Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE by Pinio

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

http://i345.photobucket.com/albums/p368/Pinio/wwe-logo_zps7rrvrmxg.jpg

WWE by Pinio

WWE 2k17

Kolejne moje podejście w ostatnim czasie i tym razem mam nadzieję, że zainteresuję sporą(jak na ten dział) liczbę osób. Booking Zone ostatnio ucichł ale liczę, że kryzys minie i będzie się tutaj działo wiele dobrego. Czas przenieść się trochę w przyszłość gdyż nie jest mi na rękę rywalizacja z prawdziwym WWE w mniej więcej tym samym czasie. Lepiej dla mnie mieć różnicę czasu. Jest rok 2017, rozpoczyna się powoli Road to WrestleMania XXXIII!

WWE po podziale na rostery nie odniosło sukcesu jakiego się spodziewało. Wiele pomysłów, które miały doprowadzić do wielkiej rywalizacji pomiędzy RAW a SmackDown okazało się totalną klapą. Najważniejszy okres w roku dla WWE i całego świata wrestlingu właśnie się rozpoczyna i Vince McMahon wraz ze swoją armią nie zamierza być dalej krytykowany za to jaki produkt przekazuje w ręce fanów. Vince McMahon, Triple H, Stephanie McMahon, Shane McMahon i reszta współpracowników musieli podjąć ważne decyzje w ostatnich tygodniach. Likwidacja Cruserweight Division z Monday Night RAW i przeniesienie zawodników tej dywizji do NXT to jedna z większych decyzji. Ponadto zrezygnowano z nic nie wnoszących WWE Main Event oraz WWE Superstars. Do żadnych zwolnień póki co nie doszło pomimo tego, że powroty niektórych gwiazd okazały się również wielkim rozczarowaniem. Vince McMahon i reszta są gotowi na wielkie zmiany by wynieść WWE ponownie na szczyt. Czy 2017 rok będzie przełomowy dla tej federacji? Czas się przekonać!

http://i345.photobucket.com/albums/p368/Pinio/wwe%20raw_zpslf2lrpb1.png

WWE RAW

ROSTER:

Alicia Fox

Bayley

Big Cass

Big E

Big Show

Bo Dallas

Braun Strowman

Brock Lesnar

Cesaro

Charlotte

Chris Jericho

Curtis Axel

Dana Brooke

Darren Young

Enzo Amore

Epico

Finn Balor

Goldust

Jinder Mahal

Karl Anderson

Kevin Owens

Kofi Kngston

Lana

Luke Gallows

Mark Henry

Neville

Nia Jax

Paige

Primo

R-Truth

Roman Reigns

Rusev

Sami Zayn

Sasha Banks Seth Rollins

Sheamus

Sin Cara

Summer Rae

Titus O'Neil

Xavier Woods

Komisarz: Stephanie McMahon

General Manager: Mick Foley

Komentatorzy: Corey Graves, Michael Cole, Byron Saxton

Wywiady: JoJo

TYTUŁY I ICH POSIADACZE:

http://i345.photobucket.com/albums/p368/Pinio/Universal%20Championship_zpsuwz4eocq.jpg

-WWE UNIVERSAL CHAMPIONSHIP-

Aktualny Posiadacz: Kevin Owens

http://i345.photobucket.com/albums/p368/Pinio/RAW%20Womans%20Championship_zpsgppr0nlr.jpg

-WWE RAW WOMANS CHAMPIONSHIP-

Aktualny posiadacz: Sasha Banks

http://i345.photobucket.com/albums/p368/Pinio/RAW%20Tag%20Team%20Championship_zpsugf7rbs7.jpg

-WWE RAW TAG TEAM CHAMPIONSHIP-

Aktualny posiadacz: The Club

http://i345.photobucket.com/albums/p368/Pinio/United%20States%20Championship_zpstavflblz.jpg

-WWE UNITED STATES CHAMPIONSHIP-

Aktualny posiadacz: Rusev

http://i345.photobucket.com/albums/p368/Pinio/wwe%20smackdown%20live_zps2xzw2ey6.png

WWE SMACKDOWN

ROSTER:

Aiden English

AJ Styles

Alexa Bliss

Apollo Crews

Baron Corbin

Becky Lynch

Bray Wyatt

Carmella

Chad Gable

Curt Hawkins

Dean Ambrose

Dolph Ziggler

Eric Rowan

Eva Marie

Fandango

Heath Slater

Jack Swagger

Jason Jordan

Jey Uso

Jimmy Uso

John Cena

Kalisto

Kane

Konnor

Maryse

Mojo Rawley

Naomi

Natalya

Nikki Bella

Randy Orton

Rhyno

Simon Gotch

The Miz

Tyler Breeze

Viktor

Zack Ryder

Komisarz: Shane McMahon

General Manager: Daniel Bryan

Komentatorzy: JBL, Mauro Ranallo, David Otunga

Wywiady: Renee Young

TYTUŁY I ICH POSIADACZE:

http://i345.photobucket.com/albums/p368/Pinio/WWE%20Championship_zpsdnukh8yl.jpg

-WWE CHAMPIONSHIP-

Aktualny posiadacz: AJ Styles

http://i345.photobucket.com/albums/p368/Pinio/SmackDown%20Womans%20Championship_zps1pe3rs7u.jpg

-WWE SMACKDOWN WOMANS CHAMPIONSHIP-

Aktualny posiadacz: Becky Lynch

http://i345.photobucket.com/albums/p368/Pinio/SmackDown%20Tag%20Team%20Championship_zps9pamhfz3.jpg

-WWE SMACKDOWN TAG TEAM CHAMPIONSHIP-

Aktualny posiadacz: Heath Slater & Rhyno

http://i345.photobucket.com/albums/p368/Pinio/Intercontinental%20Championship_zpsh1cdzfq7.jpg

-WWE INTERCONTINENTAL CHAMPIONSHIP-

Aktualny posiadacz: The Miz

Kalendarz gal PPV:

29.01.2017 - Royal Rumble

19.02.2017 - No Way Out

26.02.2017 - Elimination Chamber

02.04.2017 - WrestleMania XXXIII

23.04.2017 - Judgment Day

30.04.2017 - Extreme Rules

TBD

TBD

TBD

Diary rozpoczyna się od oficjalnego startu Road to Wrestlemania czyli Royal Rumble 2017! Tak prezentuje się karta na tą galę:

http://i345.photobucket.com/albums/p368/Pinio/1_zpsohtg06jg.jpg

1.Normal Match for WWE Universal Championship

Kevin Owens © vs. Big Cass

http://i345.photobucket.com/albums/p368/Pinio/2_zps9fmb71yf.jpg

2.Normal Match for WWE Championship

AJ Styles © vs. Randy Orton

http://i345.photobucket.com/albums/p368/Pinio/3_zpsyjkitwxs.jpg

3.Normal Match for WWE RAW Womans Championship

Sasha Banks © vs. Bayley

http://i345.photobucket.com/albums/p368/Pinio/4_zpshojxodcu.jpg

4.Normal Match for WWE SmackDown Womans Championship

Becky Lynch © vs. Carmella

http://i345.photobucket.com/albums/p368/Pinio/5_zpshpxunitw.jpg

5.Normal Match for WWE United States Championship

Rusev © vs. Sami Zayn

6.30 man Royal Rumble Match

Edytowane przez Pinio

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

• 5 tygodni później...
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pinio

3

Top użytkownicy w tym temacie

http://i345.photobucket.com/albums/p368/Pinio/WWE-Royal-Rumble-Logo_zps3cmskyoo.png

WWE ROYAL RUMBLE 2017

Efektowny pokaz pirotechniczny otwiera pierwsze w 2017 roku Pay-Per-View spod szyldu World Wrestling Entertainment. Rozpoczyna się oficjalnie Road to WrestleMania XXXIII. Komentatorzy są równie podekscytowani co wszyscy fani i zawodnicy.

Michael Cole: Witajcie WWE Universe! Jesteśmy w San Antonio w Texasie! Rozpoczyna się Road to WrestleMania. Na Royal Rumble będziemy świadkami kilku ważnych starć patrząc z perspektywy tej niesamowitej drogi. Alamodome wypełnione po brzegi! To będzie wielka noc!

Corey Graves: Dokładnie tak! Kevin Owens rządzi na RAW jako Universal Champion ale Big Cass jest bardzo zdeterminowany by zdobyć swoje pierwsze złoto w WWE.

Byron Saxton: Nie zapominajmy też o paniach, które stoczą pojedynek o RAW Womans Championship. Przyjacielska Wojna – tak można nazwać starcie pomiędzy Sashą Banks a Bayley.

Michael Cole: A główne danie dzisiejszego wieczoru – Royal Rumble Match! Zwycięzca jako pierwszy będzie mógł bookować bilet na WrestleManię!

Mauro Ranallo: SmackDown wita! Rozpoczynamy najbardziej emocjonujący okres w roku! Rozpoczynamy odliczanie do WrestleManii!

JBL: WWE Championship i po raz pierwszy w historii starcie pomiędzy AJ’em Stylesem a Randy Ortonem! To będzie niesamowite starcie!

David Otunga: A także ogromna szansa przed Carmellą, która zmierzy się z SmackDown Womans Champion Becky Lynch. Będzie się działo!

Mauro Ranallo: 15 zawodników RAW i 15 zawodników SmackDown w walce wieczoru! A zwycięzca może być tylko jeden! Kto to będzie?! Przekonamy się już niedługo!

