Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

#205 Live (Spoilery, komentarze, dyskusje - temat zbiorczy)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Aries zgarnia najlepszą reakcję na 205. Od razu idzie na Neville'a na WM. Lepszej reprezentacji cruiserów być nie mogło. Czekam! A reszta powinna mieć jakieś wieloosobowe starcie w kickoffie.
https://forum.wrestling.pl/topic/43261-205-live-spoilery-komentarze-dyskusje-temat-zbiorczy/page/8/#findComment-419235

• Odpowiedzi 479
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pavlos

213

• aRo

84

• Kcramsib

29

• TheVillain

19

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Pierwsza walka - Mustafa Ali vs Drew Gulak

Fajny Neckbreaker w wykonaniu Mustafy po wróceniu na ring. Poza tym nic specjalnego.

"The problem is 205. And this place needs to change". - Drew Gulak; 14.03.2017.

Daivari ma rację. Shut up Noam. :twisted:

Druga walka - Rich Swann & Jack Gallagher vs Noam Dar & Ariya Daivari

WOW! Udało im się odegrać. :shock: Kolejny prezent dla Alici. Kiedy oni to skończą. :?

Trzecia walka - o tytuł pretendenta nr. 1 do pasa Cruiserweight Championship: Austin Aries vs Akira Tozawa vs Tony Neese vs T.J. Perkins vs Brian Kendrick

Zwycięzca wiadomy od początku, ale sam skład zwiastował naprawdę dobrą walkę. Cieszę się, że Aries wygrał, bo jego walka z Nevillem może być czymś, co w końcu się wybije w tej dywizji, ale szkoda mi Kendricka. W tej walce naprawdę fajnie go rozpisali jako Heelowego cwaniaka. Perkins zachował się po wyeliminowaniu tak jakby miał zamiar polować na Briana.

ME jedyną, godną uwagi rzeczą.

https://forum.wrestling.pl/topic/43261-205-live-spoilery-komentarze-dyskusje-temat-zbiorczy/page/8/#findComment-419298

Wywiad z Nevillem trochę creepy. Ten wzrok był dosyć niepokojący. :P

Pierwsza walka - T.J. Perkins vs Tony Neese

Niezłe starcie. Mała niespodzianka w postaci wygranej Neese'a. Ciut nieczysto, ale w końcu Heel. Ten rzut na narożnik pod koniec Perkins mógł odczuć.

Gulak próbuje odmienić ten program? Wiem, że nic z tego nie będzie, ale kurde... Kibicuje mu. :twisted:

Druga walka - Johnny BootsNTights vs Akira Tozawa

Zupełnie nie potrzebna była ta "walka".

Kolejny tydzień i znowu punkt dla Kendricka. Japończyk musi się w końcu odgryźć.

Temat lekcji ósmej jak najbardziej prawdziwy. :D

Noam vs Rich za tydzień. Nie mogę się doczekać. :twisted:

Przemowa Austina Ariesa

Po prostu kolejny dialog między nim, a Nevillem. Anglik wyglądał jakby trochę się przejął, gdy Austin powiedział, że nikt go nie lubi. :lol:

Trzecia walka - Neville vs Mustafa Ali

Spoko walka. Neville był oczywiście faworytem, lecz wygrana nie była aż tak łatwa. Mustafa popisał się kilkoma fajnymi akcjami. Podobała mi się końcówka kiedy Neville wykańczając rywala wciąż spoglądał w kierunku Austina. Może ich segment nie powalił, lecz trzymają napięcie między nimi, co akurat mi się podoba.

Dwie walki na niezłym poziomie, więc odcinek na plus.

https://forum.wrestling.pl/topic/43261-205-live-spoilery-komentarze-dyskusje-temat-zbiorczy/page/8/#findComment-419499

Gulak niby coś robi, by naprawić 205. Sugeruję pójść w kierunku drzwi.

