Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wiek, w którym widzieliście pierwszą walkę wrestlingową

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Hmmm ciężko określić ile miałem wtedy lat coś koło 14 może 13 dokładnie nie dam rady powiedzieć. Co do również nie dam rady określić jaka to była.

"Człowiek, który używa więcej niż dwóch wykrzykników ma silne problemy emocjonalne"

T. Pratchett

2513473804c3229790f382.jpg

• Odpowiedzi 287
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

6

• Marcin

6

• MelinaFan

5

• Spinebuster

4

Top użytkownicy w tym temacie

Ja ogłądałem pierwszą walkę jak miałem 7-8 lat, niestety niepamiętam jaka to była walka.

Kolega mi opowiedział o wrestlingu i o co w nim chodzi, około 2.5 roku temu. Od tamtej pory ogładam o tym filmiki oraz gram w gry s wrestlingiem związane. najbardziej mi się podoba Undertaker :smile:

6739176544a0060f736bab.jpg

Hmmm w pierwszej walce brali udział japończycy oglądałem to na Eurosporcie w 2005 albo 2006 roku ,później na innej gali pamiętam ,że walczył Aj styles i JJ na Impakcie po jakimś PPV :smile:
  • 1 miesiąc temu...

Ja na jakimś włoskim kanale pierwszy raz oglądałem wrestling ok. 10 lat temu jak miałem 4-5 lat i bił się wtedy Ultimo Dragon z jakimś kolesiem którego nie pamiętam

BEZ KOMENTARZA

• Styl:  Jasny

Ja pamiętam było 2 lata temu czyli na przełomie 11-12 lat oglądałem Extreme sports i tam akurat był feud Lashleya z Ceną przed Great American bash 2007 i na tej gali walczyli ze sobą w tag teamie lashley i jeff na bookera i kennedyego a poem tego samego dnia ba eurosprt oglądałem Impact Styles vs Rhino Sabin vs Jerry Lynn i Samoa Joe vs Jeff Jarret

11806779274e2ad9a9ac528.jpg

• 1 rok później...

4 lata temu o ile pamietam na gali no way out rey mysterio vs orton mialem wtedy okolo 11 lat :}

Placki!

17211421814c72a03650d31.jpg

Ja zacząłem w wieku 7-8 lat od TNA na Eurosporcie. Pamiętam że walczył Cage z jakimś murrzynem o pas. Wygrał Cage, ale pózniej został przypięty kajdankami i zmasakrowany przez stajnie.

5 lat temu znalazłam na youtube Monster Balla 2, miałam gdzieś 10 lat i mi gały z orbit wylazły jak Hardy skoczył na Abyssa. Potem, gdzieś w grudniu '05 / styczniu '06 wypatrzyłam IMPACT na Eurosporcie, który z racji powalonych mojego pobytu w domu (zawody, wyjazdy, kółka i takie tam) oglądałam dość sporadycznie. I to były moje początki początków. Na poważnie, odcinek po odcinku zaczęłam oglądać wrestling w 2008, począwszy od Raw (ROH zaczęłam oglądać dopiero pod koniec 2008), na którym Jeff wykręcił Swantona z rusztowania na Randyego. Ten moment sprawiły, że moim ulubionym wrestlerem jest Jeff Hardy. Edytowane przez Rei Ashikaga

Jak uzbieram na czołg to macie przejebane

The Antichrist of Attitude

20403598514e52bccf88146.jpg

7-8 lat, oglądałęm ją chyba na Eurosport 2 , nie pamiętam kto walczył wiem tylko, że koleś dosypał swojemu rywalowi środek przeczyszczający.

Jak by ktoś widział tą walkę to był bym wdzięczny, by mógł ktoś mi powiedzieć kto walczył ?

Sygna by Filipoo666

Zapraszam do obejrzenia moich prac

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=32220

10334215544cea8a720a64f.jpg

Był to pojedynek Petey Williams vs Jay Lethal ;)

Ja swoją pierwszą walkę obejrzałem w wieku 4 lat... Jako,że u babci była kablówka i miałem wujka który troszkę kiedyś interesował się wrestlingiem i tak o to znalazł na jakimś niemieckim kanale WCW Nitro,jeszcze wtedy nie wiedziałem co to :) Później w 2002 spotkałem się z grą ECW Anarchy Rulez na PSX i poszukałem wtedy jako 7 letni chłopiec trochę walk na YT,później była przerwa i teraz od 2005 już zafascynowałem się na 100 %,aż po obecne czasy :)

Edytowane przez Noface

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

Pierwsza walka to może być okres WCW na Polsacie 2, która walka była pierwsza nie pamiętam, bo byłem wtedy bardzo małym brzdącem, pamiętam jedynie jedną walkę z udziałem Latino World Order. Co do "świadomego" oglądania, to wydaje mi się, że to mogło być Hoyt/Killings vs Starr/Shelley z Genesis 06 (raczej bankowo z komentarzem Przemk0), chociaż dziwne wydaje mi się to, że pamiętam również walki z (wcześniejszych bądź co bądź) Hard Justice, No Surrender i Bound For Glory, pewne jest to, że miałem wówczas 12 lat. I tu takie offtopowe pytanie do widzów TNA na Eurosporcie, bo sam już nie pamiętam: czy gale były emitowane w kolejności chronologicznej i czy wyemitowano kiedykolwiek Destination X 07 na które dosyć mocno czekałem, a emisja była zazwyczaj odwoływana?

Ja zobaczyłem pierwszą walkę kiedy miałem 8-9 lat to była walka Abyssa (chyba) i Christiana(też chyba) potem obejrzałem jeszcze 2-3 walki i pamiętam że podobno umarł Vampiro i strasznie byłem z tego powodu smutny :D Następnie zapomniałem o jednym, drugi,trzecim razem i całkowicie zapomniałem przez 4-5 lat nic nie wiedzialem o wrestlingu aż w końcu włączyłem na ESC i akurat leciało Smackdown walczył HHH z kimś nie pamiętam

DX!

9380032524c72b5f82dd9e.png

Pierwsza walkę obejrzałem mając około 12/13 lat.Była to walka Batisty,tylko nie mogę przypomnieć sobie kto był jego przeciwnikiem.Markowałem dla Batisty.Spodobały mi się wtedy jego tatuaże i postura.Wkurzałem się gdy dostawał w tej walce,jeszcze wtedy nie wiedziałem o co w tym chodzi.Później oglądnąłem kilka walk na youtube i tak to się zaczęło.

21413621404d57aa3f81990.jpg

Ja swoją pierwszą walkę obejrzałem mając 13 lat. Nie pamiętam jaka to była, ale był to moment kiedy to Randy Orton posiadał pas WWE tuż przed WrestleManią 24.

1861948114c359e3392407.jpg