Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - grudzień 2016

Wrestlerem grudnia zostać powinien/powinna/powinni:  

56 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem grudnia zostać powinien/powinna/powinni:

• Alexa Bliss
      19
    • Cesaro & Sheamus
      5
    • American Alpha
      1
    • Neville
      11
    • Moose
      1
    • Kyle O'Reilly
      16
    • The Mack
      3
    • Togi Makabe & Tomoaki Honma
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

Nominowani w tym miesiącu:

Alexa Bliss (WWE) - Feud z Becky Lynch skończył się dla niej szczęśliwie, kiedy to okazała się sprytniejsza od Irlandzkiej ex-championki. Blissówna przeszła sporą drogę od prostej managerki z NXT, do mistrzyni na SmackDown

Cesaro & Sheamus (WWE) - New Day pobiło rekord heroicznym, podwójnym zwycięstwem na RAW, by zaraz uznać wyższość koalicji Irlandzko-Szwajcarskiej. Wciąż są między nimi zgrzyty, ale w ringu są topowym teamem WWE.

American Alpha (WWE) - Ku zdziwieniu większości, ostatnie SmackDown tego roku przygotowało przetasowanie w dywizji drużynowej. Wyatt zamiast dominować kolejnych pretendentów, musieli patrzeć z dołu na dwóch zapaśników z NXT.

Neville (WWE) - Jedna z lepszych przemian ostatnich miesięcy. Wszyscy wiedzieli, że gość jest fenomenalny w ringu, ale brakowało charakteru. Czy teraz można o nim mówić Total Package? Pas Cruiserów wydaje się kwestią czasu.

Moose (TNA) - Na początku grudnia, Moose przejął Grand Championship od Aarona Rexa. Może nie jest to najwyższy laur, ale i na te powinien przyjść czas.

Kyle O'Reilly (RoH) - Dwóch byłych przyjaciół, teraz śmiertelni wrogowie. Kyle O'Reilly i Adam Cole, przeszli razem długą drogę na szczyt. Do tej pory to Adam był wyraźnie górą, to on wygrywał tytuły w wielu federacjach. Na Final Battle, przyszedł czas na KO.

The Mack (LU) - Battle of the Bulls okazało się być miłym projektem, który pomógł stworzyć nowego pretendenta do głównego tytułu. Tym szczęśliwcem okazał się Mack, który już niebawem zawalczy z Mundo o złoto.

Togi Makabe & Tomoaki Honma (NJPW) - Trwa przygotowanie do WK11, a najważniejszym wydarzeniem w miesiącu był World Tag League, który po raz drugi raz rzędu wygrali Makabe i Homna. Na WK11 będą mieli szansę wygrać pasy IWGP Tag.

Edytowane przez Maxi4

1575893877482df76acc17a.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

3

• aRo

2

• Maxi4

1

• MissApril

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Ale biedne to zestawienie w tym miesiącu. Z braku laku zagłosowałem na Kyle'a, choć w ogóle mnie nie przekonuje. Jednak to on jako jedyny zdobył główny tytuł w swojej federacji, i to w rywalizacji z byłym przyjacielem.

• Reputacja:   1

O'Reilly rzecz jasna, szkoda że tragiczna publika w Hammerstein niejako popsuła moment który mógł być wielki, no ale i tak głos oczywiście na niego, bo poza nim nie ma chyba nikogo kto się jakoś specjalnie wyróżnił.

2036019559a718103ce0a.png

• Reputacja:   375

Kyle O'Reilly. Zważywszy na to, że RoH nie szafuje ot tak sobie Złotem i każda zmiana Mistrza to na prawdę podniosłe wydarzenie (w przeciwieństwie do np. WWE) - mój głos leci na nowego World Champa tej Fedki.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Zważywszy na to, że RoH nie szafuje ot tak sobie Złotem i każda zmiana Mistrza to na prawdę podniosłe wydarzenie

Zdobycie pasa przez Cole'a, poprzedniego mistrza - zbyt podniośle to nie wyszło ;)

Głos na Neville'a.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Kyle. Adam, you still gay :P

"Jeśli mówisz do Boga, jesteś osobą religijną. Jeśli Bóg ci odpowiada, jesteś chory psychicznie"

House M.D. S02E19

211015597452e3a27e841d5.jpg

• Reputacja:   2

Kyle O'Reilly wydaje się słuszną opcją. Jego triumf był chyba największy spośród całej stawki.