Normal Match for WWE United States Championship

Rusev © (w. Lana) vs. Sami Zayn

Pojedynek rozpoczyna się od zwarcia w środku ringu i to jest korzystny rozwój sytuacji dla obecnego mistrza. Odpycha on z ogromną łatwością rywala aż ten pada na matę lecz szybko się podnosi. Rusev rusza z szalonym atakiem. Okłada rywala i akcja przenosi się do narożnika. Sędzia zmuszony jest odciągnąć US Championa gdyż taki atak mógł się zakończyć dyskwalifikacją. Sami Zayn ma chwilę by dojść do siebie. Rusev wznawia atak ale nadziewa się na kopnięcie. Sami wskakuje na narożnik i od razu z niego skacze na rywala wykonując DDT! Zayn przypina ale tylko 2 count. Wściekły Rusev podnosi się bardzo szybko i ponownie zwarcie ale tym razem Bułgar chwyta rywala i wynosi go w górę by od razu rzucić na matę. Lana dopinguje męża przy ringu a Rusev niesiony jej dopingiem kontynuuje niszczycielskie natarcie. Podnosi Kanadyjczyka i odbija go od lin a następnie wykonuje dropkick! Przypięcie 1…2! United States Champion wstaje, podnosi przeciwnika. Irish whip w narożnik i potężny corner splash. Sami pada na matę a mistrz odciąga go od lin i próbuje zapiąć swój submission. Ustawia się ale Sami Zayn fenomenalnie resztkami sił ucieka poza ring. Wściekły Bułgar wychodzi po niego mimo iż nie zaleca mu tego sędzia pojedynku. Rusza wściekły na rywala ale Zayn podcina go prosto na metalowe schodki! Kanadyjczyk czuje, że to doskonała okazja dla niego. Wrzuca Ruseva do ringu. Sam także wchodzi i staje po zewnętrznej stronie lin. Gdy US Champion wstaje Sami Zayn wskakuje na liny i wykonuje cross body! Od razu pin 1…2… Rusev odpycha. Zayn wstaje i czeka na rywala. Obaj już są na nogach i rozpoczyna się seria low kicków od pretendenta. Irish whip o liny i Rusev próbuje skontrować ale przeskakuje nad nim Zayn. Bułgar raz jeszcze odbija się od lin i nadziewa się na dropkick! Szybko wskakuje na narożnik Sami i czeka na rywala ale Rusev błyskawicznie się podnosi i wchodzi także na narożnik. Próbuje zrzucić rywala poza ring ale twardo trzyma się Zayn. Przejmuje nawet inicjatywę w tej wymianie ciosów i mamy sunset flip powerbomb z narożnika! Przypięcie 1…2… Kick out! Sami Zayn podnosi się i czeka na rywala. Bierze rozbieg. US Champion już na nogach a więc Zayn rusza ale powstrzymuje go kopnięcie w brzuch w wykonaniu Ruseva. Bułgar wynosi Kanadyjczyka by wykonać powerbomb ale kapitalna kontra Samiego! Rolling yoshi tonic! 1…2… nie! To nie koniec! Mistrz czołga się do narożnika i z jego pomocą się podnosi ale już rywal w natarciu i Helluva Kick! Lana wskakuje na ring i odciąga uwagę sędziego więc ten nie zauważa, że Sami przypiął Ruseva i powinien być już mistrzem. Zayn wstaje zawiedziony. Podchodzi do lin by powiedzieć coś żonie Bułgara. Rusev już na nogach i ma zamiar zaatakować od tyłu Samiego. Rusza ale Zayn robi unik i Rusev wpada na Lanę i zrzuca ją z ringu! Zszokowany patrzy w stronę swojej żony. Odwraca się i widzi Zayna w narożniku. Rusza na niego ale Sami podcina go i Bułgar uderza głową w metalowy słupek podtrzymujący liny. Podnosi się i opiera o narożnik a Zayn rusza i wykonuje Helluva Kick po raz drugi dzisiaj! Przypięcie 1…2…3! Sami Zayn nowym mistrzem!

Czas na wywiad, JoJo jest już wraz ze swoim gościem w strefie wywiadów RAW.

JoJo: Moim gościem jest WWE Universal Champion Kevin Owens. Kevin, ostatnie dni, tygodnie to pasma twoich sukcesów. Jesteś faworytem dzisiejszego pojedynku ale czy ta pewność nie może przypadkiem wszystkiego zepsuć?

Kevin Owens: JoJo, sprawa wygląda tak, że mnie pewność siebie nigdy w życiu nie zgubiła. Udowadniam swoją wartość, której jestem pewien. Gdyby nie moja pewność siebie i oczywiście umiejętności, których jestem pewien to by mnie tu nie było. Stoję tutaj jako WWE Universal Champion od 153 dni i nikt nie jest w stanie mnie powstrzymać. Pokonam dzisiaj Big Cassa, to jest tylko formalność.

JoJo: Big Cass jednak także jest w wyśmienitej formie i jego ostatnie zwycięstwa pokazują, że zależy mu na zdobyciu tytułu. Ma po swojej stronie przyjaciela Enzo, który go wspiera.

Kevin Owens: Ja, jeśli będę kogoś potrzebował do wspierania to zadzwonię po Chrisa Jericho, który zawsze mi pomaga gdy tego potrzebuję. Nikt nie pomoże nikomu w ringu. Jestem tylko ja i Cass a z tego pojedynku zwycięsko mogę wyjść tylko i wyłączne ja… Wasz WWE Universal Champion!

JoJo: Rozpoczyna się Road to WrestleMania. W walce wieczoru może zostać wyłoniony pretendent do Universal Championship pod warunkiem, że nie wygra Royal Rumble Matchu któryś z zawodników SmackDown. Kogo wskazujesz jako zwycięzcę?

Kevin Owens: Chris Jericho.

Kevin Owens uśmiechnął się i wyszedł ze strefy do przeprowadzania wywiadów.

Przenieśmy się na zaplecze ponieważ świeżo upieczony United States Champion Sami Zayn odbiera gratulacje od dużej części rosteru RAW. Biją brawo i powtarzają, że zasłużył na to. Sami resztkami sił po wyczerpującym pojedynku przyjmuje gratulacje. Dobrą atmosferę psuje jednak Rusev! Wściekły były mistrz atakuje nowego mistrza i popycha go na ścianę. Wynosi i wrzuca w stoliki z jedzeniem. To nie koniec. Bułgar wyciąga Zayna i próbuje zapiąć swój submission ale powstrzymują go zawodnicy rosteru RAW. Jeszcze przez chwilę uwięziony Rusev rzuca się w stronę mistrza ale w końcu się uspokaja i postanawia odpuścić…

Normal Match for WWE RAW Womans Championship

Sasha Banks © vs. Bayley

Pojedynek rozpoczyna się od przyjacielskiego uścisku, który zaproponowała Bayley. Wieloletnie przyjaciółki rozpoczynają historyczny dla siebie moment. Sam na sam w ringu a na szali tytuł mistrzowski kobiet brandu RAW. Czas jednak skończyć uprzejmości i rozpocząć walkę. Zwarcie na środku ringu i Bayley szybko przechodzi za plecy rywalki i próbuje wykonać jakiś atak ale Sasha ucieka. Patrzą na siebie z uśmiechem i ponownie dochodzi do zwarcia i tym razem to The Boss przechodzi do head locku ale Bayley szybko odpycha rywalkę. Kolejne zwarcie i Banks kopie Bayley a następnie Irish whip o liny i próba dropkicku ale pretendentka zatrzymuje się na linach i mistrzyni pada na matę. Szybki atak ze strony Bayley, która rzuca się na Sashę i atakuje ją serią ciosów w twarz. Wstaje i podnosi RAW Womans Championkę za włosy a następnie wynosi w górę wykonuje bodyslam. Przypięcie 1…2! To za mało by zdobyć mistrzostwo. Bayley wstaje i ustawia się do wykonania kolejnej akcji. Sasha wstaje i Bayley rusza ale Banks wykonuje Roundhouse Kick! Przypięcie 1…2! The Boss wstaje i kontynuuje atak. Podnosi przeciwniczkę i wykonuje Irish whip w narożnik. Zaraz po tym mamy Running high knee i jeszcze Bulldog! Kolejne przypięcie 1…2! Sasha nie czeka ani chwili. Wchodzi na narożnik i czeka aż Bayley wstanie. Tak się dzieje po krótkiej chwili i mistrzyni skacze z zamiarem wykonania cross body ale kontra ze strony pretendentki w postaci dropkicku! Bayley podnosi Sashę, irish whip o liny i headscissors w wykonaniu Szefowej! Bayley wypada poza ring a Banks wstaje i szybko odbija się od lin i wykonuje efektowne Suicide Dive! Sędzia rozpoczyna odliczanie. 1…2…3…4…5…6…7 i Sasha już na nogach, wrzuca do ringu rywalkę. Sama także wślizguje się do kwadratowego pierścienia ale Bayley była na to przygotowana i wykonuje Running Double Axehandle! Siada na narożniku do momentu aż Banks się podnosi i odwraca w jej stronę. Bayley wstaje i wykonuje Diving back elbow! Wstaje i czeka na Sashę. Ta się po chwili podnosi i od razu dopada do niej pretendentka. Wyniesienie i Exploder Suplex! Bayley podnosi rywalkę i próbuje posadzić ją na narożniku. Z trudem ale udaje jej się po kilkunastu sekundach siłowania się z bardzo zmęczoną Sashą. Sama także wchodzi na narożnik i błyskawicznie wykonuje Tope Rope Frankensteiner! Obydwie leżą gdyż poważnie ucierpiały. Pierwsza jednak wstać próbuje Bayley. Po chwili Sasha także zaczyna walczyć ze sobą by stanąć na nogi i walczyć dalej. Bayley pierwsza na nogach. Sasha chwilę po niej. Mistrzyni się odwraca a przy niej już pretendentka. Chwyta ją i mamy Belly to Bayley! Przypięcie 1…2…2,9! W ostatniej chwili Sasha zdążyła! Bayley w szoku. Podnosi rywalkę. Ponownie chwyta ją do swojej akcji kończącej. Próba wyniesienie nieudana! Sasha powstrzymuje przeciwniczkę i uderza ją w twarz. Seria ciosów i przejmuje kontrolę RAW Womans Champion. Odbija od lin Bayley a następnie sprytnie unika jej clothesline’u. Jest za jej plecami i doskonale wykorzystuje okazję i wykonuje backbreaker i szybko zapina Bank Statement! Na środku ringu! Ależ kapitalna odpowiedź i to chyba będzie koniec! Bayley centralnie na środku ringu jest trzymana w submissionie i nie ma sił by się doczołgać. Sasha mocno trzyma i ciężko jest się ruszyć Bayley. To koniec! Bayley odklepuje! Sasha Banks nadal mistrzynią kobiet rosteru RAW!

