i zostać mistrzem Universal w WWE.

Usos (WWE) - Zaskakująco na jednym ze SmackDown przed WrestleMania, bracia Uso przejęli pasy drużynowe. Ich przemiana wyszła wszystkim na dobre.

Austin Aries (WWE) - Wyleczona kontuzja już przestała uziemiać Austina Ariesa przy stołku komentatorskim. Po wejściu do rosteru 205, Austin szybko stał się jedną z jaśniejszych postaci, a na największej gali roku spróbuje odebrać tytuł Cruiserweightów Neville'owi.

Randy Orton (WWE) - Viper trzymał w napięciu prawie do samego końca. Jego odmówienie walki przeciwko swojemu mistrzowi, to tylko część większego planu. Planu, który zakładał zniszczenie rodziny Wyatt od środka. Następny punkt programu - odebranie mistrzostwa SmackDown, od lidera grupy.

LAX (Impact) - Po rozstaniu z braćmi Hardy, Impact Wrestling wzmocnił swoją drużynową dywizję. Wśród nowych projektów, jak Reno Scum, znalazło się miejsce na powrót do przeszłości. Powrót do czasów, kiedy TNA znaczyło więcej. LAX, znów z Konnanem za mikrofonem, przykryło całą dywizję, a na ostatniej prostej marca zgarnęli złoto.

Christopher Daniels (RoH) - Walczył w triple threacie pierwszego show Ring of Honor. Mimo bycia jedną z ikon federacji, nigdy nie posiadał głównego złota. Teraz, po wygraniu turnieju Decade of Excellence, Christopher Daniels dopiął swego. Pokonał Adama Cole'a, na gali z okazji 15 rocznicy federacji, i stanął na szczycie tej wcześniej nieosiągalnej góry.

Katsuyori Shibata (NJPW) - Ile to już było turniejów przed którymi dla wielu fanów Shibata był najbardziej pożądanym zwycięzcą? Wreszcie wygrał New Japan Cup. Pozwoliło to mu wspiąć się o półkę wyżej, a teraz czeka go jeszcze trudniejsze zadanie czyli odebranie pasa IWGP Heavyweight Okadzie.

Edytowane przez Maxi4

1575893877482df76acc17a.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Maxi4

1

• 8693

1

• Pavlos

1

• RainmakerF7

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Głos na Danielsa. Coś tam słyszałem, że jego osiągnięcie było bardzo znaczące w świecie roh czy też samego wrestlingu. W wwe było nudno.

• Reputacja:   1

Orton nie bo ten jego storyline z Wyattem jest chujowy i nie ma nawet sensu, Goldberg - XD, LAX nie bo nie oglądam IW, Usos mnie nie interesują a 205 Live to też oglądam raz na miesiac więc podobnie

Zostają Daniels i Shibata, a że wygrana tego drugiego wywołała u mnie więcej emocji to na niego głos

2036019559a718103ce0a.png

• Reputacja:   375

Tylko i wyłącznie Fallen Angel, który tyle lat musiał wyczekiwać, żeby w końcu ktoś docenił jego zajebiste skillsy i nagrodził je Złotem. Jeden z najbardziej niedocenianych wrestlerów w końcu z pasem HW... Jak mógłbym zagłosować na kogokolwiek innego?

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Pewnie oddałbym głos na Danielsa, bo zasłużył, ale nie potrafię głosować na gościa, który wygrywa tak ważną walkę w tak gówniany sposób... booking kilometr pod poziomem Owens vs. Goldberg...

Głos na Danielsa, ten miesiąc był jednak dramatycznie słaby...

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

Daniels - i NIE, nie wygrał w marny sposób.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Zdecydowanie Christopher Daniels w końcu zdobył to na co zasługiwał od dawna. Ale trzeba przyznać że w tym miesiącu nie miał za bardzo konkurencji.

5098708654e2b2a2fd00e6.jpg

Tylko i wyłącznie Fallen Angel, który tyle lat musiał wyczekiwać, żeby w końcu ktoś docenił jego zajebiste skillsy i nagrodził je Złotem. Jeden z najbardziej niedocenianych wrestlerów w końcu z pasem HW... Jak mógłbym zagłosować na kogokolwiek innego?

Nic dodać nic ująć, już miesiąc temu dałem głos Danielsowi, bo "czułem pismo nosem" więc jakbym dziś zagłosował na LAX ( których chwała jeszcze nadejdzie ) byłby to mały nietakt.

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

• Reputacja:   61
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Daniels wreszcie został doceniony. Fakt, że jakieś 10 lat za późno. Fakt, że za zasługi, bo motyw i storyline dość przeciętny. Jednak po prostu nikt w tym miechu się nie wyróżnił. Słaby rok póki co , tak nawiasem mówiąc.

163870508457e2d890447a3.jpg

• Reputacja:   2

Również jestem po stronie Christophera Danielsa. Jego osiągnięcie z całej tej stawki było po prostu największe.

Troszkę dziwne, że mamy jutro WrestleManię, a WWE mimo kilku kandydatów ogólnie prezentuje się słabo.

Goldberg - błagam... .

The Usos wygrali i tyle dobrego, że są "jacyś". Dywizja nie istnieje na Smack'u.

Austin Aries w końcu wrócił do akcji, ale kilka pojedynków i prom to nic w porównaniu z Danielsem.

Randy Orton - OK, program nie jest zły i spalenie chaty było naprawdę spoko. Według mnie to jedyna opcja ze strony fedki Vince'a, która mogłaby powalczyć w tym zestawieniu.

LAX - stajnia rośnie w siłę, zdobyła pasy, więc sobie poczynają. Wygrana christophera ma, jednak większy wydźwięk.

Katsuyori Shibata - mocny kandydat, lecz "tylko" dostał szansę na zgarnięcie tytułu. Jak ją wykorzysta to może wygra głosowanie za miesiąc.

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg