Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Elimination Chamber 2017

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

1. John Cena

2. Nikki Bella

3. American Alpha

4. Alexa Bliss

5. Mickie James

6. Dolph Ziggler

7. Randy Orton

2-on-1 handicap match

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• urbino

2

• Triple B

1

• TakerFanKrk

1

• ELChupacabra

1

Top użytkownicy w tym temacie

1. John Cena ©

2. Nikki Bella

3. American Alpha (Chad Gable and Jason Jordan )

4. Alexa Bliss ©

5. Becky Lynch

6. Apollo Crews and Kalisto

7. Randy Orton

2-on-1 handicap match

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

1. Bray Wyatt

2. Nikki Bella

3. American Alpha (Chad Gable and Jason Jordan)

4. Alexa Bliss ©

5. Mickie James

6. Dolph Ziggler

7. Randy Orton

Pytanie dodatkowe:

Pojedynek o pasy Tag Team.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Urządzenie:  Windows

1. Elimination Chamber match for the WWE Championship

John Cena © vs. AJ Styles vs. Dean Ambrose vs. The Miz vs. Baron Corbin vs. Bray Wyatt

2. Nikki Bella vs. Natalya

3. Tag team turmoil match for the WWE SmackDown Tag Team Championship

American Alpha (Chad Gable and Jason Jordan) © vs. Rhyno and Heath Slater (Heath Slater and Rhyno) vs. Breezango (Fandango and Tyler Breeze) vs. The Usos (Jimmy and Jey Uso) vs. The Ascension (Konnor and Viktor) vs. The Vaudevillains (Aiden English and Simon Gotch)

4. Singles match for the WWE SmackDown Women's Championship

Alexa Bliss © vs. Naomi

5. Becky Lynch vs Mickie James

6. 2-on-1 handicap match

Apollo Crews and Kalisto vs. Dolph Ziggler

7. Luke Harper vs. Randy Orton

Pytanie dodatkowe:

TT Turmoil

"I'd rather you all hate me for everything I am... Than love me for something I'm not"

944741184d61507b17c7d.jpg

• Reputacja:   1

1. Bray Wyatt

2. Nikki Bella

3. American Alpha (Chad Gable and Jason Jordan) ©

4. Alexa Bliss ©

5. Mickie James

6. Dolph Ziggler

7. Randy Orton

Pytanie dodatkowe:

a. Która z walk odbędzie się jako pierwsza na gali?

Tag Team Turmoil

I Miejsce - Typer NXT 2017

1. Elimination Chamber match for the WWE Championship: Bray Wyatt

2. Nikki Bella

3. Tag team turmoil match for the WWE SmackDown Tag Team Championship: American Alpha (Chad Gable and Jason Jordan) ©

4. Singles match for the WWE SmackDown Women's Championship: Alexa Bliss ©

5. Mickie James

6. 2-on-1 handicap match: Dolph Ziggler

7. Randy Orton

Pytanie dodatkowe:

a. Która z walk odbędzie się jako pierwsza na gali? 2-on-1 Handicap Match

1. Bray Wyatt

2. Nikki Bella

3. American Alpha

4. Alexa Bliss ©

5. Mickie James

6. Dolph Ziggler

7. Randy Orton

a. Orton v Harper

• Reputacja:   2

1. Bray Wyatt

2. Nikki Bella

3. American Alpha ©

4. Mickie James

5. Alexa Bliss

6. Dolph Ziggler

7. Randy Orton

Pierwszą walką będzie Tag Team Turmoil.

Edytowane przez Pavlos

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

1. John Cena ©

2. Nikki Bella

3. American Alpha

4. Alexia Bliss ©

5. Mickie James

6. Apollo Crews & Kalisto

7. Randy Orton

Nikki Bella vs Natalya

1. Bray Wyatt

2. Nikki Bella

3. American Alpha ©

4. Becky Lynch

5. Naomi

6. Apollo Crews & Kalisto

7. Randy Orton

a) Ziggler vs Kalisto & Crews

Edytowane przez Morison
Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

1. Wyatt

2. Bella

3. AA

4. Lynch

5. Bliss

6. Ziggler

7. Orton

A zacznie walka o pasy Tag Teamowe

2036019559a718103ce0a.png

1. Bray Wyatt

2. Nikki Bella

4. Alexa Bliss ©

5. Mickie James

6. Dolph Ziggler

7. Randy Orton

Pytanie dodatkowe:

a) Tag Team Turmoil

1. AJ Styles

2. Natalya

3. American Alpha

4. Alexa Bliss

5. Becky Lynch

6. Dolph Ziggler

7. Randy Orton

a. Luke Harper vs. Randy Orton

==Break the Walls Down==

13131994854e2d396000ad8.jpg

1. Elimination Chamber match for the WWE Championship

John Cena © vs. AJ Styles vs. Dean Ambrose vs. The Miz vs. Baron Corbin vs. Bray Wyatt

2. Nikki Bella vs. Natalya

3. Tag team turmoil match for the WWE SmackDown Tag Team Championship

American Alpha (Chad Gable and Jason Jordan) © vs. Rhyno and Heath Slater (Heath Slater and Rhyno) vs. Breezango (Fandango and Tyler Breeze) vs. The Usos (Jimmy and Jey Uso) vs. The Ascension (Konnor and Viktor) vs. The Vaudevillains (Aiden English and Simon Gotch)

4. Singles match for the WWE SmackDown Women's Championship

Alexa Bliss © vs. Naomi

5. Becky Lynch vs Mickie James

6. 2-on-1 handicap match

Apollo Crews and Kalisto vs. Dolph Ziggler

7. Luke Harper vs. Randy Orton

Pytanie dodatkowe:

a. Która z walk odbędzie się jako pierwsza na gali? Tag team turmoil match for the WWE SmackDown Tag Team Championship

1. Bray Wyatt

2. Nikki Bella

4. Alexa Bliss ©

5. Mickie James

6. Dolph Ziggler

7. Randy Orton

Pytanie dodatkowe:

a. Tag team turmoil match

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 033 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 706 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 592 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 890 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Caribbean Cool
      CZemu w szoku? Byly w nxd od trylion lat, zero postepu, szklane.   Mnie troszke moze zdziwil mimo wszystko braun. Bo kurwa wyjebal fatusia jak szmate w rumble matchu xd.   Wciaz jest omos. Wierze, ze chociaz jakis midcard jeszcze zlapie, ze dadza mu szanse. Xd
    • Jeffrey Nero
      Cora i Gigi jestem w szoku. reszta jest mi obojętna. Były chwile w AEW następnie NXT no to chyba czas aby były znów All Ellite.
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1341 Data: 02.05.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Des Moines, Iowa, USA Arena: Wells Fargo Arena Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Dla uporządkowania pełna lista na godzinę 9:00 - - Shayna Baszler - Dakota Kai - Braun Strowman - Kayden Carter - Katana Chance - Gigi Dolin - Eddy Thorpe - Javier Bernal - Oro Mensah - Wolfgang - Mark Coffey - Joe Coffey - Cora Jade - Riley Osborne Niektórych z tych osób nawet nie znam, ale kilka pozycji to spore zdziwienie, zwłaszcza jeśli chodzi o NXT. Cora Jade, Gigi czy Eddy w ostatnich miesiącach regularnie pojawiali się w tv, ba Thorpe nawet walczył o pas Podejrzewam, że dzisiaj niektóre osoby z WWE będą miały odpalony tryb samolotowy
    • Kaczy316
      Kolejne SD w drodze do Backlash, jak wyszło? We Will See!   Zaczynamy od LA KNIGHTA!!!! YEAAAAH! Gość bierze mikrofon no to dajmy mu mówić! Knight mówił o tym, że zasłużył na swój rewanż o tytuł United States, a jedyne co dostał to walkę o pretendenta, a potem z tego co zrozumiałem to chyba, że dzisiaj ma walkę z Priestem i na ring wychodzi Damian! Knight ma problem do Priesta o to, że przez niego walka została przerwana, potem Panowie wymieniają się tym co nie wyszło im w ostatnich tygodniach i no dojdzie do pojedynku ostatecznie pewnie, Knight cały czas obwinia Damiana o to, że Knight nie walczy o tytuł United States, ciekawie. Walka miała być później, ale ostatecznie Panowie się zgodzili, że chcą się naklepać już teraz, więc dawać sędziego! Przyjemny segment wprowadzający.   Damian vs Knight, to może być ciekawe starcie, coś świeżego. Po około 14 minutach walki, a przynajmniej tak mi się wydaję, bo została ona zaczęta w trakcie reklam, więc nie wiem dokładnie ile trwała, ale była ona bardzo dobra, Priest i Knight ładnie ze sobą współpracują w ringu to trzeba im oddać, ale Solo wszystko przerwał i zaatakował Priesta przez co mamy DQ potem jeszcze chciał zaatakować Knighta, ale ostatecznie Priest powrócił i przeszkodził mu co ostatecznie zakończyło się BFT dla Solo, a następnie miało być South Of Heaven na stół komentatorski, ale jednak Jacob ratuję swoją rodzinę! No i w sumie tyle, a gdzie Drew? Nie wiem, ale walka była wyśmienita, brawl po walce zwiastuję jakiś Triple Threat bądź Fatal 4 Way, zobaczymy co z tego wyjdzie!   Fraxiom vs Pretty Deadly lecimy z tym! To może być bardzo dobry pojedynek! Oj tak bardzo dobra walka kolejna, około 9,5 minuty starcia, ale widać było, że wkradł się jakiś botch, sędzia chyba 2 razy odliczyła przypadkiem do 3, bo raz jeden raz drugi nie odkopał, ale nic dziwnego widać było, że coś nie pykło po Running Shooting Star Press od Nathana dla Eltona i ten zaczął krwawić tylko nie wiem czy to przez przegryzioną wargę tak mocno czy przez potencjalne złamanie nosa czy coś, niemniej wyglądało to niefajnie i chyba musieli przyspieszyć zakończenie, walka i tak bardzo fajna, a Eltonowi trzeba życzyć szybkiego powrotu do zdrowia! Fraxiom wygrało i promują się dalej.   Ehh i wbija Jax na ring, no coś musiało być minusem tego dobrego jak do tej pory show  Nudy nic ciekawego, wbija Tiffy, która proponuję walkę gdziekolwiek i kiedykolwiek Nia zechcę i wszystko przerywa Naomi! Ona też chcę Title Shota, bo się zmieniła, ale wbija Jade i atak na Naomi no i ogólnie mamy brawl! Segment tylko wprowadzający do walki, bo Aldis wbija i ustala Tag Team Match Jade i Tiffany vs Naomi i Nia, meh, ale to dopiero w main evencie gali? Przecież to nie zasługuję......Segment w sumie ani dobry ani zły, neutralny, ktoś wyszedł, coś powiedział i żadna nie odpowiedziała na nic nawet, mam wrażenie, że większość segmentów lasek wygląda w ten sposób.   Lecimy dalej Black vs Miz! Kolejna około 9,5 minutowa walka i kolejna bardzo dobra walka, z Mizem nie da się wykręcić złego pojedynku, gość jest tak świetnym workerem, że pomimo tego, że są o wiele lepsi w ringu od niego, to on tak nadrabia wszystkim innym i czasem ciekawymi swoimi akcjami, że to hit dla mnie, mi się mega podobają jego walki, a Black to jest wirtuoz ringu, już zapomniałem jak dobrze jest go oglądać, Aleister oczywiście wygrywa i czekamy na jego dalsze podboje, bo powinien takie mieć zdecydowanie!   Santos jak zwykle stara się przekabacić Fenixa na swoją stronę.   Zelina vs Piper meh. xDDDDD Fani tak bardzo zainteresowani walką, że już po minucie skandują "Chelsea Green" No Tryplak chyba wiesz co robić, trzeba oddać tytuł prawowitej właścicielce, bo Zelina to brak reakcji i nudy, ja nie wiem co to za pomysł, żeby dawać jej jakiekolwiek mistrzostwo xD. Czy fani buczą nawet na kick out Zeliny? xDDDDDDDDDDDD Takie miałem wrażenie. Oni nawet skandowali dla Piper?! Let's Go Piper?! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nie mogę Tryplak co Ty najlepszego odwaliłeś, że nawet heelowa Piper dostaje lepsze reakcje od Zeliny i Panie dostały jeszcze ponad 11 minutowe starcie, walka zła sama w sobie nie była, ale publika miałem wrażenie, że nie była za bardzo zainteresowana i Zelina to wygrała xDDD, weźcie to jest tragedia.   