Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV - TLC 2016 (dyskusja, zapowiedź, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE SmackDown!Live PPV - Tables, Ladders & Chairs

4 grudzień 2016

American Airlines Center

Dallas, Texas

http://s5.ifotos.pl/img/20161114T_axaxrxn.jpg

Oficjalny utwór gali:

Karta:

http://s10.ifotos.pl/img/20161115T_anpewea.jpg

WWE World Heavyweight Championship:

Tables, Ladders & Chairs match:

AJ Styles © vs Dean Ambrose

http://s10.ifotos.pl/img/20161122T_anpewae.jpg

Intercontinental Championship:

Ladder match:

The Miz © vs Dolph Ziggler

http://s2.ifotos.pl/img/20161122T_anpespr.jpg

SmackDown! Women's Championship:

Single match:

Becky Lynch © vs Alexa Bliss

http://s10.ifotos.pl/img/20161122T_anpesnh.jpg

Chairs match:

Kalisto vs Baron Corbin

http://s5.ifotos.pl/img/20161121T_anpeses.jpg

No Disqualification match:

Nikki Bella vs Carmella

http://s10.ifotos.pl/img/20161129T_anxrpwq.jpg

SmackDown! Tag Team Championship:

Tag Team match:

Heath Slater & Rhyno © vs Bray Wyatt & Randy Orton

Edytowane przez Pavlos

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PH93

3

• Arkao

3

• aRo

2

• Pavlos

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1 402
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Ruch w temacie adekwatny do potrzeby kolejnego ppv spod szyldu Vince'a :D Nie mam żadnych oczekiwań wobec tej gali, ME o pas powinien być najlepszy, a reszta taka jak zawsze. Niech odbębnią kolejne ppv i czekamy na te od RAW... :lol:

...

• Reputacja:   1

Widzę zainteresowanie galą ogromne, ale co się dziwić jak jebią po 2 na miesiąc :D Żeby tylko ten mały chujek się nie zjawił w main evencie to będzie dobrze. A całe TLC ogólnie powinno być po prostu dobre, #BigMatchAJ w main evencie więc nie ma się co martwić o dobre zakończenie gali.

2036019559a718103ce0a.png

• Reputacja:   6
  • Styl:  Jasny

Z jednej strony część feudów ma już parę miesięcy i prawdopodobnie na TLC będą ich finały. Z drugiej sama podbudowa bezpośrednio do tego PPV trwała właściwie... z dwa tygodnie, więc nie dziwię się małym zainteresowaniem.

• Reputacja:   0

Żeby tylko ten mały chujek się nie zjawił w main evencie to będzie dobrze.

A co tam miałby robić syn Goldberga?

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

Dokładnie, mamy podział na brandy.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Jeszcze nie pisalem tego w newsach, ale czescia umowy Billa z WWE bylo to, ze syn musi pojawić sie na kazdym PPV

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

• Reputacja:   708

RainmakerF7 napisał/a:

Żeby tylko ten mały chujek się nie zjawił w main evencie to będzie dobrze.

:twisted:

Gala za parę godzin, pewnie urwę nockę żeby obejrzeć, bo i tak nie będę mógł zasnąć i poza tym mam urlop - prace sezonowe mają też plusy ;-)

Ostatnio stawiałem kontrowersyjnie na galach i mi się sprawdzało, więc i tu coś pierdolnę :-D

1. No Disqualification match: Nikki Bella vs. Carmella

Nie widzę nic innego jak wygrana Carmelli, a wygra to dzięki tej właśnie o to stypulacji. Nie bez przyczyny jest to No DQ match - Nikki upierdoli po tym jak nagle w szoku dowiemy się, że to Natalia stała za jej atakiem na SSeries i pomoże wygrać lasce, którą posuwa Cass.

2. Chairs match: Baron Corbin vs Kalisto

Tutaj powinno być podobnie - stypulacja powinna pomóc małemu, ale cóż.. nie pomoże. Kalisto jobbnie i zostanie zniszczony przez Barona, który powinien (wg Vince'a, nie fanów...) dostać push.

3. WWE SmackDown Tag Team Championship Match:

Heath Slater & Rhyno © vs. The Wyatt Family (Bray Wyatt & Randy Orton)

Nie widzę dalszego sensu trzymania pasów przez rudego komedianta i jego pulchnego przyjaciela - szopka się kończy, a Wyatt w końcu z pierwszym pasem. Za dużo power na te gwiazdy.

New Wyatts vs American Alpha na RR? ;-)

Oczywiście gdzieś po drodze Randall zdradzi Braya i będzie ich walka na WM, ale o to trzeba się martwić w przyszłym roku dopiero. Swoją drogą w końcu coś creative team zrobił dobrze - zestawić 2 nudziarzy żeby coś się działo - 2 minusy dają plus :-D

4. WWE Intercontinental Championship Ladder Match:

The Miz © vs. Dolph Ziggler

I kolejna walka zaspojlerowana przez wykorzystanie stypulacji - czy to nie jest oczywiste, że Spirit Squad oraz Maryśka przeszkodzą Adolfowi w zdobyciu pasa? Co nie zmienia faktu, że w 90 % przypadków Ladder matche to dobre widowiska i walka powinna być fajna.

5. WWE SmackDown Women's Championship Tables Match:

Becky Lynch © vs. Alexa Bliss

Przewiduję powtórkę walki Sheamusa z Ceną z 2009 czy tam 2010 - gdzie nikt nie dawał szansy Sheamusowi nowicjuszowi na pokonanie J-1000, a tam bum niespodzianka! Tables matche służą do jobbowania mistrzów tak, żeby za dużo nie stracili - Show tracący pas IC przez nieuwagę na rzecz Cody'ego czy wspomniany Cena-Sheamus. Równie duże szanse ma po tygodniówce Becky na obrone, ale stawiam na Alexe.

6. WWE World Championship Tables, Ladders and Chairs Match:

AJ Styles © vs. Dean Ambrose

Niby łatwo powiedzieć, że Aj wygra, ale... właśnie ale. Nie ma żadnych topowych faceów, którzy mogliby iść po pas - Dolph po przegraniu feudu z Mizem? Nie potrafił utrzymać IC i wygrać z Mizem, a na głównego mistrza iść? W sumie wchodzę na WWE.com i mam listę fejsowych zawodników :

- Crews - za krótki,

- Amrbose - ile można,

- Dolph - tak jak napisałem wyżej - ujebał go Miz, promocyjnie to już nie to.

- Swagger - nawet go nie widać,

- Elsworth - ...

- Cena - nieobecny,

- Kalisto - tak jak Crews za krótki (dosłownie :-D )

- Kane - gdzieś się tam boryka na preshowach.. w sumie jako zapychacz mógłby być, ale nikt tego nie chce oglądać,

- Taker - może - w końcu te kłótnie itp. ale Andrzej raczej nie będzie walczyć poza WM.

pozostałe osoby to divy, heelowie albo tag teamy - jak widać AJ nie ma z kim walczyć.. .chyba, że pociągną story z Samim i przejdzie na SD, ale wątpię.

Ambrose jako face ma więcej opcji i myślę, że niespodziewanie jak to ostatnio we wszystkich walkach wieczoru (Samoa Joe, Goldberg :???: ) zaszokują i wygra nie ten co powinien. Tym sposobem Styles może nawet mieć szanse na wygraną w RR matchu ;-) Poza tym Allen jest pokazywany jako osoba, która nie może wygrać z Moxem czysto - a jeśli nie będzie Ellswortha to nikt mu nie pomoże (w sumie jakby był to James może heelturn przejść - jak ktoś myśli, że Dean przejdzie to już w ogóle faceów nie będzie na SD...). Dodatkowo Dean podbije statystyki bycia Championem - Rollins i Reigns mieli pasy więcej razy.

Może i tym razem szalony booking się sprawdzi.

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

-Crews/Hype/Alpha vs Hawkins/Vaudevillains/Ascension- Wspominam o tym, żebyście wiedzieli, że się odbyło ;) Plusy... Hmm... Wygrana AA... I... Niech będzie: przypomniałem sobie, że Viktor nie jest taki zły - szkoda go.

-Wyatt/Orton vs Rhyno/Slater- W sumie to prawie nic z tego nie pamiętam. Odbębnili i tyle. Cieszy zmiana mistrzów. Pierwszy pas Braya - ciężko uwierzyć.

-Nikki vs Carmella- Ha, mówiłem! Mella była bez szans. Ale poza wynikiem: słabiutko, można czuć niedosyt. Kije to za mało, byto ratować. A gaśnica... W sumie spoko, choć miała trochę za duży wpływ na wynik. Przy reszcie, skoro to wielki finisz, to wyglądało mało kreatywnie.

A ogłoszenie o Natalce, konkretniej realizacja tego - masakra :twisted:

-Miz vs Ziggler- I znowu mi się podobało, choć niby rzygam tym zestawieniem. Porządny Ladder Match, praktycznie bez interwencji. To było autentycznie ciekawe. Wygrał ten, co powinien, mimo wszystko.

-Kalisto vs Corbin- Chairs match, Baron... Jednak pasowało. Sam się sobie dziwię, że mi to podeszło. Luchador miał w tym też swój wkład, ładny selling. Deep Six poza ringiem wypadło ślicznie. Ogółem: nie będę do tego wracał, ale nie było źle - chyba mój ulubiony występ Corbina.

-Bliss vs Lynch- Z trójki gimmickowych walk to mi leżało najmniej. Ale nadal spoko. Stoły im trochę przeszkadzały, bo robiły fajną walkę i musiały przerywać akcje, by ich wcześniej nie połamać. Najlepsza była końcówka. Trochę nagła, ot Alexa wykorzystała szybko sytuację. Bez większej podbudowy, za to całkiem przyjemnie. Mimo wszystko zmiana mistrzyni mnie zaskoczyła.

-Styles vs Ambrose- Dobry ME, jak się można było spodziewać. Ciągle się coś działo, parę akcji wyszło kozackich. Drabina na stole komentatorskim + elbow drop. Styles DDT poza ring i bez botcha. W końcu 450 na stół, też poza ringiem - piękne! Problem można mieć jedynie z końcówką. Ellsworth. Sam fakt, że uwalił Deana, nawet sensowny - w końcu ma 3:0 z AJ'em i shota na pas, to wybrał "łatwiejszego" - ale moment wejścia na arenę już na to niekoniecznie wskazywał... Za to jakby nie wszedł, Styles miał chwilę przewagi i może by to sam ugrał. Jak dla mnie nie stracił na tych akcjach.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

• Urządzenie:  iPhone

TT Championship match Heath Slater & Rhyno vs Bray Wyatt & Randy Orton

Walka nie był jakoś zbyt ciekawa, za dużo tu się nie działo. Słaby opener. Sama zmiana posiadaczy pasów to tak zwana #dobra zmiana. No i Wyatt po kilku latach nic nie znaczenia ma pas. I tak jest skazany na jobbowanie w przyszłości Ortonowi. Ale póki co będą się bujać z pasamy gdzieś do Road to Wrestlemania pewnie.

No Dq Match Nikki Bella vs Carmella

Dno. To było żałosne. Bardzo słaba walka. Ja rozumiem, że te walki służą by się móc odlać, ale jednak jakieś zasady powinno się przestrzegać, nawet jeśli to walka bez zasad. Więc czemu w No Dq sędzia stosuje wyliczenie poza ringowe? :? Ale, że to Natalya zaatakowała tę pseudowrestlerke na Survivor Series?! No, serio, ależ niespodzianka :roll: .

