Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kto odważny się za to weźmie?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Temat roboczy, do usunięcia, jak znajdzie się chętny. Przypominam, że Krzychu zrezygnował z prowadzenia typera.

Korzystając z okazji chciałbym się pożegnać ;)

Przez 5 edycji Typera miałem przyjemność prowadzić dla Was najstarszą tego typu zabawę w naszym kraju, jednak ilość obowiązków, która pojawiła się w ostatnim czasie sprawia, że nie jestem w stanie tego już ogarnąć. Tą edycję Typera postaram się podliczyć do końca roku, a już od najbliższego PPV przejmie to już ktoś inny

Jak w temacie - potrzebny odważny, który poprowadzi to za niego. Mam na myśli zadba o to, by pojawiały się tematy, jak i zliczy głosy userów (ewentualnie dwie osoby, które podzielą się obowiązkami). Zbliża się Royal Rumble. Jak nikt się nie pojawi, to temat stworzę, z liczeniem gorzej.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

2

• Streetovs

1

• Krzychu

1

• LeViathan

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Mozna sie umowic, ze temat z typerem moze tworzyc kazdy z "kolorkiem", oczywiscie jak jest juz znana cała karta, z liczeniem bedzie gorzej, ale o tym mozna sie martwic pod koniec roku.
Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Zgłaszam się na ochotnika, mogę się zająć obiema rzeczami.

PHG pisał, że chce się za to zabrać. Napisałem do niego wczoraj, ale dalej mi nie odpowiedział.

Co do zeszłorocznego typera, to połowa już podliczona i jak tylko ogarnę troszkę czasu, to dokończę to :)

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Ja też mogę być chętny do zgłoszenia się na to stanowisko.

"You're just a boy in a man's world. And I'm a man who loves to play with boys" - Kurt Angle

1x WrestleCircus Sideshow Champion

1575015285565e157eedb15.jpg

Jako szóstkowy użytkownik forum też zgłaszam moją kandydaturę.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

urbino - Mozesz juz działać. Pozostali ochotnicy - najlepiej być w gotowości, bo nigdy nie wiadomo, kto ile wytrzyma na tym "stanowisku" :wink: Dzięki za zainteresowanie. Nie spodziewałem się tak dużego - serio!

50608915156a3743c1fa34.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Mr_Hardy
      To JCW jest tak głupie, że aż zabawne. Wkręciłem się 🤣 Ciekawe co tam nowego Russo wymyśli.   
    • MattDevitto
      1. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee 3. John Cena (c) 4. Stephanie Vaquer (c)
    • Kowalski
      1. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee 3. Dominik Mysterio 4. Stephanie Vaquer
    • -Raven-
      1. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee 3. John Cena (c) 4. Stephanie Vaquer (c)  
    • Kaczy316
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee 3. John Cena 4. Stephanie Vaquer  
  • Dodaj nową pozycję...