Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Streszczenie faktów;D

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

nie wiem czy dobry temat albo czy zaras skasują wyzsze sfery :lol:

Ale jako ze miałem długie wakacje ...

2 miecha

wiec moze jakas dobra duszyczka stresci mi co sie działo przez ostanie 2 miecha w WWE:)

z góry dziek :P

wiem wiem leniwy jestem ale mam juz swoje lata :twisted:

powoli sie sypie :)

z góry dzieki

458954520447d6ce7641a4.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• sixter

1

• Strong Fan

1

• ulvhedin

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

generalnie nudy sie dzialy :P niewiele straciles :P

najwazniejsza rzecz to reaktywacja DX i kilka bardzo dobrych RAW w wykonaniu DX oraz McMahonow. Cena feuduje z Edgem o WWE title, w miedzy czasie Cena stracil WWE title na ECW one night stand na rzecz RVD, ale ten szybko go stracil gdyz gliny wykryly u niego prochy, przez co zostal zawieszony w ECW na 30 dni a jego role przejal Big Show, kotry w main evencie kazdego ECW walczy o ECW world title z gwiazdami WWE takimi jak Kane, Batista, Undertaker, Flair.

Ostatnio Edge wygral na RAW (co jest ewenementem) WWE title i bronil go przeciwko Cenie, ale dzieki Licie kotra dyskwalifikowala Edge'a , ten nie stracil do tej pory tytulu. WWE wpadlo na pomysl aby na SSlam, walka miedzy Cena a Edgem miala warunek ze nawet przy dykskwalifikacji mistrz traci tytul. Na RAW trwa feud miedzy Flairem i Foleyem. Wracajac do DX to na SSlam bedzie walka DX vs Shane and Vince.

Na SD rzadzi Great Khali, ktory wciaz feuduje z Undertakerem, czeka skutkiem sa gimick matche w kotrych nawet nie wystepuje. Rey MIsterio stracil tytul za sprawa Chava, i tak czeka nas walka Chavo vs Rey. JBL stal sie glosem SD na czas kiedy przechodzi leczenie kregoslupa, a Booker T zostal World championem. W sumie tyle .

szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg