Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Attitude User Awards 2016 - Głosowanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

1. Użytkownik roku - N!KO. Czy to był zły rok, że nie widzę nikogo innego, aby oddać na niego głos? Poprzeczka jest postawiona wysoko, bo jest on wszędzie. Czy to dyskusje o wrestlingu, mma czy zupełnie czymś innym. AM też robi swoje, które miało dobry rok. Wyróżnienie dla Przemk0, który robi wiele rzeczy, których nie widać. Dodatkowo ruszył z ciekawym V.

2. Redaktor roku - Amy. Lubię wejść na attitude w newsa i użyć scrolla. Paczki Amy zazwyczaj były długie i interesujące. Było widać, że poświęca temu dużo czasu. Co najważniejsze pisała newsy przez cały rok bez większych przerw. Jeszcze w poprzednim roku ciągnęła wręcz całą redakcję, gdy momentami u innych był zastój. Okazało się, że dobre dwa miesiące w 2015 roku przełożyły się na kolejny i zdecydowanie należy jej się ten głos.

3. Tekst roku - Turner - Człowiek, który dał wrestlingowi telewizję - SixKiller.

4. Debiutant roku - RainmakerF7. Zawsze ceniłem osoby, które interesują się więcej niż jedną federacją. Rozruszał trochę IZ oraz temat o New Japan. Kilka miesięcy na forum i od razu dało się go zauważyć.

5. Progres roku - Ziggy. Głos głównie za newsy. Dostał swoją szansę i ją wykorzystał. Przy okazji zwiększył swoją aktywność na forum. Gdyby liczyć tylko posty to głos poszedł by na konto kogoś innego.

6. Regres roku - smartfan. Wystarczyć spojrzeć na liczbę postów w tym roku i porównać ją z poprzednim.

7. Inicjatywa roku - Unboxing wrestlecrate... To był najlepszy rok na kanału youtube. Kilka nowych pomysłów, które dobrze się przyjęły, ale na ten moment niestety jest zastój. Mój głos idzie na powstanie grupy na fb. Jest to kolejny krok w przód na pozyskanie nowych użytkowników i inna droga komunikacji niż forum. Kilka miesięcy od powstania pokazują, że idzie to w dobrą stronę. W tym roku aż dwa razy udało się zebrać na zagraniczny wyjazd na galę, w styczniu na TNA oraz we wrześniu na PROGRESS. Było to kilka osób, więc to bardziej ich inicjatywa niż całego forum. Nie zapominam o KL-u, który wybrał ROH w Londynie zamiast TNA.

8. Recaper roku - KL. Dobra robota na wysokim poziomie przez cały rok. Nie raz wolałem przeczytać jego raport niż obejrzeć gale ROH.

9. "WTF?!" roku - Koniec pomysłów Suska na filmiki na kanale. Miał dobre dobre wejście co pokazały wyświetlenia i opinie. Jego działanie mogło być najlepszą rzeczą na kanale, gdyby nie koniec pomysłów na kolejne filmiki.

10. Avatar roku - Morison.

https://forum.wrestling.pl/topic/43416-attitude-user-awards-2016-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-415155

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

9

• Morison

4

• Przemk0

3

• Jack Doomsday

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   30

1. Użytkownik roku - Jack Doomsday - może jego wzrost aktywności bardziej pasowałby pod Progres, ale przekonują mnie też argumenty pozostałych głosujących, którzy właśnie na niego oddali swój głos.

2. Redaktor roku - Maxi4. Za newsy o Japonii (zwłaszcza NJPW), z których w tym roku często korzystałem.

3. Tekst roku - "Teorie spiskowe we wrestlingu" autorstwa Arkao. Wybrałem ten tekst głównie przez interesujący temat oraz fakt, że byłem zaangażowany w jego powstawanie :)

4. Debiutant roku - Jak najbardziej JohnBoy. Pisał (i nadal pisze z tego co wiem) dużo i dość ciekawie. Ma swoje opinie na różne tematy (często te opinie były w kompletnej sprzeczności z powszechnie przyjętą "normą") i potrafi dobrze argumentować dlaczego uważa tak, a nie inaczej. Wyróżnienie dla Moniki, która zdetronizowałaby w moich oczach JohnBoya w tej kategorii, gdyby była bardziej aktywna na forum.

5. Progres roku - niestety nie bywałem na tyle często na forum, by jednoznacznie stwierdzić kto powinien otrzymać mój głos w tej kategorii. Głos oddam jednak na Ziggy'ego, u którego pisanie newsów przełożyło się także na aktywność na forum.

