Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Co ostatnio oglądaliście?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

The Ashes of CHIKARA

Byłem ciekawy jak będzie wyglądał ten film i czy będzie się różnił od playlisty na youtubie. Bardzo dobrze to zmontowali i można to nawet oglądać jak film. Zdecydowaną większość prom widziałem, więc treść nie nie była dla mnie zaskoczeniem. Aż prosi się, aby proma w indy były tak realizowane, a nie gdzieś w szatni z rozmowami w tle i trzęsącą się kamerą. Jak ktoś oczekuje powrotu Chikary to jest to pozycja obowiązkowa dla niego. Z chęcią bym poznał opinie kogoś kto nie interesuje się wrestlingiem czy odebrał by to jako film o utraconej pasji, stylu życiu i walce o jej odzyskanie. Zabawnie wyszła sprawa z Donstem, który przedstawiony jest jako pracownik sklepu i na to wygląda, że tam został, bo do Chikary nie planuje wrócić. W dalszym ciągu walczy, ale w innych federacjach.

https://forum.wrestling.pl/topic/4407-co-ostatnio-ogl%C4%85dali%C5%9Bcie/page/16/#findComment-351855

TNA Wrestling: Kurt Angle - Champion (2008)

http://img816.imageshack.us/img816/2831/55279336.jpg

*Kurt Angle vs. Samoa Joe - Genesis 2006

Świetna walka, która nie bez przyczyny została zapowiadana jako "Dream match of the decade". W tej walce mieliśmy po prostu wszystko. Świetne akcji, dużo submissionów, kontr, przerwanych pinów, dobre tempo, a nawet pojawiła się krew. Jest to jedna z najlepszych walk w historii TNA i nie była to jedyna ich walka na tak świetnym poziomie.

Ocena: **** i 3/4 *

*Kurt Angle vs. Samoa Joe - Turning Point 2006

Samoa Joe ten rewanż może zaliczyć do udanych, czyli ogólnie mamy 1:1, więc trzecia walka tej dwójki była nieunikniona. Była to druga tak świetna walka jak ta poprzednia z tą różnicą, że tutaj bardziej poszli w techniczny wrestling przez co mogliśmy więcej oglądać różnych submissionów i różnych przejść do nich. Kurtowi nie pomógł nawet kopniak w genitalia. Dwie najlepsze walki 2006 roku już na samym początku to dobry dignostyk na to DVD.

Ocena: **** i 3/4 *

*Kurt Angle vs. Samoa Joe - 30 Minute Iron Man Match- Final Resolution 2007

Kolejna walka z udziałem tej dwójki na tym DVD, która również stała na wysokim poziomie, ale jednak nie była aż tak wspaniała. 30 minute iron man match to świetny pomysł na zakończenie tego feudu. Podobało mi się to, że walka była bardzo wyrównana i obaj mieli sporo okazji do zdobycia punktu. Końcówka to już szaleńczy atak Joe po remis, ale Kurt świetnie zdołał się wybronić przez co zasłużenie wygrał tą walkę jak i cały feud.

Ocena: **** i 1/2 *

*Kurt Angle vs. AJ Styles vs. Christian Cage vs. Chris Harris vs. Samoa Joe - TNA Title King of the Mountain - Slammiversary 2007

Według mnie to był najlepszy King of the Mountain match w historii TNA. Bardzo dobry skład, w którym można zobaczyć większość moich ulubionych wrestlerów. Fajne tempo, które było równe przez całą walkę co nie zdarza się często. Mnóstwo najróżniejszych akcji, submissionów, prób pinów co dodawało jeszcze emocji. Na plus również publika, która żywo reagowała na to co dzieje się w ringu. Warto zobaczyć to starcie, bo nie można się przy nim nudzić.

*Kurt Angle vs. Samoa Joe - Winner Take All Match- Hard Justice 2007

Kolejne świetne starcie tej dwójki. Ich walki można oglądać godzinami i nie być znudzonym. Fajnym dodatkiem w tej walce było to, że na szali były wszystkie pasy mistrzowskie, co również pokazuje jak Angle i Joe zdominowali TNA w tamtym okresie. Sama walka była świetna, dużo kontr, dużo submissionów, dużo ciekawych akcji i dobre tempo. Jak to TNA ma w zwyczaju sędzia musiał paść nieprzytomny, aby Kurt mógł wygrać tą walkę co również zrobili w ciekawym stylu wykorzystując Karen.