Ladder Match for IC Championship match Ma Dolph Ziggler vs The Miz

Genialna walka. Czego oczywiście się spodziewałem, gdyż ta dwójka ma ze sobą bardzo dobrą chemię ringową, a Ladder matche z reguły wychodzą dobrze. Gdybym miał oceniać w systemie gwiazdkowym - Dałbym jakieś 4 i 1/4*, czyli było świetnie, ale myślę, że można było się pokusić o jakieś jeszcze 2 mocniejsze spoty. :P Cieszy zwycięzcą. Obecny run Miza jest bardzo dobry, więc niech trzyma jak najdłużej pas IC. Cieszy też koniec feudu, bo już miało się wrażenie, że jest przedłużany na siłę. Zakończyliśmy ten niezły feud, po świetnej walce, nie ma sensu ciągnąć tego dalej.

Chairs Match Kalisto vs Baron Corbin

Początek był dosyć nudny, jednak z każdą sekundą robiło się coraz lepiej i koniec końców, wyszła całkiem dobra walka. Spodziewałem się kichy, ale panowie wykręcili spoko walkę, którą dało się obejrzeć. Wygrana Corbina była do przewidzenia. Chociaż ja jego nie kupuję.

Tables for Womens Championship match Alexa Bliss vs Becky Lynch

Na początek powiem, że Alexa moim zdaniem jest najlepszym draftpickiem from NXT. Wynik pewnie by mnie zaskoczył, gdybym nie zobaczył wcześniej jakie bukmacherzy dali kursy na Alexe. Niestety popsułem sobie tym zabawę. Sama walka byłka całkiem zjadliwa. Panie dały radę i nie mam do czego się przyczepić. :)

TLC match for WWE World Championship Aj Styles vs Dean Ambrose

Po Ladder Matchu myślałem, że dziś już niczego lepszego nie dostanę, co najwyżej coś na podobnym poziomie, jednak cieszę się, że się pomyliłem, bo ta walka była lepsza. Także genialna. A spot z drabiną na stole. :shock: Jedyne co mi nie pasuje to heel turn Elswortha. :roll: Jak miałbym kogoś tu turnować to byłby to Ex-Moxley, a nie jakiś niepotrzebny jobber. Serio. Nie mam nic do tego Elswortha, ale za dużo go po prostu ostatnio.

Oceniając tę galę mogę powiedzieć, już nie pamiętam, kiedy ostatnio tak dobrze by mi się oglądało PPV od Vince'a. Zostałem mega pozytywnie zaskoczony poziomem gali i mimo, że gala była słabo wypromowana (2 tygodnie na promocję PPV to śmiech na sali), to wyszła bardzo dobrze. Zdaję sobie sprawę, że to głównie przez gimmick matche i bardzo dobrze. :P Cieszy jeszcze zakończenie kilku długich feudów, bo niektóre ciągły się bez końca. Pora na nowe storyline'y.

Edytowane przez HBK Fan

Beauty and the man beast vs The Wyatt Family

Odbębnili to szybko ale to nawet lepiej. Wynik był oczywisty ale mnie zastanawia jedna rzecz... czy rodzinka będzie mistrzami na zasadzie Freebird Rule? Na to wskazywała grafika i ceremonialne oddanie pasa Harperowi przez Ortona. Rodzinka Braya jest lepsza niż kiedykolwiek. Gratulacje dla samego pożeracza za jego pierwszy tytuł w WWE ;)

Nikki Bella vs Carmella

Kiepściutko. Mało kontentu, do tego wygrała ta co w mojej opinii nie powinna wygrywać. I to szokujące ogłoszenie o tym, że Bellaskę zaatakowała Natalya... ale plot twist! Ja cię! :twisted:

Dolph Ziggler vs The Miz

Porządny ladder match. Może nie na najwyższych obrotach ale jednak, pojawiło się parę ciekawych akcji(m.in. slingshot powerbomb na drabinę). Miz jednak broni i jest to mimo wszystko chyba lepsza opcja. Potwierdzają się też przy okazji newsy o tym, że Zigglypuff zdobył pas tylko na chwilę :). Dolph wyszedł na frajera, podpisał nowy kontrakt licząc znów na lepsze dni a koniec końców nic się nie zmieni :)

Kalisto vs Baron Corbin

Zaskakująco dobrze. I Kalisto i Corbin dali coś od siebie. Ciekawe czy polecą kary finansowe za chair shoty w głowę :D. Fajna końcówka, kozackie End of Days na łożę z krzeseł... w sumie tyle.

