Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Nadchodząca przerwa Ceny, kontrakt Del Rio, nowe tytuły na S

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Program American Grit, którego prowadzącym oraz producentem jest John Cena, doczeka się drugiego sezonu. Nie wiadomo jeszcze, kiedy dokładnie mają ruszyć nagrania, jednak wielce prawdopodobne, że za jakiś czas, podobnie jak poprzednim razem, 15-krotny mistrz świata zrobi sobie około 2-miesięczną przerwę od występów w W...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.wrestling.pl/news-nadchodzaca-przerwa-ceny-kontrakt-del-rio.html
https://forum.wrestling.pl/topic/42333-nadchodz%C4%85ca-przerwa-ceny-kontrakt-del-rio-nowe-tytu%C5%82y-na-s/

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ziggy

2

• MattDevitto

1

• smartfan

1

• Ziomaletto

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Oj będzie Ceny brakowało na SD oj będzie. Co prawda nie jest to okres 6ciu miesięcy, ale i tak poziom SD na tym ucierpi.

Prędzej bym się spodziewał Hawkinsa na SD niż Victorii, ale kogo bym wolał to już na pewno byłą Divę.

Kto projektował te pasy? Dawno nie byłem tak zaskoczony pomysłem kogoś w WWE odnośnie designu itp. No makabra, naprawdę. Ten obecny pas jest śliczny, strach pomyśleć co by było gdyby postawili na jeden z wyżej pokazanych beltów.

Czemu wpychanie na siłę fanom? Skoro ludzie ją lubią? Czyli każdy zawodnik który zbiera dobrą reakcję i zdobędzie pas jest nam wpychany? Okej :lol:

Ten projekt pasa z łańcuchami i orłem wyglądają przekozacko - można by któryś wykorzystać do pasa WWE Universal (god dammit, jak to tragicznie brzmi).

• Reputacja:   614
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows

O ile jeszcze ten pas kobiet na Smackdown jestem w stanie przyjąć do zrozumienia to już pasy drużynowe to przesada. Problemem jest brak dużej dywizji tagów, a już na pewno WWE wróci do łączenia zawodników na których brakuje im pomysłu. Jeśli już pójdą w te pasy, czego nie chcę, to przynajmniej niech od razu postawią na świeżą krew. Nie dla Usos i innych wynalazków, ale od razu niech wypromują przez zdobycie pasów American Alpha. Inna sprawa, że poza Usos "wielkich" teamów na Smackdown brak. Chyba, że o jakimś zapomniałem :P

MattDevitto, mamy jeszcze Vaudevillains, Breezango, Ascension i Hype Bros. Niby nie tak mało, ale jednak to nie są, niestety, znaczące nazwy...

Dla mnie, głupotą jest robić nowe, osobne pasy dla Smackdown. Po pewnym czasie będzie brakować ludzi, którzy mieliby o nie walczyć i mogą powstać nudne, wielomiesięczne reigny z obijaniem jobberów/lokalów w międzyczasie (hey Ascension in NXT, how you doin?). Feudy o pasy TT i pas kobiet międzybrandowe byłby jedynymi do zaakceptowania, gdzie któryś z wrestlerów pojawia się w nie swoim brandzie.

Edytowane przez Badu

Czemu wpychanie na siłę fanom? Skoro ludzie ją lubią? Czyli każdy zawodnik który zbiera dobrą reakcję i zdobędzie pas jest nam wpychany? Okej

łap oryginał

O ile jeszcze ten pas kobiet na Smackdown jestem w stanie przyjąć do zrozumienia to już pasy drużynowe to przesada. Problemem jest brak dużej dywizji tagów

True. Kobieca dywizja na ten moment jakaś nie wiadomo jaka też nie jest; Becky i Alexa(jak się przestanie stresować!) dadzą radę, Naomi/Natalya - jako taki backup i nudna Carmella. Oczywiście jest jeszcze ta chodząca czerwona katastrofa + prawdopodobnie drętwa Nikki, no ale chyba jednak szanujmy się. Jeśli pyknie im ściągnięcie Meliny to pewnie ją tu dorzucą, żeby to jakoś wyglądało.

"It's great having the only real World Champion on SmackDown," Bryan admitted. He then added that he's not against RAW for creating a title, noting that they will be doing it for the women on SmackDown.
D-Bryan część już otwarcie potwierdza.