Ocena: **** i 1/2 * +

*Kurt Angle vs. Jay Lethal - X-Division Title Match- No Surrender 2007

Kurt Angle świetnie wytrzymał tempo jakie w tym okresie mogliśmy oglądać w X Division i wraz z Jay'em Lethalem stworzyli bardzo dobry pojedynek. Co prawda nie była to taka typowa walka Xów, bo przecież Angle to waga ciężka. Podobało mi się to, że walka była w miarę wyrównana z lekką przewagę Kurta.Obaj pokazali kilka swoich firmowych akcji przez co troszke przypomniałem sobie o Lethalu, którego w ringu nie widziałem od dłuższego czasu. Przyjemna i szybka walka.

Ocena: ****

*Kurt Angle vs. Sting - TNA Title Match - Bound For Glory 2007

Kolejna bardzo dobra walka na tym DVD. Obaj dostali troche czasu przez co mogliśmy zobaczyć akcje, z których obaj słyną, czyli Stinger Splash, Scorpion Death Drop, Scorpion Deathlock, Angle Slam czy też Ankle lock. O dziwo Kurt dość mocno zbotchował przy skoku z narożnika i nie wiem czy to miał być swanton bomb czy 450, ale wylądował nogami na Stingu co ten dość mocno odczuł. Dodatkowo Stinger pod koniec walki oberwał kijem bejsbolowym w głowę lub klatkę piersiową co również musiał odczuć i nawet mina Kurta to zdradziła. Podobała mi się końcówka walki kiedy to Kevin Nash interweniował i próbował pomóc Kurtowi w wygraniu tej walki co nie skończyło się dla niego udanie. Biorąc pod uwagę, że w walce brał udział Sting to trzeba przyznać, że walka była bardzo dobra.

*Kurt Angle vs. Sting - TNA Title Match - Impact 10/28/07

Rewanż na Impactcie nie był już tak dobry, ale i tak przyjemnie się to oglądało. Wiadomo, że walka była krótsza, ale pomysł na zakończenie taki sam, czyli interwencja Kevina Nasha, która tym razem przyniosła lepszy skutek dla Kurta, a sam Kevin został wydymany.

Ocena: *** i 1/2 * !!

*Kurt Angle vs. Yuji Nagata - IWGP Title Match - Global Impact

Tą walkę kiedyś opisywałem przy okazji Global Impact, więc dam tylko ocenkę.

*Kurt Angle vs. Samoa Joe -TNA Title Match- Lockdown 2008

Walka ta bardziej przypominała nam walkę MMA niż wrestlingu i zaraz po kopnięciach Samoa Joe, które dość mocno odczuł Kurt przed oczami pojawił mi się Pudzian i Najman. :D Sama walka była bardzo dobra do czego zresztą ta dwójka nas przyzwyczaiła. Było dużo takich akcji typowych dla MMA, sporo duszenia, różnych dźwigni na nogę czy rękę, ale nie zabrakło również wrestlingu w tej walce. Co tu dużo pisać, Angle i Joe w tym okresie robili najlepsze walki, a ze sobą świetnie się uzupełniali.

Ogólnie jest to najlepsze DVD TNA jakie do tej pory widziałem. Walki były świetne co zresztą widać po ocenach, między walkami Kurt Angle fajnie się wypowiadał na różne tematy i te prawie 7 godzin minęło bardzo szybko. Gorąco polecam jeśli ktoś jeszcze nie widział.

https://forum.wrestling.pl/topic/4407-co-ostatnio-ogl%C4%85dali%C5%9Bcie/page/16/#findComment-352522

Wrestling Road Diaries Too

Długo trzeba czekać na wydanie tego DVD, bo materiały były nagrywane w 2012 roku. Duże oczekawania były po pierwszym wydaniu, które po tym jak rozwinęła się kariera Danielsona zyskała jeszcze bardziej na wartości. Oglądając dwójkę miałem wrażenie, że to reality show, gdzie trójka bohaterów komentuje co się dzieje i opowiadając o sobie. Trochę też wyglądało jakby promowali siebie, a nie cała wyprawę. Być może dali taki zabieg, bo brakowało im interesujących materiałów, bo mało było scenek z zaplecza i rozmów z lokalnymi wrestlerami. Kontuzja Luca Gallowsa była głównym bohaterem i wpłynęła na atmosferę. DVD skierowane jest głównie do osób, które oglądają mainstream i pokazuje się im, że istnieje wrestling poza telewizją. Tylko czy oni zakupią takie coś? Właśnie takim osobą bym polecał tą pozycję.

https://forum.wrestling.pl/topic/4407-co-ostatnio-ogl%C4%85dali%C5%9Bcie/page/16/#findComment-352554

• 4 tygodnie później...