Po walce Sasha w ringu celebruje wygraną. Bayley natomiast z pomocą sędziego opuściła arenę. Sasha wchodzi na narożnik i nagradzana ogromnymi brawami wznosi w górę swój tytuł. Nagle jednak w ringu pojawia się zamaskowana osoba! Ubrana cała na czarno i ma bardzo dobrze zasłoniętą twarz. Nie wiadomo kto to jest i atakuje Sashę! Zrzuca ją z narożnika i całą serią kopnięć dosłownie wyżywa się na mistrzyni kobiet RAW. Podnosi The Boss i układa jej głowę między swoimi nogami. Wyniesienie i powerbomb! Kto to jest i dlaczego to zrobiła? Zamaskowana osoba opuszcza arenę trybunami.

Michael Cole: Sasha broni tytułu w bardzo wyrównanej walce a po tym wszystkim pojawia się zamaskowana postać i atakuje mistrzynię. Kto to mógł być?

Corey Graves: Nie mam zielonego pojęcia. Była doskonale zamaskowana i nie dało się zwrócić uwagi na coś konkretnego.

Byron Saxton: Ja zauważyłem. Nie jestem do końca pewny ale mam wrażenie, że była to jakaś brunetka.

Corey Graves: Po co się tak ukrywać? Skoro zaatakowała mistrzynię to chyba marzy by zostać sama mistrzynią ale przecież w końcu będzie trzeba pokazać swoją twarz.

Michael Cole: O zostaniu mistrzem wie coś Sami Zayn. Wie on także, że nie jest łatwo nim być. Brutalny atak Ruseva wskazuje, że Bułgar nie odpuści tak łatwo. Jak Sami odpowie na ten atak przekonamy się już jutro na Monday Night RAW!

Na zapleczu widzimy Bray’a Wyatta, który siedzi po ciemku a jedyne co dane jest nam widzieć to twarz uczestnika dzisiejszego main eventu rozświetloną przez lampę, która wisi nad jego głową.

Bray Wyatt: Szaleństwo, szaleństwo, szaleństwo! Wszyscy dookoła ekscytują się Road to WrestleMania a tak naprawdę jest to droga do chwały i dominacji Bray’a Wyatta. Wreszcie nadejdzie czas na coś co było nieuniknione od mojego pierwszego wejścia do ringu. The New Face of Fear rozpoczyna prawdziwe działania w kierunku chwały. Wszyscy są zaślepieni tym wielkim wydarzeniem, którym jest WrestleMania i ja także. Naprawdę! Nie mogę się doczekać WrestleMani, na której zdobędę WWE Championship! Ha ha ha! Tak to właśnie będzie wyglądało. Bray Wyatt stanie na szczycie WWE jako mistrz i zacznie się prawdziwa dominacja, prawdziwe sianie strachu w każdym zakątku świata. Wtedy zaoferuję Wam szaleństwo jakiego nigdy w życiu nie doznaliście. Coś czego nie jesteście w stanie sobie wyobrazić. Patrzycie teraz na mnie i już widzicie w oczach to co złego się ze wszystkimi stanie. Jestem tutaj bogiem. Jestem bogiem…

Bray Wyatt ściąga lampion i zdmuchuje świeczkę.

WWE SmackDown Live prezentuje: Elimination Chamber 2017 – 26 lutego!

Przenieśmy się do strefy wywiadów SmackDown gdzie Renee Young już czeka na przeprowadzenie wywiadu.

Renee Young: Panie i panowie moim gościem jest pretendentka do WWE SmackDown Womans Championship – Carmella!

Carmella: Pozwól Renee, że sama się przedstawię bo patrząc i słuchając jak nieudolnie to robisz to aż mi się robi nie dobrze. My name is Carmella and I’m the moonwalkin’, trash talkin’ chick always ready to go!

JoJo: Becky Lynch jest wciąż pierwszą mistrzynią kobiet SmackDown. Od gali Backlash żadna z zawodniczek nie była w stanie pokonać mistrzyni. Jednak Ty jako jedyna nie miałaś okazji stanąć z nią twarzą w twarz w pojedynku 1 na 1. Jak oceniasz swoje szanse w tym pojedynku?

Carmella: Jak oceniam swoje szanse? Powinnaś chyba zapytać jak zamierzam świętować zdobycie tytułu. Widziałaś sama, że wszystkie pseudo zawodniczki nie były w stanie pokonać Becky. Pokonam dzisiaj Becky i udowodnię, że jestem najlepsza na SmackDown. Najlepsza w całym WWE.

JoJo: Za Becky przemawia to, że wygrywała każdą walkę o tytuł a Ty po raz pierwszy znajdziesz się w takim solowym starciu. Nie uważasz, że doświadczenie może mieć wpływ na przebieg walki?

Carmella: Nie uważam. Doświadczenie nigdy nie wygra z umiejętnościami. Jestem po prostu lepsza i udowodnię to w ringu. Wszyscy zachwyceni jaka Becky jest cudowna i jaka niezniszczalna. Dzisiaj zobaczycie jak daleko jej do mnie. Niewielkim nakładem sił zdobędę tytuł i rozpocznie się czas Carmelli na SmackDown!

JoJo: Dziękuję za wywiad.

Normal Match for WWE Championship

AJ Styles © vs. Randy Orton

Po raz pierwszy w historii ta dwójka znajduje się w jednym ringu. Stawką jest WWE Championship. AJ Styles od kilku miesięcy sukcesywnie bronił tytułu. Czas na prawdziwą walkę! Klincz otwiera to starcie i próbę sił wygrywa Styles, który zaraz po tym uderza rywala kolanem w brzuch i dokłada cios łokciem pomiędzy łopatki. Orton pada na kolana. Zatrzymuje jednak rękami kopnięcie Styles’a i obraca go na jednej nodze dzięki czemu ma okazję stanąć na nogi i zaraz po tym dokłada jeszcze cios w twarz. Irish whip o liny i błyskawiczny scoop slam! Mocne rozpoczęcie przez Vipera, który już szykuje się do akcji kończącej. Styles wstaje i się odwraca i RKO! A jednak nie! WWE Champion odpycha rywala w narożnik. Orton się odwraca z zamiarem zaatakowania Styles’a ale to mistrz rozpoczyna swój atak. Dwa ciosy w twarz a następnie seria low kicków a zaraz po tym Spinning Backfist i jeszcze na to wszystko Lariat! The Viper pada na matę ale resztkami się przechodzi do pozycji siedzącej co wykorzystuje Phenomenal One i odbija się od lin by wykonać z sukcesem Sliding Forearm! Przypięcie 1…2! Styles nie zamierza zwalniać tempa. Wstaje i wchodzi na narożnik. Czeka na rywala gdy ten się podniesie. Krótką chwilę to zajmuje Ortonowi i wreszcie jest już na nogach! Styles skacze ale fantastyczna kontra w postaci RKO outta nowhere! Przypięcie 1…2… Kick out! Wszyscy myśleli, że to koniec pojedynku! Niespodziewana zmiana w ringu. Inicjatywa teraz po stronie pretendenta. Randy wstaje i chwyta AJ’a. Podnosi go a następnie irish whip o liny, kopnięcie w brzuch i DDT! Styles blisko lin postanawia wyturlać się na krawędź ringu. Orton zamierza z tego skorzystać. Przekłada go ponad drugą liną i wykonuje charakterystyczne dla siebie DDT z drugiej liny! Randy zaczyna tauntować, publika szaleć a to wszystko zwiastuje nam kolejne RKO! Czy ta próba się powiedzie?! AJ Styles kompletnie nieświadomy tego co za chwilę może się wydarzyć wstaje z pomocą lin. Chwiejąc się na nogach odwraca się w stronę Ortona. RKO?! Styles odpycha rywala! Viper odwraca się i WWE Champion wynosi go na barkach i wykonuje Rack Bomb! Przypięcie 1…2… Kick out! Phenomenal One wstaje i nakręcony chce wykończyć Ortona. Podnosi Żmiję i irish whip o liny ale Randy kontruje i to on ostatecznie odbija rywala od lin a następnie mija się z clotheslinem i AJ Styles wykonuje Pele Kick!! To jest kolejna doskonała okazja dla WWE Championa. Podnosi Ortona i układa jego głowę między swoimi nogami. Próba wyniesienie ale Randy zatrzymuje. Znowu kontra ze strony Apex Predatora. Przerzuca Stylesa i ten pada plecami na matę. Orton ma czas na złapanie oddechu gdyż ostatnie minuty to tylko natarcie WWE Championa. AJ wstaje i Randy do niego podchodzi. Kopie go w brzuch a następnie irish whip w narożnik i po tym potężny corner splash. Kolejny irish whip, tym razem w przeciwny narożnik i ponownie corner splash. Styles pada na matę. Orton podnosi go i chwyta za głowę. Wyniesienie i pokaz siły Żmiji, który wynosi w górę przeciwnika i trzyma go w powietrzu aż wreszcie wykonuje Suplex. The Viper rzuca się na matę i tauntuje bijąc pięściami w nią. Szykuje się RKO. AJ Styles powoli zbiera się żeby wstać a Randy czai się za nim jak żmija, która poluje na ofiarę. Styles się odwraca. RKO!! Przypięcie 1…2… Kick out!! Styles dalej w grze! Niemożliwe. Randy łapie się za głowę i przez chwilę aż śmieje się z niedowierzania. Śmiech zamienia się w dzikie spojrzenie. Kątem oka spogląda na leżącego nieprzytomnego AJ’a. Wstaje, przymierza stopę do jego głowy i bierze rozbieg. Wywołuje to poruszenie na całej arenie. Czy Orton chce zakończyć karierę AJ’a Stylesa?! WWE Champion jest już w idealnej pozycji dla Ortona. Ten rusza i Punt Kic… Nie! Styles robi fenomenalny unik i błyskawicznie się podnosi. Randy wpadł na narożnik gdyż z całej siły machnął nogą aż nie mógł utrzymać równowagi. The Viper odwraca się. Styles kopie go w brzuch i szybko ustawia do Styles Clash! I jest! Przypięcie 1…2…3! Kolejna sukcesywna obrona tytułu przez WWE Championa.

