Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

W piątek początek PWG BOLA oraz Chikara King of Trios

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Przed nami dwa interesujące turnieju na scenie niezależnej. PWG Battle of Los Angeles oraz Chikara King of Trios rozpoczną się w piątek i będą trwały trzy dni.

W PWG BOLA 2016 rywalizować będzie 24 wrestlerów o title shota na pas PWG. Rok temu zwyciężył Zack Sabre Jr. Dużo zainteresowania wzbudza występ Cody'ego Rh...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.wrestling.pl/news-w-piatek-poczatek-pwg-bola-oraz-chikara-king-of.html
https://forum.wrestling.pl/topic/42556-w-pi%C4%85tek-pocz%C4%85tek-pwg-bola-oraz-chikara-king-of-trios/

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Maxi4

1

• Arkao

1

• Kcramsib

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Rozpisałem se drabinke i wyszło mi w finale starcie Ospreay vs Scurll vs Andrews. Skład turnieju jest super, a tacy debiutanci jak Riddle czy Cobb tylko mnie nakręcają na unikanie spoilerów.

Thunder może dostać reakcje roku.

• Reputacja:   0

Cole i Young Bucksi kontra Sydal, Ricochet i Ospreay - szykuje się kolejna walka w składzie trampolin godna scen akcji z Mortal Kombat Annihilation ;)

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Mają tu duże pole do popisu. Pamiętam, że mi się ogólnie podobał zamysł Hype MMA czy jak to tam się nazywało, gdzie walczyły te nołnejmy i wardęga popylał jeszcze w jakieś pelerynie. To tam Hejter w 7 sekund uwalił Rafona.
    • CzaQ
      Widziałżem Aż mnie ciekawi jak to będzie wyglądało.  Najlepiej jakby zrobili arenę niczym w "Record of Ragnarok" gdzie Kuba Rozpruwacz walczył z... Herkulesem (nie pytajcie) Już to widzę - Anal idzie, ale nagle zza latarni Bartek Sztacheta napierdala go prawilnie metalowym krzesełkiem po czym po chwili z ciemnej szemranej zamglonej alejki wychodzi Penis Załęcki i pomaga koledze  
    • CzaQ
      Myślę, że do czasu zlotu - czyli czas nieokreślony  Bo kij wie czy coś takiego się uda.  Ale najlepsze jest to, że to jest win-win situation - jak przegram to fajnie, bo a) napije i poznam się z fajnym nowym ziomeczkiem b) lubię Pentę (nie mylić, że lubię Pęto ). Tyle wygrać, a wyda się kilka złociszy  
    • krzysinho
      To jest adres do PWZ nawet byłem tam moderatorem https://web.archive.org/web/20100104111818/spam
    • MattDevitto
      Kiedyś to było
  • Dodaj nową pozycję...