Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - październik 2016

Wrestlerem października zostać powinien/powinna/powinni:  

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem października zostać powinien/powinna/powinni:

• James Ellsworth
      15
    • The Brian Kendrick
      7
    • Dolph Ziggler
      6
    • Charlotte Flair
      12
    • Young Bucks
      3
    • Eddie Edwards
      2
    • Johnny Mundo
      0
    • Kenny Omega
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

Nominowani w tym miesiącu:

James Ellsworth (WWE) - Pokonał mistrza, choć tytułu nie przejął. Lokalny jobber, który stał się wiodącą postacią na SmackDown w minionym miesiącu.

The Brian Kendrick (WWE) - Miał plan i wprowadził go w życie. Gdy tylko Perkins zaczął przejawiać oznaki słabości, Kendrick przejął jego Cruiserweight Title.

Dolph Ziggler (WWE) - Długa była to droga, ale zakończona sukcesem. Dolph postawił karierę na szali i zakończył długi title-run Miza.

Charlotte Flair (WWE) - All Hail the Queen! Niepokonana w singlowych pojedynkach na PPV, kolejny raz udowodniła swoją wyższość nad Sasha Banks. Historyczny Main Event, historyczne Hell in a Cell, jeden z wielu tytułów, jakie jeszcze przed nią?

Eddie Edwards (TNA) - Nikt się nie spodziewał, ze po udanej obronie na Bound for Glory, Lashley tak szybko straci pas. Tym bardziej, ze nowym mistrzem okazał się Amerykański Wilk.

Young Bucks (RoH) - By uniknąć spoilerów, Ladder War zostało pominięte w zeszłym miesiącu. W październiku nadrabiamy zaległości. Young Bucks, po emocjonującym pojedynku, pokonali ówczesnych mistrzów Addiction i Machine Guns. Too Sweet?

Johnny Mundo (LU) - Kolejny pretendent do wrestlera miesiąca, który w październiku może się pochwalić złotą zdobyczą. Johnny stał się jednocześnie pretendentem do głównego tytułu Lucha Underground.

Kenny Omega (NJPW) - Pomimo wygrania G1 Climaxa 26 Kenny musiał bronić title shota. Wyszedł zwycięsko ze starcia z Hirooki Goto na King Of Pro-Wrestling i już oficjalnie będzie walczył w main evencie Wrestle Kingdom 11 w Tokyo Dome z Okadą o pas IWGP Heavyweight.

Edytowane przez Maxi4

1575893877482df76acc17a.jpg

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arkao

3

• maly619

2

• MattDevitto

2

• aRo

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

James Ellsworth (WWE) - Pokonał mistrza, choć tytułu nie przejął. Lokalny jobber, który stał się wiodącą postacią na SmackDown w minionym miesiącu.

Serio kurwa? Serio? Rozumiem akceptowanie typa, ale wrestler miesiąca?

Głos na zigglera

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

• Styl:  Klasyczny

Ciężki wybór... postawiłbym na Charlotte, ale ludzie... po walce tak mocno na chama wrzuconą w Main Event PPV - nie.

Ellsworth? Kendrick? Ziggler? Może Eddie? Bucksów i Kenny'ego odrzucam, bo to tylko jeden match, wolę docenić tych, którzy rzeczywiście pracowali cały miesiąc - NJPW - macie mój głos za rok w sierpniu :twisted:

Serio kurwa? x2. Przecież tego się nie da oglądać. Jebnięci amerykanie mają dziwne jazdy. Jak nie jakieś tandetne batmany to jakiś james.

Głos na Kendricka. Od bycia gimmickową ciotą w 2009 r. do mistrza + przyjemnie się go ogląda.

Edytowane przez 8693

• Reputacja:   37
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Zagłosowałbym tradycyjnie na Kenny'ego Omegę i jego marsz po IWGP Heavyweight Championship, ale najbardziej z październikowych triumfów ucieszyłem się z tego w wykonaniu The Briana Kendricka. Doświadczenie robi swoje :) Edytowane przez Michcio

Redaktor Roku 2015

One Half of Wrestling Polska User of the Year Tag Team Champions 2017 :)

A ja zagłosuję na Zigglera, może początkowo program z Mizem przynudzał ale wycisnęli z tego absolutne maksimum i na No Marcy panowie opowiedzieli niesamowitą historię.