Przez zaplecze idzie obolała WWE RAW Womans Champion Sasha Banks. Zostaje zatrzymana przez JoJo.

JoJo: Sasha, gratuluję wygranej ale jak skomentujesz to co się wydarzyło po walce?

Sasha Banks: To był największy akt tchórzostwa jaki kiedykolwiek widziałam. Zamaskowana osoba atakuje mnie po wyczerpującym pojedynku. Śmiech na sali. Jestem wściekła ale dowiem się kto to był, w jakim celu był ten atak i zemszczę się podwójnie.

JoJo: Masz jakieś podejrzenia kto to mógł być?

Sasha Banks: Na tą chwilę nie mam zielonego pojęcia ale The Boss dowie się każdego szczegółu i znajdę tą osobę. Zadarłaś z niewłaściwą osobą dziewczynko!

Wściekła Sasha wraca do swojej szatni.

WWE by Pinio 2k17

KNEES 2 FACES

Na zapleczu widzimy zadowolonych Enzo i Big Cassa.

Enzo Amore: Cass! Dzisiaj Twój dzień! Zdobędziesz pierwsze w karierze mistrzostwo i będzie to WWE Universal Championship! Ah ziomek! Nie wiesz jaki jestem podekscytowany tym faktem. Ponadto jest Royal Rumble. To jest szansa dla mnie! Czaisz to? WrestleMania 33… Dwie walki wieczoru należące do nas! Dlaczego? Bo ty będziesz Universal Championem a ja… Jako zwycięzca Royal Rumble Matchu stanę do walki o WWE Championship! Pokażemy rywalom w tych walkach, że są SAWFT i zdobędziemy tytuły. Żaden Tag Team nie był w takiej sytuacji. Żaden! Będziemy mieli kupe hajsu, mistrzowskie tytuły i nadejdzie czas na Tag Team Championship! Będziemy najlepszym teamem w historii WWE!

Monolog Enzo przerywają WWE RAW Tag Team Champions The Club.

Karl Anderson: Enzo, słuchając Ciebie czuje się jakbym słuchał malutkiego dziecka, który marzy o karierze w WWE. Malutkie dziecko, które nie jest świadome tego co mówi. Jesteś idiotą. Jesteś idiotą jeśli wierzysz w taki rozwój sytuacji, że po WrestleManii Ty i Cass będziecie mistrzami! Hahahaha.

Luke Gallows: Hahahaha…

Enzo Amore: Ej Cass popatrz. Kogo my tu mamy… A cuppa haters?! A cuppa haters?!

Głos Big E słyszany z oddali wskazuje na to, że członkowie New Day są w pobliżu. Kamera przesuwa się lekko w stronę, w którą patrzą się Enzo, Cass i członkowie The Clubu i faktycznie członkowie New Day są w miejscu wydarzeń.

Big E: Zgadnijcie kogo my tu mamy!

Kofi Kingston, Xavier Woods: Who?! Who?! Who?! Whoo?!

Big E: Japońskich klubowiczów i Meksykańskich gangsterów!

Kofi Kingston: Dyskutujecie tutaj sobie na temat Royal Rumble, zwycięstw, tytułów i innych takich. Co Wy o tym wiecie?!

Luke Gallows: Wiemy wystarczająco bo odebraliśmy Wam te tytuły chłoptasie. Was jest trzech, nas dwóch a i tak zrobiliśmy to i już nie jesteście RAW Tag Team Championami i niedługo nie będziecie też rekordowymi posiadaczami.

Heath Slater: Ayeeee baby! Mówimy o rekordzistach? Pozwólcie, że się przedstawię. Nazywam się Heath Slater i jestem WWE SmackDown Tag Team Championem! A oto mój tag team partner Rhyno i wspólnie jesteśmy jedynymi posiadaczami tych tytułów baby!

Slater śmieje się w twarz wszystkim i podjada nachosy, które trzyma Rhyno.

Jimmy Uso: Slater Ty idioto. Macie z Rhyno największe szczęście. Nie rozumiem tego, że będąc takim kretynem i tworzyć z takim durniem tag team można mieć tyle szczęścia. Po pierwsze – broniliście tytułów zaledwie trzy razy. Pokonaliście nas dzięki American Alpha. Pokonaliście American Alpha dzięki nam. Pokonaliście Rydera i Mojo dzięki temu… że są jeszcze większymi durniami niż Wy!

Jey Uso: Jesteśmy następnymi Tag Team Championami. Dzisiaj jednak skupiamy się na Royal Rumble. Wygramy je razem i wykorzystamy zwycięstwo na title shoota o pasy WWE SmackDown Tag Team. Zostaniemy mistrzami i Wasz rekord, New Day, będzie już nazywany jedynie old shit.

American Alpha, czyli Jason Jordan i Chad Gable stają za plecami braci Uso. Ci czują, że coś jest nie tak i sądzą to po reakcji pozostałych. Odwracają się i zostają zaatakowani. Brawl pomiędzy Usos a American Alpha przenosi się w inną część hali.

Enzo Amore: My nie mamy czasu na pogawędki. Big Cass za kilkanaście minut wzniesie w górę WWE Universal Championship. Zajmijcie lepiej miejsca przed telewizorami w waszych szatniach i obserwujcie to historyczne wydarzenie.

Big Cass: There is only one word to describe ya and I’m gonna spell it out for ya! S-A-W-F-T!

Enzo i Cass odchodzą od reszty idą do szatni.

Big E: A Royal Rumble wygra członek New Day beeeecaaaaauseeeeee… NEW DAY ROCKS!

Śpiewając i grając na trąbce członkowie New Day idą dalej przez zaplecze. Slater i Rhyno wymienili się groźnymi spojrzeniami z The Club i wszyscy się rozeszli.

Normal match for WWE SmackDown Womans Championship

Becky Lynch © vs. Carmella

Gong rozpoczyna walkę i Carmella od razu rusza na mistrzynię. Lou Thesz Press powoduje, że pod ciężarem Carmelli Becky pada na matę i seria ciosów w twarz ze strony pretendentki. Atakuje jak szalona co powoduje, że sędzia zmuszony jest odciągnąć ją od SmackDown Womans Championki. Sędzia rozdziela zawodniczki. Lynch ma czas żeby wstać. Wznawiamy pojedynek i Carmella ponownie rusza z szalonym atakiem i błyskawicznie wykonuje Reverse STO! Zaraz po tym zapina Modified Figure Four Headscissors! Środek ringu, submission zapięty! Fenomenalna taktyka Carmelli! Mocno zapięta dźwignia i Becky Lynch odklepuje! Cała rekordowa liczba ludzi zgromadzona na dzisiejszym Royal Rumble jest zszokowana! Carmella nową mistrzynią kobiet SmackDown!

Carmella wskakuje z tytułem na narożnik i celebruje zdobycie pierwszego tytułu w karierze w WWE.

Renee Young zatrzymuje na zapleczu zadowolonego Johna Cene.

Renee Young: John, jak się czujesz przed dzisiejszą walką wieczoru?

John Cena: Czuję się tak dobrze, że mam zamiar wyeliminować każdego kto stanie mi na drodze.. Mam w sobie tyle sił i tyle chęci by walczyć jak chyba jeszcze nigdy na Royal Rumble. Jestem w stanie wygrać tą walkę i mam zamiar tego dokonać.

Za plecami Johna pojawia się Braun Strowman. Renee Young postanawia odejść a Cena się odwraca i zauważa olbrzyma, który patrzy dzikim wzrokiem na niego i kręci tylko głową.

John Cena: Coś nie tak?

Braun Strowman: Nie Ty dzisiaj wygrasz…

Do dwójki dołącza Roman Reigns.

Roman Reigns: To ja wygram. Superman Punch położy Was grzecznie do spania chłopcy. Bez względu na to czy jesteś szeroki czy wysoki. Ta pięść wysprząta dzisiaj ring.

Kane przerywa rozmowę.

Kane: Coś tutaj jest nie jasne. Mam na koncie najwięcej eliminacji w historii tego pojedynku. Z miłą chęcią poprawię swój licznik eliminując każdego z Was. Ulubiony Demon Diabła znowu zasieje w ringu piekło, którego dawno żaden z Was nie poczuł, prawda?

John Cena: Nie do końca. To, że co roku eliminujesz kogoś pokroju Hornswoggle’a nie znaczy, że dzisiaj wygrasz.

Roman Reigns: Ani Ty John. Żaden z Was nie wygra. To ja dotrwam do końca…

Braun Strowman przerywa dyskusję i odpycha Cene i Reignsa a następnie uderza barkiem Kane’a i odchodzi zostawiając zdezorientowaną resztę.

WWE RAW prezentuje: No Way Out 2017 – 19 lutego!