The Animal Unleashed przedstawia historię Batisty od jego powrotu na RAW do Royal Rumble. Z jednej strony fajnie, bo już pełnoprawny dokument z Davem mamy za sobą i nie jestesmy skazani na powtórkę z rozrywki. Z drugiej... o czym tu gadać? To tak krótki okres, że nasz brak wiedzy w tym temacie nikomu nie zaszkodzi. Nie dowiecie sie z tego niczego, jedynie uśmiechniecie, kiedy Batista pogada o swoich umiejętnościach ringowych po takiej przerwie, czy wymieni dwa słowa na zapleczu z innymi. Najciekawiej wyglądała gadka o przygodzie w MMA, ale jak ktoś nie będzie rozpoznawał wypowiadających się twarzy, to tego nie odczuje. 40-minut można śmiało zaoszczędzić. Skok na kasę WWE. Chłop miał pewnie w kontrakcie nowy projekt, i jakiś procent z zysków.
https://forum.wrestling.pl/topic/4407-co-ostatnio-ogl%C4%85dali%C5%9Bcie/page/16/#findComment-354155

The Kevin Steen Show With Rich Swann

Rich to kolejny wrestler, który wiele przeszedł w życiu, po tym wszystkim ciężko uwierzyc, że w tak młodym wieku osiągnął już tak wiele. Swann ma dużo luzu w sobie i dobrze się słuchało tej rozmowy. Kilka ciekawych historii z japońskiego Dragon Gate i trzęsieniu ziemi w Japonii. Po raz kolejny trzeba żałować, że nie możemy oglądać wejściówek PWG, kolejne świetnie historie co się dzieje podczas wejściówek. Chyba nie było jeszcze Kevin Steen Show bez pojazdu na CZW, choć Swann w miarę pozytywnie się o nich wypowiadał.

https://forum.wrestling.pl/topic/4407-co-ostatnio-ogl%C4%85dali%C5%9Bcie/page/16/#findComment-354766

Batista: The Animal Unlashed

Sięgnąłem po nowe DVD o Batiście, to znaczy po początkową, dokumentalną jego część, bo większość walk umieszczonych dalej większość fanów tego pana już pewnie widziała, a i nie tworzył on w ringu tak wybitnego show, żeby poświęcać na nie kilka godzin.

Części dokumentalnej było na tym DVD około czterdziestu minut, więc dość mało. Bo to jednak po to kupuje się te wydawnictwa, a nie po walki powszechnie dostępne w internecie.

Batista został przedstawiony podobnie jak widywaliśmy go w TV, czyli jako zmotywowany do zdobycia pasów. Choć te wstawki kiedy odnosił się do pokazanego materiału pokazywały go jako zbyt spokojnego i aż mi to nie pasowało. Zresztą te momenty w których pokazywali jego dojazdy do areny itp.- jakbym zapłacił za takie coś to bym żądał zwrotu kasy, bo to jest nędza.

Jedynie wstawki z zaplecza, których było mało, nadawały się do oglądania, tak jak te pokazujące wrestlerów na arenie przed galą. Za to biednie wyglądały momenty z treningów MMA, na których Batista nie pokazywał żadnych porządnych akcji. Takie po prostu wstawki żeby skleić DVD. Moim zdaniem nie warto po nie sięgać, bo nawet w części dokumentalnej niewiele jest ciekawej treści.

https://forum.wrestling.pl/topic/4407-co-ostatnio-ogl%C4%85dali%C5%9Bcie/page/16/#findComment-354900

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Macintosh

CM Punk in Indy nie jest oficjalnym DVD wydanym przez federacje niezależne w których występował Phil. Zbiór tych walk został utworzony przez fana i wybór walk jego jego subiektywnym wyborem.

IWA Mid-South House of Hardcore 2nd Anniversary - 09.02.2002

Chris Hero vs. CM Punk - Tables And Ladders Match - **** i 1/4*

Walka z debiutującym rok wcześniej Hero nie zachwyciła tempem, ale jeśli weźmiemy pod uwagę ilość niesamowicie niebezpiecznych spotów, które zostały wykonane to nasz pogląd na ten fakt będzie zdecydowanie inny. Panowie zdecydowanie się nie oszczędzali i mimo że to Punk przyjął więcej nie krwawił jak Chris, który po Reverse Hurricanranie w stół nie wyglądał zbyt dobrze. Samo wytrzymanie ponad pięćdziesięciu minut w tak fizycznej walce zasługuje na dowody uznania.

IWA Mid-South Spring Heat - 01.03.2002

Eddie Guerrero vs. Rey Mysterio Jr. vs. CM Punk - *** i 3/4*

Skład wprost z kosmosu, więc walka nie mogła wyjść słabo. W porównaniu do poprzedniego starcia Punka było bardzo krótko (ok. 12 minut), więc uczestnicy nie pokazali wszystkiego co maja w zanadrzu. Były loty, trochę techniki i submissionów, więc każdy w tej walce znajdzie coś dla siebie. Na ogromne wyróżnienie zasługuje końcówka, która była emocjonująca i co najważniejsze bardzo dobra pod względem wrestlingu.

IWA Mid-South Morris Mayhem - 02.03.2002

Eddie Guerrero vs. CM Punk - *** i 1/2*

Odniosłem wrażenie, że starcie było wręcz identyczne do tego które odbyło się dzień wcześniej z tą różnicą, że bez Mysterio było mnie lotów. Większość walki to dominacja Eddie'ego oparta na dźwigniach i nieliczne próby kontr Punka. W feudzie zgrabnie utrzymano także Reya Mysterio, a zmiana posiadacza pasa dzień po wcześniejszej zmianie może być różnie odbierana. Walka dla fanów technicznego wrestlingu.

IWA Mid-South Retro Night - 04.10.2002

Nate Webb vs. CM Punk - ***

Powrót Punka po kilku miesiącach do ringu IWA MS można zaliczyć do udanych, jednak niestety nie ze względu na tę walkę. Nate i Punk rozkręcili się dopiero pod koniec, mimo że starcie nie było zbyt długie (13 minut). Na szczęście udało im się stworzyć jakikolwiek ładunek emocjonalny, więc ostatecznie był to "zjadalny wrestling". Dopiero po tym starciu tej samej nocy Punk stoczył dobrą walkę z BJ Whitmerem i Chrisem Hero. Niestety tego starcia na tej składance zabrakło.

IWA Mid-South When Hero Met Punk - 07.02.2003

Chris Hero vs. CM Punk - Best Two Out Of Three Falls 90 Minute Time Limit Match - *** i 3/4*

Federacja postanowiła w pełni wykorzystać fenomenalną walkę z lutego zeszłego roku i zorganizować rewanż z wielką pompą. Nazwa eventu poświęcona main eventowi i stypulacja, która wręcz spoilerowała, że walka trwała będzie bardzo długo. IWA za wszelką cenę starało się stworzyć historię godną innych walk trwających 60 min. + i częściowo im się to udało. Niestety ponad 40 minut samego mat-wrestlingu zabiło trochę poziom tej walki, bo wszystko jest dobre jednak z umiarem. Genialny był motyw z double pinfallem na 2:2 na kilka sekund przed końcem time limitu, chociaż zakończenie tego chwilkę po tym wydarzeniu również nie było zbyt dobrym pomysłem.

MAW Hardcore Cup 2003 - 25.05.2003

Brad Bradley vs. CM Punk - ** i 1/2*

Myślę, że autor wybrał to tylko ze względu na speech Punka przed walką. Samo starcie było po prostu średnie i nie zasługuje na uwagę.

IWA Mid-South Volcano Girls - 30.05.2004

B-Boy, Chris Hero & Homicide vs. BJ Whitmer, CM Punk & Samoa Joe - *** i 1/4*

W tym przypadku Punk nie odgrywał głównej roli, bo bardziej skupiono się na podbudowie Joe vs. Hero. Mimo wszystko Phil dotrwał niemalże do końca. Ogólnie starcie nie było źle, ale brakowało "tego czegoś" co mogłoby skłonić do wyższej oceny. Początek mocny, ale później stopniowo poziom spadał.

