Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Paige celem ataku hakerskiego, kilka opcji na rywalizację Le

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Zawodniczka WWE - Paige została ofiarą ataku hakerskiego. Z jej prywatnych galerii do sieci wyciekły między innymi nagie zdjęcia. Paige skomentowała już sytuację na Twitterze:

Personal and private photos of mine were stolen and unfortunate...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.wrestling.pl/news-paige-celem-ataku-hakerskiego-kilka-opcji-na.html
https://forum.wrestling.pl/topic/44201-paige-celem-ataku-hakerskiego-kilka-opcji-na-rywalizacj%C4%99-le/

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

7

• PH93

4

• Giero

3

• aRo

2

Top użytkownicy w tym temacie

Ledwo co brandy zostały podzielony a oni już dla Romka chcą robić wyjątki....zeszmacą każdego na RAW tylko po to aby terminator Romuś ze SmackDown pokonał wielkiego i złego potwora. Vince zejdź na Ziemie

Jako fan tego co pokazywała w ringu to jest mi jej szkoda,ale w ostatnich latach widać było,że jednak za szybko wyjechała z Anglii.To co zrobiła z pasem NXT jest odrażające i pokazuje brak szacunku dla wszystkich którzy tam pracowali w tym czasie :x Także myślę,że we wakacje nie wróci już do WWE a będzie tułać się po IMPACT-ach lub innych indy :cry:

• Reputacja:   228

Znalazł ktoś te zdjęcia (lub filmiki, bo te też ponoć wyciekły) z Paige i mógłby się podzielić? :wink:

• Reputacja:   1

Znalazł ktoś te zdjęcia (lub filmiki, bo te też ponoć wyciekły) z Paige i mógłby się podzielić?

https://www.reddit.com/r/WrestleWithThePlot/ ;)

Samo puszczanie się na lewo i prawo przez Angielkę nikogo nie powinno dziwić i burzyć (biorąc pod uwagę wyjazd w mlodym wieku, wielki świat i ogólnie brak inteligencji) i też nawet powinno nas ucieszyć - zdjęcia nie sa złe :) ... Natomiast to, że dała się spuścić takiemu zeru jak Maddox na pas to faktycznie brak elementarnej wiedzy nie tyle na temat wrestlingu co ogólnie zasad moralnych. Oby ją jak najszybciej zwolnili bo nie chciałbym, żeby kolejna RTWM była naznaczona Maddoxem i Woodsem. Edytowane przez PH93

• Urządzenie:  Android

• Reputacja:   303

Ciekawe co na to wszystko Triple H który w nią wierzył i dał jej na samym początku tytuł, pewnie kopara mu opadła, jak zobaczył co wyciekło do neta.

Co jak co, ale dla mnie to jest skreślona.

Może mieć potrzeby itd. jak każdy ma, ale za to że po prostu dał się spuścić Maddoxowi na ten tytuł, kompletnemu zeru, nie ma u mnie szacunku.

Ciekawe co na to Woodos, wiadomo że jest najsłabszym ogniwem z New Day i że po rozpadzie może co najwyżej liczyć na słabiutki Mid-Card lub ewentualnie Jobberka.

Nie sądzę że Vincent, puści mu to płazem to nie Rollins żeby odpuszczać mu to od tak, znamy Vince i jego złote zasady.

Zastanawia mnie jedno...

Gdyby Roman odwali taką maniane, to co by się działo? :roll:

Pewnie nic... znając życie i kolejna sprawa uszła by mu płazem hehe ...

Pewnie wiele zawodniczkę, będzie się czuło nieswojo z faktem że taki Maddox rzeczywiście się spuścił na ten pas :roll: ...

Bo taka Becky to na przykład, nie nosiła tego pasa a w sumie nawet z charakteru wydaje się ogarniętą babką, nawet ostatnio widziałem na jakimś portalu, że ma chłopaka więc z pewnością we Federacji Vinnsaa, jest kilka ogarniętych zawodniczek...

Na przykład taką Asukę nie wyobrażam sobie w takiej akcji, haha kompletnie ale na przykład Dane Brooke czy Blissówkę to już bardziej :D

• Reputacja:   1

Akurat Alexa też ma parę gorętszych fotek, co prawda nie nagich, ale jednak (zamieszczam je w spoilerach)

Ps. Alexy nagie fotki nie wyciekły, a wszelkie znajdywane to fake

Alexa_Bliss_24_500x747.jpg

BWEdi_SZCEAABDq2.jpg

BWEdt_Zd_CUAAwx_Is.jpg

QIl9_IN6.png

Alexa_Bliss_25.jpg

BWDadqp_CAAAhqhi.jpg

normal_3_7.jpg

ale za to że po prostu dał się spuścić Maddoxowi na ten tytuł, kompletnemu zeru, nie ma u mnie szacunku.

Rozumiem, że nasienie Shawna Michaelsa na tytule byłoby już dopuszczalne? :D

Ciekawe co na to Woodos, wiadomo że jest najsłabszym ogniwem z New Day i że po rozpadzie może co najwyżej liczyć na słabiutki Mid-Card lub ewentualnie Jobberka.

Akurat tego samego dnia, w którym wybuchła ta afera czytałem newsy o planowanym dużym singlowym pushu w związku z dużą popularnością i rekordowymi wynikami kanału, który Xavier prowadzi. Swoją drogą w świetle zaistniałych okoliczności powinien zmienić jego nazwę na UpDownUpDown

Akurat Alexa też ma parę gorętszych fotek, co prawda nie nagich

No właśnie, takie foty jakie wkleiłeś ma każda zawodniczka w rosterze :P

Ciekawe co na to Alberto? Popoukać taką "obrotną" dziewuszkę to sama przyjemność, ale Latino chce się chyba z nią żenić, a to już trochę inna bajka...

Rozumiem, że nasienie Shawna Michaelsa na tytule byłoby już dopuszczalne? :D

W tym nasieniu wiesz ile wrestlingowego DNA by było? Pas by tylko na tym zyskał. :D

• Reputacja:   303

Ciekawe co na to Alberto? Popoukać taką "obrotną" dziewuszkę to sama przyjemność, ale Latino chce się chyba z nią żenić, a to już trochę inna bajka...

Pewnie złapię Maddoxa i mu spuścić wpierdol przed samym domem, ewentalnie zaatakuje Woodosa na jakimś RAW :lol: po prostu chce widzieć reakcje ludzisk po WrestleManii na New Day :D

Kurde to ja se nie mogę wyobrazić co Albercik musi z nia odwalać w łóżeczku XD

Wtedy jak wykryło te wszystkie substancje w tym samym okresie, to przeca Romanowi, Evie, Alberciokowi i Paige wykryło właśnie te substancje...

Haha czyżby na serio, oni wszyscy razem uprawiali orgię i ćpali na tej samej imprezce :D

Teraz niech ktoś zhakuje Romka komputer, może jest szansa żeby nie dopuścili do jego wygranej z Undertakerem hehe :D Haha nie no mina Vince byłaby bez cenna, jakby się takie coś odwaliło.

Niech ten ktoś zhakuje jeszcze konto Natalya lub Dane Brooke, je bym z miłą chęcią po oglądał nago, bardziej niż Paige która nie ma zbytnio co do zaoferowania :D

A no i zapomniałbym jeszcze Stefce niech zhakują tu już bym całkiem się zachwycał :razz:

Edytowane przez Grins

Teraz niech ktoś zhakuje Romka komputer, może jest szansa żeby nie dopuścili do jego wygranej z Undertakerem hehe :D Haha nie no mina Vince byłaby bez cenna, jakby się takie coś odwaliło.

Widziałeś żone Romea? On nie potrzebują takich zabaw... Z resztą Samoańczycy to raczej rodzinne chłopaki. :)

Widziałeś żone Romea? On nie potrzebują takich zabaw...

Jeden z większych banałów powielanych przez ludzi ("miał taką zajebistą dupę w domu, a bzykał takiego przeciętniaka na boku"). Gwarantuję Ci, że gdybyś miał za żonę taką chociażby Eve Marie (czy inną super-duperę), to po kilku latach dymanie jej byłoby dla Ciebie takim standardem, że nie budziłoby w Tobie większej ekscytacji i z przyjemnością puknąłbyś dużo "słabszy" towar, który byłby po prostu "świeżym mięchem".