Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - październik 2016

Wrestlerem października zostać powinien/powinna/powinni:  

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem października zostać powinien/powinna/powinni:

• James Ellsworth
      15
    • The Brian Kendrick
      7
    • Dolph Ziggler
      6
    • Charlotte Flair
      12
    • Young Bucks
      3
    • Eddie Edwards
      2
    • Johnny Mundo
      0
    • Kenny Omega
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arkao

3

• maly619

2

• MattDevitto

2

• aRo

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

A kto zaliczył taki skok w hierarchii, ze jako jobber pokonuje mistrza? Don't Hate the Player, Hate the Game. Ja też Ellswortha nie lubię, co nie zmienia faktu, że nawet chwili się nie zastanawiałem, żeby go tu wrzucić. Po reakcji należy się cieszyć, że Charlotte czy Kendrick zgarnęli złoto, bo następnym w pogotowiu gościem był... Bo Dallas. Też nie lubię i też co z tego.

Jaki skok? Typ był jobberem i jest takim samym jobberem, który tylko stał się marionetką w glownym feudzie smackdown. Dużo bardziej akceptuje Bo Dallasa, który faktycznie mial w tym miesiącu kilka waznych jak na niego zwyciestw. W obwodzie były jeszcze takie osoby jak Naomi oraz Cesaro&Sheamus, ktorzy tez zyskali w pazdzierniku.

Nie mogliscie zrezygnowac z miejsca dla kogos z LU lub NJPW, gdzie to ani Mundo ani Kenny nic nie zyskali i dac tutaj Scurlla, który wygral tak wielki turniej na scenie indy?

W ogóle co to za argument, że jobber pokonał mistrza? Równie dobrze mogę odpowiedzieć, czy widziałeś w ogóle te "walki" i co się działo z tą postacią, czy patrzyłeś na wyniki... to takie wsadzanie kitu w stylu dablju :)

Edytowane przez Giero

• Reputacja:   2
  • Styl:  Klasyczny

Głos na Charlotte. Zgarnęła pas ponownie chociaż nikt w to nie wierzył. Co raz bardziej dominuje na czerwonej tygodniówce i chyba jest najbardziej barwną postacią wśród kobiet w WWE.

James Ellsworth - hehe... .

Brian Kendrick także sięgnął po złoto, lecz przez miesiąc dostawał po tyłku, a potem zaczął płakać do nóg rywala. Słaby miesiąc zakończony sukcesem. Liczę, że od tego momentu będzie o wiele lepiej.

Dolph Ziggler to kolejny nowy mistrz, który trzeba powiedzieć dostał całkiem fajny program z Mizem, gdzie jednak to właśnie Mizanin był największą gwiazdą.

Young Bucks w zasadzie w podobnej sytuacji. Wygrali walkę, która dała im pasy.

Johnny Mundo to postać, którą brałem pod uwagę. Zdecydowanie miał sporo do roboty i w końcu dostał tytuł, ale zrobili z niego c**ę, która potrzebuje kolegów żeby pokonać babę. :/

Kenny Omega - zwycięski marsz trwa. Jedyny mistrz z całej stawki, który obronił tytuł. Solidna opcja, zaryzykuje, jednak głos na kogo innego.

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Ciemny

Charlotte Flair (WWE) - All Hail the Queen! Niepokonana w singlowych pojedynkach na PPV, kolejny raz udowodniła swoją wyższość nad Sasha Banks. Historyczny Main Event, historyczne Hell in a Cell, jeden z wielu tytułów, jakie jeszcze przed nią?

Charlotte pokonuje ulubienice publiczności Shashe i to na dodatek w pierwszej kobiecej walce Hell In A Cell, co więcej jej streak na PPV ciągle trwa. Mój głos leci do Charlotte Flair :)

• Reputacja:   1

Jaki skok? Typ był jobberem i jest takim samym jobberem

Ilu innych jobberow na przestrzeni tego roku wygrywało z mistrzem? Jak dla mnie to jest jobberem, który w tym miesiącu był jedną z głównych postaci na SmackDown. Chyba, że patrzyłem na inną tygodniówkę.