IWA Mid-South One More Time - 11.06.2004

Chris Hero vs. CM Punk - *** i 1/2*

Kolejne wykorzystanie tego feudu do stworzenia fenomenalnego show szczególnie pod względem medialnym. Niestety tendencja spadkowa się utrzymała, bo starcie znów było bardzo długie, a większość to po prostu zabijanie czasu i nabijanie minut. Dużo technicznego wrestlingu na początku, a na koniec dosyć wolne tempo i bardzo przeciętne budowanie emocji.

PWG The Reason For The Season - 10.07.2004

Super Dragon vs. CM Punk - *** i 1/4*

Kolejne dosyć przeciętne starcie w tej składance. Jedyne co warto zobaczyć to elementy komediowe, bo samo starcie niezbyt zachwyciło, chociaż jeśli chodzi o technikę to było na co popatrzeć.

FWA TWC International Showdown - 19.03.2005

Samoa Joe vs. CM Punk - *** i 1/2*

Bardzo długo się rozkręcali i dopiero pod koniec pokazali swoje ogromne potencjały. Podobnie jak wiele walk na tej składance opierano się w głównej mierze na technice, więc nie każdemu może się to spodobać.

IWA Mid-South Simply The Best 6 - 09.04.2005

Delirious vs. CM Punk - *** i 1/4*

Większą część walki zajęła dosyć dobrej jakości komedia, która ułatwiła odbiór tej walki przez fanów na arenie w Highland. Dzięki temu na starcie panowie posiadali dosyć mało czasu i bardzo dobrze go wykorzystali co przyczyniło się do bookowania kolejnych walk z ich udziałem.

IWA Mid-South Dedication - 06.05.2005

Delirious vs. CM Punk - *** i 1/2*

Walkę zabookowano w zastępstwie starcia Chris Condito vs. CM Punk. Phil walczył dla Chrisa, który zmarł kilka tygodni wcześniej i można było dostrzec kilka akcji z arsenału tego wrestlera. Ogólnie starcie było podobne do tego pierwszego opisanego wyżej, jednak moim zdaniem dzięki większej ilości czasu wyszło im minimalnie lepiej.

IWA Mid-South No Blood, No Guts, No Glory 2005 - 02.07.2005

Delirous vs. CM Punk - *** i 3/4*

Genialne starcie pod względem komedii, ale także w kwestii czysto wrestlingowej wyszło najlepiej spośród poprzednich walk tych dwóch panów. Kolejne bardzo długie starcie, chociaż w tym przypadku fajnie zapełnili czas i nie było nudnych przestojów.

OVW TV - 06.05.2006

Brent Albright vs. CM Punk - Strap Match - *** i 1/4*

Dosyć średnie starcie, chociaż mi przypadło do gustu. Dobrze wykorzystano stypulację i mimo tego, że czystego wrestlingu było mało to nie nudziłem się przez całą długość walki.

Wybór walk przez autora bardzo dziwi, bo nie znalazłem żadnej walki Punka z ROH gdzie również występował i to z sukcesami. Mimo wszystko warto obejrzeć te walki, ponieważ widać zmiany następujące w postaci Phila z roku na rok.

https://forum.wrestling.pl/topic/4407-co-ostatnio-ogl%C4%85dali%C5%9Bcie/page/16/#findComment-355536

Przemęczyłem BOTI: The ACH Story, już chyba w zeszłym roku mówiłem, że to w końcu obejrzę :D Wywiad jak wywiad, można się dowiedzieć czegoś o karierze wrestlera(i paru dziwnych/zabawnych rzeczach, jak jeden z jego pierwszych gimmicków, o zgrozo). I paru jego opinii o innych.

Z niektórymi miałbym ciężko wytrzymać 3 godziny(a i tak to leci w tle kiedy gram), ale jego się zwyczajnie nie da nie lubić. Pozytywny facet, może nie tak przegięty jak Younger, ale może to i lepiej? :P

https://forum.wrestling.pl/topic/4407-co-ostatnio-ogl%C4%85dali%C5%9Bcie/page/16/#findComment-356079

• 3 tygodnie później...

Nikt już niczego nie ogląda? :P

5$ Wrestling Live - Cabana i DeRosa komentują słabe walki w towarzystwie publiki. 4 odcinki, nawet zabawne. W każdym z nich pojawiali się też goście specjalni, niektórzy lepsi od innych - np. Sunny z pewnym zdjęciem Neidharta, czy świetny jak zawsze Steen. Fajniej byłoby to zobaczyć na żywo, ale tak też warto looknąć.