Normal Match for WWE Universal Championship

Kevin Owens © vs. Big Cass (w. Enzo Amore)

Od początku Kevin Owens ma dużo do powiedzenia swojemu przeciwnikowi. Big Cass nie wytrzymuje i zaraz po gongu uderza mistrza w głowę i rozpoczyna atak. Szybki irish whip o liny i potężny clothesline powala Universal Championa. Owens szybko przemieszcza się do narożnika. Musi inaczej rozpocząć ten pojedynek. Cass czuje przewagę i zamierza to wykorzystać. Podchodzi do przeciwnika ale Owens był na to gotowy. Kopie Cassa w brzuch i rozpoczyna atak od serii ciosów w twarz. Cass chwieje się na nogach a KO odbija się od lin i wykonuje dropkick. Enzo dopinguje swojego przyjaciela ale póki co przewagę ma mistrz. Podnosi on swojego przeciwnika i próbuje wynieść. Z trudem ale udaje mu się wreszcie wykonać Suplex. Przypięcie daje pin tylko do 2! Owens wstaje i odbija się od lin a następnie próbuje wykonać running senton ale Cass uciekł przed tym atakiem! Sytuacja zmienia się o 180 stopni. Pretendent podnosi się i zaczyna kopać leżącego Owensa. Podnosi go i wykonuje bodyslam! Przypięcie 1…2! Big Cass wstaje, odbija się od lin i dokłada leg drop. Pretendent wstaje i podnosi Owensa. Odbija go od lin i KO próbuje skontrować clotheslinem ale Cass unika. Universal Champion odbija się od lin i back body drop w wykonaniu Cassa! Ma swój czas w ringu teraz. Szykuje się do kolejnej akcji. The Prizefighter wstaje i odwraca się a Big Cass wykonuje na nim Big Boot! Przypięcie 1…2… Kick out! Cass wstaje i zamierza kontynuować atak. Czeka aż Owens wstanie. Ten z pomocą narożnika się podnosi. Cassady gotowy i rusza i wykonuje Stinger Splash! Chwyta Owensa i podnosi go a następnie dokłada fallaway slam! Big Cass na fali! Seria kapitalnych akcji w jego wykonaniu. Enzo szaleje a Cass szykuje się do zakończenia pojedynku. Big Cass czeka aż Owens wstanie. KO bardzo powoli zbiera się. Cass do niego dopada i wynosi z zamiarem wykonania akcji kończącej! East River Crossing!? Nieee! Owens zeskakuje, szybko kopie rywala w brzuch. Odbija się do lin i wykonuje dropkick. Cass wpada na liny ale odbija się od nich i kontruje clotheslinem! Obaj leżą na macie. Powoli obydwaj zawodnicy się podnoszą. Dochodzi do zwarcia na środku ringu i Universal Champion kolankiem uderza przeciwnika w brzuch a następnie irish whip w narożnik i zaraz po tym potężny corner clothesline. Wskakuje na drugą linę w narożniku i okłada Cassa w twarz. Big Cass spycha go po chwili z narożnika i próbuje zaatakować ale Owens kopie go w brzuch, chwyta za głowę i błyskawicznie wykonuje suplex! KO krzyczy do Enzo, że to koniec marzeń dla Cassa. Za plecami Amore pojawia się Chris Jericho, który popycha go w konstrukcję ringu a następnie chwyta i wrzuca go w barierki. Owens śmieje się z tego co się dzieje. Big Cass w międzyczasie stanął na nogi i atakuje rywala od tyłu. Ale KO zorientował się w ostatniej chwili i powstrzymuje go ciosem z łokcia. Cass poważnie przy tym ucierpiał aż zaczęła mu lecieć krew z nosa. Owens rusza na pretendenta ale ten powala go big bootem. Poza ringiem Jericho dalej znęca się nad Enzo i Big Cass rusza na pomoc swojemu przyjacielowi. Y2J sprytnie się zachował i ucieka tam skąd przyszedł. Big Cass sprawdza stan swojego przyjaciela. Tymczasem z ringu wyszedł Owens. Rusza on na Cassa, który kompletnie się tego ataku nie spodziewał. Wrzuca go w barierki. Szybko podnosi i wpycha prosto w schodki. To nie koniec. The Prizefighter podnosi przeciwnika i wrzuca go do ringu. Tam Cass ma chwilę by dojść do siebie gdyż Owens nie śpieszy się z powrotem do ringu. Cass na nogach, odwraca się i widzi już Kevina, który czeka na niego. Cassady rusza ale Universal Champion wynosi go i wykonuje Pop Up Powerbomb! Przypięcie 1…2…3! Koniec marzeń, koniec złudzeń. Owens pozostaje w posiadaniu tytułu.

Przenosimy się na zaplecze gdzie spotykają się Generalni Managerowie rosterów RAW i SmackDown.

Daniel Bryan: Mick Foley! Jak dobrze Cię widzieć!

Mick Foley: I Ciebie także Daniel! Jak leci?

Daniel Bryan: Jestem cały w emocjach przed Royal Rumble Matchem. Nie mogę się doczekać aż któryś z zawodników SmackDown zostanie jako ostatni w ringu.

Mick Foley: Nie potrzebnie się emocjonujesz kolego. Przecież to ktoś z RAW wygra. Moje wybory w drafcie przecież były właściwe by tak się właśnie stało.

Daniel Bryan: Nie mogę się z Tobą zgodzić. Wielu bardzo wartościowych zawodników w trakcie draftu przeniosło się na SmackDown więc chyba coś Ci się pomyliło. John Cena, Bray Wyatt, Dolph Ziggler. To tylko część z moich typów.

Mick Foley: Ja z kolei myślę, że to będzie Seth Rollins a jeśli nie to może Chris Jericho albo Braun Strowman? Masz takiego niszczyciela w swoich szeregach?

Daniel Bryan: Mam Kane’a. Demona, który jest w stanie wyeliminować każdego.

Mick Foley: Neville’a nie da się tak po prostu wyeliminować. Przecież ten człowiek potrafi latać.

Daniel Bryan: Kalisto wie bardzo dużo na ten temat.

Mick Foley: Może poczekajmy do końca pojedynku co?

Daniel Bryan: Masz rację, nie ma co się teraz nad tym główkować! Miłego wieczoru Mick!

Mick Foley: Have a nice day!

Michael Cole: Panie i panowie czas na główne danie dzisiejszego wieczora! Royal Rumble Match!

Byron Saxton: Nie mogę się już doczekać. Teoretycznie droga na WrestleManię rozpoczęła się już jakiś czas temu. Teoretycznie Royal Rumble jest początkiem drogi na WrestleManię ale dopóki Royal Rumble Match się nie rozpocznie to nie jesteśmy na tej drodze.

Corey Graves: Gdy zabije gong to wtedy wszystko oficjalnie ruszy!

Mauro Ranallo: Wszyscy jesteśmy podekscytowani faktem, że Royal Rumble Match już za kilka chwil się rozpocznie!

David Otunga: Przetrwać i pojechać na WrestleManię! Tylko o tym myśli teraz trzydziestka głównych aktorów dzisiejszego wieczora.

JBL: Wyobrażam sobie jak większość z nich się teraz czuje. Ilu debiutantów wejdzie dziś do ringu!!

30-man Royal Rumble Match

Trzydziestu uczestników, tylko jeden zwycięzca. Rozpoczyna dwóch a co 1,5 minuty do akcji wkracza kolejny uczestnik. Aby wyeliminować przeciwnika należy wyrzucić go poza ring ponad górną liną. Pierwszy do ringu wybiega w charakterystycznym dla siebie stylu Enzo Amore! Seria tauntów w ringu pobudza WWE Universe. Drugi do ringu wkracza WWE RAW Tag Team Champion Luke Gallows. Sędzia daje sygnał do rozpoczęcia. Słyszymy gong a więc pora zaczynać Main Event!

Dochodzi do zwarcia w środku kwadratowego pierścienia i nie jest to dobra sytuacja dla Enzo, którego gabaryty są znacznie mniejsze od Gallowsa. RAW Tag Team Champion ma zamiar to wykorzystać i rzuca Enzo w narożnik. Do tego dokłada corner splash i zaraz po tym przekłada nogę Enzo ponad górną linę i rozpoczyna się siłowanie. Enzo nie daje się wyeliminować a żeby powstrzymać rywala kopie go w twarz a następnie wchodzi na narożnik i skacze wykonując cross body! Amore wstaje i rozpoczyna atak od serii kopnięć. Następnie podnosi rywala i ciska nim w narożnik a następnie próbuje wykonać Stinger Splash jednak Luke Gallows łapie go w powietrzu i wykonuje Spinebuster. Rozpoczynamy odliczanie. Kto następny?

#3 Dolph Ziggler

Pierwszy reprezentant SmackDown wkracza do akcji. Rzuca się na Gallowsa. Seria ciosów w twarz, odbicie od lin i superkick! W międzyczasie Enzo zdążył się podnieść ale także inkasuje superkick od Dolpha! Ziggler wskakuje na narożnik by zebrać gromką owację. Szybko z niego zeskakuje i podnosi Enzo. Chwyta go za głowę a następnie podejmuje próbę wyeliminowania go. Przerzuca go nad górną liną ale Amore przytrzymuje się jej i zostaje w grze. Ziggler spodziewał się takiego obrotu spraw i rusza na Enzo, który stoi na krawędzi ringu. Sprytnie jednak Amore powstrzymuje rywala wbijając się barkiem w jego brzuch. Gallows podniósł się i atakuje Zigglera. Okłada go po twarzy i akcja przenosi się do narożnika. Tymczasem Enzo z pomocą lin wybija się w górę i wykonuje dropkick! 3…2…1…

#4 Braun Strowman

Wściekły Strowman wchodzi do ringu i od razu odpiera atak ze strony Enzo powalając go potężnym ciosem w głowę. Ziggler zaczaił się na niego od tyłu ale jego ciosy na nic się zdają. Braun ze spokojem odwraca się i chwyta Dolpha a następnie rzuca nim jak workiem w stronę Enzo. Oboje postanawiają współpracować. Pomagają sobie wzajemnie wstać i obmyślają plan na Strowmana. Wszyscy na nogach. Łącznie z Gallowsem, który stoi pomiędzy Enzo i Zigglerem a Stromanem. Tag Team Champion spogląda na każdego z nich i z uśmiechem na twarzy staje obok Brauna Strowmana. Wygląda, że będziemy mieli starcie dwóch na dwóch. Strowman jednak nie wygląda na tego, który chce z kimkolwiek współpracować. Potężny headbutt dla członka The Club a następnie niebywale potężny clothesline powala Gallowsa! Ziggler i Amore ruszają na olbrzyma ale ten ich także powala double clotheslinem! 3…2…1…

#5 The Miz

Mistrz interkontynentalny ma niebywale trudne zadanie. Powstrzymać panującego w ringu Strowmana jest nie lada wyzwaniem. Na spokojnie jednak wchodzi do ringu. Podchodzi ze swoim tytułem do olbrzyma i mówi coś do niego. Wygląda to na coś w rodzaju przekupstwa. Miz wręcza tytuł Strowmanowi. Ten odbiera od Mike’a Intercontinental Championship i przygląda się temu tytułowi. Miz wykorzystuje nieuwagę przeciwnika i rozpoczyna atak od serii low kicków. Ku zaskoczeniu wszystkich Braun Strowman pada na kolana a The Miz odbija się od lin i dokłada dropkick! Po raz pierwszy dzisiaj The New Face of Destruction pada na matę. Miz odbija się do lin i dokłada leg drop. Szybko próbuje podnieść The Black Sheep i idzie mu to z ogromnym trudem. Wreszcie jakimś cudem daje radę oprzeć rywala o liny. Bierze rozbieg i zanosi się, że Potwór zostanie wyeliminowany! Miz rusza ale Strowman wykonuje Big Boot i rozwiewa marzenia mistrza Interkontynentalnego! 3…2…1…

#6 Kalisto

Meksykanin szybko wślizguje się do ringu i zaczyna najpierw unikać ciosów Strowmana. Próbuje ewidentnie zabiegać przeciwnika gdyż non stop przemieszcza się po ringu i co jakiś czas tylko osłabia nogi Czarnej Owcy. Kalisto unika ciosu w głowę ale podcina go Gallows i Strowman ma już Meksykanina dla siebie. Podnosi go i przerzuca na drugą stronę ringu. Kalisto z pomocą narożnika wstaje i Strowman już na niego rusza ale Ziggler sięga go superkickiem z zaskoczenia! Stroman chwieje się na nogach. Kalisto wchodzi na narożnik i szybko z niego skacze na rywala i wykonuje Hurricanranę! Strowman po tej akcji uderza głową w narożnik ale wciąż pozostaje na nogach. Chwieje się coraz mocniej i dopada do niego Miz, który ma zamiar wykonać Skull Crushing Finalle ale Black Sheep uderza go z łokcia i powstrzymuje. Odwraca się i inkasuje Big Boot od Gallowsa 3…2…1…

#7 Heath Slater

W ringu wszyscy próbują złączyć siły przeciwko Strowmanowi, który po otrzymaniu Big Boota od Gallowsa wpada na liny. Slater wskakuje na krawędź ringu i dusi Strowmana. Próbuje go dosłownie wyciągnąć. SmackDown Tag Team Champion ma duże szanse na sprawienie sensacji! The New Face of Destruction jednak łapie ręce Heatha i zdejmuje ze swojej szyi a następnie odwraca się i potężnym ciosem w twarz eliminuje Slatera! Stroman odwraca się i już biegnie na niego Kalisto, który pokazuje swój fenomenalny wyskok i wskakuje na szyję Olbrzyma ale ten wykorzystuje tą sytuację i wykonuje Powerbomb poza ring! Druga eliminacja dzisiejszego wieczoru i druga na koncie Strowmana! Czy ktoś go zatrzyma?!

#8 Neville

W ringu Gallows i Miz zajmują się kolejno Enzo i Zigglerem. Strowman odpoczywa po szaleńczym ataku ale Neville pierwsze co robi w ringu to rzuca się na Czarną Owcę. Rozdrażnia to Brauna Strowmana, który chwyta Nevilla i rzuca nim w Gallowsa. Następnie podchodzi do Miza i rzuca go na Nevilla. To samo dzieje się z Zigglerem i w ringu mamy dosłownie stos ofiar Strowmana! Dziki wzrok The New Face of Destruction obserwuje wszystkich pozostałych uczestników Royal Rumble Matchu, którzy powoli się podnoszą i próbują wspólnie coś zdziałać. W końcu wszyscy już są na nogach i wspólnie ruszają na Brauna! Ta taktyka chyba przynosi pożądane efekty! Strowman próbuje się bronić i z początku daje radę odpychając po kolei każdego z rywali ale wreszcie to grupa zawodników przejmuje inicjatywę. Strowman pada na matę i zostaje dosłownie wbity w matę serią kopnięć od każdego rywala 3…2…1…

#9 Jason Jordan

Członek American Alpha wbiega do ringu i odpycha wszystkich atakujących Strowmana po to by założyć na jego nogę dźwignię. Gallows rzuca się na Enzo, którego próbuje wyeliminować. Wyrzuca go ponad górną liną na krawędź ringu i próbuje dokończyć dzieło. Enzo skutecznie się broni a za plecami Gallowsa pojawia się The Miz, który podnosi go za nogi a Enzo ściąga linę na dół i Intercontinental Champion z łatwością eliminuje RAW Tag Team Championa! Miz celebruje pierwszą eliminację a Jason Jordan rusza na Enzo, który jest nadal na krawędzi ringu. Amore kopie swojego napastnika w głowę a następnie wchodzi do ringu i dokłada enzuigiri. Jordan opiera się o liny a Enzo bierze rozbieg i clotheslinem eliminuje członka American Alpha! 3…2…1…

#10 Rhyno

The War Machine wbiega do ringu. Strowman wraca do gry gdyż wszyscy odpuścili ze swoim szaleńczym atakiem. Staje twarzą w twarz ze świeżym Rhyno, który rozpoczyna pierwszy od ataku. Okłada twarz Brauna ale ten z łatwością go odpycha. Enzo wrócił do ringu. W narożniku toczy się wymiana ciosów pomiędzy Mizem a Zigglerem. Neville przyczajony w drugim narożniku. Strowman okłada Rhyno a następnie podnosi go za głowę i rzuca na matę. Neville rusza z serią low kicków dla Olbrzyma ale ten odpycha go za głowę. Enzo wchodzi na narożnik i skacze na Czarną Owcę ale ten zapina swój submission i to chyba była najgorsza decyzja Enzo dzisiejszego wieczora. Traci powietrze aż wreszcie Strowman go puszcza. The New Face of Destruction podchodzi do Miza i Zigglera i uderza tego pierwszego potężnym chopem w klatkę piersiową natomiast Zigglera chwyta za głowę i wyrzuca poza ring! 3…2…1…

#11 Roman Reigns

Ależ eliminacja Strowmana! Ale teraz szykuje się większa konkurencja ponieważ pewny siebie Reigns wkracza do akcji. Wchodzi do ringu i rusza na rywala i od razu wbija się w niego spearem! Reigns podnosi Brauna i chwyta go za głowę a następnie wyniesienie i suplex! Pokaz siły The Big Doga! Neville atakuje go od tyłu, odwraca Reignsa i wykonuje enzuigiri! Roman chwieje się na nogach a Neville bierze rozbieg i Reigns przerzuca go nad sobą i Neville już na skraju ringu. The Big Dog uderza go z całej siły i Neville spada poza ring ale na ręce i nogami opiera się o stolik komentatorski! Co się teraz dzieje?! Neville wygina swoje ciało i wreszcie staje na stoliku komentatorów RAW! W ringu tymczasem The Miz atakuje Enzo Amore ale ten unika i powala go dropkickiem. Reigns rusza na Enzo i powala go Spearem! Neville skacze ze stolika na krawędź ringu i udaje mu się! Pozostaje w grze! 3…2…1…

#12 Big Cass

The Miz w ringu podnosi Enzo i wyrzuca go poza ring ale w ostatniej chwili łapie go Big Cass zmierzający do ringu! Ależ niespodziewane rzeczy się teraz dzieją! Cass odstawia dosłownie Enzo na krawędź ringu i sam wchodzi z pomocą schodków ale Miz wyczekał ten moment i eliminuje Enzo! Cass wchodzi do ringu niezadowolony z takiego rozwoju i Rhyno już na niego rusza ale Cassady zatrzymuje go kopnięciem w głowę. Próbuje wyeliminować mistrza tag teamów SmackDown ale ten skutecznie się przed tym broni. Strowman powala Cassa headbuttem a następnie za nogę chwyta Rhyno i wyrzuca za ring! Szybko i sprawnie! Reigns rusza z atakiem na Black Sheep. 3…2…1…

#13 Dean Ambrose

Ambrose wkracza do akcji i łączy siły z Reignsem. Wspólnie przejmują kontrolę nad Strowmanem. The Miz siłuje się z Nevillem natomiast Big Cass czai się w narożniku na odpowiedni moment. Strowman radzi sobie nieźle w starciu z byłymi członkami The Shield ale mimo wszystko mają nad nim przewagę. Big Cass wkracza do akcji i atakuje Reignsa. Szóstka zawodników połączyła się w pary i mamy teraz trzy starcia w ringu. Wymieniają się ciosami i co chwila ktoś podejmuje nieudaną próbę eliminacji. 3…2…1…

#14 Kofi Kingston

Roztańczony członek New Day wkracza do akcji. W ringu czekał na niego The Miz ale minął się z clotheslinem i Kingston w odpowiedzi wykonuje Trouble In Paradise! Neville nie czeka i dopada do Jamajczyka ale ten sprytnie go unika i kontra w postaci S.O.S! Strowman wynosi Reignsa i rzuca nim o narożnik. Kofi od tyłu atakuje Czarną Owcę dropkickiem ale ten ani drgnął. Odwraca się i Kofi powtarza swój atak lecz tym razem w głowę i Strowman wpada na narożnik, w którym siedział Reigns. Kofi bierze rozbieg i rusza. Braun unika a Kofi wykonuje corner splash na Reignsie. Odwraca się i Chokeslam od Strowmana! 3…2…1…

#15 Cesaro

Szwajcar pierwsze co robi to wchodzi na narożnik i skacze z dropkickiem na Strowmana! Powala tym Olbrzyma a następnie chwyta go za nogi i rozpoczyna swój taniec w ringu! Pokaz siły Cesaro, który kręci Braunem Strowmanem! 6…7…8…9…10…11… Rekordowa publiczność zgromadzona w San Antonio odlicza…15! Neville wskakuje na narożnik i wykonuje 450 Splash! Do tego jeszcze Kofi znienacka wykonuje Boom Drop! Cesaro dopada od Miza i atakuje go serią ciosów w twarz. Reigns i Ambrose próbują podnieść i wyrzucić Strowmana ponad górną liną. 3…2…1…

#16 Baron Corbin

Przed nami druga połowa uczestników a w ringu jest aż 9 zawodników! Miz clotheslinem był bliski eliminacji Cesaro ale ten przytrzymał się lin. Intercontinental Champion próbuje za wszelką cenę pozbyć się Szwajcara ale ten dosłownie nokautuje Miza kopniakiem w głowę. Reigns jednak uważnie obserwuje przebieg wydarzeń w ringu i rusza na Cesaro by wykonać na nim Superman Punch! Cesaro odpada! Corbin zaczyna atak od ciosów w twarz dla Reignsa. Roman próbuje się bronić i odpowiada tym samym ale to Baron jest wypoczęty i zyskuje przewagę. Big Cass siłuje się w narożniku ze Strowmanem. Dean Ambrose i Kofi Kingston walczą między sobą przy linach. Kofi świetnie się trzyma lin co uniemożliwia Ambrose’owi eliminację. The Miz powoli dochodzi do siebie po kopnięciu Cesaro. 3…2…1…

#17 John Cena

Wszyscy gdy tylko usłyszeli theme song Johna Ceny zwrócili głowy w kierunku stage’u. Cena wślizguje się do ringu a tam czeka na niego 8 rywali i każdy wygląda na zdeterminowanego by wyeliminować Johna jako pierwszego. Miz atakuje ale powala go potężny cios w twarz. To samo dzieje się z Ambrosem. Reigns próbuje zaatakować z rozbiegu ale Cena wynosi go i wykonuje AA! Strowman powoli podchodzi do Ceny i patrzy się w oczy swoim dzikim wzrokiem. Cena rozpoczyna atak i błyskawicznie przenosi się akcja do narożnika gdzie John okłada The New Face of Destruction. Irish whip w przeciwny narożnik i Cena dokłada Stinger splash! W innej części ringu Big Cass wykonuje na Neville’u swój finisher! 3…2…1…

#18 Jey Uso

Pierwszy z bliźniaków melduje się w Main Evencie. Big Cass czekał na niego w ringu i powala Jey’a big bootem! Ambrose atakuje od tyłu Cassa ale ten odwraca się i kontruje. Irish whip o liny i Cass wynosi w górę Deana a następnie wyrzuca go poza ring! Strowman powstrzymuje próbę wykonania Five Knuckle Shuffle przez Johna Cenę i wraca do gry. Wstaje i chwyta Cene a następnie rzuca go w narożnik. Big Cass atakuje Black Sheep ale ten radzi sobie z tym atakiem. Neville wskakuje na plecy Brauna Strowmana ale ten od razu kieruje się do lin i Neville wisi poza ringiem uwieszony na szyi Brauna Strowmana! The New Face of Destruction rozrywa uchwyt Neville’a a następnie odwraca się do niego po to by potężnym ciosem w twarz wyeliminować go z walki! To już piąta eliminacja Strowmana! Zadowolony z siebie Braun Strowman odwraca się i Roman Reigns jest już rozpędzony w jego stronę. Black Sheep chwyta Reignsa z ogromną łatwością, obejmując go za pas i wyrzuca ponad górną liną! Szósty zawodnik wyeliminowany przez byłego członka Wyatt Family! 3…2…1…

#19 Karl Anderson

RAW Tag Team Champion wkracza do akcji. Jego tag team partner już dawno z tego pojedynku odpadł. Rzuca się na Big Cassa ale spójrzmy co się dzieje przy narożniku. Dotychczas niewidoczny Baron Corbin jest bliski eliminacji Johna Ceny! Cena trzyma się lin i narożnika a także zapiera się nogą. Robi wszystko żeby Corbin go nie wyeliminował. Ale Baron dąży do celu mimo iż już nie idzie mu to zbyt dobrze. Corbin bije po twarzy wielokrotnego mistrza WWE. Bierze rozbieg i potężny Big Boot na twarz Johna Ceny! Ale John ciągle wisi na linach! Corbin wkłada palce w oczy Ceny i tym nieczystym zagraniem zdobywa przewagę. Bierze lekki rozbieg i całym działem wbija się w Cenę i w taki sposób eliminuje go z walki! 3…2…1…

#20 Big E

Ucieszony Kofi Kingston skacze po ringu a Big E bez kręcenia bioderkami wślizguje się szybko do ringu. Od razu sprzymierza się ze swoim przyjacielem i… Co oni robią?! Kofi łapie się lin w narożniku a Big E obstawia go całym swoim ciałem. Przenieśmy się do innego narożnika gdzie Big Cass walczy z Jey’em Uso. Zawodnik rosteru SmackDown wskakuje na narożnik a następnie na rywala ale ten z łatwością łapie go w powietrzu i wyrzuca poza ring! Cass krzyczy coś do Uso ale od tyłu zachodzi go Karl Anderson i łapie za nogę a następnie eliminuje z walki! Po przeciwnej stronie kwadratowego pierścienia Miz obija twarz Barona Corbina na narożniku! Potężny cios w twarz i Corbin spada poza ring! The Miz stoi na narożniku i śmieje się z Barona. 3…2…1…

#21 Sheamus

Sheamus wbiega do ringu a Miz dalej stoi i naśmiewa się z Barona Corbina. Od tyłu mistrza interkontynentalnego zachodzi Braun Strowman i pierwsze co robi to uderza go w plecy potężnym chopem a nastepnie ustawia się tak by wynieść Miza na barki. Tak się dzieje i wyrzuca go poza ring! Licznik Strowmana wynosi już 7 eliminacji! W ringu melduje się Celtycki Wojownik i rozpoczyna starcie ze Strowmanem. W ringu obecnie przebywa pięciu uczestników. Big E dalej osłania Kofiego aż wreszcie rusza na Andersona. Razem z Kofim wspólnie atakują członka The Clubu. Anderson nie ma zbytnio szans ale być może kolejna osoba, która pojawi się w ringu odciąży mistrza tag teamów RAW. 3…2…1…

#22 Bray Wyatt

The New Face of Fear zmierza do ringu bardzo powolnym krokiem. Światła na sali zostały zgaszone, widać tylko światełka z telefonów komórkowych fanów i zapalony lampion Wyatta. W ringu sytuacja się uspokoiła ze względu na brak oświetlenia. Wyatt powoli zmierza do ringu i wreszcie gasi lampion, światła się zapalają i Royal Rumble Match może być kontynuowany. Bray klęka na ringu przed wszystkimi rywalami, na których czele stoi Braun Strowman. Śmieje się Wyatt jak opętany a reszta zbiera się do ataku. Strowman jednak rozpoczyna bić każdego po kolei i powalać na matę. 3…2…1…

#23 Kane

Demon Kane wkracza do akcji i to chyba pierwszy uczestnik godny Strowmana pod względem gabarytów. Braun dosłownie wyczyścił ring powalając wszystkich na matę. Kane wchodzi do ringu i staje twarzą w twarz z The New Face of Destruction. Bray Wyatt przygląda się wszystkiemu w narożniku. Póki co nie musi zbyt wiele działać. Kane i Strowman rozpoczynają wymianę ciosów. Potężne sierpowe w twarz serwują sobie obydwaj zawodnicy. Kane dokłada jeszcze kopnięcie w brzuch, cios z łokcia między łopatki Olbrzyma i ten pada na matę. Big Red Monster odbija się od lin i dokłada dropkick. Wstaje i podnosi Strowmana. Podejmuje próbę wyeliminowania osoby, która pewnie zmierza po rekord eliminacji. W tym momencie do akcji wkracza Bray Wyatt. Odciąga Kane’a od swojego podopiecznego a następnie kopie go w brzuch i wykonuje DDT. 3…2…1…

#24 Xavier Woods

The New Day w komplecie! Szanse na zwycięstwo są bardzo duże w tym momencie. Xavier Woods szybko wbiega do ringu od strony narożnika, w którym siedzą Big E i Kofi Kingston. Ruszają we trójkę na Wyatta i bardzo szybko go sprowadzają na ziemię i osłabiają. Strowman rusza na pomoc Bray’owi ale z nim także we trójkę sobie radzą. Patrzą na Karla Andersona i szybko do niego dopadają. Woods i Kingston biją RAW Tag Team Championa. Ten bez szans próbuje się tylko bronić rękoma ale sytuacja całkowicie idzie po myśli New Day. Podnoszą członka The Clubu i pomagają go wynieść Big E na barki. Ten z łatwością wyrzuca Andersona. Rozpoczyna się odliczanie 3…2…1…

#25 Apollo Crews

Członkowie New Day szykują się na Apollo ale od tyłu zachodzi ich Kane. Odwraca Woodsa i Kingstona i mamy double chokeslam! Big E rusza z odpowiedzią ale Kane także go łapie za szyję i wykonuje chokeslam. Od tyłu Big Red Machine zachodzi Crews i rozpoczyna atak. Seria ciosów w brzuch, irish whip o liny i spinebuster! Crews odbija się od lin i mamy splash po przepięknym salcie! Crews podnosi Czerwoną Maszynę ale z zaskoczenia Sheamus serwuje mu Brouge Kick! Celtycki Wojownik zauważa podnoszącego się Strowmana i jemu także wykonuje Brouge Kick! Szaleje w ringu Irlandczyk ale od tyłu zachodzi go Bray Wyatt. Odwraca go i ustawia a następnie wykonuje Sister Abigail! 3…2…1…

