Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA

Hardy-Brother

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

TNA Impact Wrestling Salt Lake City Vivint Smart Home Arena

http://i57.tinypic.com/2ep5b13.png

Jesteśmy już na kolejnym epizodzie TNA Impact Wrestling. Za nami, już Bound For Glory

i czas zacząć nową drogę. Oddajemy głos dzisiejszym naszym komentatorom.

DAngelo_Dinero5_cutout_by_Crank.jpgJosh_Mathews_cut_by_Danger_Liam.jpg

Josh Mathews: W ostatnią niedzielę mieliśmy przyjemność, zobaczyć dwunastą edycje Bound For Glory 2016! A dzisiejszy Impact Wrestling gości w Salt Lake City Vivint Smart Home Arenie. A witają was ze stolika komentatorskiego Josh Mathews.

D'Angelo Dinero: Oraz D'Angelo Dinero!

Josh Mathews: Przejdźmy może, co się działo na ostatniej gali ppv w niedzielę. Wspomnę, że Lashley zdołał obronić tytuł TNA Heavyweight Championship w starciu ze Ethanem Carterem.

D'Angelo Dinero: Tak obronił tytuł TNA Heavyweight Championship. Co pokazuje, że Destroyed Lashley to jest dobry mistrz. Mimo, że fani go tak naprawdę nie lubią.

Josh Mathews: Trzeba też wspomnieć, że Matt Hardy oraz Brother Nero Jeff Hardy są nowymi mistrzami Tag Team.

D'Angelo Dinero: Zrobili to w imponujący sposób pokonując obecnych mistrzów Tag Team The Decay. Ciekawe, jakie będą ich dalsze posunięcia.

Josh Mathews: My już oddajemy głos Billyemu Corganowi, który otwiera dzisiejszy Impact Wrestling.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Billy Corgan stoi, już w środku ringu pozdrawiając fanów. Publiczność chantuje ''TNA....TNA'' Oddajemy mu głos.

Billy Corgan: TNA Impact Wrestling, jak dobrze was widzieć (Cheer). Za nami już jest dwunasta edycja Bound For Glory 2016. Total Non Action można powiedzieć, że ciągle się rozwija. Ostatni kryzys, który dopadł tą federacją był jedynie spowodowane egoizmem Dixie Carter (Buczenie Fanów) Nawet łaskawie nie raczyła się tu pojawić. To tylko pokazuje, że Pro Wrestling ma w dupie. Ona chciała tylko oskubać TNA z resztki pieniędzy. Ego ją też zgubiło pycha i pewnie do tego dochodzi sława. Skończyły się tu rządy Dixie Carter. Od dzisiaj to, ja będę Chairmanem TNA (Fani Skandują Billy Billy!) Obiecuje wam, że odbuduje tą federację. Pokaże wam, że TNA też potrafi być ciekawe. Będę chciał stawić czoło problemowi tej federacji. Skończyła się pewna Era. Dixie Carter, już nigdy tutaj się nie pojawi. Nadszedł czas i Era Billy'ego Corgan'a (Cheer)

Billy miał już wychodzić z ringu ale, ktoś mu na to nie pozwala. To jest TNA Heavyweight Champion Lashley. Zatrzymał się na stege. Przykłada mikrofon do ust oddajemy mu głos.

lashley_tna_champ_02.jpg

Lashley: Billy... Billy. Pojawiasz się tutaj w nie odpowiednim dniu i czasie. Ale to nie szkodzi, ponieważ staniesz się kolejnym pokarmem dla mojej osoby (Lashley zbliża się do apronu i krąży wokół ringu) Dziwne są se te twoje wypowiedzi na temat obecnej sytuacji. Powiedz, mi tylko jedno co ci przyszło do głowy przejmować tą federację? Zapomniałeś oczywiście od podstawowej czynności, czyli oddaniu mi szacunku, ponieważ to ja jestem teraz TNA World Heavyweight Championem (Lashley wznosi pas do góry i wchodzi do ringu. Buczenie fanów). To ja pokonałem na Bound For Glory Ethana Carter'a to dowodzi, że nie ma tu żadnego zawodnika, który mógłby zmierzyć się z Destroyed i odebrać mi tytuł mistrzowski. (Heat)

Billy Corgan: Jesteś tego pewien?

Lashley: Jak ja mówię to masz mi nie przerywać (Boo, Boo). Co się stało Billy przestraszyłeś się. Słusznie, że mnie się obawiasz no w chwili obecnej to ja jestem jasnym punktem Total Non Action. Wszystko to udowadnia mój wygląd, oraz ten pas. (Lashley pozuje typową dla siebie pozycją wznosząc tytuł mistrzowski).

Nagle rozlega się song Moose'a. W swoim charakterystycznym sposobem tauntuje Moose. Widać, że fani go bardzo polubili wchodzi do ringu prosząc o mikrofon.

Moose_cut_by_Danger_Liam.jpg

Moose: Lashley na Bound For Glory, jedynie pokazałeś że się obawiasz Ethana Cartera. Daj spokój myślisz, że nikt tego nie zauważy wykonując mu Spear'a przed walką? Pokazujesz jedynie swoją słabość. Opowiadasz, że nie ma tutaj na ciebie wiarygodnego rywala. Właśnie na niego patrzysz dlatego wyzywam, ciebie do walki o pas TNA World Heavyweight Championship (Cheer)

Lashley: Kim ty się uważasz? co! Wchodzisz tutaj do ringu i mówisz, że chcesz walczy o mój tytuł. Powiem tak idź teraz na zaplecze i zapracuj sobie na niego, jak każdy. (Buczenie)

Moose: Lashley w twoich oczach widzę strach przed tym, co jest nie uniknione. Ponieważ to ja będę miał przyjemność walczenia z tobą. Kiedy to zrobię stanę się, po raz pierwszy TNA World Heavyweight Championem Moose...Moose....Moose! (Cheer)

Lashley: Naprawdę myślisz, że jesteś mi w stanie odebrać tytuł, który należy do mnie. Przyjdzie taki czas, kiedy cię pokonam. A wtedy z dumą opluje ci twarz Loser....Loser! (Heat)

8189_Drake_cut_by_Crank.jpg

E...Li....Drake! That's not just a fact, it's a fact of life. Oj tak ten song jest każdemu znany Eli Drake we własnej osobie pojawia się na dzisiejszym Impactie. Wchodzi do ringu posłuchajmy, co ma do powiedzenia.

Eli Drake: Panowie oczywiście, nie mogło mnie zabraknąć w tej całej kołysce śmiechu Yeah! (Buczenie Fanów) Jest tylko, jednak gwiazda która zasługuje na title shota o pas TNA Heavyweiht Championship jest to E...Li... Drake Yeah! Muszę się też pochwalić, że Eli Drake był mistrzem KOTM Yeah! więc czemu mam nie dostać teraz. Ten pas udowadniał moją wartość, więc masz najlepszą okazję Lashley, że zmierzyć się z kimś elektryzującym It's a Fact Of Life! (Heat)

Billy Corgan: Skończyłeś już?

Eli Drake: Dummy Yeah (Heat)

Billy Corgan: Panowie ja rozumiem, że waszą ambicję ale mistrzem może być tylko jeden. Oto, co zrob....

Billy Corgan nie dokończył zdania no Eli Drake i Lashley rzucili się na Moose'a. Moose odpycha Eli Drake'a i heel wjeżdża w nogę. Lashley podnosi Moose'a śmiejąc mu się w oczy. Trouble....Trouble tak tego pana nie mogło zabraknąć szybko wbiega do ringu ale Lashley i Eli Drake uciekają z ringu. Ethan pomaga wstać Moosowi, co są nagradzani dużym cheerem.

Billy Corgan: Oto, co zrobimy. Ustalam w dzisiejszym Main Evencie zmierzy się Eli Drake & Lashley kontra Moose, a jego partnerem będzie Ethan Carter! (Pop) Powodzenia.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Walka

DJ Z X-Division Champion vs Mandrews

Końcówka walki: Przechodzimy do pierwszej walki w której widocznie widać, że Mandrews okłada swoje rywala w parterze. Wchodzi na narożnik, czyżby Moonsault? nie trafia. DJ Z szybko korzysta z sytuacji nakręca i aplikuje Rolling Thunder połączony ze Jumping DDT! 1....2.....Kick-Out! DJ Z podnosi swojego rywala Irish Whip. Odbija się od lin. Mandrews wyprowadza Spinning Heel Kick! Pokazuje teraz na narożnik, że czas zakończyć pojedynek w drodzę 180° Stunner? nie trafia. Mistrz X-Divion podnosi opponenta i aplikuje już akcję kończącą Gory Bomb! To chyba koniec 1....2.....3! DJ Z wygrywa pojedynek.

DJ_Z_cut_by_Danger_Liam.jpg

DJ Z: Bubababa! DJ Z po raz kolejny udowadniam, że jestem jednym z najlepszych championów jak chodzi o dywizję X-Division. Pracowałem na to ciężko, że by mógłbym wznieść tytuł mistrzowski, który teraz posiadam (DJ Z wznosi tytuł mistrzowski Cheer.) Tak chciałbym wam, za to podziękować. To właśnie dzięki wam jestem, kim jestem teraz, czyli najlepszym X-Division Championem! (Cheer)

Za pleców atakuje Rockstar Spud, który haniebnie się zachowuje. Fani na niego bardzo buczą wznosząc tytuł mistrzowski ale, go to nie obchodzi. Jeszcze podniósł głowę DJ Z i splunął mu w twarz.