Becky Lynch vs Alexa Bliss

Muszę częściej słuchać bukmacherów. Mieli racje, Alexa nową mistrzynią. Zmiana prawdopodobnie na dobre, wywiad z Becky po walce sugeruje mi, że powolutku może ona przechodzić na ciemną stronę mocy a Alexa jest lepszą postacią do tego by dzierżyć mistrzostwo. Sam Tables Match mi nie podszedł, w końcówce było już okej, rozkręciły się ale ciut za późno.

AJ Styles vs Dean Ambrose

Chyba przeskoczyli moje oczekiwania. Highlightem walki i tak prawdopodobnie jest dziura na dupie Stylesa ale to co działo się w ringu było zajebiste. Najlepszy TLC Match od czasu debiutu The Shield? Bardzo możliwe. Heel turn Ellswortha kupuje i podoba mi się on. Dobrze przeprowadzony, dobrze, sensownie wytłumaczony(proponuje zahaczyć o Talking Smack, bardzo dobry odcinek). Nakręcili mnie na kolejne SmackDown, które na pewno obejrzę z zaciekawieniem

Najlepsze PPV niebieskich od brand splitu. Nie chce mi się pisać więcej... nie śpię od 24 godzin ;D. Dobranoc Panowie ;)

10-Man Tag – Bieda. Nie zapamiętam nawet jednej akcji, a przyjamniej tyle te kick-offy potrafiły zaoferować. Obijali Chada, udało się zrobić Hot Tag i zakończyć walkę – ambitny booking :wink:

Wyatt Family vs Slater/Rhyno – Po zwycięstwie na Survivor Series, skandalem byłoby, gdyby pasy zostały w posiadaniu komediantów. Orton i Wyatt, to zwyczajnie zbyt duży star power. Dzięki temu, ja nawet kupuje to, że walka była squashem. Bo była. Slater nie zrobił nic, Rhyno machnął Gore Harperowi, ale i tak określam to jako dominacje totalna. Fajna końcówka z odwróceniem uwagi i RKO.

Nikki Bella vs Carmella – Dno. Zero jakiejś historii, zero akcji. Gaśnica bronią siejącą zniszczenie...

Dolph Ziggler vs The Miz – Większość ataków obejmowało drabiny. Nawet te najprostsze. To się chwali, bo dali odczuć różnicę między takim gimmick matchem, a normalną walką – co gwarancją w WWE nie jest. Brakowało może większego spota, co jestem w stanie wybaczyć – bezpiecznie to rozegrali – ale niewielkie emocje już wybaczyć ciężko. Za dużo tego wczołgiwania się na drabinę i heroicznego wbiegnięcia przeciwnika.

Kalisto vs Baron Corbin – Klasyka wrestlingu, gdzie face underdog, robi co może by wygrać z o wiele większym rywalem. Szczerze? Przyjemnie się to oglądało. Może Corbin oferował tylko żmudny brawl, ale tyle jest od niego wymagane. Kalisto za to fruwał aż miło. Kilka udanych akcji zamaskowanego, dobry finish – nie oczekiwałem więcej.

Becky Lynch vs Alexa Bliss – Na pewno lepsze od Nikki i Carmelli, ale na kolana nikogo nie rzuciły. Niby spoko, że przy każdej okazji odwracały stół, zeby przypadkiem w niego nie wpaść, tylko na niewiele nam się to zdało.

