Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Polskie druzyny w europejskich pucharach

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Wiśle gratuluję awansu i życze wyjścia z fazy grupowej, choc nie będzie łatwo.

Natomiast na moich grajków z Legii szkoda słów... nie zabrakło szczęscia, tylko wszystkiego: umiejętności, zaangażowania, atmosfery w drużynie i miliona innych rzeczy.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luk

8

• Juppozo

8

• Streetovs

7

• Lil Abyss

6

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Nie pamietam juz dokladnie kto sie tak wypowiedzial tu cytuje "dwoch brazylijczykow w skladzie to duzo, trzech to juz przesyt" lub jakos tak bo dokladnie nie pamietam.Moim zdaniem jest to bardzo dobre stwierdzenie, Legia zdobyla mistrzostwo wlasnie dzieki brazylijczykom, poszli niepotrzebnie za ciosem i teraz "Pogoń II" bo tak ich trzeba nazwac nie prezetuje nic.Troche mi ich szkoda bo trenera maja bardzo dobrego i nie rozumiem tej ich polityki kadrowej.A zreszta co ja pisze przeciez ja widzewiak :twisted:

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

Bonkol: Poczytaj wczesniejsze posty a dowiesz się, że niektórzy myslą, że cały ten awans to zasługa Okuki :)

53541565549537ccb6a05f.jpg

A niektorzy nie znaja sie na trenerce :grin:

Luk to ze nie kibicuje Wisle to nie znaczy ze nie moge sie na jej temat wypowiadac,a po 2 to zycze jej dobrze w europejskich pucharach,a o tym jest temat.

Co do losowania druzyny srednie ale na obecne polskie realia poprostu za silne :grin:

Trzeba bedzie walczyc zeby sie nieskompromitowac jak Amica.

Feyenoord poza zasiegiem,Basel moze remis lub fartowne zwyciestwo jesli Wisla bedzie grala u siebie,Nancy to czolowka Francji obecnie ale mysle ze remis jest mozliwy i Blackbern najslabszy z tych rywali i spokojnie w zasiegu Wisly.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Blackbern najslabszy z tych rywali i spokojnie w zasiegu Wisly.

Nie wiem, na czym opierasz swoje sądy, ale jest to drużyna z górnej połowy tabeli Premiership, a to o czymś świadczy...

117380471846b21e8779201.gif

Nie wiem, na czym opierasz swoje sądy, ale jest to drużyna z górnej połowy tabeli Premiership, a to o czymś świadczy...

Wiem ze Premiership poziomem lepsza od Francuskiej,Holenderskiej a tym bardziej od Szwajcarskiej. Ale Nancy,Feyenoord,Basel to raz czolowka tamtych lig dwa ostatnimi czasy te druzyny dalej zachodza w pucharach niz Blackburn ktory zadko w nich wystepuje a trzy ciekawsze sklady w porownaniu z Blackburn ktory jak zawsze ma jedna gwiazde w skladzie i na niej glownie opiera swoj atak w obecnych czasach Nonda jest tym zawodnikiem. Ale to pilka wiec wszystko mozliwe moze to wlasnie Blackburn wszystkich wykosi :wink:

Uważam że Blackburn to wielka niewiadoma tej grupy. Czemu? Bo kilka(dziesiąt :))lat temu, kiedy Legia grała w grupowej fazie LM (boże jak to dawno), Blackburn był faworytem i nic nie pokazał. Teraz też może nic nie pokazać, a może być wręcz odwrotnie. Tak czy siak, Wisła popłynie.

Jupiter to było 11 lat temu, więc raczej kilka niż kilkadziesiąt ;). W każdym razie nie można porównywać tamtego Blackburn z obecnym. W piłce rok to dużo, a co dopiero 11. Dla przykładu, kiedyś zespoły z Afryki były w MŚ chłopcami do bicia, a teraz są równorzędnymi rywalami. Tak więc ja bym tego Blackburn nie lekceważył ;).

Ja nie powiedziałem że lekceważę Blackburn! Bron mnie Panie Boże! Chodzi mi tylko o to, że tak jak 11 lat temu, tak jak i teraz Blackburn może zszokować swoją grą. Albo na plus, albo na minus (tak jak wtedy). Blackburn nigdy nic nie zdziałał w europejskich pucharach, ale systematycznie gra w anglii z największymi klubami swiata, dlatego uważam, że to doskonałe przygotowanie przed meczami z takimi słabiakami (w ich oczach) jak Wisła. A co będzie na boisku to się okaże

Ja nie napisałem, że Ty lekceważysz ;). Blackburn zajmuje obecnie dziewiąte miejsce w Premiership, a więc to ligowy średniak. Życzę Wiślakom jak najlepiej, ale na nie sądzę żeby Anglicy zaskoczyli negatywnie. Poza tym dziejsza Wisła jest dużo gorsza od tamtej Legii, ale tak jak napisałeś - okaże się na boisku.

O tym jaki będzie wynik Wisły przekonamy się w czwartek, ale po tym jak Wisła zdemolowała Odre jak Umaga swoich przeciwników lub DX Vinca to licze na to że Wisła będzie walczyć i Anglicy nie będą mieć łatwej przeprawy.

Pozatym na forum Wisły przeważają opinie że na 100 lecie trafili się im świetni przeciwnicy. Wszyscy kibice wiedza że Wisła jest za słaba żeby odegrać jakąś role w UEFA ale cieszą się z losowania bo jak Cupiał się zdenerwuje to więcej takich zespołów pod wawelem nie zobaczymy.

czy Eugen mógłby przejsc hell turn

Po pierwszej połowie jestem bardzo zadowolony z gry Wisły. Zdecydowanie mamy przewagę w tym meczu. Szkoda tylko trochę, że niektóre piłki nie dochodzą do Jakuba Błaszczykowskiego który dzisiaj się świetnie ustawia w polu karnym. Mam nadzieję, że nie oddamy drugiej połowy i strzelimy może jeszcze bramke :).

20726886454675b1540758e.jpg

no i 1:2 w przedostatniej minucie :???: Kurde a pierwsza polowa super w wykonaniu Wisly

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

Obrona tak dala dpy w koncowce ze szkoda nawet komentowac.

• Urządzenie:  Windows

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 046 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Chyba ktoś tu chce wbić na RR
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #93 - Beach Break 2025 - Dzień 2 Data: 14.05.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Hoffman Estates, Illinois, USA Arena: NOW Arena Format: Taped Data emisji: 17.05.2025 Platforma: TNT Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #293 - Beach Break 2025 - Dzień 1 Data: 14.05.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Hoffman Estates, Illinois, USA Arena: NOW Arena Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Ian Riccaboni, Taz & Don Callis Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Jeffrey Nero
      Jak dla mnie Perez to trochę nowa AJ Lee mała ładna dobra w ringu po heel turnie rozwinęła się na mikrofonie. Total package. Powinna z buta wejść do MR mogłaby nawet zgarnąć od razu pas jak kiedyś Paige. Za dużo dobrych lasek w NXT. Robią tam dobre programy siedzą nie które po 3 lata a potem po awansie brak pomysłów bo wszystko już przerobione w NXT. Jesteś dobry awans a nie pas kilkukrotnie.
    • Bastian
      Zgadzam się z Tobą. Wolę nieco za krótki pobyt w NXT niż kiszenie się tam. Impet Perez w głównym rosterze i tak już nieco wyhamował. Była ostatnia wyeliminowaną w RR, weszła do EC, a potem cisza, ucięty feud z Bayley i jobbowanie w NXT. Teraz jakoś to odbudowują. Lepsze to niż walki o North American Title.
  • Dodaj nową pozycję...