Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wydarzenia i wyniki z tapingów NXT, Big Show vs. Shaq na Wre

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   30
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

UWAGA! Newspack zawiera otwarte spoilery wczorajszego odcinka NXT oraz tapingów kolejnych odcinków NXT!

Po konfrontacji Shaquille'a O'Neala z Big Showem podczas Andre The Giant Memorial Battle Royal na WrestleManii XXXII zarówno były koszykarz, jak i obecny zawodnik WWE sugerowali wiele razy pojedynek O'Ne...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.wrestling.pl/news-wydarzenia-i-wyniki-z-tapingow-nxt-big-show.html

Redaktor Roku 2015

One Half of Wrestling Polska User of the Year Tag Team Champions 2017 :)

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TakerFanKrk

3

• aRo

1

• demku

1

• Michcio

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

To już rok jak Sasha zadebiutowała? Jak ten czas szybko leci. Oby pozostała na szczycie jak najdłużej, czego sam sobie nieskromnie życzę ;)

• Reputacja:   0

Oby pozostała na szczycie jak najdłużej

Aby tam pozostać trzeba tam najpierw wejść ;)

Nawet jeśli formalnie nie jest jeszcze na szczycie, to w moim sercu zajmuje 1 miejsce już bardzo długo ;)

Nie mam zamiaru kolejny raz tłumaczyć oczywistych rzeczy ale mam dwa sposoby na to by ulżyć Twoim nerwom: pierwszy to taki przycisk w prawym górnym rogu "ignoruj". Naciskasz go i Twoja nerwica odchodzi jak ręką odjął. drugi sposób to po prostu nie czytanie tego co piszę. Nie musisz dziękować, zawsze staram się być pomocny na co dzień :) Zresztą czy to nie Ty kolego Doge? Kolejne multikonto? No,no,no nieładnie... Edytowane przez TakerFanKrk

Mam ogromne zaległości z tym wszystkim, co się dzieje dookoła, ale nie mogłem się powstrzymać, by nie okazać swojej radości czytając, że Bobby Roode zadebiutował w NXT. Dla mnie od kilku ładnych lat Roode był jednym z niewielu, który w TNA interesował, a kiedy doszło do prawdziwej inwazji byłych pracowników Dixie na WWE, to nie mogło go tutaj zabraknąć i dobrze, że tak też się stało. Chętnie będę śledził, jak mu się tutaj powiedzie i mam nadzieję, ze NXT jest tylko pewnym, niezbędnym niestety, etapem w jego karierze, w drodze do "raju" (jak nie sportowego, to przynajmniej finansowego).
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

• Urządzenie:  Windows

Theme song Roode'a brzmi genialnie. Mam wrażenie, że znajdą się tacy, którym to nie podejdzie, ale jak dla mnie jest perfekcyjny. A przesłuchałem dopiero jakieś 25 sekund ;)

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Grishan
      Hmm... więc tak się za to zabrałeś. Nie jest źle, chociaż z punktu widzenia nowego czytelnika cały ten natłok informacji jest pewnie dosyć przytłaczający. Z mojej perspektywy (zarówno ta gala, jak i około czterdzieści kolejnych to będzie "powtórka z rozrywki") najciekawsze będą Twoje komentarze i próby przedstawienia "nowym" całego tła, jakie narosło przez te wszystkie lata i jestem szczerze ciekawy, jak sobie z tym poradzisz (również w kontekście ewentualnego wylądowania FWC w tym dziale). Samo show - gala jak gala, wiem co będzie dalej, więc mnie niczym nie zaskoczysz; z drugiej strony sporą frajdę sprawia mi wyłapywanie różnych smaczków w kontekście tego, co wiem o przyszłości. Podsumowując: mam wrażenie, że "próg wejścia" jeśli chodzi o śledzenie gal LoF jest dosyć wysoki i od siebie mogę tylko zapewnić, że warto dać tej federacji szansę. Jeśli ktoś lubi długofalowe story i zaskakujące rozwiązania - zachęcam.  
    • Grins
      Zelina i tak pójdzie dalej i za pewnie zdobędzie jako pierwsza meksykanka główne mistrzostwo, chociaż nie wiem zdobyła już jakaś babka z Meksyku głównego mistrzostwo kobiet w WWE? Jak nie, to pewnie ona będzie pierwsza ale dajmy jej czas dopiero co zdobyła swój pierwszy tytuł  nie ma co od razu pchać ją w główny obrazek to i tak dużo że rok temu podajże walczyła o główny pas czy tam dwa lata temu. 
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT Dramatic Dream Takashimaya Vol. 3 Data: 31.05.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Takashimaya 1st Floor JR Exit Special Venue Format: Taped Data emisji: 03.06.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • CzaQ
    • Giero
      Za nami kolejny epizod WWE Friday Night SmackDown w drodze do Money in the Bank 2025. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych wydarzeń z tego show. SmackDown otworzyła Bianca Belair, która przyznała, że nie jest jeszcze gotowa do akcji. Show odbywało się jednak w jej rodzinnym Knoxville w Tennessee, stąd się pojawiła. Szybko przerwała jej Naomi. Zdradziła, że była w domu rodziców Bianki i widziała album zdjęć. Przypomniało jej to czasy, gdy były szczęśliwe jako tag team. Belair jeszcze raz zaznaczyła, iż to koniec między nimi. Zdenerwowana Naomi skwitowała, iż chciałaby, by Bianca była na wózku inwalidzkim, tak samo jak jej matka. Wtrąciła się wreszcie Jade Cargill, która zaatakowała Naomi. Z tego zwinnie przeszliśmy do walki kwalifikacyjnej do Money in the Bank Ladder Matchu. Naomi pokonała Nię Jax i Jade Cargill. JC Mateo łatwo rozprawił się z R-Truthem. Po pojedynku z Solo kontynuowali atak, aż pojawił się Jimmy Uso. Wyatt Sicks ponownie zaatakowali tag teamy ze SmackDown – #DIY, Motor City Machine Guns, Fraxiom i Street Profits. Los Garza pokonali zespół Je’Vona Evansa i Reya Fenixa, jako przedsmak Worlds Collide. Przy stanowisku komentatorskim był NXT North American Champion Ethan Page, który zaingerował w pojedynek. Zelina Vega pokonała Albę Fyre. Duże zamieszanie wywołała Chelsea Green. Damian Priest ostrzegł mistrza US Jacoba Fatu. W kolejnej walce kwalifikacyjnej do MITB Matchu Andrade pokonał Jacoba Fatu i Carmelo Hayesa. Ponownie doszło do spięcia na linii Fatu – Solo Sikoa i JC Mateo. SmackDown kończyła konfrontacja Cody’ego Rhodesa i Jeya Uso z Johnem Ceną i Loganem Paulem. Skrót gali:
  • Dodaj nową pozycję...