Tozawa machnął chyba jakiś rekord w niszczeniu jobberów :D

Polecam zobaczyć highlighty z ME, parę bardzo ładnych akcji. Może bez rewelacji jako całość, ale jest na co rzucić okiem. Mustafa Ali to póki co wygryw z 205. O innych można czasem gadać, że się tu marnują. A tego gościa prawie nikt nie znał przed CWC, więc szczególnie korzysta.

https://forum.wrestling.pl/topic/43261-205-live-spoilery-komentarze-dyskusje-temat-zbiorczy/page/8/#findComment-419506

Publika jest za Tozawą, był blisko zwycięstwa... I znowu Kendrick wygrywa kantem. Ile jeszcze chcą to ciągnąć? Jak go Akira w końcu sklepie, mamy kolejnego no1 contendera.

Końcowe promo w porządku. Szkoda, że pas Cruiserów będzie w Kickoffie.

https://forum.wrestling.pl/topic/43261-205-live-spoilery-komentarze-dyskusje-temat-zbiorczy/page/8/#findComment-419703

Pierwsza walka - Rich Swann vs Ariya Daivari

Za dużą dominację miał Daivari żebym uwierzył w jego wygraną. Pojedynek sam w sobie całkiem niezły.

Powoli staje się jasne to, co właściwie było jasne. Swann leci na Alicię. W zasadzie to mu współczuję. I ciekaw jestem, co sama Fox myśli o swojej roli. :lol:

Gulak w tym nowym wcieleniu bardziej wygląda jak jakiś Jechowy. :twisted:

Druga walka - Brandon Scott vs Mustafa Ali

Jeżeli widzimy w ringu WWE twarz z poza WWE to z reguły jest to squash. Tym razem Mustafa miał drobne problemy. Program z Gulakiem? Nie mogę się doczekać. :roll:

Trzecia walka - Akira Tozawa vs Brian Kendrick

Ponownie Kendrick wygrywa nieczysto i z fartem. Ciągną to, a nie widzę ich w karcie WM'ki nawet w Battle Roya. :roll:

Przemowa Neville'a

Wciąż ubolewam, że trafili na kickoff. Najpierw wydawało się, że obecny champion skopie rywala, a potem austin przejął inicjatywę. Jak dla mnie szczerze niewiadoma, ale wydaje mi się, że Anglik powinien jeszcze potrzymać tytuł.

Ostatnia walka i segment na koniec spoko, więc następny odcinek na plus.

https://forum.wrestling.pl/topic/43261-205-live-spoilery-komentarze-dyskusje-temat-zbiorczy/page/8/#findComment-419724

Warte podkreślenia, ze Oney Lorcan zadebiutował w 205. Jakby nie patrzeć - to też główny roster. Jestem ciekaw, czy zostanie na dłużej. Bo jeśli tak, to niebawem pewnie będzie na liście zwolnionych. Powodem będzie brak pomysłu. Tu też jobbnął. Biff wracaj na stare śmieci. To nie jest miejsce dla Ciebie.

Zawiązuje się tu sporo storylineów. Swann kręci z Foxówną, zawsze jakiś feud o mistrzostwo, Kendrick z Tozawa, oraz, co mnie ciekawi najbardziej, inicjatywa Gulaka - jak na taki mały program, to zawsze coś.

https://forum.wrestling.pl/topic/43261-205-live-spoilery-komentarze-dyskusje-temat-zbiorczy/page/8/#findComment-420250

Tozawa znowu spoko - ruchy, mimika, wreszcie wygrana. Będę mu kibicował, choćbym miał być jedyny.

Dopiero sugerowałem odejście Lorcana, a ten ląduje na 205. Dobry w ringu, z gadką słabo, jobberzy zawsze się przydają - on tu mimo wszystko pasuje.

