Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Brock Lesnar na dopingu?!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

UFC wystosowało oficjalne oświadczenie, w którym informuje o możliwym złamaniu polityki antydopingowej przez Brocka Lesnara.

Wczoraj informowaliśmy o zasadach testów antydopingowych, jakie przechodził Lesnar. Jak wspominaliśmy, Brock musiał takie badania przechodzić sześciokrotnie w ciągu ostatnich czterech tygodni ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.wrestling.pl/news-brock-lesnar-na-dopingu.html
  • Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

2

• TheRockFans

2

• adik231

1

• Giero

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jeśli to prawda to Brock straci nawet 5,5 mln $ (2,5mln podstawki + premie od Reeboka i innych sponsorów i zyski z PPV)

I jeśli złamał Wellness Policy to na ile będzie zawieszony?Bo zakładam,że ewentualne poprzednie zawieszenia jeśli takowe były przechodzą na potem.Jeśli 30 dni to jeszcze o SummerSlam jesteśmy spokojni ale jeśli 60 to już będzie ciekawie,ale bądźmy dobrej myśli

• Reputacja:   817
  • Urządzenie:  Windows

Samo życie. Dopiero co Vince i spółka zachwycali się Lesnarem o tym jakim jest atletą, a teraz pewnie liczą, że to nieprawda. Lesnar na dopingu to cios nie tylko dla UFC, ale zwłaszcza obecnie dla WWE. Tak bardzo dbają o wizerunek, a tu jedna z głównych gwiazd stosuje doping. Rko outta nowhere :P

Ej CzaQ, widać po mnie???:D

sr.jpg.c870ab4188908c3d6d06c5f5101bfd2b.jpg

Brock i sterydy? Przecież on utrzymuję taką sylwetkę ciężkimi treningami xD

12435838605753d0d95e3a2.jpg

Wkleję tutaj swój komentarz z pewnej strony o tematyce MMA.

"No i co z tego? Też mi wiadomość.

Jak to mówi Nate Diaz "everyone is on steroids" .

Nie ważna waga, każdy bije to samo tylko w innych ilościach bo to jest po prostu zawodostwo i przeciętna osoba ,która styka się ze sportem wie że taka jest prawda. "

To samo z resztą dotyczy WWE ,są tacy którzy po prostu maskują się lepiej i gorzej.

Ja stawiam, że ta substancja to THC.

Czyli Brock skopcił się razem z Romkiem :)

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

• Reputacja:   288
  • Urządzenie:  Android

Wkleję tutaj swój komentarz z pewnej strony o tematyce MMA.

"No i co z tego? Też mi wiadomość.

Jak to mówi Nate Diaz "everyone is on steroids" .

Nie ważna waga, każdy bije to samo tylko w innych ilościach bo to jest po prostu zawodostwo i przeciętna osoba ,która styka się ze sportem wie że taka jest prawda. "

To samo z resztą dotyczy WWE ,są tacy którzy po prostu maskują się lepiej i gorzej.

Ale tu nie chodzi, o to, że Lesnar kuł dupsko, bo w UFC KAŻDY to robi i nikt mi nie wmówi, że na tym poziomie zawodowstwa, da się coś ugrać na czysto. Chodzi o to, że był na tyle debilem, że dał się na tym dupnąć. Przy tej kasie na stole, każdy ma tam sztab medyczny (tak samo jak sztab od zapasów, BJJ, czy stójki), który im tak rozpisuje cykle, żeby ryzyko wtopy było minimalne.

Wg mnie, Dana White po prostu wykorzystał Lesnara. Łysy wiedział, że Brock - robiąc show u Vince'a - jest napizgany koksem jak piwnica na zimę (a kontraktując go na tak niedługo przed galą, ryzyko, że się nie zdąży "wyczyścić" było mocno podwyższone), ale chodziło mu o trzepnięcie oglądalności na jubileuszowej gali. A później? Później to będzie w dupie luźniej - się zobaczy (jak wtopi, to trudno - oglądalność na UFC 200 była już i tak zrobiona. Jeżeli nie - można pomyśleć o dalszym kuszeniu Bestii karierą w UFC.)

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Chodzi o to, że był na tyle debilem, że dał się na tym dupnąć. Przy tej kasie na stole, każdy ma tam sztab medyczny (tak samo jak sztab od zapasów, BJJ, czy stójki), który im tak rozpisuje cykle, żeby ryzyko wtopy było minimalne.

Wiem masz racje,nie musisz mi tego tłumaczyć. Tak jak napisałem wyżej, są tacy którzy maskują się lepiej i gorzej.