D'Angelo Dinero: Spud pokazał teraz tak zwane ego. Szczerze nie rozumiem, jego zachowania.

Josh Mathews: Ja też nie rozumiem. Mamy nadzieję, że za tydzień może się coś wyjaśni.

http://mattcasdorph.com/wp-content/uploads/2016/04/tnasacrifice-2016.png

4193_Davey_Richards.jpg vs Trevor_Lee_1_cut_by_Danger_Liam.jpg

2. Walka

Davey Richards vs Trevor Lee

Końcówka: Kamery przenoszą się teraz do pojedynku w którym walczą Davey Richards, oraz Trevor Lee. Lee próbuje wykonać Irish Whip udaje się. Opponent odbija się od lin i nadziewa się na Big Boot 1....2....Kick-Out! nic z tego. Trevor podnosi swojego opponenta Richards odpycha i mamy w końcowej akcji Jumping Double High Knee Cover, 1.....2.....Kick-Out! Młody wilk jest w narożniku, gdzie próbuje złapać oddech Corner Foream Smash? pudło Pelé Kick znikąd! Trevorowi Lee momentalnie błonnik spadł do zera. Davey sygnalizuje, że czas na zakończenie pojedynku. Wchodzi na corner i krzyczy w stylu wilka Diving Double Foot Stomp tak jest to musi być koniec pin 1....2......3!

Alleluja...Alleluja! Ten song wszystkim jest znany to jest obecny mistrz Grand Impact Champion Aron Rex. Niestety zbiera słabe reakcje wznosząc pas. Idzie w stronę kwadratowego pierścienia, gdzie mamy typową konfrontację pomiędzy Aronem Rexem a właśnie Davey Richardsem. Kamery gasną.

D'Angelo Dinero: Wo zaciekawiła mnie tak sytuacja. Zobaczymy, co z tego się rozwinie. Zastanawiam się tylko, czemu Impact Grand Champion Aron Rex się pojawił tutaj i jaki ma w tym plan.

Josh Mathews: Rywalizacja zapowiada się dosyć ciekawie lecimy dalej. No teraz przenosimy się do strefy wywiadów, gdzie są już jest przygotowany Jeremy Borash.

Przenosimy się do strefy wywiadów, gdzie jest już przygotowany Jeremy Borash.

jeremy_borash_iw_burak_s.png

Jeremy Borash: Witam w strefie wywiadów TNA Impact Wrestling, a moim dzisiejszym gościem będzię znaczy będą. Nowi mistrzowie Tag Team Brother Nero Jeff Hardy, oraz Matt Hardy.

Jeff_Hardy_30_cut_by_Danger_Liam.jpgmatt_hardy_g4s_4.jpg

Jeff Hardy: I'll fade away and classify myself as....Obselete! (Cheer)

Matt Hardy: Obselete....Obselete....Obselete (Cheer)

Jeremy Borash: Panowie witajcie w strefie wywiadów. Przede wszystkim muszę wam pogratulować w zdobyciu tytułów mistrzowskich TNA Tag Team Champion na Bound For Glory 2016!

Matt Hardy: Yeahhhhhhhhh! Delete...Delete Delete! (Cheer) Joshu razem z Brother Nero jesteśmy podekscytowani, że możemy dzierżyć tytuły mistrzowskie TNA Tag Team Champion (Matt i Jeff wznoszą pasy mistrzowskie).

Jeff Hardy: Jeremy rozpoczyna się pewna era, którą można nazwać Brooken Era (Cheer). Na Bound For Glory pokazaliśmy, że jesteśmy lepsi od The Decay. Rosemary chciała za wszelką cenę zmanipulować nasze umysły. Jednak plan pękł, jak bańka mydlana.

Za pleców atakują ich Abyss oraz Crazzy Steve, którzy atakują za pleców nowych mistrzów Tag Team. Wrzucają ich w stalowe rury, co mocno to odczuli. The Decay odchodzi ze śmiechem z obiektywu kamery.

Brodus_Clay_2_cut_by_Danger_Liam.jpg vs james_storm_1.jpg

3. Walka

Tyrus vs James Storm

Końcówka: Widocznie widać, że Tyrus dominuje nad swoim rywalem Stormem. Wyniesienie pod Body Slam? nie udaję się Cowboy broni się łokciami i to on próbuje Body Slam ale nie udaje się Reverse Crossbody skontrowane Cover, 1.....Kick-Out! Storm jest w narożniku rozpędza się Tyrus i mamy Body Avalanche 1....2.... Kick-Out! Nic z tego pojedynek dalej będzie trwał. Tyrus nie ma litości na swoim przeciwniku zakłada mu nie wygodną akcję Shoulder Massacred! A wierni fani dopingują Storma. Podnosi się i znikąd mamy Last Call Super Kick! Tyrus jednak dalej jest na nogach i oddaje ciosem Battering Ram! Olbrzym teraz krzyczy coś do publiczności, która nie jest do niego przekonana. Storm się podnosi i G-Grip w drodze pin 1...2...3!

