Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

S.O.W Diary by patrykk

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Superstars Of Wrestling

Roster:

Face:

1.Jay Lethal

[178 cm,98 kg]

2.Kamala

[201 cm,173kg]

3.Shannon Moore

[173 cm,93 kg]

4.Rhyno

5.Hardcore Holly

6.Road Warrior Animal

7.Tajiri

8.The Sandman

9.Doink The Clown

10.C.W.Anderson

11.TAZZ

12.Sonjay Dutt

13.Koko B Ware

14.Dusty Rhodes

15.MC Necro * wrestler wymyslony przeze mnie

[181 cm,105 kg]

16.Little Maritato

Heel:

1.''The Polish Luchador'' Mr.2k * wrestler wymyslony przeze mnie

2.Raven

3.Adam Polak

4.Boris Zhukov

5.Ranger Ross

6.The Iron Sheik

7.C.M. Punk

8.Dj Hyde

9.Bals Machoney

10.Mikey Batts* wrestler wymyslony przeze mnie

11.Apollo

12.Savio Vega

13.Giant Luchador* wrestler wymyslony przeze mnie

14.Armando Alejandro Estrada

15.

Wrestlerzy nie mający podpisanych stałych kontraktów z S.O.W ,którzy będą się pojawiać na galach od czasu do czasu

FACE:

1.El Generico

2.Jigsaw

3.Mike Quackenbush

4.El Ligero

Heel:

1.Super Dragon

2.B-Boy

3.Masked Superstar (Demolition Ax)

4.Chris Hero

5.Brooklyn Brawler

Wiem-Dosyc słaby roster ,ale jakos nie kreci mnie roster w którym będą same gwiazdy ;)

Gale P.P.V (co miesiąc)

Gale TV-S.O.W tv (co wtorek)-czas antenowy :40 minut

Gale

-P.P.V:

Ready To RUMBLE (First Show)

-S.O.W TV:

# 1

# 2

# 3

Zwolnieni wrestlerzy:

1.Nathan Jones

2.Jerry Lawler

3.Val Venis

4.Scott D Amore

https://forum.wrestling.pl/topic/4243-sow-diary-by-patrykk/

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maro

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• IIL
      Udało mi się w końcu obejrzeć na spokojnie całość i muszę przyznać, że przy Ospreay/Fletcher, Mone/Statlander i Okada/Ospreay zbierałem szczękę z podłogi... Piękne walki. Kobiety tutaj zaskoczyły na całej linii, gdyż raczej była to tylko taka obrona do odbębnienia dla Mercedes, ale Kris udało się zbudować dramaturgie do tego, aby w kilku kluczowych momentach walki móc uwierzyć w jej wygraną.  Kyle Fletcher tym performance zyskał nowego fana - mnie.  Gościu ma potencjał, jego heelowanie bardzo mi podchodzi i jak już chyba gdzieś pisałem na forum - przypomina mi coraz bardziej młodego Ortona z 2003-2004 roku.  Ricochet i Okada dali radę. Super comedy spot Okady z walnięciem go w ten łysy kadłub.  Akcja z papierem toaletowym już trochę naciągana. Nieźle promują pretendenta do pasa IWGP na Wrestle Dynasty...  W ogóle dziwne, że za tydzień odbywa się jakby Forbidden Door w Tokyo Dome, a na antenie praktycznie cisza.  Ospreay vs Okada podniosło wszystkich z miejsc zanim zrobili cokolwiek w ringu. Aura jak podczas Danielson vs. Ospreay na Dynasty... Mega walka, która pokazała nam po raz pierwszy na co stać Okadę. Końcowe wejście Omegi i pokazanie All In: Texas w tle bezbłędne - tak właśnie miało zakończyć się te show. Will Ospreay ma tak btw chyba najlepszy rok ever: Main Event nie był technicznie zły, ale nie był w stanie konkurować z poprzednią walką. Niespodzianka w postaci Copelanada jest również o wiele mniejsza niż powrót Kenny Omegi. Tutaj musiał pójść jakiś old school booking z załadowaniem World title matcha na końcu, ale mogli zrobić to na odwrót. Byłaby większa pompa. Liczyłem gdzieś na Shane'a McMahona, ale może zostawią to na inny raz...  W każdym razie - na Dynamite potwierdzili Rated FTR vs Death Riders. Gdzieś jest też Christian Cage z walizką... Jest tutaj potencjał na kilka ciekawych feudów np Copeland vs Mox, Adam wygrywa pas, ale od razu po tym Krystian używa walizki i odbiera pas od niego. Potem Cage'a może pojechać Dabry Allin. Na pewno też pójdą w końcu w walkę FTR vs Edge & Christian...  W 2025 Will Ospreay powinien jednak dobić się do głównego pasa. Gościu na każdej gali robi najlepsze show.
    • KyRenLo
      Ostatnie Raw przed przejściem na Netflix:
    • CzaQ
      Z tego co pamiętam był to brat Reachera.
    • CzaQ
      Jednak dałeś radę @ Kaczy316   Jestem dumny. Trochę było pracy co nie? 
    • Pioro86
      Elegancko, hotelik zaklepany na booking, teraz tylko czekać na bilety 
  • Dodaj nową pozycję...