Wg mnie, Dana White po prostu wykorzystał Lesnara.

Być może masz racje, ale Lesnar podjął te ryzyko ze względu na hajs który już za to dostał.

Teraz wyobraź sobie kartę UFC 200 bez niego , biorąc pod uwagę zmiany w planowanym ME ... więc nawet jeśli został wykorzystany, to sam się na tym obłowił i jedynym minusem dla niego może być brak wypłacenia dodatkowych bonusów czy co tam UFC zastosuje. Media za miesiąc znajda sobie nowa pożywkę ,a samo UFC zacznie tylko tracić na tych rygorystycznych kontrolach, bo zawodnicy będą im wypadać z gal tak jak Jon Jones .

WWE nawet jeżeli go zawiesi , to nie zrezygnuje z takiej atrakcji jaką jest Bestia. Sprawa ucichnie, Brock wróci przy owacji tłumu i wszystko będzie jak dawniej.

Vince też jest sprytny, ja jakoś nie pamiętam zawieszenia za podwyższony poziom testosteronu ,a założę się że większość go ma i sam McMahon też , bo przecież w wieku 70 lat raczej jego naturalny hormon nie pozwoliłby mu na utrzymanie takich mięśni. Hunter jako emerytowany (rzadko wykorzystywany) zawodnik tez doskonale zna to wszystko z pierwszej ręki i co ?

Jeden wielki pic na wodę i pokazówka , tak jak zawieszanie Ortona czy Reingsa za palenie trawki.

Wszystkie skandale sterydowe mnie śmieszą , a szczególnie ludzie którzy wierzą w naturalność sportowców z samego topu.

Ciekawi mnie jak w tym świetle wygląda teraz to całe "szopkowate" wallnes policy w WWE - przecież nie dość, że WWE ma nad tym kontrole (czyli jak będą chcieli by Cena, Orton i jak widać Lesnar "lubili łapać i rzucać" to Vince im na to pozwoli, to samo tylko w odwrotnej konfiguracji dotyczy się jobberów) to jeszcze WWE ma uchodzić za "rozrywkę" przede wszystkim... Wiec co kogo obchodzi czy ktoś sobie robi zastrzyki. Nie wiem, czy na koncercie (rozrywkowym) też fani się przejmują czy Joe Perry ma biały nos? Ja osobiście jako fan WWE chciałbym by Lesnary i inni nawpierdalali się wszystkich możliwych używek bo przez to dostane lepszy wizualnie produkt (większe dziki które się ze sobą napiepszają) - WWE to bajka dla facetów, gdzie ci faceci są superbohaterami to tak tez niech wyglądają przy wszystkich możliwych sposobach. Co innego w MMA, gdzie używki mogą przyczynić się do przewagi zawodnika X nad zawodnikiem Y... W WWE takiej sytuacji nie będzie. Edytowane przez PH93

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Reputacja:   288
  • Urządzenie:  Android

-Raven- napisał/a:

Wg mnie, Dana White po prostu wykorzystał Lesnara.

Być może masz racje, ale Lesnar podjął te ryzyko ze względu na hajs który już za to dostał.

Teraz wyobraź sobie kartę UFC 200 bez niego , biorąc pod uwagę zmiany w planowanym ME ... więc nawet jeśli został wykorzystany, to sam się na tym obłowił i jedynym minusem dla niego może być brak wypłacenia dodatkowych bonusów czy co tam UFC zastosuje. Media za miesiąc znajda sobie nowa pożywkę ,a samo UFC zacznie tylko tracić na tych rygorystycznych kontrolach, bo zawodnicy będą im wypadać z gal tak jak Jon Jones .

Nie, no jasne, że Lesnar zrobił to dla siana, które było monstrualne na stole do wzięcia, po Jonesie.

Problem w tym, że Vince w WWE mógł sobie na luzie tuszować koksowanie Bestii (to Wellnes Policy to przecież kurwa żart), ale USADA to już inna bajka i po dupnięciu przez nich - Papa Vince, jako ten "nienawidzący sterydów", będzie musiał zareagować (dojebać zawieszenie Lesnarowi), żeby nie zrobić czarnego PR-u WWE.

Łysy się obłowił, Lesnar się obłowił, a kuriozalnie po dupie dostać może McMahon, który zawieszając Brocka, może sobie rozpierdolić plany starcia "Lesnar vs. Orton" na SummerSlam.

Ja osobiście jako fan WWE chciałbym by Lesnary i inni nawpierdalali się wszystkich możliwych używek bo przez to dostane lepszy wizualnie produkt

No przecież wpierdalają :twisted:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg