Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - styczeń 2017

Wrestlerem stycznia zostać powinien/powinna/powinni:  

38 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem stycznia zostać powinien/powinna/powinni:

• Tyler Bate
      2
    • John Cena
      17
    • Randy Orton
      2
    • Bobby Roode
      5
    • Chris Jericho
      5
    • Lashley
      1
    • Adam Cole
      1
    • Kazuchika Okada
      3
    • Tetsuya Naito
      2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

Nominowani w tym miesiącu:

Tyler Bate (WWE) - Na przestrzeni jednego weekendu narodziła się gwiazda. W Blackpool, podczas turnieju o tytuł pierwszego w historii WWE mistrza United Kingdom, Tyler Bate pokonał 4 innych wrestlerow, by w młodym wieku świętować wielki triumf.

John Cena (WWE) - Ric Flair jest dumny z Johna, bo szanuje go jako człowieka i wrestlera. Nie przeszkadza mu, ze jego rekord 16 tytułów mistrzowskich najwyższego szczebla został zrównany. Cena na Royal Rumble pokonał AJ Stylesa.

Randy Orton (WWE) - Royal Rumble Match, to jedna z największych walk roku. Uwielbiana przez fanów formuła, jest przepustką do walki wieczoru na WrestleManii. W niedzielę poznaliśmy nazwisko, które w tej walce się znajdzie.

Bobby Roode (WWE) - Była gwiazda TNA, od swojego debiutu zapowiadała, że cel jest tylko jeden. Nieważne, kto będzie posiadał pas, to tego mistrzostwa pragnie Roode. Na NXT TakeOver San Antonio, Bobby pokonał Shinsuke Nakamure i stanął na szczycie złotego rosteru. Glorious!

Chris Jericho (WWE) - Y2J do spólki z Kevinem Owensem, przejął pas US od Romana Reignsa, a podczas Royal Rumble Matchu, stał się rekordzistą w łącznie spędzonym czasie w ringu, biorąc pod uwagę wszystkie edycje legendarnej walki.

Lashley (TNA) - Wrestler/Fighter MMA, wraca na szczyt. Bobby Lashley przejmuje pas od Eddiego Edwardsa, kończąc dość bezbarwny run Amerykanskiego Wilka.

Adam Cole (RoH) - Ledwie stracił, już odzyskał. Ku zaskoczeniu wszystkich, pas mistrzowski Ring of Honor zmienił posiadacza na gali NJPW. W Japonii, na Wrestle Kingdom, Adam pokonał swojego odwiecznego wroga, niegdyś przyjaciela, Kyle'a O'Reilly... BAY BAY!

Kazuchika Okada (NJPW) - Obrona pasa IWGP Heavyweight w main evencie Wrestle Kingdom. Dla bardzo wielu wrestlerów to wielkie marzenie. Dla Okada jedno z ważniejszych zwycięstw w karierze i potwierdzenie, że on teraz jest numerem 1 w New Japan.

Tetsuya Naito (NJPW) - Na Wrestle Kingdom 11 pokonał Tanahashiego i cennym zwycięstwem potwierdził rewelacyjne ostatnie miesiące w jego wykonaniu.

Edytowane przez Maxi4

1575893877482df76acc17a.jpg

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Streetovs

1

• 8693

1

• Jack Doomsday

1

• Pawell147

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Innej możliwości, niż głos na CENE, nie widzę. Gość dawał kapitalne proma i do tego wyrównał rekord Flaira po świetnej walce. John to już legenda.
6/5/2016 - matura z Angielskiego...

1401452856576993aff03a4.jpg

Z dwójki Cena i Roode stawiam jednak na tego pierwszego. Należy mu się jak psu micha, bo zrównanie rekordu Flaira to nie jest byle co, mimo wszystko.

Wyrównanie rekordu Rica Flaira, po powrocie nie zanudza, wymiata na micu, zasłużony głos na Johna Cenę.

Po takim świetnym matchu i prowadzeniu go tak naprawdę, to głos na ...Omege, którego tu zabrakło :shock: co za żenada, kto to układał że zamiast niego jest taka miernota jak Cole albo bezbarwny Lashley :D rece opadaja
Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Naito. El Ingobernable. Tranquilo :wink:

• Reputacja:   1

Po takim świetnym matchu i prowadzeniu go tak naprawdę, to głos na ...Omege, którego tu zabrakło co za żenada, kto to układał że zamiast niego jest taka miernota jak Cole albo bezbarwny Lashley rece opadaja

Z Japonii wybiera Maxi. A ze wybrac moze tylko jednego, to wybral wygranego. Inne federacje to moja działka.

EDIT: Napisałem to, i nie wiem czemu wybrał dwóch. Złamał zasady i polityke konkursu! To ja z samego WWE jeszcze mialem trzy mocne kandydatury, ktorym sie nalezala nominacja.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Głos na Cenę wyrównanie rekordu Flaira, po bardzo dobrej walce z AJ'em mówi samo za siebie. Szkoda że nie ma Omegi, no ale przegrał więc nie dziwię się że go nie ma.

5098708654e2b2a2fd00e6.jpg

• Reputacja:   70
  • Styl:  Ciemny

Ostatni weekend dostarczył mi mega dawkę emocjonalnego rollercoaster'u, którego sprawcami są Shinsuke i Bobby, stąd też postanowiłam, że to na tego drugiego oddam swój głos w obecnym głosowaniu. Oczywiście zdaje sobie sprawę, że Jasiu owszem dawał dobre proma i zrównał rekord z Rickiem, ale nie był w stanie przekonać mnie do sobie po swoim powrocie przez wzgląd na to, iż niespecjalnie podoba mi się jego postać. Bardziej przekonuje mnie Bobby przez to, że jego postać lepiej do mnie trafia jako do widza i fana wrestlingu. Jest on po prostu GLORIOUS.

2025collage.png

Okada oczywiście, za jedną z lepszych walk jakie w życiu widziałem jaką było starcie z Omegą, a że wygrał a Kenny'ego nie ma no to głos z automatu dla Kazimierza.

Wyróżnienia dla Ceny i Naito.

2036019559a718103ce0a.png

• Reputacja:   375

Głos na Jacha. Wyrównanie rekordu Flair'a to nie w kij dmuchał, a do tego dał świetną walkę na RR i walił niezłe proma na galach.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Moim zdaniem to był miesiąc Johna Ceny. Wyrównanie rekordu Rica Flaira to naprawdę coś wielkiego, chociaż zapewne w niedalekiej przyszłości Jasiek pobije ten rekord co będzie jeszcze większym wydarzeniem. W dodatku dał świetną walkę ze Stylesem, no i na mikrofonie radził sobie naprawdę bardzo dobrze.

Głos na Okadę. To co wyczynił na WK11 - cudeńko. Poza tym staje się istnym dominatorem i absolutnym #1 w New Japan. Oczywiście czekam na New Beginning i skuteczną obronę pasa.
sometimes it's hell trying to get to heaven.

Są miesiące, w których nie ma godnych zawodników na miano wrestlera miesiąca i są miesiące, w których jest przesyt takich zawodników. Oglądam samo wwe i nawet tam jest niewielki problem z wyborem, bo i pokonanie Nakamury i wygranie RR zasługują na to miano... ale w szczególności zasługuje na to wyrównanie historycznego title reignu z pasem wwe mimo, że to działanie było na siłę, ale jednak na zawsze zostaje zapisane w historii wwe. Edytowane przez 8693