6. Regres roku - Nie jestem w stanie powiedzieć. Głos pusty

7. Inicjatywa roku - jako zagorzały zwolennik tego pomysłu, nie mogę tutaj wskazać inaczej: utworzenie grupy na FB.

8. Recaper roku - nie przyglądałem się owocom pracy naszych recaperów w tym roku wcale, lecz oddając głos pusty chcę oddać tak naprawdę głos na każdego z nich za to, że są wytrwali w tym co robią, bo wiem, że przykładowo mi by się nie chciało :)

9. "WTF?!" roku - z biegiem lat, wiele się zmienia. Lygrys pozostaje taki sam :P

10. Avatar roku - Morison za wiadomy avatar z Rusevem :D

Edytowane przez Michcio
https://forum.wrestling.pl/topic/43416-attitude-user-awards-2016-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-415156

Koniec głosowania dzisiaj o 20.00
https://forum.wrestling.pl/topic/43416-attitude-user-awards-2016-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-415166

1. Użytkownik roku - jest parę osób których posty czytam zawsze, zwłaszcza teraz gdy praktycznie nie oglądam gal. No i pod tym względem wybierałem osoby pod tą kategorię. W końcu to forum dyskusyjne, więc to jest najważniejsze (moim zdaniem) by być tutaj branym pod uwagę. Koniec końców wybór padł na Jacka Doomsdaya. Zawsze ciekawe analizy i opinie, nie ucieka przed dyskusjami, po prostu dobra robota!

2. Redaktor roku - pewnie ku zaskoczeniu samego zainteresowanego, jak i forumowiczów, ale Arkao. Bo fakty są takie, że dla forum i jako newsman robił on mega robotę. Szkoda tylko, że różne działalności "pozaredaktorskie" to zaprzepaściły.

3. Tekst roku - trochę się wyłamię, bo nie zagłosuję na (zapewne) świetny tekst Sixa, a Teorie spiskowe autorstwa Arkao. Czemu? Bo art. Sixa dopiero czeka na przeczytanie ;) Niby mógłbym to nadrobić przed końcem roku (i pewnie to zrobię), ale i tak chcę wyróżnić inny tekst który przeczytałem i który bardzo mi się podobał.

4. Debiutant roku - jest kilku debiutantów którzy rzucili się w oczy w tym roku. Najbardziej JohnBoy, Rainmaker oraz MoN!ka która ładnie wkomponowała się w AM. Koniec końców głos oddaję na JohnBoya. Wprawdzie facet ma często kontrowersyjne opinie i to do tego stopnia, że czasem miałem wrażenie że to troll ;P Trzeba mu jednak oddać, że był aktywny, no i trochę rozruszał forum.

5. Progres roku - zdecydowanie Susek, który nie tylko był bardzo aktywny (też jedna z osób której posty czytam regularnie), ale i działał poza forum, np. na YT. Dobra robota i oby tak dalej ;)

6. Regres roku -

wykorzystam tą kategorią by komuś przypomnieć że jestu tu ważną częścią forum. Mały619, my man, myślę że trochę się obijasz :wink:

Oj wiem o tym, wiem ;) I dlatego głos na samego siebie. Zawsze pod koniec roku, przy tego typu podsumowaniach robię sobie wrestlingowo-forumowy rachunek sumienia i nadrabiam różne teksty, oglądam zaległe gale, najlepsze walki roku itp. Niby mógłbym swój regres zwalić na jakość produktu, ale fakty są takie że jestem leniem :D Bijąc się w serce przyznaję, że były sytuacje gdy przeczytałem czyjś post, nie zgadzałem się z nim, miałem coś do powiedzenia w danym temacie, a potem to olewałem. Także zdecydowanie uważam że pod względem aktywności na forum zasługuję na głos tutaj.

7. Inicjatywa roku - mam spory problem z wyborem, bo są dwie inicjatywy które zasługują na wyróżnienie i nie potrafię zdecydować która jest ważniejsza. Mowa o zwiększeniu ofert kanału YT oraz założeniu grupy na FB. Obie rzeczy to świetne inicjatywy i mam nadzieję że w 2017 będą się jeszcze bardziej rozwijać. Do obu mam jednak pewne "ale". Jeśli chodzi o YT, to chciałoby się tego więcej i z większą regularnością. Ja wiem, że to wymaga wiele pracy i nie każdy ma na to czas. Niemniej jednak większa regularność na pewno rozwiałaby moje wątpliwości na co głosować.

W przypadku grupy na FB, mam problem z częstym chlewem jaki się tam dzieje. Rozumiem, że grupa ma być luźniejsza, ale niektórzy chyba zbyt mocno wzięli to do siebie... i to mimo wcześniejszego strachu wysypem gimbazy w grupie.

