Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

ROHcast #102 - DBD XIV z Lygrysem w piątek o 13:00

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Gościem najbliższego ROHcast będzie Lygrys, a prowadzący to oczywiście KL. Tematem będzie naturalnie piątkowe PPV od ROH: Death Before Dishonor XIV. Dość wczesna pora, gdyż później KL jedzie sobie nad morze na weekend. #TooSweet

Piątek, godz. 13:00

Link wkrótce

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Maxi4

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Mr_Hardy
      Kenny wyszedł ze starym theme songiem. Błąd ludzi od muzyki? Czy się nie przyjął? Bardzo fajny początek Dynamite, gdzie początkowo Omega nie chce wybaczyć Willowi, lecz potem wtrąca się gang Łysego i mamy naprawdę fajny brawl. Moonsaulty Ospreaya z balkonu i Kennego z konstrukcji na światła – wyśmienite. Grand Slam Australia – wszyscy wiemy, jak spieprzyli sprawę z tym eventem, ale nie mogę się doczekać, by zobaczyć ten tag team match: Kenny Omega & Will Ospreay vs. Kyle Fletcher & Konosuke Takeshita 🔥 Mox dalej swoje mnie to już dawno znudziło. Private Party nie miało łatwo – cała hala była przeciwko nim. Dobrze, że The Hurt Syndicate wygrali pasy tag team. PP, nie oszukujmy się, byli przejściowymi mistrzami, a ich run był słaby. Więcej się z nich nie da wycisnąć. Oj Jarret pchasz się w gips. Harley ❤️ Dobre Dynamite. Moim zdaniem lepsze od tego z tamtego tygodnia.
    • Mr_Hardy
      Niestety, ale myślę, że tak. To tylko kwestia czasu. ☹️
    • IIL
      Odnoszę wrażenie, że cała ta ciepła współpraca TNA i WWE skończy się na tym, że panowie w garniturach z TKO wydadzą kieszonkowe na zakupienie całego fedu.  Do założenia tego wątku natchnął mnie ten fragment WOR: Jak sądzicie?  
    • IIL
      Oglądam własnie tego Dynamita i muszę przyznać, że otwarcie było świetne z tym brawlem w publice i skokiem z barierek. Jedyne co mam do zarzucenia, to standardowo - produkcja. Takie moonsaulty dostałyby w WWE kwardylion ujęć z każdej strony i kolejny pierdylion powtórek tych akcji podczas trwania tygodniówki żeby wbić wszystkim do głów wagę tego angle'a. Tutaj wyszło to słabo i prawie w ogóle nie było tego widać i do tego polecieli klasykiem z włączeniem muzyki, gdy ktoś nadal mówi przez mikrofon... To martwi - w końcu weszła im już kasa z nowych kontraktów TV/HBO, także najwyższa pora podkręcić ten aspekt. 
    • Grins
      O właśnie mocno go nie docenili, był świetny i z chęcią zobaczyłbym go z powrotem za stolikiem komentatorskim. 
  • Dodaj nową pozycję...