UK weekly show zapowiedziane... Andrews, zostań tutaj :(

Fajny ME, Aries dalej ściga Neville'a. Ale ich kolejny pojedynek już mnie tak nie grzeje.

https://forum.wrestling.pl/topic/43261-205-live-spoilery-komentarze-dyskusje-temat-zbiorczy/page/8/#findComment-420255

Pierwsze 205 po WM. Nie wiem czemu ale miałem lekką nadzieje że coś się zmieni. Niestety nie :? .

Tyler Bate - gość jest w moim wieku i ma prezentacje na 205 live a ja jeszcze nie poprawiłem fizyki :roll: .

Edytowane przez Johnny Ryper
https://forum.wrestling.pl/topic/43261-205-live-spoilery-komentarze-dyskusje-temat-zbiorczy/page/8/#findComment-420343

Feud z Kendrickiem to coś za co Tozawa powinien dziękować. Dzięki temu właściwie co tydzień coś się z nim dzieje i nie jest jak Gulak, Nese czy Daivari, którzy właściwie tylko walczą. Dzisiaj Japończyk wziął sprytny rewanż i prawdę mówiąc to chciałbym ich widzieć w pre show kolejnego ppv.

Zostawiłbym Lorcana w 205. W NXT nie ma czego on szukać, a tutaj przynajmniej jego umiejętności ringowe by się przydały. Oczywiście najlepszy dla niego byłby powrót na scenę niezależną. Jednak skoro federacja go chce to tutaj by się fajniej pokazywał.

Fajnie że Neville nadal jest na tronie. Mimo, że od czasu powrotu minęło już kilka ładnych miesięcy to nadal świetnie mi się ogląda. Pewnie WWE nie będzie chciało przenieść go wyżej więc jak dla mnie może latać z pasem mistrzowskim nawet rok.

Mustafa Ali vs Austin Aries vs Jack Gallagher vs TJ Perkins - *** i ¾

Bardzo dobra walka wieczoru. Austin Aries gwarantuje sobie rewanż z Nevillem, ale czuje, że zrobią to w walce wieczoru jakiegoś 205 Live. Osobiście kibicowałem Aliemu, który prezentuje się rewelacyjnie i mnie szokuje, bo przed CWC nikt właściwie go nie znał. Gallagher i Perkins to mocne nazwiska, ale ich walka z Nevillem teraz nie miałaby większego sensu.

Chyba jeden z najlepszych odcinków.

https://forum.wrestling.pl/topic/43261-205-live-spoilery-komentarze-dyskusje-temat-zbiorczy/page/8/#findComment-420370

Pierwsza walka - Akira Tozawa vs The Brian Kendrick

Brian pokonany własną bronią. Obrazek wesołego Japońca powoduje bana na pysku. :D Długi okres dominacji Kendricka oraz ominęła ich WrestleMania. Może wraz z dojściem do głosu Azjaty coś się zacznie tu dziać.

Druga walka - Rich Swann vs ONEY LORCAN

Trafienie do głównego rosteru z reguły cieszy, ale nie wiem czy można się cieszyć z bycia częścią 205. :P Lorcan ładnie zaprezentował się w ringu. Jeżeli tu zostanie to niech dadzą mu jakąś osobowość żeby nie był gościem w gaciach.

Swann przyznaje się, że to on kupował prezenty Fox. Co za niespodzianka.

Gulak cały czas próbuje zmienić Mustafę. Ciekawe ile prób mu to zajmie zanim dojdzie do wniosku, że nic nie wskóra. :roll:

Przemowa Neville'a

Jak dla mnie może panować i rządzić w 205 ile chce. Obecnie bardziej wyrazistej postaci tu nie ma.

Trzecia walka - o tytuł pretendenta nr. 1 do pasa Cruiserweight Championship: Jack Gallagher vs T.J. Perkins vs Mustafa Ali vs Austin Aries

Bardzo przyjemne starcie. Cały czas coś się działo głównie za sprawą czwórki niezłych zawodników w ringu. Wygrana Austina nie zaskakuje. Jeżeli rzeczywiście dojdzie do tej walki na 205,a nie jakimś PPV to mogą być tego dobre strony. Moim zdaniem w takim wypadku pojedynek ma szansę być lepszy. Kickoff takiego Payback zaoferowałby jeszcze mniej niż ten na WM'ce. Oczywiście lepiej, by było gdyby trafili do głównej karty chociaż openeru, lecz nie jestem przekonany czy dostaną tam miejsce.

