Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

2004.03.23 Draft WWE. Wasze opinie...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Heya

Dzis na Raw odbyla sie loteria. 6 czlonkow Raw przenioslo sie na Smackdown! a w przeciwna strone udalo sie 6 czlonkow czwartkowej gali.

Tak wyglada lista transferowanych:

Do Raw dolaczyli:

Shelton Benjamin

Nidia

Rhyno

Tajiri

Edge

Paul Heyman

Do SmackDown! dolaczyli:

Rene Dupree

Mark Jindrak

Triple H

RVD

Theodore Long

Spike Dudley

Od razu dodam ze Heyman od razu zrezygnowal :)

Swietna wiadomosc to pojawienie sie Edge'a, ktory od razu na dzien dobry "sprzedal" speara Ericowi.

O wiele bardziej zyskalo Smackdown!. Przeczuwam powrot Stephanie. Nie po to przenosi sie tam HHH. Poza tym RVD bedzie mial szanse na wspaniale walki z takimi zawodnikami jak Eddie Guerrero czy Angle (jesli kontuzja pozwoli mu walczyc)

Jakie sa wasze opinie na ten temat ?

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/432-20040323-draft-wwe-wasze-opinie/

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Cerebral Assassin

2

• RVD

2

• Raven

2

• Sowa

1

Top użytkownicy w tym temacie

Rzeczywiście Smackdown zyskało bardziej pojawienie sie RVD a szczegulnie HHH wniesie

powiew świeżości do tego rosteru szkoda tylko że oprucz tej dwujki reszta wrestlerów

to kolesie z ''dolnej pułki''. Co do RAW dziwi mnie pojawienie sie Sheltona Benjamina

i rozbicie World's Greates Tag Team raczej nie wróze Hassowi i Benjaminowi sukcesów

jako single wrestlerzy chociaż chciałbym sie mylić.....

ten kto nie ma nic do stracenia zawsze wygrywa

4626133034af1da5dd01ee.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/432-20040323-draft-wwe-wasze-opinie/#findComment-4945

No ciekawe ciekawe ... Może sie nieźle dziać nie powiem. Chciałbym zobaczyć 3 Way Dance pomiędzy RVD, Anglem i Eddiem. A z RAW chciałbym zobaczyć walkę Edge vs. Orton. Mam tylko nadzieje że nie zepsują potencjału jakie niesie ze sobą przeniesienie tych zawodników do innych rosterów.
https://forum.wrestling.pl/topic/432-20040323-draft-wwe-wasze-opinie/#findComment-4947

Wszystko fajnie! Ale ja bym wolał, aby przeszło jeszce paru mocnych zawodnoków z Raw do SmackDown!

Quoth the Dr.Qźniak - Nevermore

690213987405c64f51adc3.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/432-20040323-draft-wwe-wasze-opinie/#findComment-4950

Triple H na SmackDown - PRZEWALONE!

:):)::):):)

"Jesteś niebem obserwującym chmury. A wydarzenia, ludzie, sytuacje, to obłoki, które po nim przepływają. Tylko przepływają. Dlatego nie próbuj ich zatrzymać, bo na pewno odpłyną wcześniej, czy później. Gdy przytrafia Ci się coś pięknego albo bolesnego, powinieneś zrobić krok, odstąpić od siebie i popatrzeć z dystansu. Ludzie, których kochasz, to właśnie takie chmury. Są na Twoim niebie dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze"
https://forum.wrestling.pl/topic/432-20040323-draft-wwe-wasze-opinie/#findComment-4952

Triple H na SmackDown = Evolution Padło !

"Jesteś niebem obserwującym chmury. A wydarzenia, ludzie, sytuacje, to obłoki, które po nim przepływają. Tylko przepływają. Dlatego nie próbuj ich zatrzymać, bo na pewno odpłyną wcześniej, czy później. Gdy przytrafia Ci się coś pięknego albo bolesnego, powinieneś zrobić krok, odstąpić od siebie i popatrzeć z dystansu. Ludzie, których kochasz, to właśnie takie chmury. Są na Twoim niebie dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze"
https://forum.wrestling.pl/topic/432-20040323-draft-wwe-wasze-opinie/#findComment-4954

Może jest mało znaczące, ale w rosterze Raw znaduje się A-Train. Ciekwae jest to, że nie było mowy o jego przeniesieniu na loteri podzczas ostatniego Raw. Ciekawe?

Triple H, pewnie zdobędzie teraz pas od Eddiego i potem pędzie go gnębić Undertaker. Wg mnie może być coś w tym stylu...

Quoth the Dr.Qźniak - Nevermore

690213987405c64f51adc3.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/432-20040323-draft-wwe-wasze-opinie/#findComment-4955

• Urządzenie:  Windows

a ja sie zawiodlem na drafcie spodziewalem sie wiekszych zmian najbardziej to mi szkoda rvd bo znow go zasloni HHH i RVD pewnie sie bedzie marnowal i nie zdobedzie world title chociaz bardzo na to zasluguje .Po drugie odszedl Paul Heyman szkoda ale to ewidentnie bylo zagranie pod stephanie Mcmahon bowiem ona wraca i zostanie general manager . Po trzecie rozdzielili World cos tam TAg team (haas Benjamin ) bowiem watpie czy zdzialaja cos osobno benjamin moze uda sie mu ale haas bedzie skazany na walki pewnie z takimi przeciwnikami jak aki czy sakoda i nie zdziwie sie jak spadnie do Velocity lecz wszyskto moze sie zdazyc i moge sie mylic 3 Spike dudley to napewno po to by poszerzyc stajnie cruserow ale cos nie rozumiem tajiri odszedl do raw i co ten cruser bedzie robil na raw nie widze go w single jedynie moze jakis tag ale z kim moze rhyno watpie w kazdym razie nie rozumiem tego kroku wwe co do tajiriego 4 Theodore Long bez komentarza 5 Jindrak Cade no niby przyszlosc ale jakos mi nie podchodza wolalbym widziec na smacku dudley boys

No i to tyle moich przemyslen oczywiscie to jest moje zdanie i kazdy moze sie z nim nie zgadzac :)

https://forum.wrestling.pl/topic/432-20040323-draft-wwe-wasze-opinie/#findComment-4958

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Ja tam nie jestem zawiedziony, chociaż również spodziewałem się większych zmian. WWE jednak nie mogło zrobić zbyt wielkich zmian i jest to zrozumiałe... najbardziej zaskoczył mnie przeskok Triple H. Jeszcze przedwczoraj Batista mówił, że nie planuje się podzielenia Evolution, no ale jak widać jest inaczej. Cóż... teraz tak jak powiedział Raven... zapewne Triple H rozpocznie feud z Eddim Guerrero. Może być ciekawie, chociaż po cichu liczyłem, że po WrestleManii Triple H przejdzie face turn, bo przecież heelem jest od lipca 2002 r. i już trochę się nudzi (bynajmniej mnie). No jak na mój gust HHH jednak powinien przez dłuższy czas odpocząć od tytułów, gdyż ma obowiązki na planie filmowym, a po drugie szansę trzeba dać również innym. Przeskok może wyjść na dobre Robowi Van Damowi i Edge'owi, może ale nie musi... Szkoda tylko, że HHH i RVD znów trafili do jednej grupy... no chyba, że Hunter zmienił się i tym razem nie zniszczy ani RVD, ani nikogo innego... ale mniejsza z tym. Jestem bardzo ciekaw jak będzie wyglądała dywizja tag teamów... APA już nie istnieją z powodu odejścia Rona Simmonsa... a teraz rozpadło się również The World Greatest Tag Team, La Resistance (przynajmniej w konfiguracji Rene Dupree i Rob Conway), Mark Jindrak & Garrison Cade. Już dawno mówiło się, że Rene Dupree ma predyspozycje by być dobrym single wrestlerem więc może teraz WWE chce właśnie go tak zacząć promować. Charlie Haas i Shelton Benjamin również mają przed sobą świetlaną przyszłość jako single wrestlerzy, więc na pewno sobie poradzą (może nawet lepiej, że ich rozdzielono... jeśli na dłużej przylgnęłaby do nich etykietka tag teamu, to później trudno byłoby z nich jako single wrestlerów coś wyciągnąć). Szkoda mi natomiast Jindraka i Cade'a, którzy jako tag team mogli wiele osiągnąc... nie osiagnęli nic. Trochę żałuje też przeprowadzki Tajiriego... na RAW nie ma dywizji cruiserweight więc zapewne wepchnie się go w jakiś tag team, bo wielkich szans na zdobycie dostępnych tam tytułów (Intercontinental, World) nie ma (podobna sytuacja jak w przypadku Matta Hardy). Spike Dudley natomiast będzie miał okazję walczyć z równymi sobie... no chyba, że WWE będzie chciało dalej promować go jako walecznego chudzielca, który wiecznie obrywa ale się nie poddaje. Rhyno... z nim w WWE jest taka dziwna sytuacja, uważam że był to raczej przeskok taktyczny... Rhyno na SmackDown! można powiedzieć wypalił się, na RAW może uda się wepchnąć go w jakiś ciekawszy scenariusz. Przeskoki Nidii oraz Theodora Longa są mi obojętne... nie dało się już nic z nimi zrobić w ich rosterach, więc przeskoczyli, co nie oznacza, że w nowych rosterach będzie dla nich miejsce. Mam nadzieję, że zmiany wyjdą WWE na dobre.

1005187806541accfacb3d6.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/432-20040323-draft-wwe-wasze-opinie/#findComment-4960

A ja mam pytanko 2tygodnie nie zaglądałem na stronki o wrestlingu by nei dowiedzieć się nic o Wrestlemanii dopuki jej nie oglądne :mrgreen: a oto pytanie: co do chole..... stało się z Austinem ?? gdzie się podziałgeneral manager of Raw.... ???

Dziękuje spasiba ........

1872433537428f0b46b98ce.gif

https://forum.wrestling.pl/topic/432-20040323-draft-wwe-wasze-opinie/#findComment-5089

Ha chyba nie wchodziłweś od dawna na stronki o wrestlingu i nie oglądałeś RAW :D

Austin jest od pewnego czasu szeryfem na RAW a General Menagerem jest jedynie

Bishof.

ten kto nie ma nic do stracenia zawsze wygrywa

4626133034af1da5dd01ee.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/432-20040323-draft-wwe-wasze-opinie/#findComment-5099

• Urządzenie:  Android

Wał! Zniszczyli World Greatest Tag Team. Choc teraz benjamin może sie wypromowac, wedlug mnie uda mu sie :mrgreen:
https://forum.wrestling.pl/topic/432-20040323-draft-wwe-wasze-opinie/#findComment-5108