Głos na działalność na YT. Wywołuje mniej negatywnych emocji.

8. Recaper roku - DM Lee. Doceniam, że chce Ci się oglądać Superstarsy i Main Eventy :D

9. "WTF?!" roku - no i znów się wyłamię. Wprawdzie zachowanie Lygrysa często wywołuje u mnie reakcję "WTF!", ale dużo bardziej wywołała nią Petycja o bana dla niego.

Nie chcę znów wracać do dyskusji na ten temat. Napiszę tylko, że tak jak wtedy nie rozumiałem czemu ludzie go po prostu nie ignorowali, tak teraz nie potrafię zrozumieć co ludziom przeszkadzają jego posty w grupie na FB. Po prostu je ignorujcie. Albo inny protip - zablokujcie go na FB, nie będziecie widzieć jego postów.

10. Avatar roku - Zdecydowanie "Rusev ty chuju" :D

Przy okazji pisania tego posta sprawdziłem swoje zeszłoroczne typy i trafiłem na takie coś:

Oby Amy nie poszła tą drogą, bo stracimy solidną newsmankę. ;)

No i wykrakałeś Ghost :(

Czyli kogo w tym roku będzie czekać klątwa debiutanta roku :D?

https://forum.wrestling.pl/topic/43416-attitude-user-awards-2016-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-415176

1. Amy

2. Amy

3. Quo Vadis, Attitude? by RainMakerF7

4. RainMakerF7

5. Lygrys

6.

7 KLowskie video

8. KL

9. -

10. RainMakerF7

Edytowane przez Berbel
https://forum.wrestling.pl/topic/43416-attitude-user-awards-2016-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-415184

• Urządzenie:  Android

1. Użytkownik roku - mój głos leci do Jacka Doomsdaya, którego posty czyta mi się zawsze z dużą przyjemnością.

2. Redaktor roku - Ziggy, mimo krótkiego stażu odwalił kawał dobrej roboty, jego newsy były interesujące, zawsze szukał w wielu źródłach i gdyby okoliczności były inne zesquashowałby w tej kategorii wszystkich.

3. Tekst roku - Turner - Człowiek, który dał wrestlingowi telewizję - SixKiller, bo czytało się go z olbrzymią przyjemnością. Po prostu.

4. Debiut roku - RainmakerF7 - bardzo trudny wybór, ostatecznie zdecydowałam się jednak na tego usera.

5. Progres roku - wyróżniony już dzisiaj raz przeze mnie Ziggy. W poprzednim roku praktycznie go nie kojarzyłam, w tym natomiast zaczął się wyróżniać

6. Regres roku -

7. Inicjatywa roku - rozwój kanału na YT

8. Recaper roku - DM Lee - trzeba mieć wyjątkową pasję, żeby zajmować się raportami z gal, które większość osób po prostu olewa.

9. WTF roku - było sporo wydarzeń, które mnie zdziwiły, bądź zbulwersowały, ale pozwolę sobie zostawić tutaj puste miejsce.

10. Avatar roku - Morison, który jest mistrzem tworzenia avków i podpisów i jego Rusev, ty...

https://forum.wrestling.pl/topic/43416-attitude-user-awards-2016-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-415207

1. N!ko

2. Amy

3. Sixkiller

4. RainmakerF7

5. –

6. –

7. powstanie grupy na fb

8. KL

9. Lygrys

10. Morison

https://forum.wrestling.pl/topic/43416-attitude-user-awards-2016-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-415209

1. Jack Doomsday

2. Amy

3. SixKiller - Turner-Człowiek, który dał wrestlingowi telewizję

4. RainmakerF7

5. Ziggy

6. Arkao

7. Grupa na FB

8. DM Lee

9. Lygrys

10. Morison i imię nadane Rusev'owi w łaciniźnie podwórkowej

https://forum.wrestling.pl/topic/43416-attitude-user-awards-2016-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-415211

Małpki! Liczymy
https://forum.wrestling.pl/topic/43416-attitude-user-awards-2016-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-415217

Małpki są szybsze niż zwykle. Siadły, policzyły, oto wyniki:

1. Użytkownik roku:

Liczba głosów: 30

Winner: Jack Doomsday - 46.67% (14)

Runner Up: N!KO - 36.67% (11)

2. Redaktor roku:

Liczba głosów: 30

Winner: Amy - 43.33% (13)

Runner Up: Arkao - 36.67% (11)