#26 Jimmy Uso

Uso wchodzi na narożnik i skacze na Wyatta ale ten łapie go w locie, odstawia na matę i wykonuje Sister Abigail! Nie był w stanie nic zrobić Jimmy Uso! Spójrzmy w inną stronę ringu gdyż tam przy linach Kane wraz z Strowmanem trzymają się za szyję. W ringu 9 uczestników i robi się niezłe zamieszanie. Starcie olbrzymów, Kane ma przewagę i przechyla na liny rywala ale Strowman pokazuje siłę i ściąga rękę Kane’a ze swojej szyi a następnie dosłownie zamienia się z nim miejscami i teraz to Kane leży na linach i musi się bronić. Odpycha Strowmana ale ten dzięki temu nabrał jedynie rozpędu i wykonuje potężny clothesline, który eliminuje z walki Kane’a! Ósmy na liście Strowmana! 3…2…1…

#27 Chris Jericho

Faworyt Kevina Owensa zmierza pewnie do ringu. Stan uczestników w kwadratowym pierścieniu to nadal dziewięć osób. Pozostała jeszcze trójka. Wyatt nasyła na Jericho Strowmana. Braun rusza ale Y2J wykonuje na Czarnej Owcy Codebreaker!! Ależ wejście Chrisa! Rusza na Wyatta i ich starcie teraz jest główną atrakcją. Wymiana ciosów, Jericho przejmuje inicjatywę. Irish whip o liny i enzuigiri od Y2J’a! The Best In the World at What He’s Do wybija się z pomocą lin i wykonuje lionsault! Przepiękna akcja i teraz tylko przerzucić Wyatta nad górną liną. Strowman pojawia się dosłownie z nikąd i niszczy te marzenia Jericho. 3…2…1…

#28 Chad Gable

Członek American Alpha pojawia się w ringu. Wściekły Jimmy Uso pamięta ich starcia na SmackDown i rusza na odwiecznego rywala ale Chad Gable sprytnie przerzuca go nad sobą i zalicza bardzo szybką eliminację! 9 zawodników w ringu! New Day postanawiają wyczyścić to wszystko i atakują wspólnie każdego kogo mają na drodze. W jednym miejscu przy narożniku zebrała się cała dziewiątka uczestników i mamy totalne zamieszanie. Co tam się dzieje?! Ciężko to jakkolwiek ogarnąć. Big E eliminuje Woodsa!! Dlaczego? Jak?! Kofi zszokowany popycha Biggie’go z całej siły i ten wypada poza ring! Kingston patrzy zmieszany w stronę swoich przyjaciół i wygląda na zmartwionego tym co się stało ale krzyczy ze łzami w oczach do Big E’go, że sobie na to zasłużył. Woods także ma pretensje do niego ale ten próbuje się tłumaczyć, że to był przypadek. Kofi opiera się o liny a za jego plecami pojawia się Braun Strowman! Chwyta go za nogę i wyrzuca za ring! Dziewiąta eliminacja Brauna Strowmana! Wyatt ciska Sheamusa w narożnik i dokłada splash aż Irlandczyk się odbija od narożnika. Jericho podbiega i wykonuje Codebreaker aż Sheamus wpada na liny! Jericho z rozbiegu wykonuje clothesline i Irlandczyk poza ringiem! 3…2…1…

#29 Seth Rollins

The Man wchodzi do gry! Pojawia się w ringu i jesteśmy świadkami starcia z Wyattem. Wymiana ciosów, Strowman wkracza do akcji i powala Rollinsa. Podnosi go i wrzuca w narożnik a następnie kładzie nogę na szyi Setha i go dusi. Wyatt się tylko temu przygląda. Wygląda jednak jakby coś miał w głowie. Podbiega do Strowmana i podnosi nogę, na której stoi Olbrzym i powoduje, że ten traci równowagę i Wyatt z łatwością go eliminuje! Trzy eliminacje zabrakły Czarnej Owcy do pobicia rekordu! Bray Wyatt śmieje się i jest z siebie bardzo dumny. Rollins odpoczywa w narożniku. Chad Gable rusza na Bray’a natomiast Apollo Crews walczy z Jericho. Powoli zbliża się czas, w którym do ringu wejdzie ostatni uczestnik. Chad Gable radzi sobie z Wyattem. Zapina na jego nodze dźwignię ale to nic nie wniesie do pojedynku! Seth Rollins przerywa to i eliminuje członka American Alpha! The Man pokazuje, że nie zamierza się bawić tylko będzie eliminować! 3…2…1…

#30 Finn Balor

Demon Balor powraca!! Po strasznej kontuzji, której nabawił się w walce z Sethem Rollinsem. Ogromna wrzawa w San Antonio. Balor wchodzi do ringu i staje twarzą w twarz z Rollinsem. Patrzą sobie w oczy i rozmawiają ze sobą. Wiemy, że wiele się zmieniło przez ostatnie miesiące i panowie nie są już takimi rywalami jakimi byli kiedyś pomimo tego, że to przez Rollinsa nie oglądaliśmy Balora w akcji. Bray Wyatt eliminuje Apollo Crewsa i tym przerywa rozmowę Setha z Finnem! Rollins rusza na Jericho a Balor na Wyatta. Pozostało już tylko czterech zawodników! Wymiana ciosów pomiędzy zawodnikami. Na przemian inicjatywę przejmuję jeden z pary. Rollins ma Jericho w narożniku, przekłada jego prawą nogę na górną linę. Y2J doskonale się broni. Doświadczenie robi swoje. Tymczasem Bray Wyatt okłada rywala w narożniku. Czy Demon przestraszył się Bray’a? Wyatt bierze rozbieg i wykonuje Stinger splash ale Balor przerzuca go nad górną liną! Wskakuje na liny a następnie skacze w kierunku Wyatta, którego eliminuje poprzez dropkick! A po przeciwnej stronie ringu Rollins ma Jericho na krawędzi ringu. W dodatku jego głowa jest ustawiona między nogami Setha, który szykuje się do Pedigree! Rollins wykonuje Pedigree pomiędzy linami! Jericho trzyma się już tylko jedną reką liny ale Rollins kopie go w twarz i pozostało już tylko dwóch! Rollins kontra Balor! Ogromna wrzawa dla finalistów. Cała arena w San Antonio pobudzona. Balor podbiega do Setha, który przed chwilą wyeliminował Jericho. Próbuje szybko go wyeliminować ale Rollins broni się ciosem z łokcia. Demon King oddalił się lekko i The Man odwraca się. Mamy zwarcie i Rollins przepycha Finna do lin i próbuje go wyeliminować. Ale ten świetnie się przekręca i chwyta Architekta i wykonuje back suplex. Rollins szybko się podnosi z pomocą narożnika. Balor rusza i wykonuje dropkick w narożniku. Seth pada na matę. Balor wchodzi na narożnik, tauntuje i pobudza publiczność. Ale niepotrzebnie tak długo zwleka z wykonaniem akcji gdyż Rollins już wstaje na nogi i podcina Balora na narożniku i ten nieprzyjemnie siada na nim. Rollins wchodzi drugą linę w narożniku i okłada po twarzy powracającego Demona. Potężny prawy sierpowy zrzuca z narożnika Finna ale ten chwyta się lin i wisi dosłownie milimetr nad matą poza ringiem. Rollins staje przy linach i próbuje wyeliminować rywala ale Demon King podciąga się i kopie Architekta w twarz! Rollins aż siada na macie po tym kopnięciu a Balor ma czas ustabilizować swoją sytuację. Stoi na krawędzi ringu i czeka aż Seth wstanie. Tak się dzieje i Finn z pomocą lin wybija się w górę ale The Man rzuca się na liny i w efekcie tego Balor niebezpiecznie upada na matę! Rollins zmęczony ale podchodzi do Balora. Podnosi go i ustawia jego głowę między swoimi nogami. Chyba będzie chciał wykonać Pedigree. Jednak nie! Mamy wyniesienie do Powerbombu ale Rollins nie ma zamiaru wykonywać kolejnej akcji tylko chce po prostu wyeliminować rywala. Trzyma go nad linami ale Demon trzyma się mocno i nie chce przegrać. Rollins wystawia go dosłownie poza liny i Balor wisi nogami na szyi Rollinsa. Chwyta się lin i nogami wyrzuca Setha Rollinsa!!! Jak on to zrobił? Zaparł się lin i czymś w rodzaju niepełnej hurricanrany a właściwie jej tylko ostatnią częścią wyeliminował Rollinsa! Powracający Finn Balor jedzie na WrestleManię!

Finn wraca do ringu, bardzo zmęczony tą walką. Powrócił i wygrał Royal Rumble Match. Wskakuje na narożnik resztkami sił i wskazuje palcem na logo WrestleManii. Fajerwerki wystrzeliwują z loga WrestleManii XXXIII a publiczność nagradza brawami zwycięzcę Royal Rumble 2017. Balor dziękuje fanom za wsparcie po kolei z każdego narożnika. Seth Rollins wraca do ringu, jest bardzo niezadowolony z faktu, że nie wygrał. Podchodzi do Balora i składa mu gratulacje a następnie wznosi w górę jego rękę. Piękny gest ze strony Setha.

Takim obrazkiem kończymy WWE Royal Rumble 2017!

WWE by Pinio 2k17

KNEES 2 FACES

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
    • KyRenLo
      Dobrze. Skoro autor poprzedniego pytania zezwala, to mogę coś zadać. Saints Row: The Third Na samym początku gry dostajemy scenkę, w której Pierce reklamuje pewien napój w puszce. Proszę napisać jak się nazywa.
  • Dodaj nową pozycję...