Faktycznie jak na warunki tego programu odcinek ponadprzeciętny.

https://forum.wrestling.pl/topic/43261-205-live-spoilery-komentarze-dyskusje-temat-zbiorczy/page/8/#findComment-420388

• Reputacja:   66

Jak dla mnie może panować i rządzić w 205 ile chce. Obecnie bardziej wyrazistej postaci tu nie ma.

Z całym szacunkiem ale do Ariesa on nawet nie ma podjazdu pod względem charyzmy.

https://forum.wrestling.pl/topic/43261-205-live-spoilery-komentarze-dyskusje-temat-zbiorczy/page/8/#findComment-420413

Tozawa naucza - entertaining, ale niech powoli kończy z Kendrickiem.

Johnny Ocean sprawiał wrażenie, jakby spełniło się jego marzenie. Spoko jobber :D

Perkins jako heel - typowy młodzik, który myśli, że jest lepszy od reszty - pasuje mu to. Za krótko by oceniać, ale może mu ten turn pomóc. Może nie aż tak jak Neville'owi, ale jednak.

https://forum.wrestling.pl/topic/43261-205-live-spoilery-komentarze-dyskusje-temat-zbiorczy/page/8/#findComment-420517

Pierwsza walka - The Brian Kendrick vs Mustafa Ali

Faktycznie jak popatrzeć to Mustafa jeszcze w WWE nie odklepał. :D Tozawa po raz drugi się odgryza. Może i w danych przeciwnikowi lekcjach nie dogoni rywala, bo trwałoby to wieki, ale z całej rywalizacji może wyjść zwycięsko.

Perkins obwinia Austina za zabranie mu spotlightu. Mam nadzieję, że pociągną z głową ten program, bo to dobra okazja żeby T.J. wrócił na pierwszy plan.

Druga walka - Johnny Ocean vs Rich Swann

32 zawodników w 205, a oni muszą dawać jakiegoś gościa z zewnątrz. Zawsze kiedy coś ma się po takiej walce stać. Alicia wierzy, że prezenty są od Szkota i tu taki zonk. Mam nadzieję, że wkrótce to skończą.

Trzecia walka - Jack Gallagher vs T.J. Perkins

Dostali prawie 16 minut i dali jeden z lepszych pojedynków jakie nam zaserwowano w tym programie. T.J. jako pomocnik Neville'a mi nie pasuje. Mogą się wspierać, ale wolę żeby działali bardziej na własną rękę. Z resztą Neville wielokrotnie mówił, że jest tu "królem" i nie potrzebuje nikogo za to Perkins przyznał, że Anglik ma, co do Ariesa rację, ale nic więcej.

Całkiem niezły opener i walka wieczoru. Środek można pominąć.

https://forum.wrestling.pl/topic/43261-205-live-spoilery-komentarze-dyskusje-temat-zbiorczy/page/8/#findComment-420675

Dożyję końca feudu Kendricka z Tozawą?

Feud o Alicię nie dość, że zmarnował czas na wizji, to jeszcze ośmieszył Foxównę. Fatalne: NIKT na tej historii nie zyskał, a ktoś stracił.

Ekhm... "I'm not lying, no highflying"? Rozumiem, o co chodzi w gimmicku Gulaka, ale... Oni chcą dobić 205? Niby na koniec latajec musi zatryumfować, ale całość będzie bolesna w oglądaniu. Znowu źle.

https://forum.wrestling.pl/topic/43261-205-live-spoilery-komentarze-dyskusje-temat-zbiorczy/page/8/#findComment-420825