1807567559522728e3a44bf.jpg

• Reputacja:   70

The Brian Kendrick to dość ciekawa postać, którą miło się ogląda więc głos leci na niego. Super, że jest mistrzem CWC. :) Edytowane przez MissApril

2025collage.png

Mam nadzieję, że wygra Ziggler. Ale nie mogę nie wykorzystać jedynej w życiu okazji na głos na Ellswortha :twisted:

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

• Reputacja:   1 356

Z braku laku Charlotte :wink: Ellswortha pomijam milczeniem...

...

• Reputacja:   375

Głos na Jabłecznikową, która powoli staje się takim Johnem Ceną kobiecej dywizji, a niezły występ w HIAC i przejęcie (ponowne) pasa, czego mało kto się spodziewał - tylko ugruntowuje jej pozycję, jako dominatorki.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Cóż, głos dla jedynej (obok Hardasów w TNA) w tym miesiącu osoby, która sprawiła, że faktycznie chciało mi się odpalać którąś z tygodniówek. Oraz posiadacza najgorszej koszulki ever ;) Mr Ellsworth, hi. :D Zresztą co to za konkurencja... Ziggler był silny jedynie siłą Miza. Kendricka, jak i całą dywizję, ludzie zlali. Edwards to mistrz z przypadku, Omega i Charlotte zaś jedynie ugruntowali swoją pozycję, ciężko tu mówić o progresie. O reszcie zaś nie ma nawet co gadać... Edytowane przez Kcramsib

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

Serio kurwa? Serio? Rozumiem akceptowanie typa, ale wrestler miesiąca?

A kto zaliczył taki skok w hierarchii, ze jako jobber pokonuje mistrza? Don't Hate the Player, Hate the Game. Ja też Ellswortha nie lubię, co nie zmienia faktu, że nawet chwili się nie zastanawiałem, żeby go tu wrzucić. Po reakcji należy się cieszyć, że Charlotte czy Kendrick zgarnęli złoto, bo następnym w pogotowiu gościem był... Bo Dallas. Też nie lubię i też co z tego.

Głos na Charlotte. Wygrywając z Sashą spodobała mi się jak nigdy.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Z jakiej paki Omega jest a Okada, który nie tylko obronił pas IWGP ale miał też kandydata do walki roku został ominięty? I jeszcze ten Ellsworth wtf :D

Głos na Bucksów, jeśli zwrócimy uwagę na to że BOLA wyszła właśnie w październiku. Tam mieli 2 kapitalne walki, do tego dochodzi wspomniany Ladder War i również z dwie świetne walki w ringu NJPW. No i są obecnie mistrzami tag teamowymi w ROH, PWG i NJPW, do tego dostali 5 stara i 4.75 stara od wujka Meltzera, więc głos idzie na nich.

2036019559a718103ce0a.png

A kto zaliczył taki skok w hierarchii, ze jako jobber pokonuje mistrza? Don't Hate the Player, Hate the Game. Ja też Ellswortha nie lubię, co nie zmienia faktu, że nawet chwili się nie zastanawiałem, żeby go tu wrzucić. Po reakcji należy się cieszyć, że Charlotte czy Kendrick zgarnęli złoto, bo następnym w pogotowiu gościem był... Bo Dallas. Też nie lubię i też co z tego.

Jaki skok? Typ był jobberem i jest takim samym jobberem, który tylko stał się marionetką w glownym feudzie smackdown. Dużo bardziej akceptuje Bo Dallasa, który faktycznie mial w tym miesiącu kilka waznych jak na niego zwyciestw. W obwodzie były jeszcze takie osoby jak Naomi oraz Cesaro&Sheamus, ktorzy tez zyskali w pazdzierniku.

Nie mogliscie zrezygnowac z miejsca dla kogos z LU lub NJPW, gdzie to ani Mundo ani Kenny nic nie zyskali i dac tutaj Scurlla, który wygral tak wielki turniej na scenie indy?

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Eddie Edwards (TNA) - Nikt się nie spodziewał, ze po udanej obronie na Bound for Glory, Lashley tak szybko straci pas. Tym bardziej, ze nowym mistrzem okazał się Amerykański Wilk.

Wielkie zaskoczenie + wielki skok (?) w hierarchii więc głos na Eddiego.

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg