Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Federacja TBWM by_Presley gale

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1 gala tej federacji w Chicago

[shadow=red]Rob van Dam vs Chris Jericho[/shadow]

Walka od samego początku była ciekawa najpierw Rob van Dam wyprowadził Right Toe Kick, Right American Jab. Chris nieco otłumaniony odpowiada Left American Jab i Dropkick.

Rob van Dam schodzi z ringu, przynosi krzesło i okłada nim Chrisa, puźniej wykonuje suplex. Jericho ledwo co wstaje, wtedy Rob wykonuje Powerbomb i Monkey Toss.

Na ring wchodzi Rhyno, który atakuje RVD, wchodzi na narożnik i wykonuje Diving Elbow.

Jericho kopie Van Dama, podnosi go i zakłada Back Pin. 1..2...Rob van Dam się uwalnia choć nie ma już prawie sił do walki. Publiczność skanduje Rhyno, który wnosi na ring stół, rokłada go kładzie na nim RVD i z narożnika wykonuje Diving Elbow. Van Dam zchodzi ze stołu gdy Rhyno już skacze. Najpierw RVD atakuje Jericho Left Toe Kick, Arm Breaker. Bieże Rhyno sadza go na narożnik i serią Slap'ów zwala go z narożnika. Rob wykonuje swój specyficzny gest, podczas któego wszsysy skandują RVD. Robi Suplex Jericho a puźniej pinfail 1...2...3 Rob wygrywa 1 walke w tej gali.

[shadow=blue]Haku vs Justin Credible[/shadow]

W końcówce walki Haku wyknuje swój Haku splash i Dragon kick po czym Credible pada. Haku wykonuje pinfail, z którego przeciwnik sie już nie uwalnia

[shadow=orange]Shark Boy vs Sting[/shadow]

Shark Boy przez całą walkę przegrywał, w 6 minucie Sting wykonuje Leg Drop i Right Toe Kick. Puźniej wyrzuca Shark'a za ring i sam wykonuje Diving Elbow. Sting wrzuca na ring Shark Boy i odlicza pina 1...2...3 wygrywa walke.

[shadow=green]John Cena vs Raven[/shadow]

Walka mniej ciekawa niż inne w tej gali już w 2 minucie po Rope Break na Ravenie. Cena atakuje Powerbomb, Raven ucieka z ringu. Cena zchodzi z ringu bieże krzesło i biegnie w strone Ravena, który Dropkickiem przewala Cene, puźniej Right Slap i Pedigree. Cena z zakrwawioną głową nie wie co się dzieje, kiedy Raven zakłada Back pin 1...2...3. Wygrywa walke

Edytowane przez Presley
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Presley

3

• sportsmen

1

• Elliott

1

• maro

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Każda walka będzie w oddzielnym poście? ;)

117380471846b21e8779201.gif

musze z przykroscią przyznac ze gala mnie nie zaciekawiła .zobaczymy za jakis czas ;)pozdro

4767434946cdf3126eccd.png

No niestety gala jest słaba... Poza tym John Cena z Powerbombem a Raven z Pedigree? no coś jest nie tak... popracuj nad tym a będzie lepiej!
THE CHAMP IS HERE!!!

1275531655466bdfa0e2345.jpg

Match:

Jeff Hardy vs Triple H

W walce dominował Jeff Hardy, Triple nie współpracował z przeciwnikiem. Na koniec walki Jeff wykonał Five-Star Splash, po którym Triple H przynosi na ring krzesło i zdziela nim Jeffa. Puźniej wykonuje Pedigree, na ring wbiega Kurt Angel, który atakuje Triple H krzesłem. Puźniej rozkłada stół, kładzie na nim Triple H i wykonuje Haku Splash, bieże mikrofon i krzyczy "dajcie mi wiecej przeciwników". Po czym wchodzi na ring Austin, który masakrujre Angela i Jeffa Hardy, obaj uciekają z ringu, a Angel krzyczy że jeszcze się policzy z Austinem. Triple H wstaje o własnych siłach i przybija piątke Austinowi poczym razem schodzą z ringu, jako wygrani.

1 walka o pas mistrzowski tej federacji

Kane vs Sting vs Hulk Hogan

Obaj patrzą sobie w oczy po czym Kane wykonuje Right American Jab, po którym Sting nawet nie drgnie. Puźniej znów i po raz 3. Wkońcu Sting żuca Kanem o narożnik bieze rozbieg i na niego skacze. Hulk Hogan włancza się do walki podnosi Kane i żuca za ring, Toe Kickiem zwala z ringu tak że Stinga, po czym sam zchodzi i wykonuje na Kane Clothesline from hell, Suplex. Sting bieże krzesło wchodzi z nim na ring i woła Hogana, gdy on wchodzi na ring żuca w neigo krzesłem i kopie w kolano, Hogan klęczy, a Sting się przerażliwie śmieje, wykonuje super kick, poczym pin 1...2...Kane skacze na Stinga, odbija go od lin i przewala slapem. Hogan serią Suplexów niszczy Kane i zrzuca go z ringu, obija jego głowe o schodki a puźniej narożnik, Sting podchodzi do Hogana i wykonuje Full Nelson Slam, Hogan łapie się za kręgosłóp a Sting kopie leżącego Kane :twisted: . Sting kładzie na norożnik Kane i szykuje Whippersnapper ale Hogan kopie go w tył głowyi zadaje mocny cios ręką w żebra poczym zakłada Back Pin 1...2...Sting uwalnia się wstaje i German Suplex powala Hulka, poczym Kane wykręca rękę Stinga i podnosi go do góry poczym mówi "Ja jestem mistrzem tej federacji" i żuca go o barjerki. Stinga kończy to walke zniesiony na noszach. Hulk Hogan walzy z Kane, Kane atakuje Suplexem i koczy to Somer Drop na nieprzytomnym Hoganem, poczym go pinuje. Wchodzi na narożnik i wymachuje pasem krzycząc "Ja jestem mistrzem nie Hogan ani Sting"

Match:

Sting vs Kane

Sting zarządał rewanżu na Kane o pas. Mistrz federacji się zgodził, twierdząc że Sting nie ma szans na wygraną. Walka rozpoczyna się wybuhem fajerwerek i migajacymi swiatłami

Koncówka: Kane jest zdeklasowany przez Stinga przez całe 13 minut walki. Kane chce wykoncał Shin Breaker ale Sting Right Karate Kick go osłabia, Sting ma największy draw w całej federacji. Promotor Kane sygnalizuje Stretched swojego zawodnika. Ale Sting w kocowych momentach walki wykonuje Monkey Toss i Back Pin. Sting cieszy sie jak małe dziecko ze zdobycia pasa, jednym z niezadowolonych po tej walce jest Triple H, który bieże mikrofon i mówi "Che twojej krwi Sting" co oznacza ze chce sie z nim jak najszybciej zmierzyc

:wink:

[shadow=darkred]Triple H vs Kurt Angle[/shadow]

Walka pokazywana na Eurosporcie. Sala wypełniona po brzegi, zawodników spuszczają na linach na ring, i zamykają klatkę.

Dochodzi do zwarcia po którtkim czasie patrzenia się na siebie, najpierw American Jab ze strony Triple H a puźniej Knee to Face, po czym odbija Kurta od klatki, następnie podnosi go za głowę a on odpowiada Dragon Kick i Olympic Slam. Triple leży na ziemi Kurt wchodzi na narożnik i wykonuje Dropkick prosto w twarz przeciwnika, po czym podnosi go za włosy i powtarza Olympic Slam. Triple łapie go za noge gdy on chce go skopać i kopie w twarz, wstaje i robi Pedigree, Left American Jab. Odpycha go o linki ale rozpędzony Kurt kontruje Slapem. Poczym chce wykonać AnglePlex ale przeciwnik kontruje, najpierw Pedigree a puźniej uderza jego głowo o narożnik po czym Kurt jest tak otumaniony że Triple robi pin 1…2…3.

[shadow=blue]Wolfie-D vs Chris Benoit[/shadow]

Walka na otwartym ringu.

Walka rozpoczyna się klasycznie Referee position. Po 7 minutach walki mocne krwawienie Wolfie-D poczym na ring wbiega Sabu i Scott Vick. Obaj atakują Chrisa Benoita Sabu wykonuje Arabian Facebuster a Scott Missile Drop Kick i Reverse Flying Elbow. Poczym na ring wbiega Sting wykonuje Scorpion Death Drop na Sabu, puźniej Suplex i na końcu wyjmuje kastet i masakruje twarz Sabu, Scott Missile atakuje Stinga ale ona udeża go łokciem w głowę po czym wykonuje Toe Kick na Wolfie-D i Stinger Splash.

Sabu wstaje ale Sting robi Bulldog. Sabu powraca do walki z krzesłem które łamie na karku Stinga, poczym bieże kajdanki i przukówa do lin Chria Benoita, poczym wszyscy go masakrują, Wolfie przynosi gitare i rozbija ją na głowie Benoita. Sting wstaje i chce dobże zakończyć tą walke odpycha sabu od linek i robi : Big Boot to Face poczym Wolfie i Scott sami schodzą z ringu, na który wbiega Test robi DDT, Sting odpowiada Scorpion Death Drop, ale Test znów naciera i powala Stinga, puźniej wykonuje Boston Crab aż Sting się podaje, Test zrywa mu pas mistrzowski i rwie go na dwie części po czym rzuca jedno na publicznośc a drugo w stronę komentatorów. I tak konczymy dzisiejsze widowisko Sabu odkówa przeciwnika z kajdanek i wyrzuca go za rong Wolfie, Scott i Test schodzą z ringu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Bastian
      Survivor Series Elimination Tag Team Match z udziałem low cardu i mid cardu, ale aż człowiek zatęsknil za tymi walkami na SS.  Kula się ten Last Time Is Now Tournament, ale to trochę czekanie aż Gunther wreszcie to wygra. Chyba, że jednak rywalem będzie Uso i to na Cenie przejdzie ten wyczekiwany heel turn. Nie ma to jak jednym ruchem zakopać dwie mistrzynie. Jeśli tak ma wyglądać początek drugiego runu Chelsea Green z US Title to jestem ciekaw, co WWE ugotuje na koniec. Jade Cargill i
    • VictorV2
      Feudy nie muszą trwać długo, jeśli mają sens. In today's episode of "Hey, booking pro wrestling show doesn't take a rocket scientist": Mamy ta nieszczęsną WMnie, po której Orton zaatakował Cenę. Ciągniemy storyline podobnie jak było, bo sam ten okres, podobnie jak okres z Punk'iem w izolacji nie był zły. Jedyna zmiana, Rock jest aktywny i (O ZGROZO TO TAKIE NIEHUMANITARNE) pojawia się raz na miesiąc, w stylu - po Backlash, jest gdzieś na backstage'u i rozmawia z Hunter'em: Hmmm...Randy
    • GGGGG9707
      Tak, zgadzam się z tym. Heel run wyszedł kiepsko, Rock i Scott na wielki minus w tym wszystkim i tylko zepsuli. Feudy były na szybko bez odpowiedniej podbudowy a face turn pełna zgoda jeden z najgorszych w historii. Ale to wpisuje się w ostatnie miesiące w WWE gdzie to dotyczy wszystkich feudów. Gdyby pożegnalny rok był 3 lata temu to by to inaczej wyglądało. Jednak dużo się wokół Ceny kręciło i nie zrobili z niego to co z Kurtem Angle który nic nie mógł wygrać. Cena zaczynał rok jako ktoś
    • Kaczy316
      Nagrywane SD, ale obejrzeć nie zaszkodzi, może będzie ciekawie, zobaczymy!   Poza wywiadem z Knightem to gale rozpoczynamy od Jey Uso vs Rusev w ramach turnieju The Last Time Is Now! Szkoda, że natknąłem się na spoilery i wiem kto wygra, ale chętnie zobaczę pojedynek! Około 10,5 minuty walki w TV, reklamy nie wiem ile trwały, bo taki urok nagrywanego odcinka, ale bardzo fajny pojedynek nie da się ukryć, Panowie dali z siebie bardzo dużo, przyjemnie się to oglądało, a Jey przechodzi dal
    • VictorV2
      //Postaram się pamiętać - mieliśmy również sekcje dla Social Media, czasami niektóre rzeczy działy się tam, albo pojawiały się istotniejsze materiały. W miarę możliwości będę dodawał je dla kontekstu przed show. Mam nadzieję że nie pominę czegoś ważnego     Show rozpoczęło się na parkingu, gdzie z auta wysiadał Raze. Zanim jednak mógł gdzieś pójść, stanął przed nim Chad Gable. Raze zdecydowanie wydawał się poirytowany   Raze: Ohhhh czy możesz już zostawić mnie w spoko
  • Dodaj nową pozycję...