lashley_tna_champ_02.jpgEli_Drake_cut_by_Danger_Liam.jpg vs EC3_cut_by_Danger_Liam.jpgMoose_cut_by_Danger_Liam.jpg

4. Walka Main Event

Lashley TNA Heavyweight Champion & Eli Drake vs EC3 & Moose

Opis Walki: Pora rozpocząć dzisiejszy Main Event Impactu. Lashley i Eli Drake są już w ringu. Teraz tylko trzeba czekać na dzisiejszych rywali. Pierwszy z nich właśnie wychodzi Moose...Moose! Pewny siebie zmierza do ringu wchodzi na niego oczekując na swojego dzisiejszego rywala. Trouble...Trouble tak tego pana chyba wszyscy znamy Ethan Carter pojawia się, przy dużym Pop'ie od fanów. EC3 wchodzi do ringu pokazując trzy palce, a fani w rytmie muzyki go wspierają. Ale Lashley nie wytrzymał i atakuje za pleców Ethana. EC3 wylatuje z ringu. Mistrz TNA szybko idzie, po swojego opponenta i wrzuca go do ringu przechodzi do pierwszego przypięcia 1....Kick-Out! Dosyć lekceważąco potraktował mistrz swojego przeciwnika ale to w jego stylu. Lashley podnosi przeciwnika i mamy Belly to Belly Falling Slam! Tam zmienia się ze swoim partnerem Eli Drakem! Ten wynosi swojego przeciwnika i aplikuje na nim Tilt-a-Whirl Backbreaker! Cover, 1.....2.....Kick-Out! Eli Drake tauntuje w swój sposób E....Li.....Drake oczywiście fani na tego zawodnika bardzo buczą. Jednak, go to nie obchodzi. Moose stara się zmotywować swojego partnera do zmiany. Można powiedzieć, że szaleje w ringu. Eli Drake się rozpędza Corner Foream Smash? pudło wyniesienie pod TKO! tak jest. Ethan Carter nie jest wstanie wstać nawet wyciąga rękę i tak jest mamy zmianę. Eli Drake zmienia się też ze swoim partnerem. Irish Whip i Spinebuster na mistrzu TNA Cover, 1....2.......Kick-Out! Nic z tego! Moose idzie do swojego narożnika i sygnalizuje akcję kończącą. Tauntuje Moose....Moose fani, go oczywiście wspierają Game Breaker? nie odpycha swojego rywala i nadziewa się na Powerslam! 1....2.... EC3 pojawia się w ringu i arbiter musi przerwać liczenie. Eli Drake pojawia się w ringu Lariat chybiony TKO? nie ale zwrot akcji odbija się od lin były mistrz KOTM i co EC3 zapina w Headlock One Percenter....One Percenter! OMG ale zwrot akcji. Lashley aplikuje Speara! na Ethanie, który wylatuje z ringu. Moose jest już za nim Wristlock zapięty Game Breaker....Game Breaker za aplikowany Cover, 1.....2......3!

Niesamowite Moose i Ethan Carter wygrywają pojedynek. Lashley jest wściekły z obrotu sprawy i coś krzyczy w stronę Moose'a. Ten pokazuje, że niedługo będzie mistrzem TNA Heavyweight Championem. Jak, to będzie widzimy się za tydzień.

Edytowane przez Hardy-Brother
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TheVillain

2

• Hardy-Brother

2

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gali nie będę komentował, gdyż nie wczytałem się w nią tak w 100%. Chciałbym jedynie zaznaczyć, że poza brakiem (nie wyświetlaniem się) obrazków estetycznie wygląda to całkiem dobrze. Segmenty, przynajmniej ta część z nich, które przeczytałem, wydają się również być pisane w normalny sposób, co u nowicjuszy nie zawsze wychodzi. Powodzenia w dalszym pisaniu.

a czym może to może być spowodowane, że psd dreamy się nie wyświetlają ?

Sprawdziłem co jest nie tak (kliknąłem w "cytuj" w tamtym poście, przez co mogłem zobaczyć galę bez żadnych efektów, tylko znak w znak tak jak napisałeś i wiem o co chodzi:

do wklejenia obrazka na tym forum nie działa formuła "tekst". Takie coś to tylko linki. Obrazek wklejasz wpisując link%20do%20obrazka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
    • KyRenLo
      Dobrze. Skoro autor poprzedniego pytania zezwala, to mogę coś zadać. Saints Row: The Third Na samym początku gry dostajemy scenkę, w której Pierce reklamuje pewien napój w puszce. Proszę napisać jak się nazywa.
  • Dodaj nową pozycję...