Alexa Bliss w końcu sięgnęła po tytuł, ale jej feud z Becky kiedy to jeszcze Irlandka dzierżyła pas nie był bardzo porywający.

Cesaro & Sheamus mimo waśni między sobą pokonali New Day. Dają całkiem niezłe walki, ale nic ponad to.

American Alpha. Pokonanie Wyattów to coś większego. Liczę, że od teraz zaczną rosnąć, ale przed zdobyciem pasów nie zrobili w zasadzie nic takiego żeby ich nagradzać.

Neville powrócił z przytupem i naprawdę dobrze się go ogląda, ale te kilka dni to wciąż za mało.

The Mack wygrał turniej i został pretendentem, co mile zaskoczyło widzów LU. Może i pokonanie Mundo zapewniłoby mu ten tytuł za miesiąc... .

Moose bije się z Rexem o świeży pas i w końcu wygrywa. Brawo?

Togi Makabe & Tomoaki Honma drugi raz zgarniają wygraną w turnieju, a teraz ruszają po pasy IWGP. Nie chcę zbytnio oceniać sceny japońskiej gdyż nie śledzę jej aż tak. W każdym razie zagłosuje na kogoś innego.

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

Bieda w tym miesiącu. Głos na Kyle'a, bo w sumie to tylko on się jakoś wyróżnia.

"You're just a boy in a man's world. And I'm a man who loves to play with boys" - Kurt Angle

1x WrestleCircus Sideshow Champion

1575015285565e157eedb15.jpg

-Raven- napisał/a:

Zważywszy na to, że RoH nie szafuje ot tak sobie Złotem i każda zmiana Mistrza to na prawdę podniosłe wydarzenie

Zdobycie pasa przez Cole'a, poprzedniego mistrza - zbyt podniośle to nie wyszło ;)

Skrojenie z pasa Lethala, który od wieków dzierżył ten tytuł, to nie było podniosłe wydarzenie?

To, że wszyscy się tego spodziewali, nie umniejsza nic podniosłości tego wydarzenia.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

Podobnie jak z Cesaro i Sheamusem. Niby coś wielkiego, kończyć takie reigny, ale emocje... Zero emocji. A w ROH doszło to, że strata pasa była tłem do Cole vs O'Reilly i sama fedka miała to jakby gdzieś, co było widać od razu po walce, na tej samej gali. Ciężko traktować podniośle coś takiego tylko dlatego, że na papierze miało być podniosłe.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

• Styl:  Ciemny

Mój głos leci na Cesaro & Sheamusa, może i nie zrobili niczego niesamowitego, ale przerwanie title runu New Day to już coś :D

Nie mam swego typu na chwilę obecną ( pewnie Mack - LU ROX - ) ale cieszy fakt, że po

a) maskotce

b) emerycie

tytuł dostanie ktoś kto jest cały czas aktywnym wrestlerem, był nim i będzie ( odpukać ).

................

Głos na Macka.

Stunner robi swoje :)

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

• Reputacja:   1

Athelstan otrzymuje mój głos. W końcu stał się ciekawą postacią i znalazł dla siebie miejsce w dablju. Oby został królem dywizji 205.

Podobnie jak z Cesaro i Sheamusem. Niby coś wielkiego, kończyć takie reigny, ale emocje... Zero emocji. A w ROH doszło to, że strata pasa była tłem do Cole vs O'Reilly i sama fedka miała to jakby gdzieś, co było widać od razu po walce, na tej samej gali. Ciężko traktować podniośle coś takiego tylko dlatego, że na papierze miało być podniosłe.

Nie porównywałbym tu jednego do drugiego, bo Murzynków chamsko z pasami przeciągnęli, żeby tylko pobili rekord Demolition, po czym natychmiast podłożyli ich pierwszym lepszym pretendentom (człowiek niemal czuł, że ktoś sobie tu jajca robi. Mówiąc wprost - murzyn zrobił swoje...). Jednak Cole to nie jakiś zlepek pokroju Rudego & Cześka i miał papiery oraz podstawy, żeby skroić Lethala z pasa. A że każdy to przewidywał? Po tak długim runie Lethala i pozycji Cole'a - było to wręcz naturalnym zwieńczeniem.

• Reputacja:   70
  • Styl:  Ciemny

Mój głos leci na Alexę Bliss :)

2025collage.png