AJ Styles vs Dean Ambrose – Sporo spotów, ciągle użycie broni, jak zawsze fenomenalny AJ. Gość przyjmuje te akcje bezbłędnie - spot na krzesła przyjmowany przez kogokolwiek innego, byłby ryzykowny – i powinien zostać mistrzem...na jakieś... zawsze. Nawet przy tak wyraźnej dominacji Deana, to AJa będą głównie doceniać. Szkoda, że gwoździem programu stał się ten nieudacznik, którego motywy heel-turnu... ... nikogo nie interesują. Walka dobra – skradła show, choć poprzeczka nie była wysoko zawieszona.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Pre-show 10man tag Match – ot, poprawna walka z obijaniem Gable i wygraną American Alpha, ku rozgrzaniu publiki. Ocena: ** i 3/4*

SmackDown Tag Team Title Match – Slater jako jobber i Rhyno wyruchany przez nowych mistrzów. Paradoksalnie nikt tu nic nie zyskał – Wyacci zdobyli niepotrzebne im pasy, Rhyno bookowany jak zwykle, Slater bookowany jak zwykle. Przynajmniej publika się nieźle bawiła ;) Ocena: *** i 1/4*

Woman's No DQ Match – Carmella pobawiła się kijem :twisted: Nikki pobawiła się kijem :twisted: Nikki pobawiła się... gaśnicą.... Ocena: ** i 1/4*

IC Title Ladder Match – bez wątpienia była to (póki co) walka gali. Świetny poziom ringowy, booking też, publika ciągle dobra. Panowie nie oszczędzali się, a czysta wygrana Miza oznacza, że Mike dostanie teraz kogoś innego. Pytanie tylko kogo? Speach po walka krótki, ale treściwy. Bray jednak zawalczy na WM? Ocena: **** i 1/4*

Chairs Match – tak, jak nie lubię chairs Matchy, tak ten był słaby. Ocena: ** i 1/4*

SmackDown Woman's Title Tables Match – walka cierpiała na przypadłość „usypiałem po poprzednim sleeperze i miałem ją w dupie”. Zresztą patrząc na poziom to na olanie zasługuje. Plusik za zakończenie w zaskakującym momencie. Nowa mistrzyni? Alexa <3 Ocena: ** i 1/2*

WWE World Title TLC Match – świetna walka, w której wielu pewnie ponarzeka na zakończenie, ale come-on! James pokonał AJ'a ileś razy i wie, że jeśli ma zdobyć WWE World Title to TYLKO w walce z nim. Szczęściu trzeba czasem pomóc – poza tym Dean ostatnio trochę obśmiewał Ellswortha, to ten się zemścił. Ocena: **** i 1/4*

Średnia gali: 3,07

TOP 3 gali:

1. WWE World Title Match (4,25*)

2. WWE IC Title Match (4,25*)

3. WWE SmackDown Tag Title (3,25*)

SHAME 3 gali:

1. Woman's NO DQ Match (2,25*)

2. Chairs Match (2,25*)

3. WWE SmackDown Woman's Title Match (2,5*)

Ranking gal:

1.NXT TakeOver: Back to Brooklyn: 3,38

2.NXT TakeOver: Toronto: 3,35

3.NXT TakeOver: The End of Begining - 3,10

4.RAW: Clash of Champions – 3,09

5.SmackDown: TLC – 3,07

6.Survivor Series – 3,00

7.SummerSlam – 2,96

8.RAW: Hell in a Cell – 2,94

9.SmackDown: No Mercy - 2,84

10.Extreme Rules 2016 - 2,83

-.Battleground 2016 - 2,83

12.Money in the Bank 2016 - 2,76

13.SmackDown: Backlash - 2,71

14.PayBack 2016 - 2,66

15.WrestleMania 32 - 2,5

• Reputacja:   1 402

Małe wyjaśnienie co do końcówki ME. Teraz Styles niech go pokona i niech nareszcie dadzą mu jakiegoś nowego rywala.

...

Małe wyjaśnienie co do końcówki ME. Teraz Styles niech go pokona i niech nareszcie dadzą mu jakiegoś nowego rywala.

Ja to kupuje i mam nadzieję że tak będzie wyglądać jego postać. Nie chce typowego heela. Chcę właśnie kogoś takiego, faceta nie do końca świadomego co się wokół niego dzieje, pozornie dobrego, a jednak robiącego złe rzeczy. W ten sposób jego postać będzie jakaś.