Był też Freight Train, champ federacji. Komedia to mało powiedziane. Walkę w ep4 jeszcze jestem w stanie zrozumieć, jakaś rozrywka to jest. Proma, jakie on wali, też są...hmm...jedyne w swoim rodzaju. Odradzam jedynie to, co dodali jako bonus po ostatnim odcinku. Tam gada przez dobre 10minut, nie wytrzymałem :D

Wrestling Road Diaries Too - w sumie to się to przyjemnie oglądało, ale jak ktoś widział oryginał(nie? nadrabiać!), to nie ma potrzeby się za to zabierać. Praktycznie to samo, tyle że w mniej ciekawej odsłonie. Sam Colt tego nie pociągnie.

https://forum.wrestling.pl/topic/4407-co-ostatnio-ogl%C4%85dali%C5%9Bcie/page/16/#findComment-357897

Zaległości nadrobione, koniec pisania w tym temacie sam do siebie :D

Krótko o ostatnich Kevin Steen Showach:

Matt Hardy - najnudniejszy, nie zapamiętałem praktycznie niczego

Kyle O'Reilly - najbardziej zwyczajny, nieźle się oglądało, ale z rzeczy, które mi może zapadną w pamięci, to tylko jego choroba

Rich Swann - najciekawszy, świetnie się gościa słucha, no i ma więcej talentów niż ten do wrestlingu

Johnny Gargano - najzabawniejszy, pod względem rozrywkowym najlepszy wybór, choć były też poważniejsze fragmenty, jak ten z kontuzją

https://forum.wrestling.pl/topic/4407-co-ostatnio-ogl%C4%85dali%C5%9Bcie/page/16/#findComment-358332

• 2 tygodnie później...

Ladies and Gentleman My Name is Paul Heyman, to jeden z fajniejszych dokumentów od WWE. Ustawiłbym go na równi z Punkiem. Paul miał niesamowitą karierę, którą ciężko streścić w dwie godziny. WWE zrobiło co mogło, i choć było tu kilka tematów potraktowanych po macoszemu, to i tak wyszedł fajny zbiór. Po wszystkim, jak nigdy, mam ochotę na pozostałe płyty, pomimo, że prezentują już tylko walki/wypowiedzi.

United We Slam to prosty zlepek walk z Great American Bash. Jedyne, co z niego uda się wyciągnąć to to, że wartość tego PPV obniżała się z roku na rok. Od wielkich pojedynków, po coraz mniejsze, i mniejsze - nie zawsze gorsze, bo jest jeden epizod z Cruiserweightami - aż do kiepskiego speara Goldberga.

https://forum.wrestling.pl/topic/4407-co-ostatnio-ogl%C4%85dali%C5%9Bcie/page/16/#findComment-359001

To jest to samo co ma wyjść na DVD jeśli chodzi o Heymana?
https://forum.wrestling.pl/topic/4407-co-ostatnio-ogl%C4%85dali%C5%9Bcie/page/16/#findComment-359023

To jest to samo co ma wyjść na DVD jeśli chodzi o Heymana?

No tak, to jest to DVD. Z tym, że pojawił się chyba jedynie Dysk1 z dokumentem. Pozostałe - jak to zwykle bywa z walkami (i w tym przypadku segmentami/wywiadami) - mi mogły umknąć lub ich jeszcze nikt nie ogarnął w zjadliwym formacie.

https://forum.wrestling.pl/topic/4407-co-ostatnio-ogl%C4%85dali%C5%9Bcie/page/16/#findComment-359042

• Reputacja:   1

N!KO, potwierdzam. Ja również dzisiaj dorwałem to DVD i jest tylko dostępny dokument o Paulu. Pozostałych dysków brak.
https://forum.wrestling.pl/topic/4407-co-ostatnio-ogl%C4%85dali%C5%9Bcie/page/16/#findComment-359044

KC youshoot - Matt Sydal... cytując Sabina : "to jest gówno"

Katastrofalny shoot, gdzie ex-Bourne zapowiadał, że odpowie na wszystkie pytania a tak na prawde lał wode i każdemu słodził a jak dochodziło to trudnych pytań to tak kręcił, że opowiadał o czymś innym, masakra. Nic z tego nie zapamiętałem, ale co się dziwić jak każde zdanie zaczynał od "I Dont know..." . Przebił Helmsa

https://forum.wrestling.pl/topic/4407-co-ostatnio-ogl%C4%85dali%C5%9Bcie/page/16/#findComment-359340