Nick na backu z Jacobem i Solo, miał być Triple Threat Jacob vs Knight vs Priest, ale Solo pięknie załatwił Jacobowi Fatal 4 Way dołączając do tej walki Drew xDDD, Backlash ma obecnie lepszą kartę niż WM i mam nadzieję, że wyjdzie lepiej!   Randy Ponton wbija na ring! Ale co będzie miał do powiedzenia? Nie wydaję mi się, żeby to było coś ciekawego, raczej nic ciekawego, ale musi jakoś budować feud. W sumie opowiedział o Cenie, którego znał od tzw. "Day One" i powiedział co robił i dlaczego robił to co robił, dobra jednak mnie zainteresował. Ulalala Orton jak dobrze to powiedział, Cena nie jest Last Real Champion tylko The Last Legend, którą Orton musi rozwalić i zrobi to na Backlash, ale to było świetne promo oj tak, myślałem, że wyjdzie gorzej, ale Randy nie zawiódł oj nie.   R-Truth mówi, że jego Childhood Hero pokona Ortona na Backlash xD, Jimmy wbija i fajnie wygląda przy Truthie, mogliby Tag Team założyć.   Rey Fenix vs Santos! No czekamy, to będzie dobre starcie. Po 12,5 minutach Rey Fenix rozwalił Santosa, ale to była dobra walka, kolejna naprawdę bardzo dobra walka na tym SD no mega mi się to podoba, ogólnie Berto i Angel zwolnieni? Na to by wychodziło, bo nie ma ich z Santosem ani przy ringu ani na backu, ale ważne, że Fenix odnosi ważne zwycięstwo, więc jest git, a nie jednak po walce na backu Escobar ich zbeształ xD, a Andrade stanął w ich obronie hmm, zapowiada się nieźle, ale Santos pewnie przepadnie bez swojej stajni.   Next Week: Cena powraca no i git, zobaczymy ostatni seg z jego udziałem przed walką z Ortonem. Knight i Priest vs Jacob i Solo, czemu nie Drew? Dziwne, ale jest jak jest i tak walka powinna oddać. Jade vs Nia o pretendentkę do tytułu WWE Women's, meh dwie kiepskie zawodniczki i w sumie tyle, zapowiada się ok jak dla mnie.   Jade i Tiffany vs Nia i Naomi ehh czemu to jest main eventem to ja nie wiem, mogli to dać na opener, a na main event Knight vs Priest, ale no cóż jest jak jest. W sumie walka była całkiem niezła, około 11,5 minuty walki, solidne starcie, Jade fajnie w nim wyglądała i Jade spinowała Jax, co zwiastuję, że raczej nie wygra za tydzień, chociaż zobaczymy co wymyślą po walce lekki face off Tiff i Jade, ale mamy od razu atak na Jade ze strony Naomi, która pozuję z tytułem ulala nieźle to wygląda, zobaczyłbym taką Naomi z pasem, dobra, jednak to był dobry main event i fajnie to wyglądało.   Plusy: Segment i walka otwierająca Fraxiom vs Pretty Deadly Black vs Miz Zelina vs Piper Zapowiedź Fatal 4 Wayu o US Title na Backlash Mega dobre promo Ortona i podbudowa feudu z Ceną! Fenix vs Santos Main event   Neutral: Segment Jax, Tiffany, Naomi i Jade   Minusy: Zelina dalej jako Champion   Podsumowanie: No powiem, że pod względem walk to naprawdę dobre SD było, większość walk około lub powyżej 10 minut i w każdej zostało to w pełni wykorzystane, nawet w zapychaczach, każdy pojedynek był dobry lub bardzo dobry, świetne promo Ortona, fajna sytuacja wokół tytułu United States, nawet laski mnie zaciekawiły pomimo tego, że jest tam Jax, a Jade mnie zaskakuję, bo imo wygląda całkiem dobrze, ale tak to jest, dajcie jej więcej występów, żeby się wyuczyła wszystkiego, potrenowała i potem zostawiajcie ją na specjalne okazje, bo tak to będzie tylko gorzej, naprawdę dobre SD KOLEJNE! Podoba mi się droga do Backlash lepsze niż do WM, a i sama karta wygląda o wiele lepiej pomimo jak na razie 4 walk jedynie, a wiemy, że jako 5 dojdzie Jey vs Logan raczej, więc też mi się to podoba, solidnie jest!
  • Dodaj nową pozycję...