Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Kenny Omega na celowniku WWE, status uczestników Cruiserweig

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Tommy Dreamer potwierdził plotki, jakoby otrzymał w ostatnim czasie ofertę powrotu do WWE. Był nawet obecny na zapleczu jednego z Raw, by spotkać się z oficjelami w celu omówienia szczegółów ewentualnego wznowienia współpracy, jednak ostatecznie musiał odrzucić propozycję, gdyż nie chce rezygnować ze swojej własnej fed...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.wrestling.pl/news-kenny-omega-na-celowniku-wwe-status.html
https://forum.wrestling.pl/topic/42352-kenny-omega-na-celowniku-wwe-status-uczestnik%C3%B3w-cruiserweig/

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ziggy

2

• Icon

1

• smartfan

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Myślę, że zaraz po Adamie Cole'u to właśnie Omega jest tym zawodnikiem, który idealnie pasuje do WWE. Jest bardzo chayzmtyczny, po przemianie ma zajebisty wizerunek jako The Cleaner, nie wiem jak z miciem ale podejrzewam że też jest dobrze. Nie wiem czy ja mam takie odczucie, ale dla mnie Omega to brat Ambrose'a ale od innego rodzica. Może to przez ich mimikę twrzy i podobne zachowanie w ringu. Kenny zaś od względem ringowym bije Deana na głowę. Chcę go zobaczyć u Vince'a!

Jeśli to prawda, że Sabre chce jeszcze dużo osiągnąć w indysach a KOTA chce zdobyć pas IWGP zamiast przejść do WWE, to mają mój szacunek do pierwszej większej wpadki. Zaimponowali.

Tyler Breeze prowadzony w podobny sposób do tego co pokazywał w NXT spokojnie może mocnym midcarderem. Ale czy nawet takie prowadzenie przejdzie w głównym rosterze? O to się martwię. Z Fandango jako team mogą przez chwilę powalczyć o pasy, ale Fandango będzie go blokował. Niestety, ale to Breeze w takim gimmicku jest ciekawszy od Curtisa.

No to (Kota) zaprzeczył czy nie?

"Jeśli chodzi o Japończyka, po powrocie do kraju zaprzeczył on, jakoby podpisał jakąkolwiek umowę w trakcie nagrań turnieju, choć jak zauważa Dave Meltzer - nie powiedział także, że tego nie zrobi."

Czy może Dave jest jak Jarek K. czyli to co powie PR należy zweryfikować u Prezesa ?

No to (Kota) zaprzeczył czy nie?

Kota powiedział, że przy pierwszych nagraniach niczego nie podpisał. Dave dodał, że Japończyk nie wykluczył możliwości podpisania przy następnych.