Nie mogliscie zrezygnowac z miejsca dla kogos z LU lub NJPW, gdzie to ani Mundo ani Kenny nic nie zyskali i dac tutaj Scurlla, który wygral tak wielki turniej na scenie indy?

Trzymajmy się jakichś zasad. Jak ma być z oglądanych federacji, to nominujemy z oglądanych federacji. Myślałem jedynie nad poszerzenim listy o Europejski wrestling, bo scena angielska coraz mocniej się o to prosi.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Głos na Ellswortha, bo to będzie jedyna okazja, by na niego zagłosować. No ale w sumie to zaliczył największy skok w WWE, można powiedzieć, że od zawsze.

"You're just a boy in a man's world. And I'm a man who loves to play with boys" - Kurt Angle

1x WrestleCircus Sideshow Champion

1575015285565e157eedb15.jpg

• Urządzenie:  iPhone

Mój głos idzie na Charlotte. Wygrała pierwszy kobiecy hell in a cell, a także pierwszy kobiecy main event PPV, zostając tym samym 3 - krotną mistrzynią kobiet. Edytowane przez HBK Fan

hmm, widzę na atti też syndromy "dobrej zmiany" :twisted:

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

To są kurwa jakieś kpiny. Można zamknąć na zawsze to głosowanie, bo nie ma żadnego sensu. Jobber pokonuje typa, który obronil kariere i zdobyl pas IC, nowego mistrza TNA i kilku innych mocnych kandydatów.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

• Reputacja:   1 356
  • Styl:  Ciemny

Po nominacji można się było spodziewać, że niektóre osoby zagłosują na jobbera dla jaj :wink:

...

Brawo! :D :D :D Wygrał mój faworyt! W pełni zasłużona wygrana!

Dostarczył najwięcej rozrywki w tym miesiącu - DEAL WITH IT!

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

To są kurwa jakieś kpiny. Można zamknąć na zawsze to głosowanie, bo nie ma żadnego sensu. Jobber pokonuje typa, który obronil kariere i zdobyl pas IC, nowego mistrza TNA i kilku innych mocnych kandydatów.

Podpisuję się pod tym, że te głosowanie jest bezsensu i jednocześnie idiotyczne. Jednakże szczytem absurdu to ten jobber nie jest, bo jakiś czas temu tytuł wrestlera miesiąca zdobył... uwaga, uwaga... Heyman, bo kurwa stoczył jedną walkę :?

Edytowane przez 8693

Powiedzmy sobie szczerze. Feudy w dzisiejszym WWE są w większości nudne i nie za często ma się okazję z pełnym przekonaniem na kogoś zagłosować. Często też nie wiadomo jakie kryteria powinny być najważniejsze: osobiste odczucie kogoś pod względem rozrywki jaką daje dana postać? Zdobycie przez kogoś tytułu? Coś innego? Ellsworth rzeczywiście rozruszał nieco feud Stylesa z Ambrosem, ale czy rzeczywiście to wystarczyło by zwyciężyć w tym miesiącu? Skłaniałbym się ku Charlotte, która dokonała rzeczy historycznej zdobywając pas w pierwszym HIAC kobiet, ale już sam nie wiem... Edytowane przez TakerFanKrk

Podpisuję się pod tym, że te głosowanie jest bezsensu i jednocześnie idiotyczne. Jednakże szczytem absurdu to ten jobber nie jest, bo jakiś czas temu tytuł wrestlera miesiąca zdobył... uwaga, uwaga... Heyman, bo kurwa stoczył jedną walkę

Jakiś czas temu czyli we wrześniu 2013 :) Jak ten czas szybko leci. Zasada doboru jest taka, że nominowani są ci, którzy zaliczają największy skok w hierarchii. Jako, że zmian mistrzów w październiku doświadczyliśmy trzykrotnie, to czy tego chcemy czy nie Ellsworth zaliczył największy awans, więc zajął 4te miejsce z WWE. Z jobbera bez historii, do gościa z koszulką, własnym hasłem, wplątanego z główny feud na Smackdown. Nie wspominając o tym, że "pokonał" dwukrotnie AJ Stylesa. Klasyczna historia od 0 do bohatera. Like it or hate it, takie są fakty :)

Mnie bardziej smuci, że te kilka lat temu było 2-3 krotnie więcej głosów niż dziś ...