3. Tekst roku:

Liczba głosów: 31

Winner: SixKiller "Turner - Człowiek, który dał wrestlingowi telewizję" - 64.52% (20)

Runner Up: Arkao "Teorie spiskowe we wrestlingu" - 29.03% (9)

4. Debiutant roku:

Liczba głosów: 29

Winner: RainmakerF7 - 48.28% (14)

Runners Up: JohnBoy - 41.38% (12)

5. Progres roku:

Liczba głosów: 24

Winners: Ziggy - 41.67% (10)

Runner Up: Susek - 33.33% (8)

6. Regres roku:

Liczba głosów: 20

Winner: ex aequo Arkao & PHG - 15% (3)

Runners Up: Hammer, maly619 & smartfan - 10% (2)

7. Inicjatywa roku:

Liczba głosów: 28

Winner: Rozszerzona oferta na Youtube - 39.29% (11)

Runner Up: Założenie grupy na Facebooku - 32.14% (9)

Dodatkowo 4 głosy otrzymało V, oraz 1 głos KLowskieVideo, a więc również inicjatywy związane z kanałem na YT.

8. Recaper roku:

Liczba głosów: 28

Winner: DM Lee - 57.14% (16)

Runner Up: KL - 32.14% (9)

9. "WTF?!" roku - What the fuck!:

Liczba głosów: 26

Winner: Lygrys i cała jego działalność - 61.54% (16)

10. Avatar roku:

Liczba głosów: 29

Winner: Morison i jego "Rusev ty chuju"- 62.07% (18)

https://forum.wrestling.pl/topic/43416-attitude-user-awards-2016-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-415221

11 głosów na redaktora roku

2 głosy na usera roku

Chuj Tam! Regres! :D Niko faktycznie zamykaj to AUA, bo to się komedia robi :D

Brawo JD, Brawo Amy, Brawo JohnBoy, Brawo Susek!

Zdejmijcie mu tego warna bo cholery dostane od wiadomości "wklej posta"

https://forum.wrestling.pl/topic/43416-attitude-user-awards-2016-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-415224

Dzięki za głosy! Fajnie było poczytać Wasze uzasadnienia, miło, że tekst się podobał ;-) Kto jeszcze nie czytał, tego serdecznie zachęcam. Sam w wolnej chwili przeczytam tekst Arkao (z nominowanych czytałem tylko tekst Vaclava - bardzo dobry). Pozdrawiam wszystkie znajome i nieznajome nicki :-)
https://forum.wrestling.pl/topic/43416-attitude-user-awards-2016-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-415238

• Reputacja:   1

Wreszcie coś wygrałem! (poza tymi kilkoma złotymi w zdrapkach, i złamaniem nogi :D)

Wiem że kategoria może nie tak ważna jak User roku, czy inne tego typu, ale zwycięstwo to zwycięstwo, cieszy ogromnie ^^

Dzięki wszystkim którzy oddawali głosy (te na mnie, te na konkurencję, także te puste)

Jeszcze raz Thank You!

https://forum.wrestling.pl/topic/43416-attitude-user-awards-2016-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-415243

Zdejmijcie mu tego warna bo cholery dostane od wiadomości "wklej posta"

Po co? Skoro "Regres", to już będzie tylko gorzej :twisted:

A pomijając moje zapędy, żeby banować wszystkich, którzy nie głosowali na mnie w Userze Roku - Gratulacje Doomsday. Wyniki głosowania są ewidentne - chcesz być Userem Roku? Musisz wrzucić swoją fotkę na avatara!

... Martwi mnie, że przegrałem z Rusevem :sad: Ty chuju!

https://forum.wrestling.pl/topic/43416-attitude-user-awards-2016-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-415246

Szczerze dziękuje za wszelkie oddane na mnie głosy. Fajna sprawa kiedy ktoś docenia twoją robotę, tylko żeby było śmieszniej, kiedy sam obliczałem sobie ile mniej więcej napisałem postów w tym roku to moją łopatologiczną matematyką wyszło mi że napisałem ich w tym roku mniej niż w zeszłym XP Nie mniej jednak skoro już nagrodziliście mnie tym gimmickiem People's Champa, to wypada coś z nim zrobić...

I już chyba mam nawet co do tego pomysł. Kiedy robiłem switch i przechodziłem na Atti, była jedna rzecz która cholernie przykuła moją uwagę - Attitude Mówi. Odcinek z MitB2011 "kupił" mnie jeśli chodziło o to czy chciałem tu być. Był taki okres w którym Sir Prowadzący zapraszał pojedynczych userów, i recenzowali PPV - nie chciałem się wychylać, ponieważ wtedy niczego mądrego bym nie powiedział. Teraz myślę, że może dałbym radę.

Skoro najlepszy wrestler w tym roku zaliczył debiut na Royal Rumble, to świeża nagroda niejako zmusza mnie być zaproponować swój debiut na nie mniejszym PPV (żadnych RoadBlock :wink: ). Panie Admin, jesteś za? :wink: Albo się uda, albo będzie katastrofa.

Wyniki głosowania są ewidentne - chcesz być Userem Roku? Musisz wrzucić swoją fotkę na avatara!

Jak widać nie mam tak tragicznej mordy skoro wciąż daliście mi wygrać :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/43416-attitude-user-awards-2016-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-415251

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• CzaQ
      Zgadza się, jedziesz dalej.
    • MattDevitto
      Nowy rok, nowe postanowienia to i może jakieś nowe fedki, które każdy z nas chce oglądać. Warto się zastanowić, szczególnie, że obecnego wrs jest bardzo dużo do ogarnięcia. Z roku na rok też czasu jakby mniej do śledzenia tego wszystkiego. Stąd też tradycyjnie w styczniu przybywam do was z pytaniem:  ile fedek zamierzacie oglądać w 2025? Oczywiście oprócz ich wymienienia, napiszcie też co będziecie śledzić na bieżąco, z jakiej fedki np. rezygnujecie etc. Można też dodać jakieś federacje retro - choćby LU, macie jak zawsze pełną dowolność Poniżej dodaję link do tematu sprzed 12 miesięcy:
    • -Raven-
      Poza tym, całkiem sprytnie to rozgrywają, bo niby w tej walce Szefów żadne Bloodline nie może interweniować, ale Jokerem jest tu Drew, który może pomóc Soliście. Niby teoretycznie wiadomo, że Romek powinien ogarnąć, ale zawsze pozostaje ten element niepewności. Po drugie, bez sensu jest kończyć tak duży feud na zwykłej tygodniówce (a wygrana Rzymskiego to by było game over), co jeszcze bardziej zwiększa szanse Sikacza.   Oby nie, bo Stratna może w takim wypadku długo się pasem nie nacieszyć, a szkoda by było.
    • -Raven-
      Parasolkę.
    • RomanRZYMEK
      - Drew przechodzi na stałe na SmackDown i w sumie spoko, bo co miałby robić na RAW? Od razu dostaje segment z Blondasem, który doprowadza do kolejnego brawlu Owensa z Cody’m. Spoko, tylko dla mnie trochę za dużo tych brawli ostatnio w rywalizacji Cody’ego z Kevinen. Mogliby trochę z tym przystopować, bo szybko się ludziom znudzi i cały feud na tym traci. Co jeszcze warte odnotowania w tym segmencie - czyżbyśmy dostali zalążek stajni Owensa, Drew i ewentualnie Rollinsa? Każdy z nich działa z podobnych motywów, więc ma to jakiś sens.     - Solo bardzo rozwinął się na MICu od czasu jego solowego runu jako Tribal Chef. To kolejna osoba po Jey’u, Samim i Jimmy’m która zostaje jednym z głównych beneficjentów story z Bloodline. Ciekaw jestem co się z nim stanie po programie z Romanem. Raczej czeka go los Romka i program z podopiecznym Jacobem Fatu.    - IT’s Tiffy Time! Wow - co za pop. Fajnie rozegrany Cash-In, bardzo logiczny. Tiffy dostaje swój moment, nawet fajerwerki, ciekawe jaki będzie jej run. Potencjał na Micu, jak i w ringu ma nieograniczony. Czuję że na WM’ce dostaniemy jej walkę z powracającą Charlotte Flair.   - LA Knight dalej Over, ale w sumie ta strata pasa nic mu nie dała. Program z Nakamura na razie miałkły. Liczyłem że może Knight pójdzie wyżej, dostanie znowu szansę na Title Shota na WWE Championship, ale niestety na to się nie zanosi. Jedyna droga w tym roku, to walizka, ale raczej Knight jej nie wygra.    Ogolnie, to nie wiem czy zmiana decyzji na 3h wyjdzie na plus długofalowo. Co prawda roster SmackDown ma potencjał jeśli dodamy osoby, których obecnie nie ma - Orton, Styles i mocniej postawią np na Carmelo, Theory itp. Boję się jednak że przez przejście na 3h poziom tygodniówki spadnie i będą się musieli ratować zapychaczami, jak na tym show dostaliśmy kolejne starcie Michin vs Piper, które było tylko zapychaczem. Obym się mylił, ale jestem sceptyczny. 
  • Dodaj nową pozycję...